Boggi Milano

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Boggi Milano

Zoek je schoenen, kleding en/of accessoires voor heren? Dan is Boggi Milano wellicht een interessant merk voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. Je leest hier louter eerlijk en onafhankelijk geschreven bedrijfsbeoordelingen.  


Wat is Boggi Milano?


Bij Boggi Milano kun je kleding, schoenen en accessoires voor mannen kopen. Deze items zijn allemaal te koop via de webshop. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een Italiaans merk. Deze organisatie heeft bijna 200 winkels verspreid over 38 landen. Deze onderneming stelt ambitieuze doelen te hebben op het gebied van innovatie, duurzaamheid en technologie. Dit wordt naar eigen zeggen gehaald door het gebruik van grondstoffen met hoge technische prestaties. Om op de hoogte van Boggi Milano te blijven kun je geregeld een kijkje op de website nemen. Het is ook mogelijk om dit bedrijf te volgen via een aantal social mediakanalen.


Bestellen


Er kan binnen een aantal stappen besteld worden. Als je weet wat je wilt hebben kun je de artikelnaam invoeren in het zoekveld. Anders kun je rustig een kijkje nemen via een van de categorieën. De producten staan met een foto afgebeeld. Je ziet welke prijs er betaald moet worden en er wordt productinformatie weergegeven. Tijdens het bestellen kun je de maat en de kleur selecteren. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn Visa, Mastercard en American Express. Voor alle betaalwijzen kun je het beste een kijkje op de website van Boggi Milano nemen. Het is mogelijk om via een klantaccount of als gast te bestellen. Als je je registreert brengt dat een aantal voordelen met zich mee. Zo zal je bijvoorbeeld niet steeds een verzendadres hoeven in te voeren.


Verzendinformatie


Bestellingen worden op werkdagen verwerkt van 9.00 tot 17.00 uur. Orders die op vrijdag na 17:00 uur worden geplaatst, zullen op de maandag daarna worden verwerkt. Bestellingen kunnen niet naar postbussen worden verstuurd. Als je niet aanwezig bent op het moment van levering, laat de koerier een melding achter of er wordt telefonisch contact met je opgenomen. Dit gebeurt op het nummer dat je tijdens het bestelproces hebt doorgegeven. Wanneer de bestelling is verzonden, ontvang je een geautomatiseerd e-mailbericht met details van de bestel referentie code en de verzend volg code, zodat je de voortgang van jouw pakket kunt volgen. Via het ‘check your order’ gedeelte kun je online bekijken waar jouw zending zich op welk moment bevindt.


Herroepingsrecht


Als je niet tevreden bent met je bestelling, kun je een beroep doen op het herroepingsrecht. De herroepingstermijn is vastgesteld op 30 dagen. Deze bedenkfase gaat in op het moment dat je jouw pakket hebt ontvangen. Wil je aanspraak maken op een terugbetaling? Dan zal er aan de retourvoorwaarden voldaan moeten worden. Het retourverzoek moet uiterlijk op de dertigste werkdag na de datum van bezorging direct online worden ingevuld. Mocht de communicatie niet binnen deze termijn plaatsvinden, dan kan het verzoek worden afgewezen. Producten dienen in één zending te worden geretourneerd en eventueel in de originele verpakking, zoals deze aan jou is verstrekt. Producten dienen onbeschadigd te worden teruggestuurd en mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. Producten moeten inclusief label worden geretourneerd.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Boggi Milano? Dan zijn we enorm benieuwd naar jouw ervaringen. Welke artikelen heb jij bij deze onderneming gekocht? Ben je daar blij mee? Hoe heb je het bestelproces ervaren? Wat vind je van de service? We stellen het op prijs als jij jouw visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)