NederlandReview

    Ervaringen Boohoo.com

    You want it, we’ve got it! Boohoo.com was ooit ‘Manchester’s best kept secret’ maar heeft inmiddels zijn vleugels uitgeslagen naar de Nederlandse markt. Met reclames vol superhippe jongeren in stijlvolle kleding, rondhangend in even zo stijlvolle landschappen proberen ze de Nederlandse consument te veroveren. Lukt dat? Laat hier je review achter om anderen te laten weten hoe jij denkt over bijvoorbeeld de kwaliteit van de kleding, de service en het modeaanbod!

    Over Boohoo.com

    Boohoo.com werd opgericht in 2006 en komt oorspronkelijk uit Manchester, maar is inmiddels één van de snelst groeiende internationale modebedrijven door modebewuste ontwerpen te combineren met een betaalbare prijs. Wereldwijd telt het bedrijf al twee-en-een-half miljoen actieve klanten en dat aantal zal nog stijgen, aangezien er zich zo’n 140.000 nieuwe klanten per maand registreren. In de doelgroep bevinden zich vooral jongeren van 16 tot 24 jaar oud die het belangrijk vinden er goed uit te zien en met de mode mee te gaan. De voorraad is groot; dagelijks worden er tot honderd nieuwe artikelen toegevoegd aan de online winkel en elke week is er een nieuwe collectie. Zo kunnen ze up-to-date blijven, wat in de modewereld een belangrijke vereiste is voor veel klanten. Boohoo.com heeft al vele prijzen in ontvangst mogen nemen voor hun online fashion, onder andere bij de Cosmopolitan Fashion Awards.

    Diensten van Boohoo.com

    Boohoo.com biedt van alles aan op het gebied van mode; duizenden stijlen in zowel dames- als herenmode kun je hier vinden en combineren. Op zoek naar het nieuwste jurkje, topje, jumpsuit, pump? Wil je je look compleet maken met interessante accessoires? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke aanbieding in de sale? Via de website zoek en bestel je eenvoudig (gedeeltelijk in het Engels, gedeeltelijk in het Nederlands). Bestel je voor meer dan €25,-, dan neemt Boohoo.com de verzendkosten van je over. Betalen kan met iDeal, creditcard (VISA of MasterCard) of PayPal. Voor wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws op het gebied van mode en exclusieve aanbiedingen wil ontvangen van Boohoo.com is er een nieuwsbrief, waarvoor je je via de website kunt aanmelden. Daarnaast is bedrijf natuurlijk aangesloten bij alle belangrijke sociale media, zoals Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Google +, Pinterest en Snapchat, ook hebben ze een eigen blog.

    Een (engelse) review van boohoo.com producten in dit filmpje.

    Klachten over Boohoo.com

    Gaat er iets niet goed met je bestelling, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via een online contactformulier. Als je bestelling niet voldoet, dan kun je het retourneren (binnen veertien dagen en met de prijskaartjes nog intact). Om te voorkomen dat de maat anders uitvalt zoals je had gedacht, zijn er online maattabellen te vinden. Via de website kun je je bestelling volgen. Met vragen kun je contact zoeken via Twitter.

    Haal jij jouw nieuwe outfits op Boohoo.com? Laat hier weten hoe dit bedrijf jou bevalt!

    Van plan iets te kopen bij boohoo.com? Makkelijk om iets te retourneren? Betrouwbaar en eerlijk? Lees eerst ervaringen van anderen zodat u weet waar u aan begint!

    Boohoo.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (121)

    7,2
    71% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,8
    Service
    rating
    6,4
    Prijs
    rating
    8,6
    Leveren
    rating
    6,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Vakantiekleding

    Boohoo kwaliteit is nooit helemaal top, maar daarom koop ik bijna altijd uit de sale. Maar hun verzending is altijd prima geweest (best snel) tot ze met Hermes gingen verzenden. Het pakket wordt snel door Boohoo bij hen afgeleverd en vervolgens duurt het 5 dagen voor het wordt verstuurd.. En nog een paar dagen voor het eindelijk is geleverd. Verschrikkelijk.

    Door: Anoniempje 12-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5
    rating

    Jurken

    Al 5weken wacht ik op mijn bestelling en nog steeds niet binnen. De jurk had ik besteld voor een feestje en de feestje is al lang voorbij, nooit meer hier kopen.

    Door: Liri 08-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    5 truien en een jurkje

    Ik heb 2 pakketjes besteld, een op 6 oktober en een op 7 oktober. Op de site van Boohoo staat dat het tot 5 werkdagen kan duren voordat je het pakketje krijgt. Dit was voor mij dus vrijdag 11 oktober. Ik heb een berichtje gedaan want er was geen pakketje te bekennen. Bleek dat hij vast zit 'in transit', en hij zou gisteren (14 oktober geleverd worden). Weer geen pakketje te bekennen, dus maar weer contact opgenomen. Nu moet ik voor het ene pakketje tot de 29e wachten voordat ze er iets aan gaan doen en voor de andere tot de 30e. Echt schandalig! Ik heb die kleren z.s.m nodig, dus erg jammer.

    Door: Kim 15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5
    rating

    2 Paar Veterboots

    Ze hebben super leuke spullen en de verpakking vind ik ook super mooi! Maar de schoenen paste niet veel te groot terwijl ik normaal die maat heb dus heb ze terug gestuurd en heb 19,50 via PostNL betaald om het terug te sturen dus ik bestel er niets meer want dat geld kan ik bij andere schoenen leggen!

    Door: Patricia 11-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7
    rating

    Nog geen idee

    Ik heb iets besteld alleen krijg geen bevestiging mail

    Dus ik besloot om een account te maken staat er Dat ik niks heb besteld

    En ik heb wel all betaald

    Helppp

    Door: Jessie Kurvink 21-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Kleding

    Leuke kleding, niet duur. De kwaliteit vind ik wat minder goedkope stoffen en materialen. sommige kleding stukken zijn dusdanig dun dat het helemaal niet mooi zit.

    Door: Samantha 28-06-2019
    online consultatie 29-06-2019

    Experts from planned unceasing recommended happy, strong marriages as the chimerical placement in station of child-rearing. Unfortunately, half of all American marriages bangge.reirea.se/online-consultatie/ at to wind-up in split up, and myriad of these breakups sense children. These statistics don’t even body the relationships between people who conditions married, but bucolic had kids quondam to the dispersal of their imagined partnership.

    Susan Hakimi 26-07-2019

    Pakket was open en er zat geen retour bon. En ik mis aantal artikelen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5
    rating

    4 jumpsuit

    4 jumpsuit bestelt waar van twee weer retour te doen, maar een van de andere jumpsuit aan gedaan wat in een keer opviel op het feestje een naat stuk plus onder de arme de kant kapot. Wat moet ik hier mee

    Door: Klobberburg 04-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Slechte service

    Had 2 items besteld bij boohoo, duurde ten eerste meer dan een week voordat ze werden bezorgd, kwam het aan was de rits in de broek stuk. Hierover de klantenservice gemaild, in eerste instantie dacht ik “oh wat fijn en vriendelijk” na een foto gestuurd te hebben reageerden ze dat ze het gehele bedrag zouden vergoeden en ik het item niet terug hoefde te sturen, alleen dat het door een storing wat langer zou duren. Wacht nu al 3 week en hoor niks meer, na er nog een mailtje achteraan te hebben gestuurd kreeg ik de reactie dat ze nu 50% (????) van het bedrag binnen 2 week terug zouden storten. Belachelijk al vind ik zelf, niet dat het om een extreem groot bedrag gaat maar het idee. Wordt nu niet meer op mijn mail gereageerd en maar afwachten of ik die 50% daadwerkelijk terug krijg.

    Door: Madelief 22-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Verkeerde kleur

    Recent een leuke jumpsuit besteld bij boohoo. Mooi model, maar helaas de verkeerde kleur dan dat op de site staat aangegeven.. Op de site staat dat de kleur “tan” is. Je gaat dan uit van de kleur die het model op de foto’s aan heeft, maar helaas werd de jumpsuit dus in een andere kleur geleverd. De levering was wel snel. Binnen een week had ik de jumpsuit in huis. Het is dus niet de kleur die ik eigenlijk graag wilde, maar het model is wel leuk.

    Door: Anke 19-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    ANNULERING

    Ik heb zonet een bestelling gedaan bij boohoo deze wou ik meteen weer annuleren wat niet KAN. Ik wil contact opnemen met ze wat ook totaal niet lukt. Terwijl je overal je bestelling kan annuleren lukt dat hier niet never again bestel ik hier

    Door: Selina 06-04-2019
    Samantha 28-06-2019

    Waarom koop je dan kleding ? Als je het toch al wilde annuleren ik ga stuk.

    Shellyanne 03-07-2019

    Hoe lang duurt het ongeveer tot mijn pakketje binnen komt ik wacht al meer dan een week

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    Klachten

    Mijn ervaring bij het bestellen van boohoo is niet met veel succes verlopen. Ik twee weken gewacht op mijn pakketje. Vervolgens heb ik gemaild en wisten ze het niet. Ik wacht nu al een aantal weken maar ben bang dat ik me €50 kwijt ben.
    Maar veder leuke site met veel verschillende kledingstuks.

    Door: Amber 16-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    Erg tevreden klant

    Ik las veel slechte ervaringen over boohoo maar besloot toch iets te bestellen. Ik had mijn bestelling op donderdag 7 maart geplaatst en geb het vandaag op zondag 10 maart al binnen. 2 jaar geleden duurde het inderdaad zo’n 2 weken maar tegenwoordig.. 4 dagen!! En noggeeneens werkdagen! Ik ben hartstikke tevreden

    Door: Lindsey 10-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Bestelling niet compleet

    Ik heb zondag 3 maart 4 artikelen besteld op Boohoo. Mijn bestelling is net aangekomen, en de maten kloppen voor geen ene meter (zoals ik vaker meegemaakt heb). Daarnaast was mijn bestelling ook niet compleet geleverd. Ik heb 3 artikelen weten te ontvangen. In het pakketje zat ook nog eens geen factuur of retourbon. Dit is niet mijn eerste keer dat ik bestel op Boohoo, maar dit heb ik altijd wel gekregen. Zou ik mijn andere kledingstuk nog krijgen of zijn ze dit gewoon vergeten? Gelukkig gaat het niet om € 20, maar toch vind ik het rot.

    Door: Melissa 09-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Nooit meer.

    Ik heb begin december 2 jurkjes (1x ideal en 1x afterpay) besteld voor een werkfeestje 14 december. Deze kreeg ik 11 dagen later pas binnen, net op tijd voor het feest.
    Beiden waren niks, dus heb ik ze binnen 14 dagen terug gestuurd en verzendbewijsjes bewaard.
    Nu blijkt dus dat ik ze naar een incorrecte adres in Zwolle heb verstuurd. (ik zag dus net dat ik niet de enige ben die het verstuurd heeft naar Zwolle)
    Wat betekent, dat ik nu
    1. Mijn geld kwijt ben van jurkje #1.
    2. Incasso kosten & jurkje #2 moet betalen
    3. Verzendkosten 2 x 4,99 en retourkosten a 14,80 voor 2 pakketjes betaald heb.

    Dan nog niet eens gesproken over het feit dat het binnen 6 werkdagen bezorgd zou worden en dat uiteindelijk bijna 2 werkweken duurde.

    Ik bestel echt nooit meer op Boohoo.

    Door: Dominique 27-02-2019
    penis knap 28-02-2019

    During propagative stimulation or zeal, the penis becomes engorged with blood and stands build – but there is a encyclopaedic modifying in everyday buy an approximation of and state of health and apex representing an upstanding penis also. In some men, the further eron.notat.se/handy-artikler/penis-knap.php penis is verging on the representing all that proportions as the flaccid (melodic or non-erect) penis, while in other men the camaraderie penis is much longer and wider than the flaccid penis.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Verzendtijd en maat Boohoo bestellen

    Voor iedereen die het wil weten: mijn pakketje deed er iets van 10 dagen over voor ik het had. Vond ik best meevallen, volgens mij hebben sommigen langer....

    Maat valt best ok. Ik heb eigenlijk altijd een S en dat had ik hier ook besteld en het viel niet kleiner of groter ofzo, gewoon goed.

    Door: Mariska 07-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    superleuke dingen goede kwaliteit en goedkoop

    ze hebben hier gewoon superleuke dinge en zijn ook nog eens heel erg goedkoop
    je moet gewoon niet retourneren, maar voor die paar euro dat alles kost hier, DOE je dat toch sowieso niet? gewoon een beetje opletten en de goede maat bestellen :P:P

    nee maar even serieus ik vind dit een hele leuke winkel en de kwaliteit van de kleding is echt best wel goed. Dat zou je misschien niet verwachten, maar dat is dus wel zo. Ik had een prachtige zwarte jurk gekocht met mooie borduursels erop, nou die heb ik al echt vaak gewassen want ik heb m supervaak aangehad. en hij ziet er nog uit als NIEUW. en hij was minder dan twintig euro dus dat vind ik best goed!

    Door: Leonie Hofman 26-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Ik bestel vaker!

    Nog nooit had ik hier iets besteld. Zag het wel 'ns voorbij komen op Instagram ed dus ik dacht laat me een poging wagen. Eerste bestelling geplaatst van ong €150, had als betaalmethode Klarna gekozen. Eerste bestelling binnen een weekje binnen, meeste kleding beviel super goed. Toch waren er een paar items die ik wilde terug sturen, maar eerst ging ik uit enthousiasme terug naar de site. Een tweede bestelling geplaatst van ong €130, betaald met PayPal. Daarna pas ging ik kijken naar het retouneren.. Ik kwam uit op behoorlijke negatieve reacties en schrok nogal. Geen refunds, op eigen kosten terug sturen, slechte klantenservice. Het terug sturen op eigen kosten vond ik niet zo erg, wel goed om te weten natuurlijk, want dit kost €13. Weer een weekje later mijn tweede bestelling ontvangen. Ook daarvan wilde ik een paar items terugsturen. Ik heb toen een mailtje gestuurd naar Boohoo om te vragen of ik mijn twee bestellingen in één keer mocht retouneren, anders moest ik twee keer de retourkosten betalen. Het kon, maar ze zouden t niet aanraden. Ook over de klantenservice heb ik niks te klagen. Wel had ik mijn vraag één keer ingediend via de site en kreeg toen zo een automatische mail. Toen heb ik niks meer van ze gehoord. Tweede keer geprobeerd en toen heb ik gereageerd op de automatische mail met de vraag of ze mijn vraag wilde beantwoorden. Dag later had ik antwoord. Uit eindelijk heb ik mijn bestellingen in één pakket terug gestuurd, de tweede bestelling in een aparte zak. Daarbij heb ik een lijst toegevoegd met daarop per bestelling het ordernummer en de geretourneerde artikelen incl artikelnummer (was wel even werk). Na een weekje zag ik via PostNL dat het pakket was afgeleverd en een dag later kreeg ik twee bevestigingsmailtjes van Boohoo; beide orders waren goed ontvangen en alle artikelen klopte. Het bedrag via Klarna was gelijk aangepast, en via PayPal heb ik m'n geld gewoon terug gekregen.

    Dus na alle negatieve reacties, hier een super tevreden klant en ik zal daar zeker nog vaker bestellen. 13 euro is wat aan de dure kant voor retourkosten, maar als je dat er niet voor over hebt, is het beter om alleen artikelen te bestellen waarvan je zeker weet dat je ze zult houden. STUUR NIET TERUG NAAR HET ADRES IN ZWOLLE BTW! Op hun site staan gewoon de retourgegevens, die heb je nodig!

    Door: Niessa 04-01-2019
    Kim 30-06-2019

    Zou je mij miss willen mailen over hoe jij dit gedaan hebt? Ik wil graag terugsturen en heb precies dezelfde methode als jou gekozen. Graag zou ik je nog wat meer gedetailleerde vragen willen stellen hierover!

    Angelique 01-07-2019

    Graag het retour adres met voor baat dank

    Monique 11-07-2019

    Wil ook graag het adres en huisnummer. Moet dit nl invullen bij de aanmelding bij DHL, maar nergens te vinden!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    jurkjes besteld net op tijd

    mijn jurkjes had ik drie weken geleden besteld maar waren gelukkig maandag binnen gekomen net op tijd!! !
    pasvorm was gelukkig helemaal perfect dus ik heb ze de kerstdagen aan gehad!
    leuke winkel maar je moet wel van te voren bestellen

    en lekker goedkoop

    Door: Rosana Graaf 29-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    super chille kleren

    super chille kleren bij boohoo!!
    vaak besteld en alles is steeeds mooi
    nooit hoeven ruilen of zo

    Door: Yazmin 21-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Nooit meer bestellen

    Heel slecht! Eerst 3 weken moeten wachten op mn pakketje, terwijl ik 10 euro heb betaald om het eerder te krijgen, vervolgens komt het verkeerde aan! Normaal zou ik het terug sturen maar om weer 3 weken te wachten? No thanks! Dan verkoop ik het liever! Echt geen fijne service! Berichtje gestuurd, krijg ik geen fatsoenlijke reactie terug! Nooit meer

    Door: Sophie 11-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Boohoo.com

    Uw beoordeling