Boohoo.com
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,6

U bent nu bij:

Totaal

7,6

Bestellen

8

Service

6,6

Prijs

8,8

Leveren

6,8
14 rating73 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

20-04-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Rietse

Boohoo.com - Duurt veel te lang voor je het geld terug krijgt.

Ik heb begin maart een bestelling gedaan. Was redelijk vlot geleverd. Het paste niet goed, heb het maar teruggestuurd. We zijn nu 1,5 maand verder en nog steeds geen geld terug. Ik vind dat wel heel lang duren. 2 weken geleden kreeg ik een mail dat de retour ontvangen is, maar nog steeds geen geld terug. Ik bestel daar niks meer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


Banner Special Occasion 729 x 90
09-04-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: P. Gerards

Boohoo.com - aanbiedingen zijn leuk

bestel al meer dan een jaar af en toe iets bij Boohoo, ik wacht vaak op een lekkere aanbieding ;)

nooit problemen gehad, steeds met iets langer dan een week geleverd (zo staat het ook op de website), wel beetje lang, maar ok. Een keer paste een shirtje mij niet helemaal, maar die was in de aanbieding en 5 euro dus ik heb niet geruild of geretourneerd, want dat vond ik zo'n gedoe. Ze hebben geen winkel in Nederland dus je moet het helemaal terug sturen, nou daar had ik geen zin in, dus niet gedaan en het was maar 5 euro he... Dus het is wel lastig dat je het helemaal moet terugsturen, dat is niet de moeite, dus daarom wat lager voor de service gegeven.

Maar het is wel een leuke winkel en lekker goedkoop dus daarom bestel ik er wel!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-03-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Momo

Boohoo.com - Slecht!

Ik heb nog nooit zoveel gedoe gehad om een pakketje te krijgen. Als ze beloven dat je het voor een vrijdag krijgt geloof ze niet! Je krijgt het gewoon niet. Nooit meer!

Boze klant

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-03-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    4
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: benthe

Boohoo.com - ik koop regelmatig bij boohoo

Ik koop regelmatig iets bij Boohoo.

Ze zijn echt erg goedkoop, maar van de service moet je niet te veel verwachten. Zelf houd ik daar gewoon rekening mee; ik koop niet te dure dingen en retourneer niet als het niet zou passen, maar geef het gewoon weg of verkoop het door (1 keer gedaan haha)... Ze versturen vanuit Engeland of Ierland geloof ik, daarom duurt het soms lang.

Ik vind het verder echt een leuke winkel, ze hebben net weer wat anders dan in de stad en het is heel goedkoop en wat ik tot nu toe besteld heb, was echt van goede kwaliteit.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: pater25-03-2017

Heb een klacht heb iets besteld maar niet gekregen het geld is wel van me rekening afgeschreven Hoe krijg ik mijn geld terug

15-03-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jalisa

Boohoo.com - schoenen maatje groter bestellen

Hallo ik had hier een paar schoenen besteld en dat was er met ongeveer 4 werkdagen. Ze zitten best goed, een beetje ruim bij mijn hiel, maar ik had expres een maatje te groot besteld omdat ik liever iets te groot heb dan iets te klein. En daar ben ik nu blij mee, want ik denk dat ik een maat kleiner (mijn eigen maat is 38, nu 39 besteld) gewoon niet had gepast!

Dus mijn tip is: als je twijfelt over de maat bij schoenen van Boohoo, dan beter een maatje te groot denk ik!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-03-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Stacey

Boohoo.com - Boohoo.com heeft super slechte customerservice

Ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaatst bij boohoo.com heb vervolgens bericht gehad dat het verzonden zou worden en de woensdag erop zou aankomen. Nu 2 weken verder en ik heb nog niks ontvangen. Heb customerservice meerdere malen gemaild en krijg geen respons. Terwijl ze vermelden binnen 24 uur te reageren. Heel onprofessioneel van ze. Ik wil gewoon graag me geld terug en ben bang dat ik ernaar kan fluiten. Ik bestel vaak online maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Vonne21-03-2017

ik heb precies hetzelfde! ik heb op 8 maart besteld en heb ook nog steeds niks ontvangen. ik heb net ook de klantenservice gemaild. ik ben benieuwd...

Reactie op deze post:

Door: Cans27-03-2017

Ik heb precies hetzelfde probleem, heb op 9 maart iets besteld al betaald en nogsteeds NIKS binnen. Meerdere keren gemaild en krijg niks te horen. Hebben jullie het al binnen?

Reactie op deze post:

Door: M28-03-2017

Hetzelfde geldt voor mij ik heb een bestelling op 12 maart geplaatst en het is nog steeds niet binnen. Terwijl het binnen 4 dagen binnen zou moeten zijn. Veel reacties teruggehad maar dat ging helemaal nergens over.

27-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joyce

Boohoo.com - Bestelling ontvangen Boohoo - levertijd en pakje volgen

Hallo allemaal ik had een jurkje besteld vorige week donderdag en dat heb ik zojuist ontvangen! Dus voor wie vraagt hoe lang het duurt voor je jouw bestelling in huis hebt, bij mij duurde het twee werkdagen. Ik weet niet of dat altijd zo is, dit is mijn eerste keer bestellen.

En ik kreeg van Boohoo met de mail een code waarmee ik het pakje kon volgen, dat kun je dan invoeren bij een distributiecentrum en uiteindelijk bij PostNL. Was voor mij extra handig, want daardoor ben ik vandaag overdag thuisgebleven om het pakje aan te nemen, omdat ik wist dat de postbode kwam.

Groetjes, Joyce

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Cans27-03-2017

Ik heb ook een code gekregen maar hoe track je deze bij Post NL, want dezelfde code doet het niet bij Post NL. Zou je me misschien kunnen helpen?

Reactie op deze post:

Door: Joyce27-03-2017

Ik krijg telkens eerst een code die bij een Engelse postbezorger moet worden ingevoerd, dus niet direct de code voor PostNL, maar eerst een andere. Dat staat als het goed is in de email erbij! Bij wel in ieder geval. Wel in het Engels, maar ja, het is ook een Engels bedrijf... Dan kun je het steeds een stap verder volgen met telkens een andere code. Succes!

31-01-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Linda Wateringen

Boohoo.com - Lage prijzen, hoge kwaliteit (maar klantenservice kan beter)

Heel erg goedkoop en de kleding is echt van goede kwaliteit

Zolang je niet veel met de klantenservice te maken hebt, is het echt een topwinkel om bij te bestellen. Ik heb dat zelf al meerdere malen gedaan. Heb inmiddels van alles in mijn kast liggen van Boohoo, inclusief een paar favoriete kledingstukken. Pasvorm is bij mij telkens weer erg goed en mooi en ik vind de stoffen opvallend goed. Zeker als je bedenkt dat het vaak bijna niks kost. En dan hebben ze ook nog aanbiedingen. Heb een aantal prachtige jurken voor niet meer dan een tientje per stuk gekocht in deze webshop.

Slechts eenmaal heb ik een probleem bij het bestellen gehad; er was iets met mijn adres, daardoor werd de bestelling geannuleerd. Balen, want het was weer een vol mandje met allemaal aanbiedingen. De klantenservice mailt telkens wel snel terug, maar uiteindelijk kwam ik niet veel verder met het mandje en ik heb toen het geheel maar helemaal opnieuw besteld. Dus wat betreft klantenservice zie ik nog wel wat verbeterpuntjes, want uiteindelijk heb ik het zelf opgelost. Al zijn ze wel vriendelijk en dus ook snel.

Dus zolang het bestellen zelf goed gaat is dit voor mij echt een ideale webshop. Goedkoop en toch ook kwaliteit!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Stephanie13-02-2017

Hooi Ik heb een vraagje ik heb vorigeweek maandag kleding besteld bij Boohoo Maar ik kom er niet uit wanneer zei nou leveren en dat gaat via Landmark global. Maar word het dan bij je thuis gebracht en door welk bedrijf en hoe kan je nou zien wanneer het geleverd word? Ik ben bang dat het oplichting is daar vandaar. Ge Stephanie

Reactie op deze post:

Door: Linda15-02-2017

Hoi Stephanie, Ik heb het steeds met ongeveer een week in huis gehad (of vijf werkdagen). Je krijgt gewoon een track and trace en dan kun je het van punt tot punt volgen. Het pakket gaat namelijk steeds van depot naar ophaalcentrum et cetera. Bij mij wordt het steeds aan de deur met PostNL geleverd, daar had ik dan ook een code van, zodat ik precies kon zien wanneer ik de deur moest opendoen voor de postbode! Nog nooit gehad dat er iets niet geleverd werd of zo hoor! Maar het kan dus zeker wel een weekje duren soms (soms ook veel sneller) Groetjes

Reactie op deze post:

Door: Linda15-02-2017

Als je het dus vorige week maandag hebt besteld, dan zal het er vast elk moment zijn! Of heb je het misschien al binnen nu?

Reactie op deze post:

Door: Romy22-02-2017

Zou iemand mij kunnen vertellen hoe je precies het pakketje volgt? Ik zie alleen staan "levering tussen maandag en donderdag"

Reactie op deze post:

Door: Joyce27-02-2017

je krijgt een code en daar kun je dan mee inloggen bij zo'n distributiecentrum! Kijk even in je mail (of spam),bij mij hadden ze de code gemaild.

Reactie op deze post:

Door: Nine Gerrits01-03-2017

Ik heb ook een probleem met de bezorging. Ik zou het uiterlijk dinsdag 28 februari binnen krijgen volgens boohoo.com maar nu is het nog steeds niet binnen. Ook heb ik geen tracking nummer gekregen van PostNL. What to do?

16-01-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Sarah Beijen

Boohoo.com - SLECHT

Ik vind Boohoo.com heel erg slecht, in alle opzichten maar vooral de Service. Ik raad iedereen af om hier is te kopen of je aan te melden op hun site! De kleren zien er veel beter uit op de foto dan in het echt. De levering + communicatie hieromheen is laat en slecht. Maar als er iets niet naar wens is, kan je het helemaal vergeten. Gezien ik toch niks meer wilde kopen op Boohoo.com wilde ik mijn account verwijderen. Ik werd namelijk ook overspoeld met reclame mails. Ten eerste werkt de Unsubscribe button niet, dus je kan je niet uitschrijven voor de mailtjes. Hierover heb ik Customer service gemaild, want mijn hele inbox zat elke keer vol met al die onzin. Je krijgt hierop geen antwoord, hoe duidelijk je je vraag ook formuleert. Daarna was ik het zo zat dat ik mijn account wilde verwijderen. Op de site is NERGENS de optie om dit te doen. Wederom de Customer Service gemaild en gevraagd of ze mijn account wilden verwijderen. Daarop kreeg ik tot 3 keer toe een heel ander antwoord (iets over een retour service). Nadat ik boos werd is hier eindelijk op gereageerd. Je zou denken dat mijn account inmiddels wel verwijderd is... maar nee!!! Er is nu 4 keer toegezegd dat ze mijn account gaan verwijderen, alleen is dit nog steeds niet gebeurd.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: janise19-01-2017

Hey als je geen mailtjes wilt ontvangen, dan laat je ze toch gewoon blokkeren door je provider? Dat doe ik altijd. Bij Hotmail kun je zelfs een abonnement door Hotmail laten stoppen en daarna stoppen ze automatisch alles in je Junk. Ideaal voor wanneer bedrijven maar blijven doormailen. Heb zelf dat probleem niet bij Boohoo, maar wel bij veel andere webshops en bedrijven en dit werkt voor mij altijd!

Reactie op deze post:

Door: Bernadette Agatha10-03-2017

Ik heb op 28-02 een bestelling geretourneerd. Kan niet meer inloggen bij Boohoo; ik vind het best wel raar. Via post.nl is pakket wel afgeleverd boj Boohoo, dus nu afwachten op mijn geld...:(

13-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anniek

Boohoo.com - Ik bestel regelmatig iets bij Boohoo.com

Ik bestel regelmatig iets bij Boohoo.
Ze hebben veel en eigenlijk is alles erg goedkoop.
Ik vind het prettig dat ze je zo goed op de hoogte houden van je bestelling. Reservering wordt direct gemaild en daarna krijg je een mail wanneer het onderweg is en wanneer het er bijna is.
Track & Trace zit er ook op en dan kun je helemaal zien hoe het eerst uit het magazijn komt, dan naar een of ander distributiecentrum ofzo in Engeland en dan de zee over en dan naar een postbezorger. Je moet dan wel steeds ergens anders inloggen, maar je kunt je bestelling echt bij iedere stap volgen.

De kwaliteit is trouwens ook echt goed. Zou je met die prijs misschien niet verwachten, maar dat is dus wel zo. Ik heb zelf bijvoorbeeld een zwarte jurk en die heb ik echt al heel vaak aangehad. Ook heb ik een nette lange blouse (ook soort jurk), die is heel zacht en de kleuren (blauw en bruin) zijn ook na vaak wassen nog mooi en helder.

Dus voor mij is Boohoo.com echt een leuke winkel! Ik blijf ook lekker bestellen, want ze hebben telkens weer nieuwe aanbiedingen waar ik dan geen nee tegen kan zeggen...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Amber17-02-2017

Hoi annemiek, Zou je mij kunnen uitleggen hoe ik de bestelling precies kan volgen?

08-01-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    4
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Iris

Boohoo.com - Communicatie in dit bedrijf?

Hi,

Ik heb al meerdere keren bij Boohoo besteld. Nooit echt problemen gehad. Tot ik afgelopen november 2016 een jas besteld had van 50 euro en geretourneerd had vanwege te maat. Ik heb inmiddels al 8 verschillende medewerkers gesproken via de mail en elke keer moet ik opnieuw beginnen met mijn verhaal omdat de communicatie in dit bedrijf echt super slecht is volgends mij. Ik heb namelijk na 1 maand wachten nog steeds mijn geld niet ontvangen. Terwijl mijn bestelling wel al bij hun is aangekomen (dan krijg je een email van hun). Maar waar mijn geld blijft? Daar kunnen ze geen antwoord op geven en moet ik steeds maar wachten op antwoord van het financiële team. Of ze die überhaupt hebben vraag ik me af. Echt een verschrikkelijk bedrijf ik bestel hier NOOIT meer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Sharon15-03-2017

Viel de jas ruimer of kleiner dan verwacht? Ik twijfel over de maat jas die ik daar moet nemen

Reactie op deze post:

Door: Sharon15-03-2017

En inderdaad, de communicatie is daar ronduit slecht, hoop dat je ondertussen je geld hebt ontvangen?

06-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Elselien

Boohoo.com - Echt een ontdekking. Goedkoop maar toch ook kwaliteit. Paar keer besteld

Voor mij echt een ontdekking! Alles is heel goedkoop en ze hebben elke dag wel weer een nieuwe aanbieding.

Pas een jurkje gekocht voor nog geen twintig euro en veeel betere kwaliteit dan bijvoorbeeld H&M!

Het is jammer dat het niet de volgende dag in huis is, maar ik vind dat dat er best duidelijk bij staat. Het komt ook uit Engeland, zag ik. Nou ik vind het niet heel erg om een paar dagen te wachten, als ik dat maar weet.
Heb een aantal keer besteld en het langst dat het erover deed was 5 dagen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-01-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: S. Visscher

Boohoo.com - Ronduit slecht!

Het zag er veelbelovend uit! Leuke kleding voor mijn dochter voor haar kerstgala op school willen kopen.
Bestelling gedaan op 4 december en betaling gedaan (op Ned. Rabobank rekeningnummer)....... maar, geen orderbevestiging ontvangen! Vreemd!
Via de mail kregen we wel bericht dat de levering 9 werkdagen kon duren. Afwachten dus!
Nou, we wachten nog! Inmiddels veel mailverkeer (bellen kan niet), alle mail moet in het Engels. Ik krijg elke keer de melding dat het antwoord 48 uur op zich kan laten wachten, telkens andere medewerkers. Ik heb alle bewijzen van betaling e.d. aan hen verzonden en ik probeer nu mijn geld (behoorlijk bedrag) terug te krijgen. Maar dan is het antwoord bijvoorbeeld: "And I cannot check boohoo's bank as I'm only just a customer service advisor". Als men klantvriendelijk wil zijn, probeer je het toch INTERN op te lossen? Pfff, nu weer minimaal 48 uur wachten op een nietszeggend antwoord? Hopelijk lost Boohoo.com dit nog netjes op! Maar of ik hier ooit nog bestel.........

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Diana van der Steur

Boohoo.com - Uitverkoop en gratis verzending

Het is weer uitverkoop bij Boohoo, dus ik heb meteen weer ingeslagen. Twee jurkjes en ook nog een armbandje en een heel schattig kettinkje!

Gratis verzending met actiecode dus ik ben weer helemaal blij!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Fuy08-01-2017

Hoi, heb jij je pakketje wel binnen? Aangezien in veel negatieve ervaringen zie staan

Reactie op deze post:

Door: Diana13-01-2017

Hoi! Ja ik had het met een paar dagen in huis!

27-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Chelsey

Boohoo.com - Irritant!

Ik heb een jurk van 23 euro besteld met 7 euro verzendkosten. Wel goed bewijs gehad. Maar levering is echt heel slecht. Heb 'm 4 december 2016 besteld. Het is bijna 2017 en heb hem nog steeds niet. Ook bij de tracking gaat het gigantisch mis. Er staat nu een andere naam? Niet die van mij? Ook ander adres? Allemaal super vaag. Heb ze ook tig keren gemaild maar ik krijg niks terug. Ik word hier ontzettend gefrustreerd van. Eerste keer dat ik kleding online koop van mijn eigen verdiende geld dat ik in de supermarkt verdien. Echt teleurgesteld. Ik koop NOOIT meer iets bij BOOHOO. Ze mogen van mij uit de lucht gehaald worden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Fuy08-01-2017

Hoi, heb je je pakketje inmiddels al binnen?

21-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sarah

Boohoo.com - Retouren zijn bij mij nooit een probleem

Ik las de review van Jeanine, maar ik heb hele andere ervaringen. Ik bestel al een paar jaar mijn kerstkleren bij boohoo. Vaak kies ik dan 3 of 4 artikelen die ik dan thuis uitprobeer. En vaak gaan er dan (minimaal) 2 die ik niet leuk genoeg vind zitten weer terug. Dat gaat altijd soepel. Binnen een week mijn geld terug. Of ik laat het op mijn account staan op weer iets anders van te kopen. Dus mijn ervaring is goed met boohoo.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: A

Boohoo.com - Geweldige winkel voor mensen die van mode houden maar niet veel willen besteden

Zoals de titel het beschrijft, het is echt een aanrader voor mensen die van mode houden en niet veel willen/kunnen besteden. Service is ook goed, je krijgt snel bericht als je ze contacteert via de e-mail en als er iets mis is met je bestelling dan houden ze je daar goed mee op de hoogte.
Prijs/kwaliteit verhouding is ook echt geweldig, dagelijks hebben ze kortingen die tot maar liefst 70% kunnen oplopen, en daarvoor krijg je echt kwaliteit kleding!

Kortom, zeker een aanrader om een keer wat bij ze te bestellen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: brenda

Boohoo.com - super

Ik bestel vaak genoeg bij boohoo.com. super leuke dingen voor een klein prijsje. Ik heb
Tot nu toe nooit gedoe gehad. Mijn bestellingen zijn altijd binnen gekomen plus ook optijd.
Heeft iemand al een keer pums besteld? Zo ja vallen ze klein of groot ?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Shina

Boohoo.com - Precies hetzelfde

Hey Jessica!

Helaas had ik echt precies hetzelfde en heb ik ze gemaild. Ik kreeg 3 tellen later een e-mail terug wat helemaal geen antwoord op mijn vraag was (hoe komt het dat mijn bestelling opeens wordt teruggestord?). Waarschijnlijk is het een geautomatiseerde mail. Ik wil hierin echt actie ondernemen want ja het waren superleuke schoenen die ik had besteld voor Kerstmis en nu ik ze niet krijg moet ik heel gauw andere zoeken. Of ik wil al mijn geld terug. Heel jammer dit want ze hebben wel leuke kleding.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Gabriella18-12-2016

Ik heb precies de zelfde probleem ze zijn terug gestuurd zonder dat ik ze ontvangen heb! Heb ze ook al een email gestuurd en ik kreeg een berichtje terug dat ik over 2 dagen antwoord kan ontvangen!

Reactie op deze post:

Door: Anne21-12-2016

Hi meiden, Ook ik heb hier last van gehad, 3 weken gewacht op mn bestelling en vervolgens kreeg ik vanmorgen een mail dat mijn bestelling terug gestuurd was (nadat ik gemaild had over dat mijn bestelling niet afgeleverd was) nu staat er dat ik binnen 3-5 dagen mijn geld terug ontvang, alleen houden ze de verzendkosten wel zelf.. dit is voor mij de eerste en meteen ook de laatste keer dat ik bij hun bestel..

16-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Alexandra

Boohoo.com - Super cute

Superleuk jurkje gekocht van Alice Frill en stond me net zoals op de fotos op de site. Besteld en binnen een paar dagen al in huis dus ver voor de kerst al klaar!! Joepie!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-11-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Fiona

Boohoo.com - Superfan

Echt de enige winkel waar ik mijn leukste jurkjes haal. Net even wat anders dan de WE of coolcat ofzo. En net zo goedkoop, want als student is het leven al duur genoeg! Ik had ze binnen een paar dagen in huis, dus ik zit al geramd voor de kerstdagen!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-11-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Kim

Boohoo.com - Order nooit ontvangen of bevestigd

Ik heb halverwege oktober 2 jurkjes besteld voor een feest 4 november. Na het betalen kreeg ik geen bevestigingsemail (ik las dat veel meer mensen hier last van hadden). Als ik kijk in mijn order history staan daar mijn net bestelde jurkjes ook niet in. Omdat ik en geen bevestigingsmail had en geen order history heb ik dus ook geen tracking code en geen idee waar mijn pakketje uithangt en of deze uberhaupt komt. Ook heb ik geen enkel bewijst dat ik dit pakketje echt heb gekocht, het enige bewijst dat ik heb is mijn bankafschrift. Mailen naar Boohoo heeft geen nut want ik krijg al de hele tijd geen reactie. Enorm slechte service en levering. Wanneer je aangeeft binnen 48 te reageren en binnen 3-4 werkdagen te leveren, maak dit dan ook waar of zeg dit niet!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: C Fonteijn15-12-2016

Dit probleem had ik ook net voor de zomervakantie. Ik had een super leuk jurkje besteld, had mail en alles ingevuld en dit ging gewoon automatisch. Daarna, zoek ik tussen alle mails, of ik mail de van boohoo had gekregen. Nergens te vinden. Dus ik mail naar Boohoo, eerste weken goed contact aan gehouden alleen kreeg ik maar steeds niet mijn geld terug, en na de vakantie heb ik het nog een keer geprobeerd, en ik kreeg maar geen antwoord meer. Dus nu ben ik rond de 30 euro kwijt.

24-10-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Carlijn

Boohoo.com - Bij retourneren is het pakketje plotseling kwijt

If you return items to Boohoo NL, in my case, don't think you will get your money back. My package was "lost" and even when the track and trace with signature tells me that it is delivered, Boohoo thinks that a business invoice and track and trace from POSTNL is not proof enought. I have webshops myself and send thousands packages a year so don't tell me this is not legal evidence of postage. I will drop a complaint at ACM.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: sylvi02-11-2016

Dit probleem hen ik nu dus ook. Bestelling van 300 euro terug gestuurd. 6 oktober was het bij hun aangekomen maar nog steeds geen geld terug. Mail gestuurd met bewijs dat het verstuurd is en aangekomen. Ben benieuwd of ik iets terug krijg. heb jij nog geregeld dat je je geld terug hebt gekregen?

Reactie op deze post:

Door: Kate29-12-2016

Hey Carlijn, How did it end? Did you receive your money back after all? I have the same problem right now and I'm really stressed out here about getting my money back or not. I only get automized mails back telling me they're really busy right now. But it seems like they have been since all of this started... Let me know if you got your money back after all! Kate

22-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: happy me

Boohoo.com - Jurkjes met 2 werkdagen al in huis!! Snelle verzendtijd

Heb gisteren mijn twee jurkjes van Boohoo ontvangen. Veel eerder dan verwacht (was gisteren niet eens thuis!).

Ik had het vrijdagavond laat pas besteld! Dus dat is met 2 werkdagen al in huis, echt supersnel.

Beide jurkjes passen perfect en de stof is heel erg mooi en zacht, dat was niet goed te zien op de foto dus een extra gelukje. Verpakking verder ook prima. Apart verpakt met plastic en zo'n papier ertussen en het geheel in een gezellige shopping bag van Boohoo

En omdat er een halve prijs op jurkjes aanbieding was, was het ook nog supergoedkoop. Het ene jurkje 15 euro en de andere 13,50. Terwijl het dus echt goede kwaliteit is, en knitted stof enzo.

Superblij mee, ik ga hier zeker vaker shoppen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: djoni23-09-2016

hallo, ik heb maandag hakken besteld maar ze zijn nog steeds niet binnen. en heb er al super vaak achteraan gemaild. weet jij misschien met welke postservice het komt. groetjes djoni

Reactie op deze post:

Door: happy me29-09-2016

hallo djoni volgens mij gewoon met postnl! maar vier werkdagen, dat kan wel toch? het moet uit engeland komen, maar je hebt als het goed is wel een track en trace. Ik kon mijn pakketje in ieder geval helemaal volgen met de code die ze je emaillen! Of heb je het inmiddels misschien al binnen?

Reactie op deze post:

Door: Sanne29-09-2016

Hallo, ik heb een vraagje. Ik heb wel een mail gekregen met een code, maar die werkt niet bij de post NL site. Hoe heb jij dit gedaan? Groetjes, Sanne

Reactie op deze post:

Door: joosje19-01-2017

hoi ja ik krijg eerst een andere code, die geldt dan voor op de website van boohoo. want eerst wordt het naar een of ander depot in Engeland gestuurd en daarna pas weer door. Dus die code moet je bij boohoo invullen en dan kun je het stap voor stap volgen. Ik dan! Maar haha je hebt je pakje vast al lang binnen inmiddels ...

21-09-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Danijela Ristic

Boohoo.com - waardeloos

Drie weken geleden kleding voor mijn dochter besteld en betaald. Kleding is nooit aangekomen en via mail krijg ik steeds zelfde melding,dat ze binnen 48 zullen reageren. WARDELOOS!!!! Nooit meer iets besten!!! Lastige is dat jij alleen kan mailen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Gwen15-10-2016

Ik heb iets vergelijkbaars meegemaakt. Ik heb maar 2 van de producten binnengekregen. En vervolgens een mailbevestiging gekregen over mijn verzoek om producten terug te brengen. Wat ik nooit aangevraagd heb! Mail gestuurd en als reactie heb ik gekregen dat er iets is met mijn adres, wat ook een complete onzin is want de vorige 10 bestellingen zijn zonder problemen aangekomen. Nu weet ik uberhaupt niet of ik wel mijn geld teug krijgt en daarnaast beantwoorden zijn mail met standaardberichten terug. Ten einde raad. Ik ben zeer teleurgesteld in hun services. Ik kan waarschijnlijk ook helemaal niks doen nu.

Reactie op deze post:

Door: Céline25-10-2016

Heb hetzelfde probleem als Gwen. Gwen heb je inmiddels al het geld terug?

10-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: JELTJE

Boohoo.com - SUPERLEUK

GEWOON SUPERLEUKE WINKEL!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-09-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
5,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ilya Van schenkhoff

Boohoo.com - Is het besteld?

ik heb vorige week donderdag een jasje besteld bij boohoo. Ik heb het jasje betaald maar geen mail gekregen om mijn bestelling te bevestigen. Het is nu een week verder en het pakketje is nog steeds niet binnen, terwijl op de site staat dat het tussen de 2 en 4 dagen kan duren. Heeft iemand anders dit ook gehad en hoe lang duurde het voordat het pakket uiteindelijk binnen kwam???

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Tanja12-09-2016

Duurde bij mij iets van 1,5 week. Komt volgens mij ergens uit het buitenland zetten ofzo. Maar ik was blij met mijn aankoop dus het wachten was het me waard.

Reactie op deze post:

Door: Celina 15-09-2016

Bij mij een weekje. Maar het staat ook gewoon er bij he, dat het 3-4 werkdagen duurt, en dat daar dan nog 2 werkdagen bijkomen, omdat het vanuit het Warehouse komt. Dus 5 a 6 werkdagen, dat is meer dan een week. Kun je gewoon vinden bij de Costumer Service.

Reactie op deze post:

Door: Kim van den Berg02-11-2016

Ik ben inmiddels 1,5 week verder en heb nog steeds geen pakketje Ook heb ik geen bevestigingsmail gekregen en staan de bestelde jurkjes niet in mn my history lijst.. Begin nu sterk te twijfelen of ze uberhaupt nog binnenkomen..

Reactie op deze post:

Door: Kim07-12-2016

Ik heb wel een bevestigings mail gekregen, ook een "shipment" mailtje. Maar als ik m'n pakketje wilt volgen, doet de code het niet.. Hebben andere dit ook?

05-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Esmee'tje!

Boohoo.com - Lekker trendy, leuke aanbiedingen!!

Gaan goed met de mode mee en ze hebben altijd wel een leuke aanbieding

Pas op: verslavend!! ;))

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sjoukje

Boohoo.com - Trendy en leuk! Wel weekje wachten.

Ik moest wel een week wachten op mijn bestelling. Dat is toch best lang tegenwoordig met de meeste online winkels die volgende dag levering hebben. Maar volgens mij komen de jurkjes ergens uit het buitenland ofzo dus dat snap ik wel. Het is de moeite en wachten waard want je bent wel een stuk goedkoper uit. En alles is ook veel meer trendy dan die truttige dingen bij zalando of wehkamp ofzo.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: P.F.

Boohoo.com - Goedkoop, top service en snelle levering!

Maandagavond om 22.30u had ik 3 rokken besteld.
Vrijdag diezelfde week kreeg ik mijn bestelling binnen. Binnen 4 werkdagen dus wat ze ook beloven!

2 rokken zaten als gegoten en zijn prachtig! De andere rok heb ik teruggestuurd. Het is een tulerok en dat staat mij niet (wist ik eigenlijk al van tevoren).
Gisteren kreeg ik een mail dat ze het pakketje hebben ontvangen en het gaan verwerken zodat ik mijn geld z.s.m. ontvang.

Ook toen ik me afvroeg wanneer ze het pakketje precies leveren, kreeg ik heel snel een reactie.
Volgens de track and trace code zou het 2 weken duren voordat het pakketje geleverd wordt. De medewerker heeft zijn excuus aangeboden en gaf aan dat de track and trace code niet goed werkt.
Hij verzekerde mij ervan dat ik het pakketje binnen 4 werkdagen zou ontvangen en dat klopte!

Ik ga hier zeker vaker bestellen! Mooie kleding, goedkoop en goede kwaliteit! En de service is vriendelijk en snel!

Lange review geworden, maar omdat ik allemaal negatieve reacties las, wilde ik laten zien dat ze helemaal niet slecht zijn!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Meike19-08-2016

Dank je wel!

Reactie op deze post:

Door: Deshenitza01-09-2016

Hoe heb je die medewerker benaderd want ik wil wel weten wanneer ik mijn pakketje krijg omdat ik et over een week nodig heb

Reactie op deze post:

Door: Eva Van Engelen28-10-2016

Goedendag, Wie heeft u ervoor benaderd, over de levering van het pakket.

09-08-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    4
6
Zou hier weer kopen:JA
Door: isabel

Boohoo.com - top

Ik heb vaker dingen bij Boohoo besteld. kleding was erg mooi alleen helaas paste het soms niet. Voor de rest als het wel past is het top erg mooi en zit lekker. De levering duurt inderdaad langer dan ze aangeven, maar door eerder te bestellen is dat probleem opgelost!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Maartje

Boohoo.com - Super

Velen vragen zich af wat de levertijd is bij boohoo. Ik ook. Maar wel besteld en ik moest een paar dagen wachten en toen was het binnen. Prima kwaliteit en tevreden met mijn aankoop. (Want het was lekker goedkoop hihi)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-07-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Kim

Boohoo.com - Ik moest ook langer wachten op de levering maar toen het er was was ik weer blij!

Hoi Manon,

Ik moest ook best lang wachten op mijn bestelling. Had op een dinsdag besteld en kreeg het de dinsdag erna. Dus ook later dan verwacht.

Maar toen het er eenmaal was, was ik zo blij dat ik die paar dagen extra niet zo erg meer vond higi

Maar slordig is het wel ja, daarom minpuntje voor de service...

Groetjes!
Kim

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-07-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    4
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Manon

Boohoo.com - levertijd

ik vroeg mij af, ik heb maandag een jurkje besteld. met 3-4 dagen levertijd, het is nu vrijdag en heb nog niks binnen. hebben meer mensen problemen gehad met de levertijd dat je bestelling te laat kwam?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-07-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    4
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Eliza

Boohoo.com - Retouren , geld terug krijgen.

Ik heb 3 weken geleden een paar jurken besteld helaas paste ik 2 jurken niet het bestellen was gratis maar retouren koste mij 6 euro ook was mijn pakketje na 3 dagen in Zwolle aangekomen en we zijn nu 2 weken verder en ik heb nog steeds mijn geld niet terug en hun zeggen ook dat mijn retour niet is aangekomen ik heb dan ook meer dan 10 emails verstuurd en ik heb vandaag ook weer 1 erbij gestuurd , ze zeiden ook tegen me dat ze me geld al hadden terugestort toen ik keek had ik helemaal niet mijn geld teruggekregen dus ik ben blijven door gaan met emailen en ik zal ook niet stoppen tot dat ik mijn geld terug heb.
Kortom slechte service de kleding is wel leuk maar helaas is de service minder.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: wilma19-10-2016

hallo kunt u miij een emailadres van boohoo geven of een telefoonnummer ook ik zit tijden op me geld te wachen triest zo`n bedrijf om zo bedonderd te worden gr wilma

07-07-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: jantine

Boohoo.com - mooie webshop met veel aanbod en aanbiedingen!!

mooie webshop met veel aanbod en aanbiedingen!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Fiona

Boohoo.com - Zomerjurk besteld op Boohoo.com

Lange zomerjurk besteld op Boohoo.com
Hij zit als gegoten en was helemaal niet duur.
Zachte stof, mooie afwerking.
Levering met een aantal dagen.
Ik ben zeer tevreden!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: MANDYY

Boohoo.com - SUPERLEUKE WINKEL MET HEEL VEEL KEUZE EN HELEMAAL NIET DUUR!!!

SUPERLEUKE WINKEL MET HEEL VEEL KEUZE EN HELEMAAL NIET DUUR!!!

JE HEBT HET NIET DE VOLGENDE DAG IN HUIS MAAR WEL SNEL DAARNA DUS DAT MOET JE EVEN WETEN!!

GROETJES!!MANDYY

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: knorretje98

Boohoo.com - rokjes en schoenen besteld bij boohoo

ik heb voor de zomer een paar leuke rokjes en een paar schoenen besteld bij boohoo

met zon vijf dagen had ik het in huis

het meeste past goed, het andere geef ik gewoon aan mijn zusje haha want retouren vind ik zon gedoe en het was ook niet duur dus het maakt niet uit. en mijn zusje is net ietsjes kleiner dan ik

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Willemijn

Boohoo.com - voors en tegens Boohoo - mijn ervaringen

- veeel keuze
- heel erg fashion forward, ze hebben alle hippe dingen
- niet de volgende dag al in huis
- goedkoop!
- vaak aanbiedingen
- soms niet alle maten meer beschikbaar

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:NEE
Door: madeleine

Boohoo.com - leuke jurkjes/lastig geld retour

Mijn dochter had verschillende leuke jurkjes besteld, deel gehouden, rest teruggestuurd. Ik heb 18 mails nodig gehad om uiteindelijk na 7 weken geld retour te krijgen. Drie keer opnieuw bewijzen op moeten sturen van postbewijs, bewijs dat het pakketje in Zwolle was aangekomen en lijst van wat we gehouden hadden. Aanvankelijk veel automatisch lijkende mails met steeds een andere naam eronder. Uiteindelijk zeiden ze dat ze het via Paypal hadden teruggestort. Ik heb helemaal geen Paypal rekening. Paypal gebeld en met hun verhaal weer naar Boohoo.com gemaild. UIteindelijk tot mijn verbazing wel geld teruggekregen. Ik had er weinig vertrouwen meer in gezien alle negatieve reviews ook op andere (engelstalige) beoordelingssites. Maar als je volhoudt krijg je waarschijnlijk uiteindelijk je geld wel terug. Maar voor ons geen boohoo.com meer, hoe leuk ook de jurkjes en hoe enthousiast het ook wordt aanbevolen door blogs.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Nientje

Boohoo.com - Retourneren op eigen kosten

Armbandje dat ik had besteld ziet er heel mooi uit en was ook heel goed ingepakt, maar toch zaten er allemaal krasjes op! Echt heel zonde. Retourneren kan dus wel, maar dat is op eigen kosten. Die armband kostte nog geen 4 euro, dus retourneren heeft geen zin dan, dat is jammer. Maar ja, was dus ook heel goedkoop. Toch daarom een lager cijfer voor de service!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: lara van zult

Boohoo.com - binnen een week geleverd

Binnen een week geleverd en leuk verpakt in een tasje. Net alsof ik had geshopt in de stad dus eigenlijk

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Silfred hamilton

Boohoo.com - 50% KORTING!!!

Ik heb vrijdag middag rond een uurtje of 4 besteld voor ongv 113 euro aan kleding. Toen kreeg ik een melding dat ik 50% korting kreeg op het totaal bedrag en betaalde maar 56.50 euro. Ook kreeg ik een aantal uur later al een bericht dat het al in het schip lag en vetrokken was richting nederlands als het goed is komt het maandag aan in NL en word het dinsdag geleverd!!
Ik ben tevreden

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-05-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: hanneke van zanten

Boohoo.com - heel goedkoop juist

ik dacht altijd dat boohoo heel duur was want die reclame op teleivisie ziet er heel duur uit maar het is dus juist een hele goedkope winkel dat had ik niet verwacht

verzendkosten zijn niet gratis alleen dat is wel een beetje minder maar ik hoorde dat ze daar wel vaak aanbiedingen mee hebben dan is het wel gratis dus daar wacht ik dan even op

maar ze hebben wel veel leuke kleren weet alleen niet of mij dat dan ook mooi staat want volgens mij moet je wel echt een perfect figuur daarvoor hebben haha
groetjes

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-05-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Hendrix

Boohoo.com - slechte klantenservice!

Mijn dochter had leuke dingen besteld. De bestelling en levering gingen goed.
1 rokje paste, 2 andere kledingstukken gingen retour conform instructie.
En toen hield het op.
Geen geld retour. Pakketje is wel afgeleverd volgens post.nl.
Boohoo is niet te bereiken.
Van andere heb ik begrepen dat dit vaak voorkomt, en dat via klacht.nl het ook niet lukt.
Dure les die ik heb geleerd.
Noooooooit meer ga ik hier iets bestellen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-05-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: K. Hartkamp

Boohoo.com - Aanbiedingen zijn snel weg

Ze hebben vaak goede dagaanbiedingen maar ik vind het stom dat je dan zo snel moet beslissen want 's avonds is die aanbieding dan weg en morgen is er misschien een mindere aanbieding.

En toen ik pas aan het bestellen was, en toen nog even aan het nadenken was, toen was het ineens toch uitverkocht in mijn maat. Echt balen. Kennelijk houden ze niks vast als het in je winkelwagentje hebt, dat vind ik niet zo klantvriendelijk

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Eva

Boohoo.com - Leuk shoppen, zeker in de sale~!

Leuke webwinkel, ze hebben altijd wel iets wat ik wil.
Wel een beetje gevaarlijk, want voor je het weet heb je dan ineens een mandje volgeshopt haha
Heb nu ineens een paar armbanden, nieuwe schoenen èn een tasje gescoord!
Maar het voordeel is dat ze niet zo duur zijn, zeker nu met de sale en met 30% korting. In totaal ben ik nu 30 euro kwijt, nou dat valt toch best mee?
Hoop wel dat ze een beetje snel leveren dit keer, want de vorige keren vond ik dat dat best lang duurde...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-01-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    6
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: n torenstra

Boohoo.com - slechte klantenservice

ik probeer nu al maanden om van de nieuwsbrieven af te komen. ik krijg er soms meerdere per dag. dit is zeer irritant aan het worden. de unsuscribe link werkt niet, er komt dan een blanco pagina waar je niets mee kunt.
antwoord op mijn vele vragen, zowel via mail als contactformulier, krijg ik nooit.
klacht neergelegd bij klacht.nl maar ook via deze weg geen antwoord of oplossing.
ik vraag mij af wie er achter dit vreselijke bedrijf schuilgaat.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-11-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mathilde

Boohoo.com - Nieuw lievelingsjurkje!!

Superblij met mijn nieuwste aanwinst van Boohoo! Jurkje gekocht, met van die tribal stiksels, echt supermooi en de pasvorm is precies goed. Online had ik al met zo'n maattabel gemeten en dat klopt dus precies.
Dus superblij mee!!

Wel kleine kritiekpuntje, want de levering liet best wel lang op zich wachten, bijna een week langer dan dat ze zeiden.

Maar ja, nu het er eenmaal is, is alles goed! Jeeej!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: melanie05-04-2016

ik vroeg me af hoelang de levertijd precies was m.v.g. Melanie van zaten

Reactie op deze post:

Door: Me16-05-2016

Ruim een week was het uiteindelijk, terwijl ze zeggen twee dagen ofzo. Maar misschien is dat steeds anders?

15-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Susan

Boohoo.com - Track & Trace Gratis Verzending

Was er blij mee dat ik mijn bestelling helemaal kon volgen. Eerst hoe hij bji Boohoo vertrok, toen hoe hij bij de tussenpartij lag en wanneer hij daar weer vertrok en tot slot hoe hij bij PostNL aankwam en toen bij mij thuis. Pakje kwam keurig aan en het jurkje paste goed. En nog gratis verzonden ook (actie)! Blij mee!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: rink

Boohoo.com - levertijd een week!

Ipv '2 tot 4 dagen' heeft het gewoon een volle week of zelfs 8 dagen geduurd voordat ik mijn pakje eindelijk had! Wel goed verpakt enzo en helemaal te tracen, maar had het eerder verwacht!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: rink

Boohoo.com - processing... duurt lang!!

Drie dagen geleden iets besteld en ik wacht nog steeds! 2 tot 4 dagen stond er, dus op zich kan dat wel, maar ik heb nog helemaal niets gehoord en de bestelling staat nog stééds op processing... Hoe lang nog?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: BessieB

Boohoo.com - Wachten op de juiste aanbieding

Elke dag is er wel weer een andere vette aanbieding, 20% korting op alles, 30% korting op jurkjes, etcetcetc! En door die teller zie je precies hoe lang nog... maar dan staat er morgen weer een andere aanbieding op! Dus ik kijk heel vaak en wacht gewoon af!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    4
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
5,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Alissa

Boohoo.com - Kerstjurk zoeken onmogelijke opgave

Ze hebben zooo veel jurken, maar toch kan ik er geen geschikte kerstjurk zoeken om mee naar familiediners te gaan :-(. Of de decolleté's zijn te laag, of hij is te strak of te kort of alleen meer in het wit. Nouuu...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Cecil 06-10-2015

Wie gaat er nou al in oktober op zoek naar een kerstjurk? en dan zeuren dat je die niet kan vinden..

Reactie op deze post:

Door: Bregje06-10-2015

hahaha, ja inderdaad!!

Reactie op deze post:

Door: Bregje06-10-2015

Daar heb je toch een spreekwoord voor

06-10-2015
  • Bestellen

    4
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: RomievanV.

Boohoo.com - Kleuren kloppen niet

Zie in het overzicht steeds mooie kleding, maar dan klik je erop en dan is het ineens in een andere kleur. En dan kan je die eerste kleur niet bestellen, maar die is veel mooier. Jammer!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Halima

Boohoo.com - oh shopping spree!!

Heerlijk die hangerige prachtige hippiejurken, helemaal mijn stijl! En nu ook nog dertig procent korting op alle jurken... oh shopping spree!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-10-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: bregje

Boohoo.com - goedkoper dan gedacht

Dacht dat dit een duur merk was, maar dat valt heel erg mee. Vind de kleding wel min der mooi dan gedacht dan in de reclame.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anita

Boohoo.com - plus size, grote maten!

Met mijn maatje meer eindig ik altijd in droevige winkels waar geen mode te vinden is. Maar tot mijn verbazing vond ik tussen die snelle jurkjes van Boohoo dus ook allemaal plus size maten. En nog mooi ook, allemaal. Eindelijk!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-10-2015
  • Bestellen

    4
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Freya

Boohoo.com - goedkoop

Mij te goedkoop but not in a good way. Veel te ordinair met al die lage decolletés... Precies wat Engelse meisjes dragen bij het uitgaan... Not my taste

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-10-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Veronica

Boohoo.com - Catwalk is anders dan foto's?!

Wat ik heel leuk vind aan Boohoo is dat ze ook van die Catwalk Fimpjes erop zetten, dan zie je hoe het beweegt. Beter dan alleen zo'n stijve foto. Maar bij sommige kleding is het wel verwarrend, want dan ziet er heel zo anders uit (kleuren, vormen) op het filmpje dan op de foto dat je niet zo goed meer weet waar je nu naar moet kijken.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tessa

Boohoo.com - Kiera Rose Print Maxi Dress woooowww

wowww heb dus echt het perfècte jurkje gevonden bij boohoo! En ze zijn niet eens zo duur. Moet nog even kijken hoe het er in het echt uitziet en of het wel past ofzo maar op dat model was het in ieder geval al heeel mooi en supergoedkoop, 27 euro maar!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jessica

Boohoo.com - Zo hip!!

Boohoo kende ik van die coole reclames met die modellen erin. Zo mooi!!! Dus toen was het sale en toen heb ik daar een shirtje besteld. Was ook zo mooi!! Wel nog steeds beetje duur maar nou ja. En echt heeele mooie website ook!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Boohoo.com

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Boohoo.com?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Boohoo.com

You want it, we’ve got it! Boohoo.com was ooit ‘Manchester’s best kept secret’ maar heeft inmiddels zijn vleugels uitgeslagen naar de Nederlandse markt. Met reclames vol superhippe jongeren in stijlvolle kleding, rondhangend in even zo stijlvolle landschappen proberen ze de Nederlandse consument te veroveren. Lukt dat? Laat hier je review achter om anderen te laten weten hoe jij denkt over bijvoorbeeld de kwaliteit van de kleding, de service en het modeaanbod!

Over Boohoo.com
Boohoo.com werd opgericht in 2006 en komt oorspronkelijk uit Manchester, maar is inmiddels één van de snelst groeiende internationale modebedrijven door modebewuste ontwerpen te combineren met een betaalbare prijs. Wereldwijd telt het bedrijf al  twee-en-een-half miljoen actieve klanten en dat aantal zal nog stijgen, aangezien er zich zo’n 140.000 nieuwe klanten per maand registreren. In de doelgroep bevinden zich vooral jongeren van 16 tot 24 jaar oud die het belangrijk vinden er goed uit te zien en met de mode mee te gaan. De voorraad is groot; dagelijks worden er tot honderd nieuwe artikelen toegevoegd aan de online winkel en elke week is er een nieuwe collectie. Zo kunnen ze up-to-date blijven, wat in de modewereld een belangrijke vereiste is voor veel klanten. Boohoo.com heeft al vele prijzen in ontvangst mogen nemen voor hun online fashion, onder andere bij de Cosmopolitan Fashion Awards.

Diensten van Boohoo.com
Boohoo.com biedt van alles aan op het gebied van mode; duizenden stijlen in zowel dames- als herenmode kun je hier vinden en combineren. Op zoek naar het nieuwste jurkje, topje, jumpsuit, pump? Wil je je look compleet maken met interessante accessoires? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke aanbieding in de sale? Via de website zoek en bestel je eenvoudig (gedeeltelijk in het Engels, gedeeltelijk in het Nederlands). Bestel je voor meer dan €25,-, dan neemt Boohoo.com de verzendkosten van je over. Betalen kan met iDeal, creditcard (VISA of MasterCard) of PayPal. Voor wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws op het gebied van mode en exclusieve aanbiedingen wil ontvangen van Boohoo.com is er een nieuwsbrief, waarvoor je je via de website kunt aanmelden. Daarnaast is bedrijf natuurlijk aangesloten bij alle belangrijke sociale media, zoals Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Google +, Pinterest en Snapchat, ook hebben ze een eigen blog.

Een (engelse) review van boohoo.com producten in dit filmpje.

Klachten over Boohoo.com
Gaat er iets niet goed met je bestelling, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via een online contactformulier. Als je bestelling niet voldoet, dan kun je het retourneren (binnen veertien dagen en met de prijskaartjes nog intact). Om te voorkomen dat de maat anders uitvalt zoals je had gedacht, zijn er online maattabellen te vinden. Via de website kun je je bestelling volgen. Met vragen kun je contact zoeken via Twitter.

Haal jij jouw nieuwe outfits op Boohoo.com? Laat hier weten hoe dit bedrijf jou bevalt!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!