NederlandReview

  Ervaringen Boldking

  Ben je op zoek naar kwaliteitsvolle scheermesjes zonder daar de volle pot voor te betalen zoals bij grote merken? Dan is het koninkrijk van Boldking de plaats waar jij moet zijn! Kom er hier alles over te weten door verder te lezen  en door ervaringen te lezen van echte klanten! Heb je ervaring met Boldking? Laat dan van je horen!  

  Over Boldking 
  Boldking is een bedrijf die kwaliteitsvolle scheerartikelen aanbiedt voor mannen en binnenkort ook voor vrouwen. Boldking wil komaf maken met de grote scheermerken die te duur zijn. Boldking wil een alternatief bieden met goedkopere scheermesjes van betere kwaliteit. De scheermesjes van Boldking hebben 3 mesjes en zijn precies ver genoeg uit elkaar geplaatst zodat ze geen haren uittrekken zoals andere scheermesjes wel doen want dat zorgt namelijk voor een pijnlijke ervaring. Boldking richt zich op de directe verkoop via het internet met een no-nonsense design dus alle dure sponsorcontracten, royalties en peperdure patenten laat ze dus achterwege waardoor ze simpele maar goede scheermesjes kan aanbieden tegen een lage prijs.  

  Het manifesto van Boldking moet je gewoon gelezen hebben, het is té grappig om over te slaan maar er zit ook wel wat waarheid achter.  


  De scheermesjes van Boldking

  Diensten van Boldking 
  Boldking produceert kwaliteitsvolle scheermesjes die goed in de hand liggen. Door de afstand tussen de drie mesjes kan je ze gemakkelijk schoonspoelen en een scheerkop vervangen is ook simpel, dat kan gewoon met één klik. De Boldking scheermesjes komen met een zuignap zodat je je scheermes makkelijk kan ophangen, dan ligt die niet in de weg. Boldking heeft ook een Repeat Service, je beslist dan zelf om de hoeveel tijd je nieuwe scheermesjes wil ontvangen, dat hangt natuurlijk af van hoeveel keer je scheert per week. Voor 10 euro heb je al 4 mesjes in huis! Je Kan de service ook gemakkelijk pauzeren of opzeggen zonder extra kosten. Boldking gaat ook zeer milieubewust te werp. Alle verpakkingen zijn van karton dus die kan je recycleren, de oude mesjes kan je terugsturen in de envelop. De mesjes scheiden ze dan en van het plastic maken ze nieuwe energie. 

  Vragen of klachten voor Boldking 
  Heb je een vraag voor de mensen van Boldking? Op de website vind je een lijst met alle veelgestelde vragen, misschien vind je hier je antwoord wel. Staat je vraag er niet tussen? Geen nood, dan kan je contact opnemen met een medewerker via de live chat, e-mail en de telefoon (op werkdagen tussen 9u15 en 17u30). Je kan ook altijd een online contactformulier, dan neemt iemand zo snel mogelijk contact met je op.  

  Schrijf zelf je review! 
  Heb je al ervaring met Boldking? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het kiezen van hun favoriet scheermesjesbedrijf. 

  Boldking
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4,6
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,4

  Service

  3,4

  Prijs

  4

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Erg huid onvriendelijk.

  Marcel de Koning08-01-2019

  Een keer mee geschoren
  maar nooit weer.

  Het scheerde totaal niet
  en hield er veel bloederige snijwondjes aan over.

  Mijn dermatoloog raad het gebruik
  van deze mesjes ten sterkste af.
  Volgens hem scheren de mesjes te agressief op de huid
  waardoor de kans
  op huid beschadigingen en irritaties erg groot is
  met alle nadelige gevolgen van dien
  zoals bacteriële infecties e.d..

  Tijdens het scheren
  gaan de mesjes een bolle kromming vertonen.
  Dat zegt al genoeg over de kwaliteit van deze Boldking mesjes.
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  De Bestelling Van 11 December 2018 Nog Steeds Niet Ontvangen.

  Meneer Erwin Leeuwerink24-12-2018

  Op 11 December 2018 Heb Ik Een Bestelling Gedaan Op De Website Van https://www.boldking.com Namelijk Een Coplete Box Van 24 Euro Die Is Betaald Via iDEAL. Maar Tot Op De Dag Van Vandaag Hek Ik Deze Bestelling Niet Ontvangen. Heb Een Paar Keer Gemaild Naar service@boldking.com En Twwe Berichten Achter Gelaten Op De Website Bij Send us a message, Maar Omdat Dit Niks Opleverde Heb Ik Daarom Een Paar Keer Gebeld Op Het Telefoonnummer +31 (0)2 02 61 00 58 De Persoon Achter Deze Telefoonnummer Zou Hier Werk Van Maken, Maar Dat Is Tot Op De Dag Van Vandaag Niet Gebeurd. Conclusie Ik Ben Opgelicht Voor 20 Euro En Kan Daarom Wel Fluiten Naar Mijn Geld, Daarom Boldking Is 1 Grote Oplichters Bende.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Bloedbad

  Ger van galen09-11-2018

  Jammer genoeg kan ik geen pluspunten geven, ja misschien dat ze op tijd bezorgd zijn.
  Het scheren van gezicht en hals ging nog enigzins, maar het scheren van mijn hoofd werd een waar bloedbad met serieuze verwondingen.
  Om de pijn te verzachten boden ze me een mini trio verzorgingsproducten aan die ik dan geweigerd heb.
  Conclusie ronduit slecht

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7

  Schrijf zelf een review over Boldking

  Uw beoordeling