BLUX | Bluxbox

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

BLUX | Bluxbox

Cosmetica kan je hele uiterlijk een boots geven. Maar het is niet makkelijk om te ontdekken welke make-up en andere schoonheidsproducten het beste bij je passen. BLUX wil je de gelegenheid geven producten uit te proberen door je een box met producten te sturen. Maar wat voor kwaliteit giftboxen zullen ze sturen? Zal die dagcrème nou echt wel zo goed zijn voor je huid? Zal de nieuwe box door de bezorgservice van BLUX opgestuurd worden voor je door de spullen uit de vorige heen bent? En wat voor een klantenservice biedt BLUX als je toch niet helemaal tevreden bent over de levering of producten zelf? Op deze vragen kan alleen antwoord gegeven worden door echte klanten van BLUX. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hun ervaring met deze cosmeticawinkel. Hun meningen en beoordelingen kunnen je een goed beeld geven van BLUX voor je één van hun boxen bestelt.


Over BLUX

BLUX is een winkel die boxen vol cosmetica verkoopt. De naam van het bedrijf staat voor “Be Lux” en ze staan ook wel bekend als Bluxbox B.V. Ze bieden je dus een box aan vol met verzorgingsproducten en andere cosmetica. Zo kun je zelf rustig kijken welke producten wel en niet bij je passen. Iedere box zal zo’n 8 tot 10 producten bevatten. Sommige producten zullen full size zijn, maar het is ook mogelijk dat er miniaturen inzitten. Het voordeel daarvan is dat ze makkelijk mee te nemen zijn. In hun box kun je dingen aantreffen zoals huidverzorging en haarverzorging. Je huid is immers het grootste orgaan en moet dus goed verzorgd worden. Daarbij heeft mooi haar je meteen een ander uiterlijk. Behalve verzorging zal de box ook make-up bevatten. Zo kun je jezelf opmaken voordat je naar een feestje of andere chique gelegenheid gaat. Af en toe zal je eens wat nagellak aantreffen waarmee je je nagels een leuke kleur kunt geven. BLUX heeft een samenwerking met Mari van de Ven, een bekende Nederlandse hair & make-up artist.
Diensten van BLUX

Je kunt via hun website makkelijk een box cosmetica bestellen. Je kunt een enkele box bestellen, maar het is ook goed mogelijk om een abonnement te nemen. Dat houdt in dat je om de maand een box cosmetica zult ontvangen. Ook heb je de kans om een golden ticket te winnen. Daarmee win je een make-over van Mari van de Ven winnen. Verder is zo’n box ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand. En als laatste heeft BLUX nog een klantenservice die je kan helpen als je wat advies nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor BLUX

Heb jij al eens een box gekocht bij BLUX of ben je zelfs abonnee? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze winkel. Hoe makkelijk was het een bestelling te plaatsen om hun website? Wat zat er allemaal in de box die je ontvangen hebt? Werkten de producten goed genoeg of merkte je juist nauwelijks verschil? Bezorgen ze steeds netjes om de maand een nieuwe box? En hoe reageert hun klantenservice als er iets niet in de box zit of een ander probleem optreedt? Schrijf een review en vertel ons wat jouw mening over BLUX is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)