NederlandReview

    Ervaringen Boohoo.com

    You want it, we’ve got it! Boohoo.com was ooit ‘Manchester’s best kept secret’ maar heeft inmiddels zijn vleugels uitgeslagen naar de Nederlandse markt.

    Met reclames vol superhippe jongeren in stijlvolle kleding, rondhangend in even zo stijlvolle landschappen proberen ze de Nederlandse consument te veroveren. Lukt dat?

    Laat hier je review achter om anderen te laten weten hoe jij denkt over bijvoorbeeld de kwaliteit van de kleding, de service, het modeaanbod en de retourvoorwaarden van Boohoo! En lees ervaringen van eerdere klanten in hun reviews op NederlandReview!

    Over Boohoo.com

    Boohoo.com werd opgericht in 2006 en komt oorspronkelijk uit Manchester. Het is inmiddels één van de snelst groeiende internationale modebedrijven door modebewuste ontwerpen te combineren met een betaalbare prijs.

    Wereldwijd telt het bedrijf al twee-en-een-half miljoen actieve klanten. Dat aantal zal nog stijgen, aangezien er zich zo’n 140.000 nieuwe klanten per maand registreren.

    In de doelgroep bevinden zich vooral jongeren van 16 tot 24 jaar oud die het belangrijk vinden er goed uit te zien en met de mode mee te gaan. De voorraad is groot; dagelijks worden er tot honderd nieuwe artikelen toegevoegd aan de online winkel en elke week is er een nieuwe collectie.

    Zo kunnen ze up-to-date blijven, wat in de modewereld een belangrijke vereiste is voor veel klanten. Boohoo.com heeft al vele prijzen in ontvangst mogen nemen voor hun online fashion, onder andere bij de Cosmopolitan Fashion Awards.

    Een (engelse) review van boohoo.com producten in dit filmpje.

    Boohoo.com in de EU en Boohoo Nederland

    Van oorsprong is Boohoo “Manchester’s best kept secret”. Maar inmiddels zijn ze uitgewaaid over de hele wereld. Vooral in de EU zijn de goed vertegenwoordigd en hebben ze een sterke aanwezigheid.

    Ook in Nederland zijn ze dus te bereiken. Wel is het zo dan hun website alleen in het Engels te bezichtigen is. Je zult het dus moeten doen met Engelse namen en uitleg.

    De prijs is wel in euro’s, dus je ziet direct wat je kwijt bent zonder eerst om te moeten rekenen. Dat is immers erg onhandig.

    Maar ondanks dat de website voornamelijk in het Engels is kun je dus wel gewoon bestellen zoals je gewend bent. Het product wordt dan netjes bij je thuis in Nederland afgeleverd.

    Kleding bestellen bij Boohoo: hoe werkt dat?
    Via de website zoek en bestel je eenvoudig (gedeeltelijk in het Engels, gedeeltelijk in het Nederlands). Bestel je voor meer dan €25,-, dan neemt Boohoo.com de verzendkosten van je over. Betalen kan met iDeal, creditcard (VISA of MasterCard) of PayPal.

    Stel, je hebt iets leuks op de website van Boohoo.com gezien. Hoe ga je dan verder? Dan kun je dat shirt of die jurk gewoon bestellen. Je stop het bloesje dan in je digitale winkelmandje.

    Als je alle dingen die je nodig hebt in je winkelmandje hebt gestopt, dan kun je verder met de betaling. Dit kan op verschillende manieren.

    Kun je bij Boohoo betalen met iDeal?

    Omdat Boohoo.com ook in Nederland aanwezig is kun je dus ook gewoon met Ideal betalen, net zoals dit bij de meeste Nederlandse webshops kan. Je kunt dan gewoon meteen inloggen in je betaalscherm en vanuit daar de betaling rondmaken.

    Boohoo.com heeft dan al de gegevens ingevuld zodat je zelf alleen maar je eigen betalingsgegevens hoeft in te voeren. Je hoeft dan dus niet een klantnummer of andere gegevens of bankrekeningnummer in te vullen. Dat hebben zij al voor je gedaan. Jij kunt meteen verder met betalen.

    Wat zijn de bezorgkosten bij Boohoo?

    De bezorgservice van Boohoo.com zal er dan op toezien dat je bestelling netjes bij jou thuis wordt afgeleverd. Op hun website kun je een overzicht vinden van hoeveel een bestelling naar Nederland gaat kosten. Je kunt namelijk kiezen voor standaard bestelling of premium bestelling.

    Voor dit alles moet je natuurlijk wel eerst een account aanmaken door middel van wat persoonlijke gegevens en betalingsgegevens. Zo willen ze natuurlijk je adres weten, anders kunnen ze je bestelling niet naar je opsturen

    Binnen de UK is de bestelling vaak gratis als je een boohoo Premium account hebt. Helaas is deze optie niet beschikbaar voor Nederland en zul je dus wel wat verzendkosten moeten betalen als je bestelling minder dan €30,- bedraagt.

    Daarboven is de levering wel gratis. Ook is het, mits je voor 15:00 besteld, mogelijk dat je bestelling de volgende dag al arriveert. En let op de aanbiedingen en acties, want soms zijn de verzendkosten dan gratis.

    Wat is de levertijd als je bestelt bij Boohoo?

    De levertijd van jouw bestelling bij Boohoo is onder andere afhankelijk van welke optie jij in het bestelproces hebt geselecteerd.

    Kies je bijvoorbeeld voor Netherlands Standard Delivery, dan duurt het tot vijf werkdagen tot jouw bestelling er is. Deze verzendmethode kost ongeveer 5 euro, tenzij je een aanbieding met gratis verzending had. Lees daarover verderop op deze pagina!

    Wil je jouw pakketje sneller ontvangen, dan kun je kiezen voor Netherlands Express. Dit kost zo'n 15 euro. Dan moet je jouw bestelling al binnen 3 werkdagen in huis hebben.

    Houd er rekening mee dat het om werkdagen gaat. Het weekend telt dus niet mee! Bestel je bijvoorbeeld op vrijdag, dan zou jouw pakje met een snelle zending uiterlijk de woensdag daarna binnen moeten zijn.

    Welke optie je ook hebt gekozen, een levering kan er ook langer over doen. Dat hoeft niet aan Boohoo te liggen. Misschien heb je wel een trage postbezorger of heeft PostNL jouw pakje kwijtgemaakt. Heel vervelend!

    Lees altijd eerst reviews van klanten op NederlandReview. Hoe lang hebben zij moeten wachten op hun pakketje met kleding van Boohoo?

    Hoe kun je iets retour sturen bij Boohoo.com? Kun je wel retourneren bij Boohoo?

    Mocht de zwemkleding of sportkleding je om de één of andere reden niet bevallen, dan kun je die gewoon terugsturen. Boohoo.com weet namelijk dat je soms ook niet goed kunt inschatten of een bepaalde maat goed is. Ze hebben dan wel een size guide op hun website, maar deze is nou eenmaal nooit helemaal sluitend.

    Daarom kun je kleding binnen een bepaalde tijd retourneren. Deze tijd bedraagt 14 dagen. Binnen 14 dagen kun je besluiten dat je een blouse of playsuit toch niet wilt houden.

    Zo kun je rustig de kleding passen en kijken of de jurk nou echt wel zo mooi staat. Kleding kan namelijk heel anders vallen als je net een ander figuur hebt dan het model op de foto.

    Mocht de kleding toch niet bevallen of bij aankomst al beschadigd zijn, dan stuur je het vest gewoon weer terug. Zo hoef je niet bang te zijn dat je met kleding blijft zitten waarvan je bij het passen al weet dat je het verder nooit zult gaan dragen.

    Het is immers zonde als die kleding dan maar in de kast ligt te verstoffen. Wie weet is iemand anders er juist weer hartstikke blij mee.

    Door middel van de retourservice van Boohoo.com kun je alleen de kleding houden die je ook daadwerkelijk zult gaan dragen. Houd daarbij de retourvoorwaarden goed in de gaten. En zorg ervoor dat de kleding er nog perfect netjes uitziet en de kaartjes er niet af zijn.

    Hoe werkt de Boohoo App?

    Boohoo heeft ook een app. Je kunt deze downloaden via Google Play of in de App Store. Heb je de app gedownload, dan kun bijvoorbeeld genieten van speciale premium aanbiedingen.

    Met de app kun je snel een bestelling plaatsen en betalen. Ook kan je met deze app je order volgen. En bijvoorbeeld een wish list maken voor de volgende keer.


    Een klant beoordeelt haar aankopen van Boohoo.com.

    Waar kun je terecht met klachten over Boohoo.com?

    Gaat er iets niet goed met je bestelling, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via een online contactformulier. Als je bestelling niet voldoet, dan kun je het retourneren (binnen veertien dagen en met de prijskaartjes nog intact). Om te voorkomen dat de maat anders uitvalt zoals je had gedacht, zijn er online maattabellen te vinden. Via de website kun je je bestelling volgen. Met vragen kun je contact zoeken via Twitter.

    Hoe krijg je contact met Boohoo.com?

    Mocht er iets niet helemaal goed gaan, dan kun je natuurlijk contact opnemen met Boohoo.com. Hiervoor zijn vele verschillende mogelijkheden.

    Hier is een Boohoo.com klantenservice voor in het leven geroepen. Je kunt ze bereiken via een online formulier via hun website. Opnieuw zal dit in het Engels moeten. Ze willen graag het bestelnummer weten. Daarna kun je aangeven op welk gebied je hulp nodig hebt.

    Hoe kun je Boohoo volgen?

    Voor wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws op het gebied van mode en exclusieve aanbiedingen wil ontvangen van Boohoo.com is er een nieuwsbrief, waarvoor je je via de website kunt aanmelden.

    Daarnaast is bedrijf natuurlijk aangesloten bij alle belangrijke sociale media, zoals Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Google +, Pinterest en Snapchat. Ook hebben ze een eigen blog.

    Reviews over Boohoo.com

    Haal jij jouw nieuwe outfits op Boohoo.com? Laat hier weten hoe dit bedrijf jou bevalt! Deel jouw ervaringen over de levertijd, de service, de retourvoorwaarden, de prijs en het bestelgemak van deze online kledingshop!

    Je kunt dan anderen informeren over jouw ervaring met Boohoo.com zodat zij makkelijker kunnen besluiten of Boohoo.com wel of geen winkel is waar ze kleding willen kopen.

    Klanten en hun ervaringen met Boohoo.com

    Webshop Boohoo wil jou natuurlijk graag van een nieuwe garderobe voorzien. Maar wat is de kwaliteit van hun kleding?

    Kun je er wel op vertrouwen dat de kleding netjes naar je toegestuurd wordt? Zal de kleding je wel goed passen, of zijn de maten juist compleet anders dan dat je gewend bent?

    En hoe zal je behandeld worden door de klantenservice van Boohoo.com als je toch niet helemaal tevreden bent over je aankoop? Is het dan nog mogelijk om met Boohoo.com te onderhandelen en de kleding terug te sturen of zit je eraan vast?

    Deze vragen zijn meer dan logisch als je wilt onderzoeken of Boohoo.com een winkel is waar je misschien iets bij wilt bestellen. Je kunt immers niet passen voordat je de kleding bestelt, dus neem je bij een online shop zoals Boohoo.com best een risico.

    Voordat je bestelt, wil je daarom vast meer over Boohoo.com te weten komen. Dit kan door reviews te lezen die zijn geschreven door klanten van Boohoo.com.

    Lees ervaringen van klanten van Boohoo op NederlandReview!

    Van plan iets te kopen bij boohoo.com? Is het makkelijk om iets te retourneren? Is Boohoo betrouwbaar en eerlijk? Lees eerst ervaringen van anderen zodat u weet waar u aan begint!

    Hun meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je helpen een beter beeld te krijgen van Boohoo.com voordat je de beslissing neemt er zelf klant te worden.

    Is hun kleding nou echt van zulke goede kwaliteit? Zul je lang moeten wachten op je bestelling? En zijn er nog dingen waar je voor op moet passen? Echte klanten van Boohoo.com kunnen je dit allemaal vertellen! Lees dus hun ervaringen in hun reviews op NederlandReview!

    Wat zijn de doelstellingen van Boohoo.com?

    Boohoo.com is een kledingmerk. Ze willen je graag voorzien van wat nieuwe aanwinsten. Het bedrijf is opgericht in 2006, dus ze hebben al ruim 10 jaar ervaring in de kledingindustrie. Ze weten dat iedereen bijzonder is en willen graag ieders individualiteit erkennen en omarmen. Ze willen graag dat je over ze kunt denken als je fashion best friend.

    Ze richten zich voornamelijk op dameskleding. Het is zelfs hun streven om een kledingwinkel te zijn voor alle meiden. Ze nemen mode of het leven in het algemeen niet al te serieus. Er zijn er voor de jurk die je in het weekend nodig hebt of just de opkikker die je kunt gebruiken als je je somber voelt.

    In 2017 hebben ze een merk schoonheidsproducten gelanceerd genaamd boohooBeauty. Ze hebben vele producten in hun winkel en iedere dag komen daar zo’n 100 bij. Op die manier willen ze je dus de laatste trends geven voor minder geld.

    Op die manier kun je er ook met een klein budget leuk uitzien.

    Wat doet Boohoo aan liefdadigheid?

    Naast het verkopen van producten doet Boohoo.com ook aan liefdadigheid. Zo werken ze nauw samen met het Teenage Cancer Trust, maar ook met locale initiatieven. Daarmee willen ze een verschil maken voor de mensen om ons heen en over de hele wereld.

    Je muziek bij Boohoo.com

    Als je zelf muziek maakt, dan wil Boohoo.com deze graag horen. Of je nou in een band speelt, een DJ bent of juist als singer songwriter opereert, Boohoo.com is altijd op zoek naar muziek.

    Ze willen deze muziek graag gebruiken bij hun catwalk video’s. Hierbij snijdt het mes aan twee kanten: Zij hebben leuke, nieuwe muziek om af te spelen in hun video’s en tegelijk krijgt jouw muziek een miljoenenpubliek.

    Mocht je bereid zijn om Boohoo.com je muziek te laten gebruiken, dan kun je ze een berichtje sturen. Je krijgt dan de mogelijkheid om meteen een link bij te voegen. Verder willen ze nog je naam en je e-mailadres weten. Je kunt ook een persoonlijk berichtje toevoegen. Zo weten ze met wie ze te maken hebben.

    Boohoo.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (132)

    7.2
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    6.2
    Prijs
    rating
    8.4
    Leveren
    rating
    6.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Ik bestel vaker!

    Nog nooit had ik hier iets besteld. Zag het wel 'ns voorbij komen op Instagram ed dus ik dacht laat me een poging wagen. Eerste bestelling geplaatst van ong €150, had als betaalmethode Klarna gekozen. Eerste bestelling binnen een weekje binnen, meeste kleding beviel super goed. Toch waren er een paar items die ik wilde terug sturen, maar eerst ging ik uit enthousiasme terug naar de site. Een tweede bestelling geplaatst van ong €130, betaald met PayPal. Daarna pas ging ik kijken naar het retouneren.. Ik kwam uit op behoorlijke negatieve reacties en schrok nogal. Geen refunds, op eigen kosten terug sturen, slechte klantenservice. Het terug sturen op eigen kosten vond ik niet zo erg, wel goed om te weten natuurlijk, want dit kost €13. Weer een weekje later mijn tweede bestelling ontvangen. Ook daarvan wilde ik een paar items terugsturen. Ik heb toen een mailtje gestuurd naar Boohoo om te vragen of ik mijn twee bestellingen in één keer mocht retouneren, anders moest ik twee keer de retourkosten betalen. Het kon, maar ze zouden t niet aanraden. Ook over de klantenservice heb ik niks te klagen. Wel had ik mijn vraag één keer ingediend via de site en kreeg toen zo een automatische mail. Toen heb ik niks meer van ze gehoord. Tweede keer geprobeerd en toen heb ik gereageerd op de automatische mail met de vraag of ze mijn vraag wilde beantwoorden. Dag later had ik antwoord. Uit eindelijk heb ik mijn bestellingen in één pakket terug gestuurd, de tweede bestelling in een aparte zak. Daarbij heb ik een lijst toegevoegd met daarop per bestelling het ordernummer en de geretourneerde artikelen incl artikelnummer (was wel even werk). Na een weekje zag ik via PostNL dat het pakket was afgeleverd en een dag later kreeg ik twee bevestigingsmailtjes van Boohoo; beide orders waren goed ontvangen en alle artikelen klopte. Het bedrag via Klarna was gelijk aangepast, en via PayPal heb ik m'n geld gewoon terug gekregen.

    Dus na alle negatieve reacties, hier een super tevreden klant en ik zal daar zeker nog vaker bestellen. 13 euro is wat aan de dure kant voor retourkosten, maar als je dat er niet voor over hebt, is het beter om alleen artikelen te bestellen waarvan je zeker weet dat je ze zult houden. STUUR NIET TERUG NAAR HET ADRES IN ZWOLLE BTW! Op hun site staan gewoon de retourgegevens, die heb je nodig!

    Door: Niessa04-01-2019
    Kim30-06-2019

    Zou je mij miss willen mailen over hoe jij dit gedaan hebt? Ik wil graag terugsturen en heb precies dezelfde methode als jou gekozen. Graag zou ik je nog wat meer gedetailleerde vragen willen stellen hierover!

    Angelique 01-07-2019

    Graag het retour adres met voor baat dank

    Monique11-07-2019

    Wil ook graag het adres en huisnummer. Moet dit nl invullen bij de aanmelding bij DHL, maar nergens te vinden!

    Ik heb het dus wel naar het anrwoordnr in Zwolle gestuurd en moet nu me bestelling betalen wat ik dus retour heb gestuurd. 19-02-2020

    Site is niet te vertrouwen.

    Eline17-03-2020

    Ik wil een deel van mijn bestelling retourneren. Nu zit er geen retourlabel en of bon bij en vraag ik mij af hoe ze dan weten waar het geld op terug gestort moet worden. Had jouw/jullie bestelling ook geen bon in de verpakking erbij? Is dit met retourneren goed gekomen?

    Nanine21-08-2020

    Ik kan ook mijn pakketje moeilijk terug sturen. Ik volg alle stappen en bij het betalen kan je niet ideal betalen maar moet het met een credit card. Weet iemand hoe je anders kan betalen? Met ideal bijvoorbeeld?

    Marjon03-10-2020

    Wel betaald maar nog steeds mijn geld niet terug.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bestel ervaringen Boohoo en tips

    Hallo allemaal,

    Ik heb al best wel vaak besteld bij Boohoo. Vooral omdat ze best goedkoop zijn en ik vind de kleding leuk. Toch net iets leuker en origineler dan wat ik in de stad vind en daarom bestel ik hier best vaak. Hier mijn tips!! Want volgens mij kent niet iedereen Boohoo zo goed, en ik nu wel een beetje met al mijn kleren van Boohoo haha

    Voordelen:
    - mooie kleding
    - groot assortiment
    - goedkoop en vaak leuke aanbiedingen
    - levering best snel, meestal met een paar dagen in huis, maar soms wat langer.

    Nadelen:
    - klantenservice is niet heel snel bereikbaar, wel makkelijk te e-mailen, maar ze zijn niet zo snel
    - ik heb 1 keer willen retourneren, omdat een broek toch net iets te krap zat, maar dat ging niet optimaal. Ik vond het te onhandig en heb de broek uiteindelijk gewoon in Nederland doorverkocht. Hij was ook maar 8 euro, dus voor het geld maakte het niet uit.

    Mijn tips:
    - koop niet om te retourneren, want de klantenservice is niet echt geweldig...
    - wacht op goede aanbiedingen en hou de website in de gaten, want het wisselt vaak en is soms heel goed en soms echt minder. De ene dag kan alles 40% korting zijn, de dag erna nog maar 20%!

    MAAR ze zijn supergoedkoop en ik vind de kleding erg mooi, voor de prijs is het echt goede kwaliteit. Vind ik dan!

    De enige reden voor mij om 1 keer retourneren te overwegen, was omdat ik gewoon iets voller ben in mijn benen, niet door de kwaliteit of verkeerde levering of zoiets. Dus ik bestel voortaan iets aan de ruime kant, dan hoef ik ook niet te retourneren.

    Groetjes Femke

    Door: Femke Meijer23-10-2017
    Sanne23-10-2017

    oh dank je wel! Ik was net aan het twijfelen of ik hier wilde bestellen, maar ik denk dat ik gewoon een beetje groter bestel en dan komt het vast goed allemaal

    Beste Femke, heb je voor mij het email adres van Boohoo, kan het namelijk niet vinden?24-04-2018

    Op zoek naar email adres Boohoo

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Lage prijzen, hoge kwaliteit (maar klantenservice kan beter)

    Heel erg goedkoop en de kleding is echt van goede kwaliteit

    Zolang je niet veel met de klantenservice te maken hebt, is het echt een topwinkel om bij te bestellen. Ik heb dat zelf al meerdere malen gedaan. Heb inmiddels van alles in mijn kast liggen van Boohoo, inclusief een paar favoriete kledingstukken. Pasvorm is bij mij telkens weer erg goed en mooi en ik vind de stoffen opvallend goed. Zeker als je bedenkt dat het vaak bijna niks kost. En dan hebben ze ook nog aanbiedingen. Heb een aantal prachtige jurken voor niet meer dan een tientje per stuk gekocht in deze webshop.

    Slechts eenmaal heb ik een probleem bij het bestellen gehad; er was iets met mijn adres, daardoor werd de bestelling geannuleerd. Balen, want het was weer een vol mandje met allemaal aanbiedingen. De klantenservice mailt telkens wel snel terug, maar uiteindelijk kwam ik niet veel verder met het mandje en ik heb toen het geheel maar helemaal opnieuw besteld. Dus wat betreft klantenservice zie ik nog wel wat verbeterpuntjes, want uiteindelijk heb ik het zelf opgelost. Al zijn ze wel vriendelijk en dus ook snel.

    Dus zolang het bestellen zelf goed gaat is dit voor mij echt een ideale webshop. Goedkoop en toch ook kwaliteit!

    Door: Linda Wateringen31-01-2017
    Stephanie13-02-2017

    Hooi Ik heb een vraagje ik heb vorigeweek maandag kleding besteld bij Boohoo Maar ik kom er niet uit wanneer zei nou leveren en dat gaat via Landmark global. Maar word het dan bij je thuis gebracht en door welk bedrijf en hoe kan je nou zien wanneer het geleverd word? Ik ben bang dat het oplichting is daar vandaar. Ge Stephanie

    Linda15-02-2017

    Hoi Stephanie, Ik heb het steeds met ongeveer een week in huis gehad (of vijf werkdagen). Je krijgt gewoon een track and trace en dan kun je het van punt tot punt volgen. Het pakket gaat namelijk steeds van depot naar ophaalcentrum et cetera. Bij mij wordt het steeds aan de deur met PostNL geleverd, daar had ik dan ook een code van, zodat ik precies kon zien wanneer ik de deur moest opendoen voor de postbode! Nog nooit gehad dat er iets niet geleverd werd of zo hoor! Maar het kan dus zeker wel een weekje duren soms (soms ook veel sneller) Groetjes

    Linda15-02-2017

    Als je het dus vorige week maandag hebt besteld, dan zal het er vast elk moment zijn! Of heb je het misschien al binnen nu?

    Romy22-02-2017

    Zou iemand mij kunnen vertellen hoe je precies het pakketje volgt? Ik zie alleen staan "levering tussen maandag en donderdag"

    Joyce27-02-2017

    je krijgt een code en daar kun je dan mee inloggen bij zo'n distributiecentrum! Kijk even in je mail (of spam),bij mij hadden ze de code gemaild.

    Nine Gerrits01-03-2017

    Ik heb ook een probleem met de bezorging. Ik zou het uiterlijk dinsdag 28 februari binnen krijgen volgens boohoo.com maar nu is het nog steeds niet binnen. Ook heb ik geen tracking nummer gekregen van PostNL. What to do?

    Wh30-04-2017

    Hoihoi Kan iemand mij aub vertellen wat de 14 dagen retour betekend?? Vanaf bestel datum of leveringsdatum ? Ik heb op 15e besteld en op 20e binnen gekregen. Dus is de 14 dagen vanaf de 15e of 20e??

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Ik bestel regelmatig iets bij Boohoo.com

    Ik bestel regelmatig iets bij Boohoo.
    Ze hebben veel en eigenlijk is alles erg goedkoop.
    Ik vind het prettig dat ze je zo goed op de hoogte houden van je bestelling. Reservering wordt direct gemaild en daarna krijg je een mail wanneer het onderweg is en wanneer het er bijna is.
    Track & Trace zit er ook op en dan kun je helemaal zien hoe het eerst uit het magazijn komt, dan naar een of ander distributiecentrum ofzo in Engeland en dan de zee over en dan naar een postbezorger. Je moet dan wel steeds ergens anders inloggen, maar je kunt je bestelling echt bij iedere stap volgen.

    De kwaliteit is trouwens ook echt goed. Zou je met die prijs misschien niet verwachten, maar dat is dus wel zo. Ik heb zelf bijvoorbeeld een zwarte jurk en die heb ik echt al heel vaak aangehad. Ook heb ik een nette lange blouse (ook soort jurk), die is heel zacht en de kleuren (blauw en bruin) zijn ook na vaak wassen nog mooi en helder.

    Dus voor mij is Boohoo.com echt een leuke winkel! Ik blijf ook lekker bestellen, want ze hebben telkens weer nieuwe aanbiedingen waar ik dan geen nee tegen kan zeggen...

    Door: Anniek13-01-2017
    Amber17-02-2017

    Hoi annemiek, Zou je mij kunnen uitleggen hoe ik de bestelling precies kan volgen?

    britt maas07-06-2017

    Hoihoi, Hoe vallen de maten.... ik twijfel namelijk over een jurk te bestellen maar aangezien retouren geld kost twijfel ik welke maat ik moet bestellen...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Trui

    Artikel maat groter gekocht, bleek nog veeel te klein. Retourneren kon alleen met creditcard. Of anderhalf keer duurder met KPN. Want je betaalt de retourkosten en die zijn hoog. Slechte service, maat klopte niet, hoge retourkosten. Niet tevreden.

    Door: Coby Hol-Tersluijsen14-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    kleding. drie dagen levertijd!

    Mijn bestelling met drie werkdagen ontvangen. Helemaal top. Alles in nette staat verpakt en de maat is goed.

    Ik bestel altijd een beetje oversized want dan pas ik het beter.

    Had alles in de sale gekocht want dat was veel korting.
    Zou hier zeker nogmaals kopen!

    Door: Melody de Bruin28-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Goedkoop, top service en snelle levering!

    Maandagavond om 22.30u had ik 3 rokken besteld.
    Vrijdag diezelfde week kreeg ik mijn bestelling binnen. Binnen 4 werkdagen dus wat ze ook beloven!

    2 rokken zaten als gegoten en zijn prachtig! De andere rok heb ik teruggestuurd. Het is een tulerok en dat staat mij niet (wist ik eigenlijk al van tevoren).
    Gisteren kreeg ik een mail dat ze het pakketje hebben ontvangen en het gaan verwerken zodat ik mijn geld z.s.m. ontvang.

    Ook toen ik me afvroeg wanneer ze het pakketje precies leveren, kreeg ik heel snel een reactie.
    Volgens de track and trace code zou het 2 weken duren voordat het pakketje geleverd wordt. De medewerker heeft zijn excuus aangeboden en gaf aan dat de track and trace code niet goed werkt.
    Hij verzekerde mij ervan dat ik het pakketje binnen 4 werkdagen zou ontvangen en dat klopte!

    Ik ga hier zeker vaker bestellen! Mooie kleding, goedkoop en goede kwaliteit! En de service is vriendelijk en snel!

    Lange review geworden, maar omdat ik allemaal negatieve reacties las, wilde ik laten zien dat ze helemaal niet slecht zijn!

    Door: P.F.19-08-2016
    Meike19-08-2016

    Dank je wel!

    Deshenitza01-09-2016

    Hoe heb je die medewerker benaderd want ik wil wel weten wanneer ik mijn pakketje krijg omdat ik et over een week nodig heb

    Eva Van Engelen28-10-2016

    Goedendag, Wie heeft u ervoor benaderd, over de levering van het pakket.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Jurkjes besteld, eentje geretourneerd

    Hallo allemaal ik had vier jurkjes voor de zomer besteld en deze waren met 5 dagen geleverd, net op tijd voor het weekend, daar was ik dus wel blij mee!

    Eentje paste niet zo goed, want ik had verschillende maten geprobeerd om te kijken wat het beste zou vallen (ze waren niet duur, maar een tientje per stuk ongeveer). Die ene heb ik toen teruggestuurd voor een maatje groter. Het duurde even voor ik een bevestiging kreeg dat het ontvangen was bij hen, dus toen heb ik ze via de website gemaild en ik kreeg daar al binnen een uur antwoord! Ze zouden het uitzoeken en een dag later hoorde ik dat het ontvangen was.

    Het nieuwe jurkje had ik alvast besteld en die was er met een week. Maar ik had al de andere om aan te doen, dus ik vond het goed.

    Met een week later nog had ik het geld teruggekregen, dus dat ging eigenlijk wel goed allemaal. Ik had meer gedoe verwacht.
    Ik vind het een leuke winkel omdat ze erg goedkoop zijn maar wel veel leuke dingen hebben!

    Door: Lindsey Roos26-06-2017
    Anna06-07-2017

    Vraagje :), hoe ging het retourneren? Doe je dat gewoon bij PostNL en moet je daar kosten voor betalen?

    Lindsey06-07-2017

    Gewoon weer netjes verpakken met alle labels enzo en dan terugbrengen naar het postkantoor. Of zo heb ik het gedaan tenminste. Zij deden verder de rest eigenlijk. Ik heb zelf de verzendkosten van het retourneren betaald, maar dat vond ik niet zo erg en het was ook niet zoveel (mijn ouders betalen mijn kleding).

    Anna08-07-2017

    Ohhh okay! En weet je toevallig nog hoeveel het ongeveer kostte? Ik kan dat namelijk nergens vinden!

    Lindsey11-07-2017

    Niet precies nee, volgens mij iets van 6 euro? Ik vond het wel meevallen. Ik zou het even vragen bij je postkantoor!

    Rianne14-07-2017

    Hey! Ik heb ook een jurkje besteld en wil hem toch weer terugsturen. Krijg je, naast de koopprijs, de verzendkosten ook weer terug van Boohoo? Ik had namelijk een jurkje van 15 euro gekocht, + 7 euro verzendkosten. Als ik die niet terugkrijg kan ik hem namelijk net zo goed houden, want dan ben ik evenveel kwijt..

    Lindsey15-07-2017

    Ik had gratis verzendkosten dus bij mij maakte het niet uit.... Bij andere bedrijven krijg je het meestal niet terug heb ik gemerkt, van Boohoo weet ik dat niet sorry

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Veel besteld bij boohoo met gratis verzendkosten

    Er was een aanbieding met gratis verzending, daardoor had ik besteld.
    Drie jurkjes, twee armbandjes en ook nog een paar schoenen.

    Ik had de bestelling met 5 dagen in huis, ik vond het best lang duren maar was blij toen het er eenmaal was!!

    De jurkjes had ik in twee verschillende maten besteld, om te kijken hoe het valt. Ik pas zowel de M als de S! De S zit gewoon iets strakker en sluit meer aan, maar de M zit net iets lekkerder want een beetje losser.
    De schoenen zijn echt heel mooi, maar een beetje aan de strakke kant. Ik kan ze gelukkig wel gewoon goed aan en er op lopen. Maar misschien zou ik volgende keer een maat groter bestellen.

    De armbandjes zijn net als op de foto, met glimmend goud (niet echt hoor... ze waren ook maar een paar eurootjes).

    Ik vind Boohoo een leuke winkel en zou nog een keer bestellen. Vooral met een goede aanbieding zoals ik nu had. want ik wil niet betalen voor verzendkosten

    Door: Julia Ronne23-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Zak kleding besteld bij Boohoo in de uitverkoop blij van!

    Hele zak kleding besteld in de uitverkoop. Je krijgt dat dan ook echt in een tas van Boohoo, alsof je in de stad bent gaan shoppen. Ik word daar blij van!

    Een aantal rokjes en die passen gelukkig heel goed. Sommige wel wat korter dan ik had gedacht, daar ga ik volgende keer meer rekening mee houden, maar het staat wel leuk.
    Twee shorts en die passen gewoon helemaal perfect en ik vind de stof erg mooi. Een beetje dik, maar het valt wel mooi dus.
    ! paar schoenen maar die zitten wel een beetje krap bij de hiel. Ik moet ze nog inlopen en hoop dat dat helpt....
    En verder nog wat armbandjes en oorbellen, want die waren echt maar een paar euro. Zijn heel leuk in het echt! De koperige kleur is iets donkerder dan op de foto, maar ik vind dat juist wel mooi op zich.

    Verder was alles er tegelijk en aan het einde van de week al in huis. Dat vond ik op zich wel snel.
    Het totale bestelbedrag was maar 56 euro!!
    Groetjes

    Door: Elisabeth17-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    RETOURNEREN BOOHOO

    Weet iemand het RETOUR ADRES van boohoo? Je kan alleen nog retourneren met een creditcard en die heb ik niet! Nu zag ik ergens een reactie van boohoo dat je ook het adres op het pakket mag schrijven en bij een post nl punt kan opsturen en betalen maar het adres is nergens te vinden?!

    Door: Demi Wasch29-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Kleding

    Hier niets kopen!! Kleding ziet er leuk uit op de plaatjes maar in het echt heel anders. Je kan beter bij AliExpress bestellen heb je ieder geval gratis verzending. En sommige spullen van aliexpress zijn nog van betere kwaliteit. Je moet €6 euro verzendkosten betalen als je het wilt retouren heb je een creditcard nodig en dan betaal je weer €6 euro. Dus je bent zoiezo al €12 euro kwijt aan niks... Maar heb je geen creditcard dan betaal je gewoon de jackpot om het terug te sturen. Echt asociaal gewoon geen woorden meer voor. Ik hoop dat ik iedereen kan waarschuwen door te zeggen bestel hier niet!!

    Door: Ashley 28-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    T_shirts, trui, short.

    Trui, t shirts te groot. En helaas niet retour te verzenden ivm met benodigdheden credit card.

    Door: Debby15-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    kleding

    ik vind dit zo stom ik wil retour verzenden maar het lukt maar niet ik heb geen creditkaart of paybal
    ik wil met ideal retouren of wel verzendkosten betalen maar dat lukt steeds niet echt dom dit ik heb betaald met klarna kan iemand mij helpen en service is verschikkelijk helpen mij helemaal er niet mee nooit meer !!! deze stomme webshop

    Door: fatma cifci26-06-2020
    Astrid26-06-2020

    Ik ben erg teleurgesteld in boohoo, wacht al vier weken op mijn pakketje. Daarnaast heb ik meerdere malen geprobeerd om in contact te komen met de klantenservice, maar er word niet op gereageerd. Ik heb het gevoel dat mijn geld weg is, en mijn paketje niet meer zal komen. Erg jammer..

    Demi Wasch29-07-2020

    Ik heb precies hetzelfde!! er is ook nergens een adres te vinden zo dat je het gewoon op het pakket kan schrijven en terug sturen heel vervelend dit

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Co-ord set

    De maten kloppen niet, eenmaal uitgevonden welke Boohoo maat ik heb namelijk L. Bestel ik dezelfde co-ord set in dezelfde maat en blijkt er een verschil van 4cm in te zitten. Volgens de Boohoo klantenservice was dit mogelijk vanwege de verschillende fabrikanten. Daar heb ik zelf vrij weinig mee te maken, zo kun je toch geen webshop openen? Buiten dat heb ik inmiddels €30 verzendkosten betaald om het te ontvangen en retour te zenden.

    Door: Veer25-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Aantal verschillende items

    -mega doorschijnende stof bij letterlijk elke item (jurkjes topjes)
    - 19,50 euro an retour kosten!!!

    Door: S15-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Twee jurkjes

    Niks daar bestellen mensen want ze belazeren de boel heb twee jurkjes besteld en terug gestuurd naar een antwoordnr wat op me pakje stond in Zwolle en ze hebben het nooit ontvangen zeggen ze dus moet voor de jurkjes betalen wat ik terug heb gestuurd dus wat voor site is dit.

    Door: Nel19-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zeer tevreden

    Mijn persoonlijke ervaring :
    Ik ben bijna een jaar klant. Bestel ik regelmatig en heb ik geen negatieve ervaringen. Wat ik bestel, is ook wat ik krijg. Vaak sneller en mooier dan verwacht.
    De mooie verpakking is direct herkenbaar.
    De kleuren en maten komen overeen.
    IDEAL is mijn ideale betalingsmiddel.
    Kortom: Ik blijf graag klant.

    Gr. Astrid

    Door: Astrid 18-02-2020
    Joselien13-03-2020

    Hoi hoi ik heb even een vraag ik wil mijn pakket terug sturen maar op het retourlabel staat er geen huisnummer en post nl moet dit wel weten hoe doe jij dit en kun je me hier bij helpen?

    Saskia31-05-2020

    Hoi Joselien, ben je er toevallig al achter hoe je je pakket terug kan sturen? Ik wil namelijk ook iets retourneren bij Boohoo maar loop tegen hetzelfde probleem aan. Ik kan ook nergens een huisnummer vinden...

    Demi Wasch29-07-2020

    Graag ook een email met retouradres! Ik kan nergens een adres vinden en ik heb geen creditcard kan iemand mij mailen met hoe terug te sturen??

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Jurken

    2 Jurken besteld voor newyear waren veel te lang onderweg en zijn niet gevoerd, schijnen door
    Nu retour zenden naar orinele adres
    Moet de jurken apart verzenden, mogen niet samen en moet dan 30 euro verzendkosten betalen.
    Nooit meer Boohoo

    Door: D.Prins03-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    allemaal outfits voor de kerst voor 73,56 euro dus superblij

    Nu al lekker voor de kerst besteld want ze hebben hier veel en lekker goedkoop maar de verzendtijd is soms wat langer dus ik denk ik be lekker op tijd... heb ik het gewoon NU AL BINNEN. heel nice want ik heb alles kunnen passen en op één shirtje na zit alles echt prima. En dat shirtje was een gok want die moet superstrak zitten (mooi onder een jasje) maar ik had mijn maat een beetje te strak ingeschat dus dat shirtje krijg ik niet aan maar he hij was maar 4 euro ofzo dus niet zo erg. de rest past dus echt heel mooi en ik heb twee rokken en 1 lange jurk besteld dus daar ben ik heel blij mee.

    voor een hele zak kleren voor de kerst PLUS twee armbandjes en oorbellen ben ik 73,56 kwijt haha! Nou daar ben ik wel blij mee zeker nu alles al binnen is en nog goed past ook .
    daarom bestel ik hier vaker hihiii

    Door: melissa23-11-2019
    Mihrap Tunc20-12-2019

    Hoelang duurde het voordat je je bestelling kreeg

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Boohoo.com

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Boohoo.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 132 ervaringen geplaatst over Boohoo.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Boohoo.com actief?

    Boohoo.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boohoo.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.