NederlandReview

  Ervaringen BK Footwear

  'We are born free, let’s live like it!' De nieuwe slogan van BK Footwear is duidelijk. Mensen zijn niet gemaakt om in een doos te passen. Ze zijn gewoon te groot. Ze willen hun eigen weg belopen en het liefst met de schoenen van BK Footwear natuurlijk. Het gaat om niemand anders dan jezelf. Maak je daarom niet de druk om anderen. BK Footwear wil dat iedereen zijn eigen keuzes maakt en voor de schoenen kiest die je gelukkig maken. Er is namelijk geen foute keuze als je er 100% achter staat. Dit klinkt overtuigend en je wilt de schoenen het liefst meteen bestellen. Loop echter niet te hard van stapel en lees eerst de reviews en beoordelingen van andere klanten op NederlandReview! 

  Over BK Footwear
  In de jaren 80 werd het schoenenmerk van British Knights opgezet. Het Britse merk liet zich inspireren door de surfers, skaters en hip hop artiesten. De schoenen zijn dan ook geschikt voor alle extreme sports, maar ook gewoon voor een luie zondagmiddag. BK Footwear hoopt dat hun klanten kiezen voor verandering en de schoenen een kans geven. Ze zullen volgens het team van BK Footwear blij verrast zijn. 


  Waar draag jij je British Knights?

  De schoenen van BK Footwear
  Het merk ontwerpt en produceert schoenen voor heren, dames en kids. Alle schoenen hebben een uniek ontwerp en bij een uniek ontwerp hoort natuurlijk een unieke naam. Je kunt kiezen voor type:
  •    Roco
  •    Dee
  •    Wood
  •    Demon
  •    Calix
  •    Dink
  •    Reckon
  •    Atoll
  •    Master Lo

  Diensten BK Footwear
  BK Footwear is de officiële website van het British Knights merk en heeft de gehele collectie in het assortiment. Je weet bij BK Footwear ook altijd zeker dat je de originele schoenen krijgt en hoeft niet bang te zijn dat je namaak schoenen ontvangt. Verder is de verzending in de webshop vanaf 75,- gratis, dus gooi dat winkelmandje maar vol. Betalen kan ook eenvoudig met PayPal, iDeal, creditcard, Bancontact, MisterCash en sofort banking. En doe jij je schoenen altijd meteen aan als je ze in de winkel koopt? Dat kan bij BK Footwear ook! De schoenen worden namelijk al binnen 1 werkdag verzonden. Neem ook een kijkje bij de Sale die altijd bij BK Footwear te vinden is en krijg extra kortingen.

  Klachten BK Footwear
  De klantenservice van de webshop staat klaar voor klanten met klachten, vragen en opmerkingen. Op de contactpagina van de website vind je het telefoonnummer, e-mailadres en postadres van BK Footwear. De schoenenmerk is overigens ook te vinden op Social Media. Je kunt ook porberen om via Twitter, Facebook of Instagram contact op te nemen. 

  Geef jouw mening over BK Footwear!
  Heb jij je nieuwe schoenen van BK Footwear nu aan? Of kocht jij in de jaren 80 je eerste paar en kom je nu altijd weer terug bij het merk? Geef dan jouw mening over de schoenen in de webshop en laat andere klanten weten wat zij van het schoenenmerk kunnen verwachten. Is de levering bijvoorbeeld betrouwbaar? Kun je eenvoudig bestellen? En wat vind je van de kwaliteit van de schoenen? Geef jouw beoordeling en vertel over jouw ervaringen met BK Footwear!

  Dames, heren en kinderen willen schoenen van British Knight. Wil je meer weten over de kwaliteit en de prijs? Lees dan hier reviews over BK Footwear.

  BK Footwear
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BK Footwear

  Uw beoordeling