NederlandReview

    Ervaringen Boohoo.com

    You want it, we’ve got it! Boohoo.com was ooit ‘Manchester’s best kept secret’ maar heeft inmiddels zijn vleugels uitgeslagen naar de Nederlandse markt. Met reclames vol superhippe jongeren in stijlvolle kleding, rondhangend in even zo stijlvolle landschappen proberen ze de Nederlandse consument te veroveren. Lukt dat? Laat hier je review achter om anderen te laten weten hoe jij denkt over bijvoorbeeld de kwaliteit van de kleding, de service en het modeaanbod!

    Over Boohoo.com

    Boohoo.com werd opgericht in 2006 en komt oorspronkelijk uit Manchester, maar is inmiddels één van de snelst groeiende internationale modebedrijven door modebewuste ontwerpen te combineren met een betaalbare prijs. Wereldwijd telt het bedrijf al twee-en-een-half miljoen actieve klanten en dat aantal zal nog stijgen, aangezien er zich zo’n 140.000 nieuwe klanten per maand registreren. In de doelgroep bevinden zich vooral jongeren van 16 tot 24 jaar oud die het belangrijk vinden er goed uit te zien en met de mode mee te gaan. De voorraad is groot; dagelijks worden er tot honderd nieuwe artikelen toegevoegd aan de online winkel en elke week is er een nieuwe collectie. Zo kunnen ze up-to-date blijven, wat in de modewereld een belangrijke vereiste is voor veel klanten. Boohoo.com heeft al vele prijzen in ontvangst mogen nemen voor hun online fashion, onder andere bij de Cosmopolitan Fashion Awards.

    Diensten van Boohoo.com

    Boohoo.com biedt van alles aan op het gebied van mode; duizenden stijlen in zowel dames- als herenmode kun je hier vinden en combineren. Op zoek naar het nieuwste jurkje, topje, jumpsuit, pump? Wil je je look compleet maken met interessante accessoires? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke aanbieding in de sale? Via de website zoek en bestel je eenvoudig (gedeeltelijk in het Engels, gedeeltelijk in het Nederlands). Bestel je voor meer dan €25,-, dan neemt Boohoo.com de verzendkosten van je over. Betalen kan met iDeal, creditcard (VISA of MasterCard) of PayPal. Voor wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws op het gebied van mode en exclusieve aanbiedingen wil ontvangen van Boohoo.com is er een nieuwsbrief, waarvoor je je via de website kunt aanmelden. Daarnaast is bedrijf natuurlijk aangesloten bij alle belangrijke sociale media, zoals Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Google +, Pinterest en Snapchat, ook hebben ze een eigen blog.

    Een (engelse) review van boohoo.com producten in dit filmpje.

    Klachten over Boohoo.com

    Gaat er iets niet goed met je bestelling, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via een online contactformulier. Als je bestelling niet voldoet, dan kun je het retourneren (binnen veertien dagen en met de prijskaartjes nog intact). Om te voorkomen dat de maat anders uitvalt zoals je had gedacht, zijn er online maattabellen te vinden. Via de website kun je je bestelling volgen. Met vragen kun je contact zoeken via Twitter.

    Haal jij jouw nieuwe outfits op Boohoo.com? Laat hier weten hoe dit bedrijf jou bevalt!

    Van plan iets te kopen bij boohoo.com? Makkelijk om iets te retourneren? Betrouwbaar en eerlijk? Lees eerst ervaringen van anderen zodat u weet waar u aan begint!

    Boohoo.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (123)

    7.4
    72% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.8
    Service
    rating
    6.4
    Prijs
    rating
    8.6
    Leveren
    rating
    6.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Ik bestel vaker!

    Nog nooit had ik hier iets besteld. Zag het wel 'ns voorbij komen op Instagram ed dus ik dacht laat me een poging wagen. Eerste bestelling geplaatst van ong €150, had als betaalmethode Klarna gekozen. Eerste bestelling binnen een weekje binnen, meeste kleding beviel super goed. Toch waren er een paar items die ik wilde terug sturen, maar eerst ging ik uit enthousiasme terug naar de site. Een tweede bestelling geplaatst van ong €130, betaald met PayPal. Daarna pas ging ik kijken naar het retouneren.. Ik kwam uit op behoorlijke negatieve reacties en schrok nogal. Geen refunds, op eigen kosten terug sturen, slechte klantenservice. Het terug sturen op eigen kosten vond ik niet zo erg, wel goed om te weten natuurlijk, want dit kost €13. Weer een weekje later mijn tweede bestelling ontvangen. Ook daarvan wilde ik een paar items terugsturen. Ik heb toen een mailtje gestuurd naar Boohoo om te vragen of ik mijn twee bestellingen in één keer mocht retouneren, anders moest ik twee keer de retourkosten betalen. Het kon, maar ze zouden t niet aanraden. Ook over de klantenservice heb ik niks te klagen. Wel had ik mijn vraag één keer ingediend via de site en kreeg toen zo een automatische mail. Toen heb ik niks meer van ze gehoord. Tweede keer geprobeerd en toen heb ik gereageerd op de automatische mail met de vraag of ze mijn vraag wilde beantwoorden. Dag later had ik antwoord. Uit eindelijk heb ik mijn bestellingen in één pakket terug gestuurd, de tweede bestelling in een aparte zak. Daarbij heb ik een lijst toegevoegd met daarop per bestelling het ordernummer en de geretourneerde artikelen incl artikelnummer (was wel even werk). Na een weekje zag ik via PostNL dat het pakket was afgeleverd en een dag later kreeg ik twee bevestigingsmailtjes van Boohoo; beide orders waren goed ontvangen en alle artikelen klopte. Het bedrag via Klarna was gelijk aangepast, en via PayPal heb ik m'n geld gewoon terug gekregen.

    Dus na alle negatieve reacties, hier een super tevreden klant en ik zal daar zeker nog vaker bestellen. 13 euro is wat aan de dure kant voor retourkosten, maar als je dat er niet voor over hebt, is het beter om alleen artikelen te bestellen waarvan je zeker weet dat je ze zult houden. STUUR NIET TERUG NAAR HET ADRES IN ZWOLLE BTW! Op hun site staan gewoon de retourgegevens, die heb je nodig!

    Door: Niessa 04-01-2019
    Kim 30-06-2019

    Zou je mij miss willen mailen over hoe jij dit gedaan hebt? Ik wil graag terugsturen en heb precies dezelfde methode als jou gekozen. Graag zou ik je nog wat meer gedetailleerde vragen willen stellen hierover!

    Angelique 01-07-2019

    Graag het retour adres met voor baat dank

    Monique 11-07-2019

    Wil ook graag het adres en huisnummer. Moet dit nl invullen bij de aanmelding bij DHL, maar nergens te vinden!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bestel ervaringen Boohoo en tips

    Hallo allemaal,

    Ik heb al best wel vaak besteld bij Boohoo. Vooral omdat ze best goedkoop zijn en ik vind de kleding leuk. Toch net iets leuker en origineler dan wat ik in de stad vind en daarom bestel ik hier best vaak. Hier mijn tips!! Want volgens mij kent niet iedereen Boohoo zo goed, en ik nu wel een beetje met al mijn kleren van Boohoo haha

    Voordelen:
    - mooie kleding
    - groot assortiment
    - goedkoop en vaak leuke aanbiedingen
    - levering best snel, meestal met een paar dagen in huis, maar soms wat langer.

    Nadelen:
    - klantenservice is niet heel snel bereikbaar, wel makkelijk te e-mailen, maar ze zijn niet zo snel
    - ik heb 1 keer willen retourneren, omdat een broek toch net iets te krap zat, maar dat ging niet optimaal. Ik vond het te onhandig en heb de broek uiteindelijk gewoon in Nederland doorverkocht. Hij was ook maar 8 euro, dus voor het geld maakte het niet uit.

    Mijn tips:
    - koop niet om te retourneren, want de klantenservice is niet echt geweldig...
    - wacht op goede aanbiedingen en hou de website in de gaten, want het wisselt vaak en is soms heel goed en soms echt minder. De ene dag kan alles 40% korting zijn, de dag erna nog maar 20%!

    MAAR ze zijn supergoedkoop en ik vind de kleding erg mooi, voor de prijs is het echt goede kwaliteit. Vind ik dan!

    De enige reden voor mij om 1 keer retourneren te overwegen, was omdat ik gewoon iets voller ben in mijn benen, niet door de kwaliteit of verkeerde levering of zoiets. Dus ik bestel voortaan iets aan de ruime kant, dan hoef ik ook niet te retourneren.

    Groetjes Femke

    Door: Femke Meijer 23-10-2017
    Sanne 23-10-2017

    oh dank je wel! Ik was net aan het twijfelen of ik hier wilde bestellen, maar ik denk dat ik gewoon een beetje groter bestel en dan komt het vast goed allemaal

    Beste Femke, heb je voor mij het email adres van Boohoo, kan het namelijk niet vinden? 24-04-2018

    Op zoek naar email adres Boohoo

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Lage prijzen, hoge kwaliteit (maar klantenservice kan beter)

    Heel erg goedkoop en de kleding is echt van goede kwaliteit

    Zolang je niet veel met de klantenservice te maken hebt, is het echt een topwinkel om bij te bestellen. Ik heb dat zelf al meerdere malen gedaan. Heb inmiddels van alles in mijn kast liggen van Boohoo, inclusief een paar favoriete kledingstukken. Pasvorm is bij mij telkens weer erg goed en mooi en ik vind de stoffen opvallend goed. Zeker als je bedenkt dat het vaak bijna niks kost. En dan hebben ze ook nog aanbiedingen. Heb een aantal prachtige jurken voor niet meer dan een tientje per stuk gekocht in deze webshop.

    Slechts eenmaal heb ik een probleem bij het bestellen gehad; er was iets met mijn adres, daardoor werd de bestelling geannuleerd. Balen, want het was weer een vol mandje met allemaal aanbiedingen. De klantenservice mailt telkens wel snel terug, maar uiteindelijk kwam ik niet veel verder met het mandje en ik heb toen het geheel maar helemaal opnieuw besteld. Dus wat betreft klantenservice zie ik nog wel wat verbeterpuntjes, want uiteindelijk heb ik het zelf opgelost. Al zijn ze wel vriendelijk en dus ook snel.

    Dus zolang het bestellen zelf goed gaat is dit voor mij echt een ideale webshop. Goedkoop en toch ook kwaliteit!

    Door: Linda Wateringen 31-01-2017
    Stephanie 13-02-2017

    Hooi Ik heb een vraagje ik heb vorigeweek maandag kleding besteld bij Boohoo Maar ik kom er niet uit wanneer zei nou leveren en dat gaat via Landmark global. Maar word het dan bij je thuis gebracht en door welk bedrijf en hoe kan je nou zien wanneer het geleverd word? Ik ben bang dat het oplichting is daar vandaar. Ge Stephanie

    Linda 15-02-2017

    Hoi Stephanie, Ik heb het steeds met ongeveer een week in huis gehad (of vijf werkdagen). Je krijgt gewoon een track and trace en dan kun je het van punt tot punt volgen. Het pakket gaat namelijk steeds van depot naar ophaalcentrum et cetera. Bij mij wordt het steeds aan de deur met PostNL geleverd, daar had ik dan ook een code van, zodat ik precies kon zien wanneer ik de deur moest opendoen voor de postbode! Nog nooit gehad dat er iets niet geleverd werd of zo hoor! Maar het kan dus zeker wel een weekje duren soms (soms ook veel sneller) Groetjes

    Linda 15-02-2017

    Als je het dus vorige week maandag hebt besteld, dan zal het er vast elk moment zijn! Of heb je het misschien al binnen nu?

    Romy 22-02-2017

    Zou iemand mij kunnen vertellen hoe je precies het pakketje volgt? Ik zie alleen staan "levering tussen maandag en donderdag"

    Joyce 27-02-2017

    je krijgt een code en daar kun je dan mee inloggen bij zo'n distributiecentrum! Kijk even in je mail (of spam),bij mij hadden ze de code gemaild.

    Nine Gerrits 01-03-2017

    Ik heb ook een probleem met de bezorging. Ik zou het uiterlijk dinsdag 28 februari binnen krijgen volgens boohoo.com maar nu is het nog steeds niet binnen. Ook heb ik geen tracking nummer gekregen van PostNL. What to do?

    Wh 30-04-2017

    Hoihoi Kan iemand mij aub vertellen wat de 14 dagen retour betekend?? Vanaf bestel datum of leveringsdatum ? Ik heb op 15e besteld en op 20e binnen gekregen. Dus is de 14 dagen vanaf de 15e of 20e??

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Ik bestel regelmatig iets bij Boohoo.com

    Ik bestel regelmatig iets bij Boohoo.
    Ze hebben veel en eigenlijk is alles erg goedkoop.
    Ik vind het prettig dat ze je zo goed op de hoogte houden van je bestelling. Reservering wordt direct gemaild en daarna krijg je een mail wanneer het onderweg is en wanneer het er bijna is.
    Track & Trace zit er ook op en dan kun je helemaal zien hoe het eerst uit het magazijn komt, dan naar een of ander distributiecentrum ofzo in Engeland en dan de zee over en dan naar een postbezorger. Je moet dan wel steeds ergens anders inloggen, maar je kunt je bestelling echt bij iedere stap volgen.

    De kwaliteit is trouwens ook echt goed. Zou je met die prijs misschien niet verwachten, maar dat is dus wel zo. Ik heb zelf bijvoorbeeld een zwarte jurk en die heb ik echt al heel vaak aangehad. Ook heb ik een nette lange blouse (ook soort jurk), die is heel zacht en de kleuren (blauw en bruin) zijn ook na vaak wassen nog mooi en helder.

    Dus voor mij is Boohoo.com echt een leuke winkel! Ik blijf ook lekker bestellen, want ze hebben telkens weer nieuwe aanbiedingen waar ik dan geen nee tegen kan zeggen...

    Door: Anniek 13-01-2017
    Amber 17-02-2017

    Hoi annemiek, Zou je mij kunnen uitleggen hoe ik de bestelling precies kan volgen?

    britt maas 07-06-2017

    Hoihoi, Hoe vallen de maten.... ik twijfel namelijk over een jurk te bestellen maar aangezien retouren geld kost twijfel ik welke maat ik moet bestellen...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Zeer tevreden

    Mijn persoonlijke ervaring :
    Ik ben bijna een jaar klant. Bestel ik regelmatig en heb ik geen negatieve ervaringen. Wat ik bestel, is ook wat ik krijg. Vaak sneller en mooier dan verwacht.
    De mooie verpakking is direct herkenbaar.
    De kleuren en maten komen overeen.
    IDEAL is mijn ideale betalingsmiddel.
    Kortom: Ik blijf graag klant.

    Gr. Astrid

    Door: Astrid 18-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Jurken

    2 Jurken besteld voor newyear waren veel te lang onderweg en zijn niet gevoerd, schijnen door
    Nu retour zenden naar orinele adres
    Moet de jurken apart verzenden, mogen niet samen en moet dan 30 euro verzendkosten betalen.
    Nooit meer Boohoo

    Door: D.Prins 03-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Goedkoop, top service en snelle levering!

    Maandagavond om 22.30u had ik 3 rokken besteld.
    Vrijdag diezelfde week kreeg ik mijn bestelling binnen. Binnen 4 werkdagen dus wat ze ook beloven!

    2 rokken zaten als gegoten en zijn prachtig! De andere rok heb ik teruggestuurd. Het is een tulerok en dat staat mij niet (wist ik eigenlijk al van tevoren).
    Gisteren kreeg ik een mail dat ze het pakketje hebben ontvangen en het gaan verwerken zodat ik mijn geld z.s.m. ontvang.

    Ook toen ik me afvroeg wanneer ze het pakketje precies leveren, kreeg ik heel snel een reactie.
    Volgens de track and trace code zou het 2 weken duren voordat het pakketje geleverd wordt. De medewerker heeft zijn excuus aangeboden en gaf aan dat de track and trace code niet goed werkt.
    Hij verzekerde mij ervan dat ik het pakketje binnen 4 werkdagen zou ontvangen en dat klopte!

    Ik ga hier zeker vaker bestellen! Mooie kleding, goedkoop en goede kwaliteit! En de service is vriendelijk en snel!

    Lange review geworden, maar omdat ik allemaal negatieve reacties las, wilde ik laten zien dat ze helemaal niet slecht zijn!

    Door: P.F. 19-08-2016
    Meike 19-08-2016

    Dank je wel!

    Deshenitza 01-09-2016

    Hoe heb je die medewerker benaderd want ik wil wel weten wanneer ik mijn pakketje krijg omdat ik et over een week nodig heb

    Eva Van Engelen 28-10-2016

    Goedendag, Wie heeft u ervoor benaderd, over de levering van het pakket.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Jurkjes besteld, eentje geretourneerd

    Hallo allemaal ik had vier jurkjes voor de zomer besteld en deze waren met 5 dagen geleverd, net op tijd voor het weekend, daar was ik dus wel blij mee!

    Eentje paste niet zo goed, want ik had verschillende maten geprobeerd om te kijken wat het beste zou vallen (ze waren niet duur, maar een tientje per stuk ongeveer). Die ene heb ik toen teruggestuurd voor een maatje groter. Het duurde even voor ik een bevestiging kreeg dat het ontvangen was bij hen, dus toen heb ik ze via de website gemaild en ik kreeg daar al binnen een uur antwoord! Ze zouden het uitzoeken en een dag later hoorde ik dat het ontvangen was.

    Het nieuwe jurkje had ik alvast besteld en die was er met een week. Maar ik had al de andere om aan te doen, dus ik vond het goed.

    Met een week later nog had ik het geld teruggekregen, dus dat ging eigenlijk wel goed allemaal. Ik had meer gedoe verwacht.
    Ik vind het een leuke winkel omdat ze erg goedkoop zijn maar wel veel leuke dingen hebben!

    Door: Lindsey Roos 26-06-2017
    Anna 06-07-2017

    Vraagje :), hoe ging het retourneren? Doe je dat gewoon bij PostNL en moet je daar kosten voor betalen?

    Lindsey 06-07-2017

    Gewoon weer netjes verpakken met alle labels enzo en dan terugbrengen naar het postkantoor. Of zo heb ik het gedaan tenminste. Zij deden verder de rest eigenlijk. Ik heb zelf de verzendkosten van het retourneren betaald, maar dat vond ik niet zo erg en het was ook niet zoveel (mijn ouders betalen mijn kleding).

    Anna 08-07-2017

    Ohhh okay! En weet je toevallig nog hoeveel het ongeveer kostte? Ik kan dat namelijk nergens vinden!

    Lindsey 11-07-2017

    Niet precies nee, volgens mij iets van 6 euro? Ik vond het wel meevallen. Ik zou het even vragen bij je postkantoor!

    Rianne 14-07-2017

    Hey! Ik heb ook een jurkje besteld en wil hem toch weer terugsturen. Krijg je, naast de koopprijs, de verzendkosten ook weer terug van Boohoo? Ik had namelijk een jurkje van 15 euro gekocht, + 7 euro verzendkosten. Als ik die niet terugkrijg kan ik hem namelijk net zo goed houden, want dan ben ik evenveel kwijt..

    Lindsey 15-07-2017

    Ik had gratis verzendkosten dus bij mij maakte het niet uit.... Bij andere bedrijven krijg je het meestal niet terug heb ik gemerkt, van Boohoo weet ik dat niet sorry

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Veel besteld bij boohoo met gratis verzendkosten

    Er was een aanbieding met gratis verzending, daardoor had ik besteld.
    Drie jurkjes, twee armbandjes en ook nog een paar schoenen.

    Ik had de bestelling met 5 dagen in huis, ik vond het best lang duren maar was blij toen het er eenmaal was!!

    De jurkjes had ik in twee verschillende maten besteld, om te kijken hoe het valt. Ik pas zowel de M als de S! De S zit gewoon iets strakker en sluit meer aan, maar de M zit net iets lekkerder want een beetje losser.
    De schoenen zijn echt heel mooi, maar een beetje aan de strakke kant. Ik kan ze gelukkig wel gewoon goed aan en er op lopen. Maar misschien zou ik volgende keer een maat groter bestellen.

    De armbandjes zijn net als op de foto, met glimmend goud (niet echt hoor... ze waren ook maar een paar eurootjes).

    Ik vind Boohoo een leuke winkel en zou nog een keer bestellen. Vooral met een goede aanbieding zoals ik nu had. want ik wil niet betalen voor verzendkosten

    Door: Julia Ronne 23-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Zak kleding besteld bij Boohoo in de uitverkoop blij van!

    Hele zak kleding besteld in de uitverkoop. Je krijgt dat dan ook echt in een tas van Boohoo, alsof je in de stad bent gaan shoppen. Ik word daar blij van!

    Een aantal rokjes en die passen gelukkig heel goed. Sommige wel wat korter dan ik had gedacht, daar ga ik volgende keer meer rekening mee houden, maar het staat wel leuk.
    Twee shorts en die passen gewoon helemaal perfect en ik vind de stof erg mooi. Een beetje dik, maar het valt wel mooi dus.
    ! paar schoenen maar die zitten wel een beetje krap bij de hiel. Ik moet ze nog inlopen en hoop dat dat helpt....
    En verder nog wat armbandjes en oorbellen, want die waren echt maar een paar euro. Zijn heel leuk in het echt! De koperige kleur is iets donkerder dan op de foto, maar ik vind dat juist wel mooi op zich.

    Verder was alles er tegelijk en aan het einde van de week al in huis. Dat vond ik op zich wel snel.
    Het totale bestelbedrag was maar 56 euro!!
    Groetjes

    Door: Elisabeth 17-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    allemaal outfits voor de kerst voor 73,56 euro dus superblij

    Nu al lekker voor de kerst besteld want ze hebben hier veel en lekker goedkoop maar de verzendtijd is soms wat langer dus ik denk ik be lekker op tijd... heb ik het gewoon NU AL BINNEN. heel nice want ik heb alles kunnen passen en op één shirtje na zit alles echt prima. En dat shirtje was een gok want die moet superstrak zitten (mooi onder een jasje) maar ik had mijn maat een beetje te strak ingeschat dus dat shirtje krijg ik niet aan maar he hij was maar 4 euro ofzo dus niet zo erg. de rest past dus echt heel mooi en ik heb twee rokken en 1 lange jurk besteld dus daar ben ik heel blij mee.

    voor een hele zak kleren voor de kerst PLUS twee armbandjes en oorbellen ben ik 73,56 kwijt haha! Nou daar ben ik wel blij mee zeker nu alles al binnen is en nog goed past ook .
    daarom bestel ik hier vaker hihiii

    Door: melissa 23-11-2019
    Mihrap Tunc 20-12-2019

    Hoelang duurde het voordat je je bestelling kreeg

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vakantiekleding

    Boohoo kwaliteit is nooit helemaal top, maar daarom koop ik bijna altijd uit de sale. Maar hun verzending is altijd prima geweest (best snel) tot ze met Hermes gingen verzenden. Het pakket wordt snel door Boohoo bij hen afgeleverd en vervolgens duurt het 5 dagen voor het wordt verstuurd.. En nog een paar dagen voor het eindelijk is geleverd. Verschrikkelijk.

    Door: Anoniempje 12-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Jurken

    Al 5weken wacht ik op mijn bestelling en nog steeds niet binnen. De jurk had ik besteld voor een feestje en de feestje is al lang voorbij, nooit meer hier kopen.

    Door: Liri 08-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    5 truien en een jurkje

    Ik heb 2 pakketjes besteld, een op 6 oktober en een op 7 oktober. Op de site van Boohoo staat dat het tot 5 werkdagen kan duren voordat je het pakketje krijgt. Dit was voor mij dus vrijdag 11 oktober. Ik heb een berichtje gedaan want er was geen pakketje te bekennen. Bleek dat hij vast zit 'in transit', en hij zou gisteren (14 oktober geleverd worden). Weer geen pakketje te bekennen, dus maar weer contact opgenomen. Nu moet ik voor het ene pakketje tot de 29e wachten voordat ze er iets aan gaan doen en voor de andere tot de 30e. Echt schandalig! Ik heb die kleren z.s.m nodig, dus erg jammer.

    Door: Kim 15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    2 Paar Veterboots

    Ze hebben super leuke spullen en de verpakking vind ik ook super mooi! Maar de schoenen paste niet veel te groot terwijl ik normaal die maat heb dus heb ze terug gestuurd en heb 19,50 via PostNL betaald om het terug te sturen dus ik bestel er niets meer want dat geld kan ik bij andere schoenen leggen!

    Door: Patricia 11-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Nog geen idee

    Ik heb iets besteld alleen krijg geen bevestiging mail

    Dus ik besloot om een account te maken staat er Dat ik niks heb besteld

    En ik heb wel all betaald

    Helppp

    Door: Jessie Kurvink 21-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Kleding

    Leuke kleding, niet duur. De kwaliteit vind ik wat minder goedkope stoffen en materialen. sommige kleding stukken zijn dusdanig dun dat het helemaal niet mooi zit.

    Door: Samantha 28-06-2019
    online consultatie 29-06-2019

    Experts from planned unceasing recommended happy, strong marriages as the chimerical placement in station of child-rearing. Unfortunately, half of all American marriages bangge.reirea.se/online-consultatie/ at to wind-up in split up, and myriad of these breakups sense children. These statistics don’t even body the relationships between people who conditions married, but bucolic had kids quondam to the dispersal of their imagined partnership.

    Susan Hakimi 26-07-2019

    Pakket was open en er zat geen retour bon. En ik mis aantal artikelen

    Hoi ik heb tot mijn spijt ook bij boohoo besteld.Heb laarzen besteld voor de kerst na de kerst pas aangekomen.Wil de laarzen terug sturen maar heb geen retourbon en ben al een paar dagen op internet aan het kijken hoe ik mijn laarzen terug kan sturen.Ik k 05-01-2020

    Ik heb tot mijn spijt ook iets besteld bij Boohoo.Wil iets retourneren maar snap er helemaal niets van! Heb ook geen retourbon.Heb op internet gezocht hoe en wat ik het moet ruilen! En ik kom er nog niet uit! Ik ben er helemaal klaar mee.Waarom zo ingewikkeld.Heb dit nog nooit meegemaakt dat retourneren zo ingewikkeld is.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    4 jumpsuit

    4 jumpsuit bestelt waar van twee weer retour te doen, maar een van de andere jumpsuit aan gedaan wat in een keer opviel op het feestje een naat stuk plus onder de arme de kant kapot. Wat moet ik hier mee

    Door: Klobberburg 04-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Slechte service

    Had 2 items besteld bij boohoo, duurde ten eerste meer dan een week voordat ze werden bezorgd, kwam het aan was de rits in de broek stuk. Hierover de klantenservice gemaild, in eerste instantie dacht ik “oh wat fijn en vriendelijk” na een foto gestuurd te hebben reageerden ze dat ze het gehele bedrag zouden vergoeden en ik het item niet terug hoefde te sturen, alleen dat het door een storing wat langer zou duren. Wacht nu al 3 week en hoor niks meer, na er nog een mailtje achteraan te hebben gestuurd kreeg ik de reactie dat ze nu 50% (????) van het bedrag binnen 2 week terug zouden storten. Belachelijk al vind ik zelf, niet dat het om een extreem groot bedrag gaat maar het idee. Wordt nu niet meer op mijn mail gereageerd en maar afwachten of ik die 50% daadwerkelijk terug krijg.

    Door: Madelief 22-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Verkeerde kleur

    Recent een leuke jumpsuit besteld bij boohoo. Mooi model, maar helaas de verkeerde kleur dan dat op de site staat aangegeven.. Op de site staat dat de kleur “tan” is. Je gaat dan uit van de kleur die het model op de foto’s aan heeft, maar helaas werd de jumpsuit dus in een andere kleur geleverd. De levering was wel snel. Binnen een week had ik de jumpsuit in huis. Het is dus niet de kleur die ik eigenlijk graag wilde, maar het model is wel leuk.

    Door: Anke 19-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Schrijf zelf een review over Boohoo.com

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Boohoo.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 123 ervaringen geplaatst over Boohoo.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 72% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Boohoo.com actief?

    Boohoo.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boohoo.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.