NederlandReview

  Ervaringen Bivolino

  Ben je benieuwd naar de ervaringen van deze zelfgemaakte designer overhemden en bloezen? Wil je weten of ze echt zo als gegoten zaten? Hier lees je de reviews en beoordelingen van stijlvolle klanten voor jou. En schrijf straks gerust een recensie van jouw mening, want ook die telt! Daarmee help je ook nog eens al die geïnteresseerden na jou bij het vormen van een beeld en het maken van een keuze.

  Overhemden, bloezen en blouses

  Er zijn genoeg momenten dat je er eentje nodig blijkt te hebben. Ga je dan voor luxe Italiaans? Gestreept, effen, tartan of met bloemetjes? Geef je de voorkeur aan contrastkleuren of niet? Eenvoudig of uitbundig? Stylish of juist niet? Er zijn ook zoveel opties en omdat iedereen anders is en een eigen smaak heeft, is dat waarschijnlijk maar goed ook.

  Ook maatwerk kleding ontkomt er niet aan

  Pasvorm is key

  En dat is vaak ook gelijk het probleem. De kleding die je zo in de winkels tegen komt, is geen maatwerk, maar gaat uit van standaard maten die ze op voorraad hebben. Dit komt neer op dat dit bij een paar mensen mooi zit, maar bij de meeste dragers is er ruimte voor verbetering. Denk bijvoorbeeld eens aan de impact van de leeftijd van de drager. Hoe ouder je wordt, hoe meer de zwaartekracht het gaat winnen en dat is ook aan je silhouet af te zien. Dat geeft verder niet, want daar hebben we allemaal mee te maken, maar een iets andere pasvorm van overhemd of blouse, kan dan al een wereld van verschil maken. Maar naast leeftijd, is het ook de cupmaat die voor veel vrouwen de bepalende factor blijkt. Een bloes die wijkt tussen de knopen, ziet er niet alleen niet passend uit, maar het zit ook niet lekker. Of je armen zijn wat langer dan gemiddeld, dus dan is het prettig als de lengte van de mouw aangepast kan worden.  Bivolino

  Dit is een webwinkel die maatwerk aanbiedt van overhemden en blouses. Via de Configurator-designer en hun biometrische matentechnologie zou een besteld kledingstuk goed moeten zitten. Daarnaast is het mogelijk om andere aspecten van de kleding volledig naar wens te laten aanpassen, zoals de stof, de boord, de manchetten (zoals dubbel en Frans), knopen, borstzak, vorm lijf, contrast, mouwhuisje, monogram of naam geborduurd, en afwerking. Maar er zijn ook bestaande ontwerpen op de website die op maat gemaakt kunnen worden. Als je erg blij bent met jouw zelfontworpen custom design, kun je deze ook als optie aanbieden via de website voor consumenten na jou.

  Recensies voor en door modebewuste en stijlvolle consumenten

  Custom en op maat van een afstandje mogelijk? Werkt dat biometrie echt? Zijn de Belgische en Nederlandse klanten voor mij tevreden met het resultaat? Is de kwaliteit van de stof en het stiksel goed? Hoe is de klantenservice mocht er onverhoopt toch iets mis gaan? Zijn ze klantvriendelijk, bieden ze goede service en zijn ze oplossingsgericht? Is retourneren mogelijk? Lees, schrijf of deel het het hier! Jouw mening telt echt, want dankzij de reviews van ervaringen en beoordelingen op deze pagina, zijn toekomstige geïnteresseerden geholpen bij het vormen van een beeld en het maken van een keuze. Alvast bedankt!

  Bivolino
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bivolino

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bivolino een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bivolino. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bivolino actief?

  Bivolino is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bivolino gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.