NederlandReview

    Ervaringen Boohoo.com

    You want it, we’ve got it! Boohoo.com was ooit ‘Manchester’s best kept secret’ maar heeft inmiddels zijn vleugels uitgeslagen naar de Nederlandse markt. Met reclames vol superhippe jongeren in stijlvolle kleding, rondhangend in even zo stijlvolle landschappen proberen ze de Nederlandse consument te veroveren. Lukt dat? Laat hier je review achter om anderen te laten weten hoe jij denkt over bijvoorbeeld de kwaliteit van de kleding, de service en het modeaanbod!

    Over Boohoo.com
    Boohoo.com werd opgericht in 2006 en komt oorspronkelijk uit Manchester, maar is inmiddels één van de snelst groeiende internationale modebedrijven door modebewuste ontwerpen te combineren met een betaalbare prijs. Wereldwijd telt het bedrijf al  twee-en-een-half miljoen actieve klanten en dat aantal zal nog stijgen, aangezien er zich zo’n 140.000 nieuwe klanten per maand registreren. In de doelgroep bevinden zich vooral jongeren van 16 tot 24 jaar oud die het belangrijk vinden er goed uit te zien en met de mode mee te gaan. De voorraad is groot; dagelijks worden er tot honderd nieuwe artikelen toegevoegd aan de online winkel en elke week is er een nieuwe collectie. Zo kunnen ze up-to-date blijven, wat in de modewereld een belangrijke vereiste is voor veel klanten. Boohoo.com heeft al vele prijzen in ontvangst mogen nemen voor hun online fashion, onder andere bij de Cosmopolitan Fashion Awards.

    Diensten van Boohoo.com
    Boohoo.com biedt van alles aan op het gebied van mode; duizenden stijlen in zowel dames- als herenmode kun je hier vinden en combineren. Op zoek naar het nieuwste jurkje, topje, jumpsuit, pump? Wil je je look compleet maken met interessante accessoires? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke aanbieding in de sale? Via de website zoek en bestel je eenvoudig (gedeeltelijk in het Engels, gedeeltelijk in het Nederlands). Bestel je voor meer dan €25,-, dan neemt Boohoo.com de verzendkosten van je over. Betalen kan met iDeal, creditcard (VISA of MasterCard) of PayPal. Voor wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws op het gebied van mode en exclusieve aanbiedingen wil ontvangen van Boohoo.com is er een nieuwsbrief, waarvoor je je via de website kunt aanmelden. Daarnaast is bedrijf natuurlijk aangesloten bij alle belangrijke sociale media, zoals Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Google +, Pinterest en Snapchat, ook hebben ze een eigen blog.

    Een (engelse) review van boohoo.com producten in dit filmpje.

    Klachten over Boohoo.com
    Gaat er iets niet goed met je bestelling, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via een online contactformulier. Als je bestelling niet voldoet, dan kun je het retourneren (binnen veertien dagen en met de prijskaartjes nog intact). Om te voorkomen dat de maat anders uitvalt zoals je had gedacht, zijn er online maattabellen te vinden. Via de website kun je je bestelling volgen. Met vragen kun je contact zoeken via Twitter.

    Haal jij jouw nieuwe outfits op Boohoo.com? Laat hier weten hoe dit bedrijf jou bevalt!

    Van plan iets te kopen bij boohoo.com? Makkelijk om iets te retourneren? Betrouwbaar en eerlijk? Lees eerst ervaringen van anderen zodat u weet waar u aan begint!

    Boohoo.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (99)

    7,4
    72% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,8

    Service

    6,4

    Prijs

    8,6

    Leveren

    6,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Slechte zaak

    Iris20-07-2018

    Mijn ervaring met boohoo is 3dubbel waardeloos. Besteld voor een bedrag van ongeveer 60 euro en heb nooit een pakketje of wat dan ook ontvangen, wat uiteraard mijn eigen schuld was!
    Na 10+ keer over en weer mailen moest ik screenshots van mijn bankafschriften sturen. Gedaan: werden ook niet serieus genomen.
    Ik had opzich nog wel vertrouwen in de klantenservice maar dat bleek achteraf ook een amateuristische ramp. Alleen maar mailtjes met "sorry" maar ondertussen wel er vandoor gaan met die 60 eurootjes.
    Een treurige ramp dus

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Drama!

    De leeuw04-07-2018

    Leuke site ziet er goed uit maar de rest.....
    Maat te klein klopt niet.
    Beschrijving hoe een pakketje terug sturen erg onduidelijk.
    9,80 eigen kosten via PostNL.
    Eerste en laatste keer dat ik hier bestel.
    Pas later de reviews gelezen jammer!

    Mina31-07-2018

    Naar welke adres heb jij terug gestuurd? Ik kan nergens een exacte adres vinden en hoe ik het precies moet doen? Kan je mij misschien helpen zou super zijn!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Retourneren

    Juul28-06-2018

    Retourneren gaat gratis via UPS, de code werkt daar wel, niet bij DHL punten!
    Maten vallen wel heeel klein.

    Hajar28-06-2018

    Heey, hoe heb jij je pakketje teruggestuurd? Wat moet ik allemaal afplakken? help aub.

    Teske05-07-2018

    Kun je mij uitleggen hoe je dit hebt gedaan aub

    Maura11-07-2018

    Hall

    Maura11-07-2018

    els29-07-2018

    Ik zou dit ook heel graag willen weten!

    Britt 08-08-2018

    Dat zou heeeel erg fijn zijn!

    Anne20-08-2018

    1. Re-pack the item in its original packaging or in a secure, waterproof package with labels and tags still attached. 2. Download a boohoo returns label from below, once printed attach this to your parcel, covering your address label. 3. Return the package by using your local Post Office counters and obtain proof of postage from the Post Office. Please do not post the package through the post box without obtaining a certificate of posting. 4. Keep your certificate of postage safe as you will need this as your proof of return. There is a returns label included in your parcel. If you have misplaced this label, you can download a new one below. Remember to add your order number if you download a new returns label. This can be found in Order History in 'My Account‘

    Anne20-08-2018

    1. Re-pack the item in its original packaging or in a secure, waterproof package with labels and tags still attached. 2. Download a boohoo returns label from below, once printed attach this to your parcel, covering your address label. 3. Return the package by using your local Post Office counters and obtain proof of postage from the Post Office. Please do not post the package through the post box without obtaining a certificate of posting. 4. Keep your certificate of postage safe as you will need this as your proof of return. There is a returns label included in your parcel. If you have misplaced this label, you can download a new one below. Remember to add your order number if you download a new returns label. This can be found in Order History in 'My Account‘

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Retourneren duur en onhandig, slechte kwaliteit

    Desiree19-06-2018

    Kleding van slechte kwaliteit en retourneren koste mij nog even een tientje extra. Slechte kwaliteit kleding ook.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    slechte kwaliteit en service

    Pxxxxxxxxx18-06-2018

    Twee weken geleden wat besteld, kleding is van slechte kwaliteit en de maten kloppen niet. retourneren kan via DHL. Bij 3 servicepunten geweest, ze versturen allemaal niet naar boohoo. Contact gezocht via de website, je word van het kastje naar de muur gestuurd zonder een daadwerkelijke oplossing.

    Ik bestel hier nooit meer en zou het anderen ook afraden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Slechte service

    Mailai16-06-2018

    Pakketjes die open aankomen en waarvan de helft ontbreekt.
    Retourneren wat niet kan zonder mega hoge kosten. En kwaliteit van kleding mega mega slecht. Alles is van hetzelfde polyestermateriaal. Of het nou een pantalon, jurk of blouse is.

    WAARDELOOS BEDRIJF

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    SLECHT

    Ilja15-06-2018

    we hebben nu enkele bestelervaringen en op grond daarvan kunnen we stellen: alles is slecht bij boohoo. De kwaliteit van de kleding is waardeloos, de maten kloppen niet, een s lijkt wel een kindermaat 152, het duurt superlang voordat je je bestelling krijgt, je betaalt behoorlijk wat bestelkosten en retourneren kan niet, tenminste niet naar een NL adres, je moet retourneren naar de UK en er wordt aangeraden aangetekend te versturen omdat er nogal eens wat kwijt raakt. je bent dan 50 euro verder. DUS DOE HET NIET!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bezorging duurt te lang of moet aangepast worden op de site

    Milla03-06-2018

    leuke site veel verschillende kleding en mooie prijs en achteraf betalen altijd handig bij de eerste keer bestellen. Helaas levering waarbij gemeld word 4 werkdagen en na een week heb je nog niets thuis shipping track code word telkens ook niet gevonden. Dus we zullen zien hoe dit verder gaat

    Indy05-06-2018

    Ik heb precies hetzelfde, heb jij hem inmiddels al binnen?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    De levering

    Sharon 25-05-2018

    Afgelopen donderdag iets besteld bij boohoo.com. Ik wilde het thuis hebben voor maandag, dus heb ik voor express-levering gekozen, dit zou betekenen dat ik het de volgende dag in huis zou hebben, hiervoor heb ik 10 euro extra bijbetaald. Donderdagmiddag een mailtje gehad dat mijn bestelling onderweg zou zijn, nu belde ik naar DHL, omdat ik maar geen update kreeg bij mijn track & trace. DHL wist van niks en zei dat mijn pakket dus helaas maandag of dinsdag bezorgd zou worden????, heel jammer!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    slechte service

    lia24-05-2018

    Ik heb een badpak gekocht omdat het van katoen zou zijn. Het bleek gewoon synthetisch en daar ben ik allergisch voor. Terug gestuurd maar 3 weken later nog geen geld terug. Boohoo beweert het niet ontvangen te hebben en vraagt steeds om bewijs dat ik al 2x gestuurd heb

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Zeer slechte service!

    Mehdi Sadouioui18-05-2018

    Zeer slechte service! Ik heb hier één keer iets besteld en toen ik dit wilde retourneren bleek dat ik zelf de kosten voor het versturen naar de UK moest betalen. Slechte kwaliteit kleding ook. Eens maar nooit meer! Hopen dat ik wel mijn geld terug krijg, want daar lees ik ook een hoop slechte reviews over. Booboo doet wel zijn naam eer aan!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    wel betaald, nooit iets ontvangen!!

    Mauro Vespignani12-05-2018

    eind april bestelling gedaan, levertijd 4 werkdagen volgens orderbevestiging. Na 14 dg nog niets ontvangen !!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Retourneren is onmogelijk

    Emma07-05-2018

    Had een jurkje en broekpakje besteld. Ben zelf wat langer dus had een maatje groter besteld (38). Het jurkje was meer een shirt dan een jurk en het broekpakje scheen heel erg door. Dan maar retourneren. Maar dat lukte niet. De bestelling kostte 30 euro, het retourneren kostte 48 euro. En het retour label werkte niet op de DHL punten...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Nooit meer

    Julia Ruskauff01-05-2018

    2 jaar eerder heb ik hier besteld en was mijn kleding ofwel te klein ofwel doorschijnend. Afgelopen week besloot ik het nogmaals een kans te geven. 4 werkdagen bleek 7 werkdagen te worden. Ik ben normaal een maat 38 en bij uitzondering een maat 40, dus heb ik alles voor de zekerheid in maat 40 besteld. Niets maar dan ook niets pastte. Alles zat pijnlijk strak, was veeeel korter dan op de foto, of van kwalitatief veel slechter materiaal gemaakt. Wat een ongelooflijke teleurstelling. Ik ga deze week op vakantie naar Marokko en had een nieuwe vakantiegarderobe bij Boohoo besteld twv 200 euro. En letterlijk helemaal niets kan er mee, ik heb alles terug moeten sturen. Helaas onverwachts ook voor eigen rekening, welgeteld 20 euro aan verzendkosten.. Ik ben definitief klaar met Boohoo en bestel hier dan ook nóóit meer wat.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Blije consument

    Naomi23-04-2018

    Ik bestel regelmatig online bij boohoo en ben zeer tevreden. Vaak hebben ze goede aanbiedingen en de kwaliteit is goed. Retouneren is bij mij ook altijd foutloos gegaan. De levering kan soms wat lang duren maar verder ben ik erg blij met deze shopsite!

    Dominique29-04-2018

    Hoi, ik heb voor het eerst wat besteld bij Boohoo. De leveringstijd is al verstreken. Nu las ik dat dit wel vaker voorkomt. Hoelang duurt een gemiddelde levering nu in werkelijkheid?

    demi10-06-2018

    Hoi Naomi, naar welk adres heb jij de kleding geretourneerd?

    Danielle25-06-2018

    Hoi naomi, kan jij mij misschien uitleggen hoe het retourneren werkt? Moet dat via postnl of via dhl en moet je dat betalen? Naar zwolle versturen of naar Engeland? Bedankt alvast. Groet Danielle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Loan offer apply now anggadiman1@gmail.com

    Angga18-04-2018

    Hallo allemaal,

    Ik ben een particuliere geldschieter, ik bied een lening aan van 2% dit is een legitiem bedrijf met eer en onderscheid, wij staan klaar om u te helpen bij enig financieel probleem dat u biedt Wij bieden alle soorten leningen, dus als u geïnteresseerd bent in deze leningaanbieding vriendelijk contact met ons op onze e-mail: (anggadiman1@gmail.com)

    Geef ook de volgdetails op zodat we meteen door kunnen gaan met de lening.

    Naam:
    Benodigde hoeveelheid:
    Duur: een
    land:
    Doel van de lening:
    Maandinkomen:
    Telefoonnummer:

    Neem contact met ons op met de bovenstaande gegevens op onze e-mail: anggadiman1@gmail.com

    Groeten aan jullie allemaal.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    paar keer iets besteld hier

    Hanneke Eneman14-04-2018

    paar keer iets besteld hier

    kwaliteit vind ik bijzonder goed als je bedenkt dat het zo goedkoop is

    levering is heel erg wisselend. soms is het er echt met 3 dagen soms moet je anderhalve week wachten. geen idee hoe dat werkt. je kunt je pakje wel helemaal volgen dat vind ik fijn

    ik heb nog nooit iets geretourneerd want volgens mij is dat nogal een gedoe

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Geen credit van retour

    J.L. Kiks09-04-2018

    Ik heb mijn retour exact conform procedure buiten de UK gedaan. (Aankoop 27 januari; retour 1e week februati). DHL bewijs van afgifte met track& trace ontvangen. Inmiddels al 4 keer alles per mail opgestuurd. Het is nu 2 maanden verder. Jammer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Tevreden!

    Julie de leeuw08-03-2018

    Voor de 3de keer wat jurkjes en shirtjes besteld op boohoo. Heel tevreden. Een week levertijd wat prima is. Prijs en kwaliteit verhouding is ook super. Ik raad aan om te weten wat je wilt bestellen en je maat te weten. Ik zou in je hoofd nemen dat je niks retour wilt sturen! Want dat gaat gewoon niet. Als het niet past maak ik iemand anders er blij mee.
    Voor de lange Nederlandse meisjes onder ons raad ik de “tall” lijn aan voor rokjes, broeken en jurkjes die passen perfect met 1.77. Andere jurkjes zijn vaak te kort. Ik ga zeker vaker bestellen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    leuke winkel!!!!!

    Melany Robbe17-02-2018

    supergoedkoop allemaal gratis verzending en ik hoefde "MAAR" een weekje te wachten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Meest slechte klantenservice ooit!

    Charita18-01-2018

    Ik bestel hier nooit meer en hoop ook dat iedereen gewaarschuwd is door de vele slechte berichten op hun fb (helaas zag ik het dus te laat)!!

    Na een paar weken wachten kreeg ik uiteindelijk mn pakje, helaas waren de broeken totaal niet als op de foto en ook qua maat klopte er niks van dus ik dacht ik stuur alles lekker terug..

    Eind november terug gestuurd en zoals zovelen heb ik mn geld dus nooit terug gekregen!
    Nergens staat een telefoonnummer die je kan bellen dus heb het uiteindelijk via een privé bericht op fb gedaan maar ik krijg nu al een week lang elke keer het zelfde berichtje terug.. Oftewel ik kan fluiten naar mn geld

    Bestel hier dus nooit!!

    Becca13-04-2018

    Als je op Google telefoonnummer boohoo intypt krijg je het nr!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    BOOBOO...

    Rebecca04-01-2018

    Boohoo heeft altijd van die leuke schattige dingen en na heel lang twijfelen wilde ik toch echt graag een keer wat bestellen. Ik had meerdere schattige jurkjes gezien en enkele shirtjes en een rokje besteld. Ik had sommige dingen in twee verschillende maten besteld, en daarnaast ben ik altijd van plan om het één en ander terug te sturen als ik online bestel (FOUT 1). Ik had alles in m'n winkelwagentje gedaan, overal op de site stonden dingen als ''40% off womens clothes & free delivery, HURRY ENDS IN 00:40:24'' enzovoorts. Nou had ik niet meteen besteld, aangezien het bedrag te hoog was voor het gebruik van de betaalapp dus ik dacht oh wat jammer daar gaat de korting maar nee hoor de volgende twee dagen stond hij er nog steeds gewoon op (verrassend).

    Vervolgens besloot ik dus om te bestellen, en tot mijn grootste plezier had ik een kortingscode van 50% off gekregen van de nieuwsbrief, dus die wilde ik natuurlijk gebruiken (FOUT 2). Echter kon dit niet in combinatie met de andere kortingscode (waarvoor ik weer een berichtje op twitter moest geven want ik snapte niet waarom dat het niet deed maar dat lag gewoon aan hun site of zoiets). Nja goed, dus ik had dat berichtje weer ontvangen, andere code eruit (die van 40% eraf en gratis verzending), blijkt de 50% eraf over het eerste bedrag te gaan (dus zonder de korting die er al op zit zegmaar). Nja goed dus ik dacht oke de verzending is dan 7 euro, de retour is gratis (dat staat immers overal op hun site) dus dat komt wel goed (FOUT 3). Haha niet dus.

    Ik moet meegeven dat de kleding er redelijk snel was. Echter stond er online bij het postbedrijf dat ik twee pakketjes moest krijgen, wat zakken waren, maar waarvan er eentje was afgeleverd bij mij thuis en eentje ergens anders. Thuis aangekomen was er geen pakketje van Boohoo te bekennen, echter wel bij de buren (maar niet bij het huisnummer dat was opgegeven op dat track & trace ding (FOUT 4)) maar oke, weet niet of dit voor Boohoo geldt of niet maar so be it.

    Ik had in ieder geval mn kleding jippie!
    Dus ik ging alles passen en al die leuke dingen, bleek dat er iets niet was geleverd (FOUT 5), tel altijd je kleding na. Ik moet meegeven dat de klantenservice het beste werkt op twitter, en redelijk snel had ik mn geld voor dit ene item terug. Dus terug naar passen: de meeste kleding was te klein, gelukkig had ik voor een paar dingen een grotere maat besteld. Veel dingen zagen er superschattig uit op het model, maar heel anders toen ik het in mn handen had. Als een jurkje er stevig uitziet en alsof het een beetje uitloopt vanaf je middel, dan verwacht ik niet een stofje van katoen wat meteen aan je lichaam plakt. Maar goed dat ligt dan aan meerdere items, Ik heb uiteindelijk 3 items gehouden van de 19 (dikke meh dus).

    Toen kwam het retourgebeuren, en oh boy. Ik dacht dat gaat gemakkelijk en geen problemen enzo nou haha fout gedacht. Op de zite staat overal gratis retour dit en dat en zus en zo, maar als je dan daarop klikt blijkt dat dat alleen in de UK is. Fantastisch. Nou kan je zeggen: ''had je maar beter moeten lezen'', maar als er op een site staat dat er free retour is, vind ik dat toch een beetje jammer want ze vertellen maar de helft van het verhaal.

    Nadat ik me had neergelegd bij dit feit, en me er maar bij neer had gelegd dat ik 20 euro aan retourkosten moest betalen om mijn 150 euro terug te krijgen, was ik eeuwig bezig met een goede site vinden om dat te doen. Zelf gebruikten ze iets van ups dus dat probeerde ik ook maar te gebruiken maar ik kan je vertellen dat is ook prut (maar das voor een andere review hé ;) ). Maar goed dus ik na 4 uur besteed te hebben om die shit voor elkaar te krijgen maar gewoon postnl gedaan en toen kon ik het eindelijk op de post doen. Ik wacht nu nog op een bericht dat ze mijn spullen hebben ontvangen zodat ik mn geld terug krijg.

    Moraal van het verhaal: bestel alleen dingen met goede reviews en als je niets wil terugsturen. Want dat is me een gedoe.

    Rebecca 09-04-2018

    Hoi! Bedankt voor de tip, ik heb er nog niet besteld.. maar als ik kijk bij ‘return policy’ staat er wel duidelijk vermeldt hoe je iets moet terugsturen buiten de UK (5. International returns. How do I return outside the UK?) Ik weet trouwens dat als je ze via DHL verzend de verzendkosten ongeveer rond de 10 bedragen als het gewicht niet te hoog is. Echter had jij 16 items terug te sturen dus kan wel begrijpen dat dat veel geld kost aan verzenden hahaha. Check eens www.missguided.co.uk. Ook hele leuke kleding en heel makkelijk te retouren. Je gaat naar een DHL winkel daar om te retouren en geeft aan dat het om missguided gaat. Helemaal top! Verzendkosten daar waren maar 7,- en ik had iets meer dan een week later mijn geld terug!

    Mina31-07-2018

    Hallo, kan je mij helpen naar welke adres ik terug moet sturen? zou super zijn!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Twee kerstjurkjes

    Annelie Gerritsen29-11-2017

    Mijn twee kerstjurkjes voor de feestdagen zijn gelukkig vandaag geleverd, lekker op tijd!
    Ik had eind vorige week besteld, donderdagavond.
    De pasvorm is goed, eerder iets te wijd dan te strak, gek genoeg.
    In totaal was ik voor de twee jurkjes slechts 35 euro kwijt! Ik had er ook nog een paar oorbellen bij gedaan, want die waren in de aanbieding

    Wessels05-12-2017

    Ook ik heb problemen met het terug sturen van kleding die te klein is. Het adres in Nederland staat inderdaad op een vreemde manier op de site Hat adres klopt wel volgens de telefoongids Postbus 20160 8000cd Zwolle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bestel ervaringen Boohoo en tips

    Femke Meijer23-10-2017

    Hallo allemaal,

    Ik heb al best wel vaak besteld bij Boohoo. Vooral omdat ze best goedkoop zijn en ik vind de kleding leuk. Toch net iets leuker en origineler dan wat ik in de stad vind en daarom bestel ik hier best vaak. Hier mijn tips!! Want volgens mij kent niet iedereen Boohoo zo goed, en ik nu wel een beetje met al mijn kleren van Boohoo haha

    Voordelen:
    - mooie kleding
    - groot assortiment
    - goedkoop en vaak leuke aanbiedingen
    - levering best snel, meestal met een paar dagen in huis, maar soms wat langer.

    Nadelen:
    - klantenservice is niet heel snel bereikbaar, wel makkelijk te e-mailen, maar ze zijn niet zo snel
    - ik heb 1 keer willen retourneren, omdat een broek toch net iets te krap zat, maar dat ging niet optimaal. Ik vond het te onhandig en heb de broek uiteindelijk gewoon in Nederland doorverkocht. Hij was ook maar 8 euro, dus voor het geld maakte het niet uit.

    Mijn tips:
    - koop niet om te retourneren, want de klantenservice is niet echt geweldig...
    - wacht op goede aanbiedingen en hou de website in de gaten, want het wisselt vaak en is soms heel goed en soms echt minder. De ene dag kan alles 40% korting zijn, de dag erna nog maar 20%!

    MAAR ze zijn supergoedkoop en ik vind de kleding erg mooi, voor de prijs is het echt goede kwaliteit. Vind ik dan!

    De enige reden voor mij om 1 keer retourneren te overwegen, was omdat ik gewoon iets voller ben in mijn benen, niet door de kwaliteit of verkeerde levering of zoiets. Dus ik bestel voortaan iets aan de ruime kant, dan hoef ik ook niet te retourneren.

    Groetjes Femke

    Sanne23-10-2017

    oh dank je wel! Ik was net aan het twijfelen of ik hier wilde bestellen, maar ik denk dat ik gewoon een beetje groter bestel en dan komt het vast goed allemaal

    Beste Femke, heb je voor mij het email adres van Boohoo, kan het namelijk niet vinden?24-04-2018

    Op zoek naar email adres Boohoo

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Zak kleding besteld bij Boohoo in de uitverkoop blij van!

    Elisabeth17-10-2017

    Hele zak kleding besteld in de uitverkoop. Je krijgt dat dan ook echt in een tas van Boohoo, alsof je in de stad bent gaan shoppen. Ik word daar blij van!

    Een aantal rokjes en die passen gelukkig heel goed. Sommige wel wat korter dan ik had gedacht, daar ga ik volgende keer meer rekening mee houden, maar het staat wel leuk.
    Twee shorts en die passen gewoon helemaal perfect en ik vind de stof erg mooi. Een beetje dik, maar het valt wel mooi dus.
    ! paar schoenen maar die zitten wel een beetje krap bij de hiel. Ik moet ze nog inlopen en hoop dat dat helpt....
    En verder nog wat armbandjes en oorbellen, want die waren echt maar een paar euro. Zijn heel leuk in het echt! De koperige kleur is iets donkerder dan op de foto, maar ik vind dat juist wel mooi op zich.

    Verder was alles er tegelijk en aan het einde van de week al in huis. Dat vond ik op zich wel snel.
    Het totale bestelbedrag was maar 56 euro!!
    Groetjes

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    sale boohoo

    meike kimmers25-09-2017

    met de sale allemaal dingen gekocht.
    het was met 9 dagen in huis, weekend meegeteld.
    ik vond het bestellen wel makkelijk gaan.
    de verpakking was leuk in een zak van boohoo
    had het wel sneller verwacht of gehoopt maar ik ben blij dat het er is
    en alles past gelukkig

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bestelling Boohoo - schoenen vallen klein!

    Lesly Klaus11-09-2017

    Bestelling gedaan bij Boohoo op 3.9.17: twee broeken, 1 paar schoenen en een kettinkje. Alles werd de week erna geleverd en was mooi verpakt. Ik hoef niks te ruilen.

    Pasvorm; de broeken vallen gelukkig normaal, zoals ik had berekend. Gelukkig! De schoenen zijn een beetje aan de krappe kant, maar ik had een maat te groot besteld en dus is het precies goed. Maar je moet dus wel een maat groter doen.

    Groetjes Lesly

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Geleverd, maar nooit ontvangen

    Simone 08-09-2017

    Begin september 2017 besteld, het viel mij op dat, terwijl ik het wel aangegeven heb, het huisnummer niet vermeld stond. Hoe kan het pakket dan aankomen op het juiste adres? Dit uiteraard gelijk doorgegeven, hiervan kreeg ik antwoord dat aanpassingen niet meer mogelijk zijn.
    Na een week nogmaals contact gezocht omdat bestelling nog niet geleverd was. Vrij snel antwoord gekregen dat het pakket al geleverd is. Dit klopt natuurlijk niet!
    Erg vervelend.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Prima

    Denise03-08-2017

    Heb laatst 3 items besteld bij Boohoo.com.
    De kleding zou ik tussen donderdag en maandag ontvangen.
    Toen ik op maandag niks ontvangen had ging ik zoeken naar reviews, en schrok toen best, dus had me er al voorbereid op t ergste.
    Dinsdag kwam t pakketje alsnog, dus in totaal heeft t iets van 11 dagen geduurd.
    De kleding zag er precies zo uit als op de foto en alles paste (had zoals altijd maat 38 genomen). Dus ik ben superblij met m'n aankoop en zou weer bij hen bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    3x besteld

    Mira Wetering02-08-2017

    3x besteld hier en geen problemen
    je moet wel een week wachten op je bestelling maar ok
    en ze zijn goedkoop

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    1x nooit meer

    Chella 30-07-2017

    De levering was snel! De kleding is heel leuk, maar omdat het de eerste keer was heb ik meerdere maten besteld om dus ook makkelijk te kunnen terugsturen. Tenminste dat staat op de website. Ik heb op 1 juli de pakketjes geretourneerd en op 30 juli is het nog steeds niet in hun warehouse in UK. Zwolle heeft het pakket aangenomen en daarna is er niets meer mee gebeurd. Ik kan fluiten naar mijn centen en PostNL waarschuwde mij voor de slechte ervaringen met Boohoo.com. Het werd zelfs aangeraden om aangifte te doen bij de Politie. 75 euro weggegooid.

    Nicky04-09-2017

    Nog nooit meegemaakt. Heb al meerdere keren bij hen besteld en ook dingen geretourneerd. Is altijd supergoed gegaan.

    Mina31-07-2018

    Op welke adres heb jij geretourneerd Nicky?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    superleuke winkel

    Shira25-07-2017

    Ik vind dit gewoon een superleuk bedrijf
    ze hebben van alles en alles is supergoedkoop
    en ik vind de pasvorm vaak heel goed en het valt steeds mooi enzo!!

    ja je moet misschien wat lang wachten met retourneren, MAAR DAAROM ZIJN ZE ZO GOEDKOOP.
    ik retourneer sowieso liever niets, ik let gewoon goed op als ik bestel dat ik de juiste maat heb enzo!!

    Groetjes
    Shira

    annetje lopik31-07-2017

    ja dat vind ik dus ook. gewoon weten wat je koopt en niet retourneren en je hebt hier een hele goedkope maar leuke kledingwinkel!! ik bestel hier regelmatig

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gemengde gevoelens

    Janina18-07-2017

    Een maand geleden heb ik tijdens de 50% korting op alles actie, voor het eerst kleding besteld bij Boohoo.com ter waarde van 180 euro. Over de levering was ik erg tevreden. Het was binnen de aangegeven levertermijn bezorgd. De producten vielen me helaas een beetje tegen. De meeste kleding oogde erg goedkoop en ook de pasvorm was voor mij niet zo goed. Ik heb uiteindelijk voor 151 euro aan kleding teruggestuurd. De kosten voor het retourneren moet je zelf betalen. Dat was in mijn geval 8 euro. Dus daar moet je even rekening mee houden. Het duurde uiteindelijk erg lang voordat ik mijn geld terug kreeg. 2 weken nadat mijn retour aan was gekomen op de bestemming in Zwolle, heb ik via mail contact opgenomen met de klantenservice. Een dag later kreeg ik een reactie waarin stond dat de bestelling eerst nog terug naar UK moet voordat ik het geld teruggestort krijg. Dit kon volgens de medewerkster tot 28 dagen duren. Na de 28 dagen had ik helaas nog steeds geen ontvangstbevestiging en ook nog geen geld terug. Door alle negatieve berichten over boohoo op het internet had ik niet meer veel hoop dat ik het geld nog terug zou krijgen. Toch heb ik nogmaals contact opgenomen. Ik heb mijn verzendbewijs en een lijst met alle geretourneerde artikelen meegestuurd. Na een dag kreeg ik wederom antwoord en dit keer met het bericht dat het geld naar mijn rekening is overgemaakt en dat het over 3-5 werkdagen op mijn rekening zou staan. Ik ben nu 2 werkdagen verder en ik heb net het geld ontvangen. Conclusie: je hebt wat geduld nodig met retourneren, maar uiteindelijk krijg je je geld wel terug.

    anne-sophie31-07-2017

    Hoe heb je contact met ze opgenomen? Ik heb nu ook al ruim 2 weken geleden kleding geretourneerd, maar nog niks gehoord.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Levertijd al langer dan 2 weken

    Luca Jacobi14-07-2017

    Ik wacht al ruim twee weken op de levering van mijn bestelling.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Bestellen met de maattabel

    Yoena11-07-2017

    Paar keer besteld en nooit iets hoeven retourneren, het past steeds gewoon en ik koop altijd via de maattabel van ze. Want alles kan natuurlijk anders vallen. Tot nu toe ging dat bij mij heel goed en ik heb van alles besteld, zoals shirtjes, jurkjes, sieraden (maar dat past natuurlijk echt altijd) en ook een keer een broekje. Maattabel was elke keer correct, ik heb daardoor wel verschillende maten besteld, meestal M of L.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Jurkjes besteld, eentje geretourneerd

    Lindsey Roos26-06-2017

    Hallo allemaal ik had vier jurkjes voor de zomer besteld en deze waren met 5 dagen geleverd, net op tijd voor het weekend, daar was ik dus wel blij mee!

    Eentje paste niet zo goed, want ik had verschillende maten geprobeerd om te kijken wat het beste zou vallen (ze waren niet duur, maar een tientje per stuk ongeveer). Die ene heb ik toen teruggestuurd voor een maatje groter. Het duurde even voor ik een bevestiging kreeg dat het ontvangen was bij hen, dus toen heb ik ze via de website gemaild en ik kreeg daar al binnen een uur antwoord! Ze zouden het uitzoeken en een dag later hoorde ik dat het ontvangen was.

    Het nieuwe jurkje had ik alvast besteld en die was er met een week. Maar ik had al de andere om aan te doen, dus ik vond het goed.

    Met een week later nog had ik het geld teruggekregen, dus dat ging eigenlijk wel goed allemaal. Ik had meer gedoe verwacht.
    Ik vind het een leuke winkel omdat ze erg goedkoop zijn maar wel veel leuke dingen hebben!

    Anna06-07-2017

    Vraagje :), hoe ging het retourneren? Doe je dat gewoon bij PostNL en moet je daar kosten voor betalen?

    Lindsey06-07-2017

    Gewoon weer netjes verpakken met alle labels enzo en dan terugbrengen naar het postkantoor. Of zo heb ik het gedaan tenminste. Zij deden verder de rest eigenlijk. Ik heb zelf de verzendkosten van het retourneren betaald, maar dat vond ik niet zo erg en het was ook niet zoveel (mijn ouders betalen mijn kleding).

    Anna08-07-2017

    Ohhh okay! En weet je toevallig nog hoeveel het ongeveer kostte? Ik kan dat namelijk nergens vinden!

    Lindsey11-07-2017

    Niet precies nee, volgens mij iets van 6 euro? Ik vond het wel meevallen. Ik zou het even vragen bij je postkantoor!

    Rianne14-07-2017

    Hey! Ik heb ook een jurkje besteld en wil hem toch weer terugsturen. Krijg je, naast de koopprijs, de verzendkosten ook weer terug van Boohoo? Ik had namelijk een jurkje van 15 euro gekocht, + 7 euro verzendkosten. Als ik die niet terugkrijg kan ik hem namelijk net zo goed houden, want dan ben ik evenveel kwijt..

    Lindsey15-07-2017

    Ik had gratis verzendkosten dus bij mij maakte het niet uit.... Bij andere bedrijven krijg je het meestal niet terug heb ik gemerkt, van Boohoo weet ik dat niet sorry

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Veel besteld bij boohoo met gratis verzendkosten

    Julia Ronne23-06-2017

    Er was een aanbieding met gratis verzending, daardoor had ik besteld.
    Drie jurkjes, twee armbandjes en ook nog een paar schoenen.

    Ik had de bestelling met 5 dagen in huis, ik vond het best lang duren maar was blij toen het er eenmaal was!!

    De jurkjes had ik in twee verschillende maten besteld, om te kijken hoe het valt. Ik pas zowel de M als de S! De S zit gewoon iets strakker en sluit meer aan, maar de M zit net iets lekkerder want een beetje losser.
    De schoenen zijn echt heel mooi, maar een beetje aan de strakke kant. Ik kan ze gelukkig wel gewoon goed aan en er op lopen. Maar misschien zou ik volgende keer een maat groter bestellen.

    De armbandjes zijn net als op de foto, met glimmend goud (niet echt hoor... ze waren ook maar een paar eurootjes).

    Ik vind Boohoo een leuke winkel en zou nog een keer bestellen. Vooral met een goede aanbieding zoals ik nu had. want ik wil niet betalen voor verzendkosten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Na een paar dagen mijn bestelling in huis

    Holla18-06-2017

    Ik had na een paar dagen mijn bestelling in huis. Geen problemen, goedkope kleding voor als je leuk uit wilt gaan. Dus ik ben 100% tevreden!!

    daphne08-07-2017

    Wanneer precies had je het besteld en wanneer kreeg je het binnen?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Service

    Aukje14-06-2017

    Hallo,

    Ik zie allemaal negatieve berichten over de service en wou daarom wel even zeggen dat ze mijn mail binnen een dag beantwoord hadden en ik het resterende bedrag binnen een week terug had.
    Wel hoop ik dat mijn bestelling op tijd aankomt, dit weet ik nog niet.
    Zijn de pakketjes bij jullie allemaal door PostNL bezorgd, of gebruikt boohoo ook nog andere bezorgservices waar ik heen kan bellen?

    Zoja, welke?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Slechte service krijg geen geld terug bij retour

    Sandra 09-06-2017

    Ze doen net of ze je retour niet ontvangen hebben en vragen na een maand om een ticket.
    Bij aanleveren van factuur kunnen ze niks zeggen ze en ben je je geld kwijt!!!
    Slechte service

    Rianne10-08-2017

    Altijd je pakketjes aangetekend versturen, dwz dat je er een track en trace code bij krijgt. Heb ooit iets bij OVstore besteld, kreeg het verkeerde artikel en heb dat geretourneerd. Vervolgens zegt OVstore dat de retourzending nooit is aangekomen en mijn geld is dus weg. "Had het maar aangetekend verstuurd" krijg ik te horen... En maar beweren dat PostNL de schuldige is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ik ben WEL heel blij met Boohoo!

    Emilie van Voorts22-05-2017

    Nou zeg, wat is iedereen hier ontevreden! Ik vind Boohoo echt een superleuk merk. Ik had ze ontdekt toen ze op tv waren en daarna gingen ook mijn vriendinnen daar dingen bestellen. Heel goedkoop en toch mooi en niet iedereen heeft hetzelfde aan zoals wanneer je iets bij de H&M of de Zara koopt.
    En ze hebben vaak aanbiedingen!

    Ik heb nog nooit iets hoeven retourneren, want tot nu toe ben ik telkens heel blij geweest met alles wat ik heb besteld. En dat is best veel! Sommige dingen bestel ik zelfs in meerdere maten en kleuren en dan is het telkens allemaal leuk.

    En vaak zijn de verzendkosten gratis als je voor een bepaald bedrag besteld, daar kom ik dan wel aan. Of ik bestel samen met een vriendin.

    Dus er zijn ook mensen heel blij met de winkel van Boohoo!

    Amanda23-05-2017

    Jaa ik vind het ook echt een leuke winkel en bestel hier heel vaak kleren veel leuker dan H&M :P

    Anna30-05-2017

    Heyyy! Weet iemand hoe de shorts vallen? Die van spijker ? En de verzendtijd , is die ook wel is binnen de 4 dagen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    pakketje

    Deborah17-05-2017

    Ik had laatst kleding besteld op boohoo.
    Er stond aangegeven dat ik het zou krijgen binnen 4 werkdagen. Ook stond er aangegeven op welke datum het eventueel zou binnenkomen, maar ik ben de datum even vergeten.
    Na de aangegeven datums was het pakketje na 2 dagen nog steeds niet binnen.
    Ik heb een mail gestuurd naar boohoo en kreeg al vrij snel reactie terug.
    Het klopte dat mijn pakket nog niet was verzonden en ik heb mijn geld netjes teruggestort gekregen.
    Het is wel stom dat ik het pakketje niet heb binnengekregen, maar ik kreeg het geld netjes terug.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Bestellen bij Boohoo

    Lotte B01-05-2017

    Vooral vorig jaar heb ik veel en vaak dingen besteld bij Boohoo. Ik moet zeggen dat ik vooral de kwaliteit van de kleren echt verrassend goed vind. Sommige shirtjes heb ik echt al vaaak gewassen, maar dat zie je er helemaal niet aan af. Veel beter dan H&M!

    Toen ik vorige maand wilde bestellen, was er iets mis met mijn inlog en toen heb ik maar een nieuw account aangemaakt want anders wist ik niet hoe ik moest bestellen. Dus dat was een beetje onhandig... Had ze gemaild, en kreeg wel snel antwoord, maar toch maar een nieuw account gemaakt.

    Laatste keer heb ik 2 jurkjes besteld, die waren er met zo'n 8 dagen, incl. weekend. Heb het ook wel eens met 4 dagen in huis gehad.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Duurt veel te lang voor je het geld terug krijgt.

    Rietse20-04-2017

    Ik heb begin maart een bestelling gedaan. Was redelijk vlot geleverd. Het paste niet goed, heb het maar teruggestuurd. We zijn nu 1,5 maand verder en nog steeds geen geld terug. Ik vind dat wel heel lang duren. 2 weken geleden kreeg ik een mail dat de retour ontvangen is, maar nog steeds geen geld terug. Ik bestel daar niks meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    aanbiedingen zijn leuk

    P. Gerards09-04-2017

    bestel al meer dan een jaar af en toe iets bij Boohoo, ik wacht vaak op een lekkere aanbieding ;)

    nooit problemen gehad, steeds met iets langer dan een week geleverd (zo staat het ook op de website), wel beetje lang, maar ok. Een keer paste een shirtje mij niet helemaal, maar die was in de aanbieding en 5 euro dus ik heb niet geruild of geretourneerd, want dat vond ik zo'n gedoe. Ze hebben geen winkel in Nederland dus je moet het helemaal terug sturen, nou daar had ik geen zin in, dus niet gedaan en het was maar 5 euro he... Dus het is wel lastig dat je het helemaal moet terugsturen, dat is niet de moeite, dus daarom wat lager voor de service gegeven.

    Maar het is wel een leuke winkel en lekker goedkoop dus daarom bestel ik er wel!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Slecht!

    Momo28-03-2017

    Ik heb nog nooit zoveel gedoe gehad om een pakketje te krijgen. Als ze beloven dat je het voor een vrijdag krijgt geloof ze niet! Je krijgt het gewoon niet. Nooit meer!

    Boze klant

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    ik koop regelmatig bij boohoo

    benthe 25-03-2017

    Ik koop regelmatig iets bij Boohoo.

    Ze zijn echt erg goedkoop, maar van de service moet je niet te veel verwachten. Zelf houd ik daar gewoon rekening mee; ik koop niet te dure dingen en retourneer niet als het niet zou passen, maar geef het gewoon weg of verkoop het door (1 keer gedaan haha)... Ze versturen vanuit Engeland of Ierland geloof ik, daarom duurt het soms lang.

    Ik vind het verder echt een leuke winkel, ze hebben net weer wat anders dan in de stad en het is heel goedkoop en wat ik tot nu toe besteld heb, was echt van goede kwaliteit.

    pater25-03-2017

    Heb een klacht heb iets besteld maar niet gekregen het geld is wel van me rekening afgeschreven Hoe krijg ik mijn geld terug

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    schoenen maatje groter bestellen

    Jalisa15-03-2017

    Hallo ik had hier een paar schoenen besteld en dat was er met ongeveer 4 werkdagen. Ze zitten best goed, een beetje ruim bij mijn hiel, maar ik had expres een maatje te groot besteld omdat ik liever iets te groot heb dan iets te klein. En daar ben ik nu blij mee, want ik denk dat ik een maat kleiner (mijn eigen maat is 38, nu 39 besteld) gewoon niet had gepast!

    Dus mijn tip is: als je twijfelt over de maat bij schoenen van Boohoo, dan beter een maatje te groot denk ik!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Bestelling ontvangen Boohoo - levertijd en pakje volgen

    Joyce27-02-2017

    Hallo allemaal ik had een jurkje besteld vorige week donderdag en dat heb ik zojuist ontvangen! Dus voor wie vraagt hoe lang het duurt voor je jouw bestelling in huis hebt, bij mij duurde het twee werkdagen. Ik weet niet of dat altijd zo is, dit is mijn eerste keer bestellen.

    En ik kreeg van Boohoo met de mail een code waarmee ik het pakje kon volgen, dat kun je dan invoeren bij een distributiecentrum en uiteindelijk bij PostNL. Was voor mij extra handig, want daardoor ben ik vandaag overdag thuisgebleven om het pakje aan te nemen, omdat ik wist dat de postbode kwam.

    Groetjes, Joyce

    Cans27-03-2017

    Ik heb ook een code gekregen maar hoe track je deze bij Post NL, want dezelfde code doet het niet bij Post NL. Zou je me misschien kunnen helpen?

    Joyce27-03-2017

    Ik krijg telkens eerst een code die bij een Engelse postbezorger moet worden ingevoerd, dus niet direct de code voor PostNL, maar eerst een andere. Dat staat als het goed is in de email erbij! Bij wel in ieder geval. Wel in het Engels, maar ja, het is ook een Engels bedrijf... Dan kun je het steeds een stap verder volgen met telkens een andere code. Succes!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Lage prijzen, hoge kwaliteit (maar klantenservice kan beter)

    Linda Wateringen31-01-2017

    Heel erg goedkoop en de kleding is echt van goede kwaliteit

    Zolang je niet veel met de klantenservice te maken hebt, is het echt een topwinkel om bij te bestellen. Ik heb dat zelf al meerdere malen gedaan. Heb inmiddels van alles in mijn kast liggen van Boohoo, inclusief een paar favoriete kledingstukken. Pasvorm is bij mij telkens weer erg goed en mooi en ik vind de stoffen opvallend goed. Zeker als je bedenkt dat het vaak bijna niks kost. En dan hebben ze ook nog aanbiedingen. Heb een aantal prachtige jurken voor niet meer dan een tientje per stuk gekocht in deze webshop.

    Slechts eenmaal heb ik een probleem bij het bestellen gehad; er was iets met mijn adres, daardoor werd de bestelling geannuleerd. Balen, want het was weer een vol mandje met allemaal aanbiedingen. De klantenservice mailt telkens wel snel terug, maar uiteindelijk kwam ik niet veel verder met het mandje en ik heb toen het geheel maar helemaal opnieuw besteld. Dus wat betreft klantenservice zie ik nog wel wat verbeterpuntjes, want uiteindelijk heb ik het zelf opgelost. Al zijn ze wel vriendelijk en dus ook snel.

    Dus zolang het bestellen zelf goed gaat is dit voor mij echt een ideale webshop. Goedkoop en toch ook kwaliteit!

    Stephanie13-02-2017

    Hooi Ik heb een vraagje ik heb vorigeweek maandag kleding besteld bij Boohoo Maar ik kom er niet uit wanneer zei nou leveren en dat gaat via Landmark global. Maar word het dan bij je thuis gebracht en door welk bedrijf en hoe kan je nou zien wanneer het geleverd word? Ik ben bang dat het oplichting is daar vandaar. Ge Stephanie

    Linda15-02-2017

    Hoi Stephanie, Ik heb het steeds met ongeveer een week in huis gehad (of vijf werkdagen). Je krijgt gewoon een track and trace en dan kun je het van punt tot punt volgen. Het pakket gaat namelijk steeds van depot naar ophaalcentrum et cetera. Bij mij wordt het steeds aan de deur met PostNL geleverd, daar had ik dan ook een code van, zodat ik precies kon zien wanneer ik de deur moest opendoen voor de postbode! Nog nooit gehad dat er iets niet geleverd werd of zo hoor! Maar het kan dus zeker wel een weekje duren soms (soms ook veel sneller) Groetjes

    Linda15-02-2017

    Als je het dus vorige week maandag hebt besteld, dan zal het er vast elk moment zijn! Of heb je het misschien al binnen nu?

    Romy22-02-2017

    Zou iemand mij kunnen vertellen hoe je precies het pakketje volgt? Ik zie alleen staan "levering tussen maandag en donderdag"

    Joyce27-02-2017

    je krijgt een code en daar kun je dan mee inloggen bij zo'n distributiecentrum! Kijk even in je mail (of spam),bij mij hadden ze de code gemaild.

    Nine Gerrits01-03-2017

    Ik heb ook een probleem met de bezorging. Ik zou het uiterlijk dinsdag 28 februari binnen krijgen volgens boohoo.com maar nu is het nog steeds niet binnen. Ook heb ik geen tracking nummer gekregen van PostNL. What to do?

    Wh30-04-2017

    Hoihoi Kan iemand mij aub vertellen wat de 14 dagen retour betekend?? Vanaf bestel datum of leveringsdatum ? Ik heb op 15e besteld en op 20e binnen gekregen. Dus is de 14 dagen vanaf de 15e of 20e??

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Ik bestel regelmatig iets bij Boohoo.com

    Anniek13-01-2017

    Ik bestel regelmatig iets bij Boohoo.
    Ze hebben veel en eigenlijk is alles erg goedkoop.
    Ik vind het prettig dat ze je zo goed op de hoogte houden van je bestelling. Reservering wordt direct gemaild en daarna krijg je een mail wanneer het onderweg is en wanneer het er bijna is.
    Track & Trace zit er ook op en dan kun je helemaal zien hoe het eerst uit het magazijn komt, dan naar een of ander distributiecentrum ofzo in Engeland en dan de zee over en dan naar een postbezorger. Je moet dan wel steeds ergens anders inloggen, maar je kunt je bestelling echt bij iedere stap volgen.

    De kwaliteit is trouwens ook echt goed. Zou je met die prijs misschien niet verwachten, maar dat is dus wel zo. Ik heb zelf bijvoorbeeld een zwarte jurk en die heb ik echt al heel vaak aangehad. Ook heb ik een nette lange blouse (ook soort jurk), die is heel zacht en de kleuren (blauw en bruin) zijn ook na vaak wassen nog mooi en helder.

    Dus voor mij is Boohoo.com echt een leuke winkel! Ik blijf ook lekker bestellen, want ze hebben telkens weer nieuwe aanbiedingen waar ik dan geen nee tegen kan zeggen...

    Amber17-02-2017

    Hoi annemiek, Zou je mij kunnen uitleggen hoe ik de bestelling precies kan volgen?

    britt maas07-06-2017

    Hoihoi, Hoe vallen de maten.... ik twijfel namelijk over een jurk te bestellen maar aangezien retouren geld kost twijfel ik welke maat ik moet bestellen...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Echt een ontdekking. Goedkoop maar toch ook kwaliteit. Paar keer besteld

    Elselien06-01-2017

    Voor mij echt een ontdekking! Alles is heel goedkoop en ze hebben elke dag wel weer een nieuwe aanbieding.

    Pas een jurkje gekocht voor nog geen twintig euro en veeel betere kwaliteit dan bijvoorbeeld H&M!

    Het is jammer dat het niet de volgende dag in huis is, maar ik vind dat dat er best duidelijk bij staat. Het komt ook uit Engeland, zag ik. Nou ik vind het niet heel erg om een paar dagen te wachten, als ik dat maar weet.
    Heb een aantal keer besteld en het langst dat het erover deed was 5 dagen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Ronduit slecht!

    S. Visscher02-01-2017

    Het zag er veelbelovend uit! Leuke kleding voor mijn dochter voor haar kerstgala op school willen kopen.
    Bestelling gedaan op 4 december en betaling gedaan (op Ned. Rabobank rekeningnummer)....... maar, geen orderbevestiging ontvangen! Vreemd!
    Via de mail kregen we wel bericht dat de levering 9 werkdagen kon duren. Afwachten dus!
    Nou, we wachten nog! Inmiddels veel mailverkeer (bellen kan niet), alle mail moet in het Engels. Ik krijg elke keer de melding dat het antwoord 48 uur op zich kan laten wachten, telkens andere medewerkers. Ik heb alle bewijzen van betaling e.d. aan hen verzonden en ik probeer nu mijn geld (behoorlijk bedrag) terug te krijgen. Maar dan is het antwoord bijvoorbeeld: "And I cannot check boohoo's bank as I'm only just a customer service advisor". Als men klantvriendelijk wil zijn, probeer je het toch INTERN op te lossen? Pfff, nu weer minimaal 48 uur wachten op een nietszeggend antwoord? Hopelijk lost Boohoo.com dit nog netjes op! Maar of ik hier ooit nog bestel.........

    Eliza10-06-2017

    I heb ook geen order bevestiging ontvangen.. heb je alsnog je kleding gehad?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Uitverkoop en gratis verzending

    Diana van der Steur29-12-2016

    Het is weer uitverkoop bij Boohoo, dus ik heb meteen weer ingeslagen. Twee jurkjes en ook nog een armbandje en een heel schattig kettinkje!

    Gratis verzending met actiecode dus ik ben weer helemaal blij!

    Fuy08-01-2017

    Hoi, heb jij je pakketje wel binnen? Aangezien in veel negatieve ervaringen zie staan

    Diana13-01-2017

    Hoi! Ja ik had het met een paar dagen in huis!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Retouren zijn bij mij nooit een probleem

    Sarah21-12-2016

    Ik las de review van Jeanine, maar ik heb hele andere ervaringen. Ik bestel al een paar jaar mijn kerstkleren bij boohoo. Vaak kies ik dan 3 of 4 artikelen die ik dan thuis uitprobeer. En vaak gaan er dan (minimaal) 2 die ik niet leuk genoeg vind zitten weer terug. Dat gaat altijd soepel. Binnen een week mijn geld terug. Of ik laat het op mijn account staan op weer iets anders van te kopen. Dus mijn ervaring is goed met boohoo.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Geweldige winkel voor mensen die van mode houden maar niet veel willen besteden

    A17-12-2016

    Zoals de titel het beschrijft, het is echt een aanrader voor mensen die van mode houden en niet veel willen/kunnen besteden. Service is ook goed, je krijgt snel bericht als je ze contacteert via de e-mail en als er iets mis is met je bestelling dan houden ze je daar goed mee op de hoogte.
    Prijs/kwaliteit verhouding is ook echt geweldig, dagelijks hebben ze kortingen die tot maar liefst 70% kunnen oplopen, en daarvoor krijg je echt kwaliteit kleding!

    Kortom, zeker een aanrader om een keer wat bij ze te bestellen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    super

    brenda16-12-2016

    Ik bestel vaak genoeg bij boohoo.com. super leuke dingen voor een klein prijsje. Ik heb
    Tot nu toe nooit gedoe gehad. Mijn bestellingen zijn altijd binnen gekomen plus ook optijd.
    Heeft iemand al een keer pums besteld? Zo ja vallen ze klein of groot ?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Precies hetzelfde

    Shina16-12-2016

    Hey Jessica!

    Helaas had ik echt precies hetzelfde en heb ik ze gemaild. Ik kreeg 3 tellen later een e-mail terug wat helemaal geen antwoord op mijn vraag was (hoe komt het dat mijn bestelling opeens wordt teruggestord?). Waarschijnlijk is het een geautomatiseerde mail. Ik wil hierin echt actie ondernemen want ja het waren superleuke schoenen die ik had besteld voor Kerstmis en nu ik ze niet krijg moet ik heel gauw andere zoeken. Of ik wil al mijn geld terug. Heel jammer dit want ze hebben wel leuke kleding.

    Gabriella18-12-2016

    Ik heb precies de zelfde probleem ze zijn terug gestuurd zonder dat ik ze ontvangen heb! Heb ze ook al een email gestuurd en ik kreeg een berichtje terug dat ik over 2 dagen antwoord kan ontvangen!

    Anne21-12-2016

    Hi meiden, Ook ik heb hier last van gehad, 3 weken gewacht op mn bestelling en vervolgens kreeg ik vanmorgen een mail dat mijn bestelling terug gestuurd was (nadat ik gemaild had over dat mijn bestelling niet afgeleverd was) nu staat er dat ik binnen 3-5 dagen mijn geld terug ontvang, alleen houden ze de verzendkosten wel zelf.. dit is voor mij de eerste en meteen ook de laatste keer dat ik bij hun bestel..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Super cute

    Alexandra16-12-2016

    Superleuk jurkje gekocht van Alice Frill en stond me net zoals op de fotos op de site. Besteld en binnen een paar dagen al in huis dus ver voor de kerst al klaar!! Joepie!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Superfan

    Fiona25-11-2016

    Echt de enige winkel waar ik mijn leukste jurkjes haal. Net even wat anders dan de WE of coolcat ofzo. En net zo goedkoop, want als student is het leven al duur genoeg! Ik had ze binnen een paar dagen in huis, dus ik zit al geramd voor de kerstdagen!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Bij retourneren is het pakketje plotseling kwijt

    Carlijn24-10-2016

    If you return items to Boohoo NL, in my case, don't think you will get your money back. My package was "lost" and even when the track and trace with signature tells me that it is delivered, Boohoo thinks that a business invoice and track and trace from POSTNL is not proof enought. I have webshops myself and send thousands packages a year so don't tell me this is not legal evidence of postage. I will drop a complaint at ACM.

    sylvi02-11-2016

    Dit probleem hen ik nu dus ook. Bestelling van 300 euro terug gestuurd. 6 oktober was het bij hun aangekomen maar nog steeds geen geld terug. Mail gestuurd met bewijs dat het verstuurd is en aangekomen. Ben benieuwd of ik iets terug krijg. heb jij nog geregeld dat je je geld terug hebt gekregen?

    Kate29-12-2016

    Hey Carlijn, How did it end? Did you receive your money back after all? I have the same problem right now and I'm really stressed out here about getting my money back or not. I only get automized mails back telling me they're really busy right now. But it seems like they have been since all of this started... Let me know if you got your money back after all! Kate

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Jurkjes met 2 werkdagen al in huis!! Snelle verzendtijd

    happy me22-09-2016

    Heb gisteren mijn twee jurkjes van Boohoo ontvangen. Veel eerder dan verwacht (was gisteren niet eens thuis!).

    Ik had het vrijdagavond laat pas besteld! Dus dat is met 2 werkdagen al in huis, echt supersnel.

    Beide jurkjes passen perfect en de stof is heel erg mooi en zacht, dat was niet goed te zien op de foto dus een extra gelukje. Verpakking verder ook prima. Apart verpakt met plastic en zo'n papier ertussen en het geheel in een gezellige shopping bag van Boohoo

    En omdat er een halve prijs op jurkjes aanbieding was, was het ook nog supergoedkoop. Het ene jurkje 15 euro en de andere 13,50. Terwijl het dus echt goede kwaliteit is, en knitted stof enzo.

    Superblij mee, ik ga hier zeker vaker shoppen!

    djoni23-09-2016

    hallo, ik heb maandag hakken besteld maar ze zijn nog steeds niet binnen. en heb er al super vaak achteraan gemaild. weet jij misschien met welke postservice het komt. groetjes djoni

    happy me29-09-2016

    hallo djoni volgens mij gewoon met postnl! maar vier werkdagen, dat kan wel toch? het moet uit engeland komen, maar je hebt als het goed is wel een track en trace. Ik kon mijn pakketje in ieder geval helemaal volgen met de code die ze je emaillen! Of heb je het inmiddels misschien al binnen?

    Sanne29-09-2016

    Hallo, ik heb een vraagje. Ik heb wel een mail gekregen met een code, maar die werkt niet bij de post NL site. Hoe heb jij dit gedaan? Groetjes, Sanne

    joosje19-01-2017

    hoi ja ik krijg eerst een andere code, die geldt dan voor op de website van boohoo. want eerst wordt het naar een of ander depot in Engeland gestuurd en daarna pas weer door. Dus die code moet je bij boohoo invullen en dan kun je het stap voor stap volgen. Ik dan! Maar haha je hebt je pakje vast al lang binnen inmiddels ...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    SUPERLEUK

    JELTJE10-09-2016

    GEWOON SUPERLEUKE WINKEL!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Is het besteld?

    Ilya Van schenkhoff07-09-2016

    ik heb vorige week donderdag een jasje besteld bij boohoo. Ik heb het jasje betaald maar geen mail gekregen om mijn bestelling te bevestigen. Het is nu een week verder en het pakketje is nog steeds niet binnen, terwijl op de site staat dat het tussen de 2 en 4 dagen kan duren. Heeft iemand anders dit ook gehad en hoe lang duurde het voordat het pakket uiteindelijk binnen kwam???

    Tanja12-09-2016

    Duurde bij mij iets van 1,5 week. Komt volgens mij ergens uit het buitenland zetten ofzo. Maar ik was blij met mijn aankoop dus het wachten was het me waard.

    Celina 15-09-2016

    Bij mij een weekje. Maar het staat ook gewoon er bij he, dat het 3-4 werkdagen duurt, en dat daar dan nog 2 werkdagen bijkomen, omdat het vanuit het Warehouse komt. Dus 5 a 6 werkdagen, dat is meer dan een week. Kun je gewoon vinden bij de Costumer Service.

    Kim van den Berg02-11-2016

    Ik ben inmiddels 1,5 week verder en heb nog steeds geen pakketje Ook heb ik geen bevestigingsmail gekregen en staan de bestelde jurkjes niet in mn my history lijst.. Begin nu sterk te twijfelen of ze uberhaupt nog binnenkomen..

    Kim07-12-2016

    Ik heb wel een bevestigings mail gekregen, ook een "shipment" mailtje. Maar als ik m'n pakketje wilt volgen, doet de code het niet.. Hebben andere dit ook?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Lekker trendy, leuke aanbiedingen!!

    Esmee'tje!05-09-2016

    Gaan goed met de mode mee en ze hebben altijd wel een leuke aanbieding

    Pas op: verslavend!! ;))

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Trendy en leuk! Wel weekje wachten.

    Sjoukje01-09-2016

    Ik moest wel een week wachten op mijn bestelling. Dat is toch best lang tegenwoordig met de meeste online winkels die volgende dag levering hebben. Maar volgens mij komen de jurkjes ergens uit het buitenland ofzo dus dat snap ik wel. Het is de moeite en wachten waard want je bent wel een stuk goedkoper uit. En alles is ook veel meer trendy dan die truttige dingen bij zalando of wehkamp ofzo.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goedkoop, top service en snelle levering!

    P.F.19-08-2016

    Maandagavond om 22.30u had ik 3 rokken besteld.
    Vrijdag diezelfde week kreeg ik mijn bestelling binnen. Binnen 4 werkdagen dus wat ze ook beloven!

    2 rokken zaten als gegoten en zijn prachtig! De andere rok heb ik teruggestuurd. Het is een tulerok en dat staat mij niet (wist ik eigenlijk al van tevoren).
    Gisteren kreeg ik een mail dat ze het pakketje hebben ontvangen en het gaan verwerken zodat ik mijn geld z.s.m. ontvang.

    Ook toen ik me afvroeg wanneer ze het pakketje precies leveren, kreeg ik heel snel een reactie.
    Volgens de track and trace code zou het 2 weken duren voordat het pakketje geleverd wordt. De medewerker heeft zijn excuus aangeboden en gaf aan dat de track and trace code niet goed werkt.
    Hij verzekerde mij ervan dat ik het pakketje binnen 4 werkdagen zou ontvangen en dat klopte!

    Ik ga hier zeker vaker bestellen! Mooie kleding, goedkoop en goede kwaliteit! En de service is vriendelijk en snel!

    Lange review geworden, maar omdat ik allemaal negatieve reacties las, wilde ik laten zien dat ze helemaal niet slecht zijn!

    Meike19-08-2016

    Dank je wel!

    Deshenitza01-09-2016

    Hoe heb je die medewerker benaderd want ik wil wel weten wanneer ik mijn pakketje krijg omdat ik et over een week nodig heb

    Eva Van Engelen28-10-2016

    Goedendag, Wie heeft u ervoor benaderd, over de levering van het pakket.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    top

    isabel09-08-2016

    Ik heb vaker dingen bij Boohoo besteld. kleding was erg mooi alleen helaas paste het soms niet. Voor de rest als het wel past is het top erg mooi en zit lekker. De levering duurt inderdaad langer dan ze aangeven, maar door eerder te bestellen is dat probleem opgelost!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Super

    Maartje03-08-2016

    Velen vragen zich af wat de levertijd is bij boohoo. Ik ook. Maar wel besteld en ik moest een paar dagen wachten en toen was het binnen. Prima kwaliteit en tevreden met mijn aankoop. (Want het was lekker goedkoop hihi)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ik moest ook langer wachten op de levering maar toen het er was was ik weer blij!

    Kim29-07-2016

    Hoi Manon,

    Ik moest ook best lang wachten op mijn bestelling. Had op een dinsdag besteld en kreeg het de dinsdag erna. Dus ook later dan verwacht.

    Maar toen het er eenmaal was, was ik zo blij dat ik die paar dagen extra niet zo erg meer vond higi

    Maar slordig is het wel ja, daarom minpuntje voor de service...

    Groetjes!
    Kim

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    levertijd

    Manon29-07-2016

    ik vroeg mij af, ik heb maandag een jurkje besteld. met 3-4 dagen levertijd, het is nu vrijdag en heb nog niks binnen. hebben meer mensen problemen gehad met de levertijd dat je bestelling te laat kwam?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    mooie webshop met veel aanbod en aanbiedingen!!

    jantine07-07-2016

    mooie webshop met veel aanbod en aanbiedingen!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zomerjurk besteld op Boohoo.com

    Fiona22-06-2016

    Lange zomerjurk besteld op Boohoo.com
    Hij zit als gegoten en was helemaal niet duur.
    Zachte stof, mooie afwerking.
    Levering met een aantal dagen.
    Ik ben zeer tevreden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    SUPERLEUKE WINKEL MET HEEL VEEL KEUZE EN HELEMAAL NIET DUUR!!!

    MANDYY09-06-2016

    SUPERLEUKE WINKEL MET HEEL VEEL KEUZE EN HELEMAAL NIET DUUR!!!

    JE HEBT HET NIET DE VOLGENDE DAG IN HUIS MAAR WEL SNEL DAARNA DUS DAT MOET JE EVEN WETEN!!

    GROETJES!!MANDYY

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    rokjes en schoenen besteld bij boohoo

    knorretje9806-06-2016

    ik heb voor de zomer een paar leuke rokjes en een paar schoenen besteld bij boohoo

    met zon vijf dagen had ik het in huis

    het meeste past goed, het andere geef ik gewoon aan mijn zusje haha want retouren vind ik zon gedoe en het was ook niet duur dus het maakt niet uit. en mijn zusje is net ietsjes kleiner dan ik

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    voors en tegens Boohoo - mijn ervaringen

    Willemijn30-05-2016

    - veeel keuze
    - heel erg fashion forward, ze hebben alle hippe dingen
    - niet de volgende dag al in huis
    - goedkoop!
    - vaak aanbiedingen
    - soms niet alle maten meer beschikbaar

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    leuke jurkjes/lastig geld retour

    madeleine27-05-2016

    Mijn dochter had verschillende leuke jurkjes besteld, deel gehouden, rest teruggestuurd. Ik heb 18 mails nodig gehad om uiteindelijk na 7 weken geld retour te krijgen. Drie keer opnieuw bewijzen op moeten sturen van postbewijs, bewijs dat het pakketje in Zwolle was aangekomen en lijst van wat we gehouden hadden. Aanvankelijk veel automatisch lijkende mails met steeds een andere naam eronder. Uiteindelijk zeiden ze dat ze het via Paypal hadden teruggestort. Ik heb helemaal geen Paypal rekening. Paypal gebeld en met hun verhaal weer naar Boohoo.com gemaild. UIteindelijk tot mijn verbazing wel geld teruggekregen. Ik had er weinig vertrouwen meer in gezien alle negatieve reviews ook op andere (engelstalige) beoordelingssites. Maar als je volhoudt krijg je waarschijnlijk uiteindelijk je geld wel terug. Maar voor ons geen boohoo.com meer, hoe leuk ook de jurkjes en hoe enthousiast het ook wordt aanbevolen door blogs.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Retourneren op eigen kosten

    Nientje25-05-2016

    Armbandje dat ik had besteld ziet er heel mooi uit en was ook heel goed ingepakt, maar toch zaten er allemaal krasjes op! Echt heel zonde. Retourneren kan dus wel, maar dat is op eigen kosten. Die armband kostte nog geen 4 euro, dus retourneren heeft geen zin dan, dat is jammer. Maar ja, was dus ook heel goedkoop. Toch daarom een lager cijfer voor de service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    binnen een week geleverd

    lara van zult24-05-2016

    Binnen een week geleverd en leuk verpakt in een tasje. Net alsof ik had geshopt in de stad dus eigenlijk

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    50% KORTING!!!

    Silfred hamilton22-05-2016

    Ik heb vrijdag middag rond een uurtje of 4 besteld voor ongv 113 euro aan kleding. Toen kreeg ik een melding dat ik 50% korting kreeg op het totaal bedrag en betaalde maar 56.50 euro. Ook kreeg ik een aantal uur later al een bericht dat het al in het schip lag en vetrokken was richting nederlands als het goed is komt het maandag aan in NL en word het dinsdag geleverd!!
    Ik ben tevreden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    heel goedkoop juist

    hanneke van zanten20-05-2016

    ik dacht altijd dat boohoo heel duur was want die reclame op teleivisie ziet er heel duur uit maar het is dus juist een hele goedkope winkel dat had ik niet verwacht

    verzendkosten zijn niet gratis alleen dat is wel een beetje minder maar ik hoorde dat ze daar wel vaak aanbiedingen mee hebben dan is het wel gratis dus daar wacht ik dan even op

    maar ze hebben wel veel leuke kleren weet alleen niet of mij dat dan ook mooi staat want volgens mij moet je wel echt een perfect figuur daarvoor hebben haha
    groetjes

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    slechte klantenservice!

    Hendrix18-05-2016

    Mijn dochter had leuke dingen besteld. De bestelling en levering gingen goed.
    1 rokje paste, 2 andere kledingstukken gingen retour conform instructie.
    En toen hield het op.
    Geen geld retour. Pakketje is wel afgeleverd volgens post.nl.
    Boohoo is niet te bereiken.
    Van andere heb ik begrepen dat dit vaak voorkomt, en dat via klacht.nl het ook niet lukt.
    Dure les die ik heb geleerd.
    Noooooooit meer ga ik hier iets bestellen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Aanbiedingen zijn snel weg

    K. Hartkamp18-05-2016

    Ze hebben vaak goede dagaanbiedingen maar ik vind het stom dat je dan zo snel moet beslissen want 's avonds is die aanbieding dan weg en morgen is er misschien een mindere aanbieding.

    En toen ik pas aan het bestellen was, en toen nog even aan het nadenken was, toen was het ineens toch uitverkocht in mijn maat. Echt balen. Kennelijk houden ze niks vast als het in je winkelwagentje hebt, dat vind ik niet zo klantvriendelijk

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Leuk shoppen, zeker in de sale~!

    Eva 17-05-2016

    Leuke webwinkel, ze hebben altijd wel iets wat ik wil.
    Wel een beetje gevaarlijk, want voor je het weet heb je dan ineens een mandje volgeshopt haha
    Heb nu ineens een paar armbanden, nieuwe schoenen èn een tasje gescoord!
    Maar het voordeel is dat ze niet zo duur zijn, zeker nu met de sale en met 30% korting. In totaal ben ik nu 30 euro kwijt, nou dat valt toch best mee?
    Hoop wel dat ze een beetje snel leveren dit keer, want de vorige keren vond ik dat dat best lang duurde...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    slechte klantenservice

    n torenstra21-01-2016

    ik probeer nu al maanden om van de nieuwsbrieven af te komen. ik krijg er soms meerdere per dag. dit is zeer irritant aan het worden. de unsuscribe link werkt niet, er komt dan een blanco pagina waar je niets mee kunt.
    antwoord op mijn vele vragen, zowel via mail als contactformulier, krijg ik nooit.
    klacht neergelegd bij klacht.nl maar ook via deze weg geen antwoord of oplossing.
    ik vraag mij af wie er achter dit vreselijke bedrijf schuilgaat.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Nieuw lievelingsjurkje!!

    Mathilde09-11-2015

    Superblij met mijn nieuwste aanwinst van Boohoo! Jurkje gekocht, met van die tribal stiksels, echt supermooi en de pasvorm is precies goed. Online had ik al met zo'n maattabel gemeten en dat klopt dus precies.
    Dus superblij mee!!

    Wel kleine kritiekpuntje, want de levering liet best wel lang op zich wachten, bijna een week langer dan dat ze zeiden.

    Maar ja, nu het er eenmaal is, is alles goed! Jeeej!

    melanie05-04-2016

    ik vroeg me af hoelang de levertijd precies was m.v.g. Melanie van zaten

    Me16-05-2016

    Ruim een week was het uiteindelijk, terwijl ze zeggen twee dagen ofzo. Maar misschien is dat steeds anders?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Track & Trace Gratis Verzending

    Susan15-10-2015

    Was er blij mee dat ik mijn bestelling helemaal kon volgen. Eerst hoe hij bji Boohoo vertrok, toen hoe hij bij de tussenpartij lag en wanneer hij daar weer vertrok en tot slot hoe hij bij PostNL aankwam en toen bij mij thuis. Pakje kwam keurig aan en het jurkje paste goed. En nog gratis verzonden ook (actie)! Blij mee!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    levertijd een week!

    rink15-10-2015

    Ipv '2 tot 4 dagen' heeft het gewoon een volle week of zelfs 8 dagen geduurd voordat ik mijn pakje eindelijk had! Wel goed verpakt enzo en helemaal te tracen, maar had het eerder verwacht!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    processing... duurt lang!!

    rink09-10-2015

    Drie dagen geleden iets besteld en ik wacht nog steeds! 2 tot 4 dagen stond er, dus op zich kan dat wel, maar ik heb nog helemaal niets gehoord en de bestelling staat nog stééds op processing... Hoe lang nog?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Wachten op de juiste aanbieding

    BessieB07-10-2015

    Elke dag is er wel weer een andere vette aanbieding, 20% korting op alles, 30% korting op jurkjes, etcetcetc! En door die teller zie je precies hoe lang nog... maar dan staat er morgen weer een andere aanbieding op! Dus ik kijk heel vaak en wacht gewoon af!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Kerstjurk zoeken onmogelijke opgave

    Alissa06-10-2015

    Ze hebben zooo veel jurken, maar toch kan ik er geen geschikte kerstjurk zoeken om mee naar familiediners te gaan :-(. Of de decolleté's zijn te laag, of hij is te strak of te kort of alleen meer in het wit. Nouuu...

    Cecil 06-10-2015

    Wie gaat er nou al in oktober op zoek naar een kerstjurk? en dan zeuren dat je die niet kan vinden..

    Bregje06-10-2015

    hahaha, ja inderdaad!!

    Bregje06-10-2015

    Daar heb je toch een spreekwoord voor

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Kleuren kloppen niet

    RomievanV.06-10-2015

    Zie in het overzicht steeds mooie kleding, maar dan klik je erop en dan is het ineens in een andere kleur. En dan kan je die eerste kleur niet bestellen, maar die is veel mooier. Jammer!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    oh shopping spree!!

    Halima 06-10-2015

    Heerlijk die hangerige prachtige hippiejurken, helemaal mijn stijl! En nu ook nog dertig procent korting op alle jurken... oh shopping spree!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    goedkoper dan gedacht

    bregje02-10-2015

    Dacht dat dit een duur merk was, maar dat valt heel erg mee. Vind de kleding wel min der mooi dan gedacht dan in de reclame.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    plus size, grote maten!

    Anita01-10-2015

    Met mijn maatje meer eindig ik altijd in droevige winkels waar geen mode te vinden is. Maar tot mijn verbazing vond ik tussen die snelle jurkjes van Boohoo dus ook allemaal plus size maten. En nog mooi ook, allemaal. Eindelijk!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    goedkoop

    Freya01-10-2015

    Mij te goedkoop but not in a good way. Veel te ordinair met al die lage decolletés... Precies wat Engelse meisjes dragen bij het uitgaan... Not my taste

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Catwalk is anders dan foto's?!

    Veronica01-10-2015

    Wat ik heel leuk vind aan Boohoo is dat ze ook van die Catwalk Fimpjes erop zetten, dan zie je hoe het beweegt. Beter dan alleen zo'n stijve foto. Maar bij sommige kleding is het wel verwarrend, want dan ziet er heel zo anders uit (kleuren, vormen) op het filmpje dan op de foto dat je niet zo goed meer weet waar je nu naar moet kijken.

    Anderson Morris26-09-2017

    Denk je dat je een lening krijgt? Heb je een dringende lening nodig om je eigen bedrijf te starten? Ben je in de schuld? Dit is uw kans om uw wensen te bereiken. Wij verstrekken persoonlijke leningen, zakelijke leningen en bedrijfsleningen en alle soorten leningen met een rente van 2% voor meer informatie, neem dan contact met ons op via email (andmoris38@gmail.com)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Kiera Rose Print Maxi Dress woooowww

    Tessa01-10-2015

    wowww heb dus echt het perfècte jurkje gevonden bij boohoo! En ze zijn niet eens zo duur. Moet nog even kijken hoe het er in het echt uitziet en of het wel past ofzo maar op dat model was het in ieder geval al heeel mooi en supergoedkoop, 27 euro maar!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zo hip!!

    Jessica30-09-2015

    Boohoo kende ik van die coole reclames met die modellen erin. Zo mooi!!! Dus toen was het sale en toen heb ik daar een shirtje besteld. Was ook zo mooi!! Wel nog steeds beetje duur maar nou ja. En echt heeele mooie website ook!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over Boohoo.com

    Uw beoordeling