Bongo

4

Bestellen

2.4

Service

2.9

Prijs

3.2

Levering

21.5%

Zou hier weer kopen

Bongo

Overweeg je een product van Bongo, maar vraag je je af of consumenten voor jou er wel zo van genoten hebben? Vonden ze het geven of krijgen achteraf wel zo’n goed idee? Zouden ze het weer doen? Voor herhaling vatbaar? Lees hier reviews van ervaringen. Schroom je niet om na afloop zelf jouw mening met ons te delen door een beoordeling te schrijven.

Een belevenis verder

Cadeaubonnen zijn er in allerlei soorten en maten. Ze zijn makkelijk te verkrijgen, leuk om te geven en fijn om te krijgen. Vaak zijn ze gekoppeld aan producten of abonnementen. Maar er is ook een segment wat zich richt op het geven van belevenissen, ervaringen en avonturen. Even een moment van puur genieten voor een speciaal iemand of een lief setje.

Voor wie?

Door het grote aanbod op de markt, is het mogelijk een passend uitje te vinden voor zo ongeveer iedereen. Dus of het nu voor een vriend of vriendin is, een koppel, het net getrouwde stelletje, opa, oma, moeder, vader, lieve buurvrouw of buurman, kennis, voltallig gezin of wie dan ook, er is altijd wel wat te vinden en dus te beleven. Dus die verjaardag, jubileum, Sinterklaas, Kerst, feestdagen of kerstpakket, slagen, zakenrelatie, huwelijk, bedankje of ander soort felicitatie, is eigenlijk altijd wel gedekt op een persoonlijke manier!



Wat beleven we vandaag?

Zoveel mensen, zoveel wensen en nog veel meer geschenkbonnen. Voor welk thema je gaat, hangt dus volledig af van de interesses van de ontvanger. Die eeuwige vrijgezel ga je niet alleen op een romantisch weekendje weg of diner voor twee sturen, maar een citytrip door Europa met een goede vriend of vriendin, is wel weer heel gezellig. Of een activiteit vol spanning en sensatie om samen te doen waarbij de adrenaline vrijelijk stroomt. Maar een wellnessweekend is ook lekker. Of heb je wel eens gedacht aan een overnachting in een kasteel, landhuis of ander historisch gebouw? Dat maakt ook blijvende herinneringen. Wie houdt er nu niet van fantasy of historie? En als je het niet precies weet, kun je ook een bon geven voor een hotelovernachting in een luxe hotel of bij een B&B in Nederland, België of Frankrijk. Dit is naar keuze en afhankelijk of deze aangesloten zijn bij de organisatie waarbij je de giftcard koopt. Maar dit is slechts een fractie van de mogelijkheden. Hieronder nog een aantal andere suggesties op een rijtje:

* Familietrip
* Huwelijksweekend
* Gastronomisch of culinair dagje, meerdere dagen of zelfs weekend
* Relaxweekend eropuit
* Racen (lekker plankgas)
* All-inclusive uit logeren
* Weekend fietsen of wandelen
* Hondvriendelijke uitjes (hondeneigenaren zullen je dankbaar zijn dat hun woefel oook welkom is en dus mee mag)
* Avontuur voor waaghalzen in de lucht of op het water, zoals zweefvliegen, raften, paramotor, (indoor)skydiven, bungeejumpen, surfen, paddle boarden
* Op locatie, zoals aan zee, in de bergen, binnenland, buitenland, stad of op een pittoreske plek in de middle of nowhere
* Droomweekend in een tophotel met een aanbeveling door Michelin, inclusief ontbijt, lunch en diner met sterren. * Karten met jouw vriendengroep
* Lol in de lucht: helicoptervlucht of luchtballon
* High Tea
* Sauna
* Speciale verwennerij voor een papa en/of een mama, want laten we vaderdag en moederdag niet vergeten

Bongo

Deze van origine Franse aanbieder van belevenisbonnen is sinds een aantal jaar ook actief in Nederland. Door de vele mogelijkheden, is er vaak wel voor elk wat wils te vinden. Hun bonnen zijn zowel online als in hun winkels te verkrijgen en zijn twee jaar geldig. Ook is het mogelijk een bon te retourneren of om te ruilen binnen deze geldigheidsperiode. In de webshop kan op allerlei manieren afgerekend worden.

Beleveniservaringen

Misschien heb je wel eens iemand een belevenisbon cadeau gedaan of heb je er zelf een mogen ontvangen. Hoe heb je dit ervaren? Als je de cadeaubon gegeven hebt, wat vond de krijger(s) van de bon? Hoe was de dag zelf? Schrijf gerust een review van jouw ervaring. Het delen van dit soort informatie helpt andere consumenten bij het maken van hun keuze. Wellicht zijn zij op zoek naar meningen en beoordelingen over Bongo, omdat ze interesse hebben in hun aanbod, maar geen idee hebben of het anderen beviel.


Benieuwd naar hoe consumenten voor jou de belevenissen hebben ervaren? Lees hier hun reviews, beoordelingen en meningen of laat die van jouw achter!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (79)

Weekendje Praag (2 overnachtingen in een 4 sterren hotel)

Ik heb voor mijn vriendin een tijdje terug een weekendje Praag cadeau gedaan. Nu komen wij erachter dat we de kaart helemaal niet kunnen gebruiken voor een hotelovernachting zonder daar 100 euro voor bij te hoeven betalen (Bongo Premium). Voor heel 2024 zijn er geen beschikbare hotels te vinden. Twee maal telefonisch contact gehad met de klantenservice, daar was weinig begrip voor de situatie. Ik heb nog steeds mijn geld niet terug gekregen.

G

Guido

06-02-2024

0forum

Sauna bon

Oplichters zijn het. Koop je bonnen voor een bepaalde sauna blijkt die sauna ineens niet meer samen te werken terwijl het nog wel op de site staat. Alle andere “belevenissen” zijn minstens 150 km rijden maar geld terug of een redelijk alternatief bieden ho maar 😡

R

Rachel

02-01-2024

0forum

Luxe ontbijt met bubbels bij Carpe Diem

We waren vandaag vroeg uit de veren om te gaan ontbijten bij Carpe Diem Brugge met onze Bongo bon. Echter bij aankomst werden we verwelkomt door een baas met ochtendhumeur. Onvriendelijk en afstandelijk. Echter de bediening was ok en vlot en vriendelijk. Het ontbijt zelf was heel gewoon voor een luxeontbijt te zijn. De kaas lag op de hesp , 2 kleine sneetjes zalm , geen lekkere confituur. Kan veel beter !

B

Baert Katrien

19-11-2023

0forum

Hotelovernachting

Bingo is slecht bereikbaar voor vragen en oplossingen als dit nodig is. Geen persoonlijk contact. Met een bon van € 75,00 die we gekregen hadden een hotel arrangement geboekt. Dat we moesten bijbetalen is logisch. Helaas liet het hotel ongeveer een 1,5 maand vantevoren weten dat het arrangement niet door kon gaan in dat weekend. We mochten annuleren. Maar i.p.v. dat we het extra bijbetaalde bedrag terugkregen werd onze bon € 170,00 euro waard en moesten we op zoek naar een nieuw arrangement. Het evt. restbedrag bij mindere besteding ben je dan kwijt.

D

Dainne Oppers

24-10-2023

0forum

Wellness voor twee

Voor € 15,- bedrogen door sauna en Bongo compenseert niet. Bongobon van 80 euro ingeleverd bij Thermen Goirle, voor toegang van 65 euro. Geen geld terug, geen compensatie, 15 euro kwijt! Argument van Thermen: "Bongobon geeft toegang tot sauna en dat heeft u gekregen" Bongo-organisatie eist bewijzen van mij en doet dus niets. Koop nooit Bongobonnen, maar geef contant geld: nooit problemen.

B

Bert Eshuis

06-10-2023

0forum

Ecolodge

Wij stonden voor een opgepoetst vies vettig huisje ! Ecolodge beweerde dat de ons vergist hadden van dag. Terwijl wij bewijs bij hadden !! Moeten door rijden in een hitte van 32 graden na een twee uur rit met een baby van 3 weken oud ! Bongo trekt zicht er niks van aan !! De man is toch uitbetaald met onze bon ! Wij bon kwijt en geen vakantie !

G

Griet Biesemans

29-09-2023

0forum

Bongo cadeau

Mooie bon gekregen maar verlopen. Waardeloos systeem en het bedrijf verdient geld met al die verlopen bonnen.

S

S.

26-09-2023

0forum

Bongo hotelbon

Bonnen cadeau gedaan aan vriendin. Het inwisselen bleek een DRAMA. Ze kon nergens terecht, moest eindeloos zoeken, waardoor het uiteindelijk geen fijn cadeau was. Bon 2 bleek helemaal niet inwosselbaar omdat er geen geld op zou staan. Deze bon is echter wel degelijk betaald! Ik raad iedereen aan NOOIT tegoedbonnen van Bongo te kopen

L

L

17-09-2023

0forum

Bongo weekend weg

Het was echt een drama om nog iets te vinden wat werkte/matchte. Na een bon te hebben besteld voor een groep hotels, bleek geen enkel hotel beschikbaar op de data die ik wilde en na wat heen en weer gemail bleken sommige hotels niet eens meer met Bongo samen te werken! Toen kwam ik erachter dat je via een omweg voordat je iets bestelde de beschikbaarheid op bepaalde data kon checken. Toen ik eenmaal een beschikbaar hotel gevonden had (en ik bijbetaalde), leek die opeens uit het hele overzicht verdwenen als ik weer mijn data invulde. Ik leek gedwongen te worden om weer bij te betalen en voor de Bongo plus te gaan. Pas toen ik mijn data niet invulde, en gewoon maar doorklikte om uiteindelijk te kunnen bestellen, kwam het hotel van mijn keuze beschikbaar en kon ik alsnog mijn data invullen. Erg gebruikersonvreindelijk allemaal, en veel minder keus dan beloofd of aangegeven.

E

Eva

13-09-2023

0forum

Wellnessbon

In mei een bon voor de wellness gekocht voor 2 personen met een geldigheid van 3 jaar. Nou, daar kan weinig mis gaan, dacht ik. Nu, 3 maanden later wil ik gebruik maken, blijkt heel die wellness niet meer mee te doen en Bongo wil geen geld terug geven, mag alleen de bon omruilen. Maar alles is veel te ver weg en veel te duur. De korting is echt een wassen neus. En echte restaurants zijn het ook niet, meestal Fletcher en die stunten sowieso altijd met prijzen. Voor mij NOOIT meer BONGO! (Ja, ik ben boos...)

V

Valerie

01-09-2023

0forum

Bon luxe wellness

Vandaag wilde ik een dure (luxe wellness) bongo bon gebruiken voor een reservering eind november. Lekker gemaakt met kreten als "keuze uit 650 hotels", "in de hele benelux, en daarbuiten". Kreeg uiteindelijk de keuze uit ÉÉN hotel! Verder waren er alleen omruil opties, n.b. met bijbetaling. Deze organisatie dus niet gebruiken. Valt onder volksverlakkerij.

J

John

29-08-2023

0forum

lunch kado bon zeer slecht behandeld in Fletcher Hotel geen keuze in de lunchkaart waardeloos dit is mijn tweede maar besist ook de laatste bongo bon slecht slecht slecht

H

Hennie.Roos

28-08-2023

0forum

EROPUIT MET TWEE

Onmogelijk om te kunnen reserveren. Ik heb een cadeaubon van 50 euro en wil Movie and Meal a 49,90 reserveren, maar na activeren etc. , krijg steeds melding dat er geen krediet aanwezig is, wat is dit slecht zeg..

A

Andre

17-07-2023

1forum

Romantisch overnachten

Dit moest verboden worden.kon kiezen uit 2 nachten met ontbijt of 1 nacht met diner.eat dacht je.enkel 1 nacht met ontbijt was mogelijk,dus zuiver geldklopperij.ik hoop nooit nog een bongobon cadeau te krijgen

J

Jo verhulst

31-05-2023

0forum

Drie oninwisselbare bongo bonnen. Geen enkel hotel blijkt in het weekeind boekbaar

Ik begrijp dat het voor u niet aangenaam is dat u niet de bon kunt boeken op de datum die u wilt, in het hotel waar u heen wilt. Echter claimen wij nergens dat de hotels altijd beschikbaarheid hebben, noch zijn de partners verplicht om elke datum te openen. Of u kunt reserveren via Bongo, hangt af van de beschikbaarheid van het hotel. Zij hebben een contract met Bongo voor een bepaald assortiment. Als dit assortiment niet beschikbaar is, of het aantal kamers die ze voor Bongo openen is volzet, dan kan er niet geboekt worden. De kalender van dit hotel staat open. Als er niet geboekt kan worden, dan is er geen beschikbaarheid. U kunt kijken voor een ander hotel of een andere datum. U krijgt hierbij geen terugbetaling van de bon, aangezien hij langer dan 14 dagen geleden werd aangekocht. Hierbij sluit ik dit dossier.

F

Ferdinand van den Oever

22-05-2023

1forum

Luxe wellness weekend.

Omslachtig. Kan niet in het weekend worden gebruikt. Hotels met wellness moet standaard voor bij worden betaald. Misleidend en teleurstellend.

K

Kitty carley

17-04-2023

0forum

Hotel bon bongo

Koop nooit een bongo bon! Nadat wij wegens ziekte niet naar het hotel konden, hebben wij meerdere malen contact opgenomen met de organisatie om een annuleringsbevestiging te mogen ontvangen. Dit was volgens hun afhankelijk van het hotel. Als wij niet belden of mailden, hoorden we niks van bongo. Tot op heden heb ik niks gehoord. Ondanks beloften van bongo om ons op de hoogte te houden. Zeer slechte organisatie. Ze nemen totaal niet de moeite om naar een oplossing te zoeken. Er zitten mijns inziens alleen maar nadelen aan zo'n bon.

L

Lieke

22-03-2023

0forum

We hebben nu onze derde bongo bon verzilverd. Het gaat van kwaad naar erger. We gaan graag eens uit eten en dus vonden enkele van onze vrienden zich geroepen om ons een bongo bon te bezorgen voor onze huwlijksverjaardag. Met de eerste gingen we ergens waar ze ons kenden en kregen we te horen dar we met deze bon niet hetzelfde konden krijgen wat we gewoon zijn voor dat geld. Bij de tweede gingen we eens voor iets anders en hadden we het gevoel van prijs kwaliteit is niet ok. Maar de derde geeft nog niet meer wat hij presenteert op zijne site en telt na het eten zijne drank nog eens apart. Diegene die mij nog eens zo een bon bezorgt mag hem zelf gaan verzilveren dan weet hij waar hij zijn geld heeft Weg gesmeten

E

eddy

21-03-2023

0forum

Bongo

Bon gekregen voor ons 25 jarig huwelijk. Bij inwisselen krijg je te maken met een zeer gebruiksonvriendelijk systeem. Bij de helpdesk word je door een computer geholpen en krijg je steeds hetzelfde antwoord. Ik zeg NIET kopen, bespaard je een hoop frustratie. Het is dus nog steeds niet gelukt deze bon in te wisselen. Zonde van het geld

H

Henriëtte de Bruin

16-02-2023

0forum

bongo saunabon

Bij het opruimen van mijn kast kwam ik mijn bongo sauna bon tegen. Ik wist eigenlijk niet meer dat ik hem had. Hij was geldig tot vorig jaar in de coronatijd en dus ergens in de kast verdwenen. Ik contact gezocht met bongo, eerst via de mail.........geen reactie. Toen telefonisch........na heel veel pogingen en in de wacht kreeg ik een dame aan de telefoon die erg moeilijk deed en net deed alsof corona (waardoor we toch langere tijd niet naar de sauna konden) niet bestaan had. Na lang aandringen zei ze met haar manager te overleggen en mij terug te mailen..........ja ja.............na nog een keer bellen kreeg ik een aanbod in de mail waarin stond dat ik tot de andere ochtend 6 uur (het was nu 4 uur in de middag) de bon kon omruilen voor een nieuwe met bijbetaling van 20 euro. Dit wilde ik dan wel want ik vond het toch jammer van een bon van 60 euro. Ik had een code in de mail.........maar helaas..............deze code werkte niet. Ik gelijk replay op de mail, maar hier kwam weer geen antwoord op. Al met al.............een eindeloze kwestie zonder resultaat!! Ik hoef / koop nooit meer bongo bonnen!!!

M

mar

30-01-2023

0forum