Biotuinkassen.nl

8

Bestellen

8

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Biotuinkassen.nl

Overal in de tuinwinkels en dergelijke zie je een steeds ruimer aanbod van groente- en fruitbomen en planten. Dit is niet voor niets, want het zelf kweken van groente en fruit wordt steeds populairder. Wanneer je echter een goede opbrengst wilt halen van je planten, dan is dit nog niet zo eenvoudig. Een manier om je planten op te kweken is door een kweekkas te gebruiken. Bij Biotuinkassen.nl bieden ze deze aan van een speciaal materiaal. Wat de ervaring van anderen is met het kweken in deze kassen lees je hier op NederlandReview.


Over Biotuinkassen.nl

Biotuinkassen.nl is een handelsnaam van Biologic B.V. uit Druten. Bij Biotuinkassen.nl kun je terecht voor het bestellen van een kweekkas of tuinkas van bio-polycarbonaat. Dit is een speciaal duurzaam en sterk materiaal dat de warmte zeer goed vasthoud. Daarnaast zorgt een speciale laag in deze kassen met een speciaal uv-filter er voor dat de planten sneller groeien, meer vitaminen bevatten en een hogere opbrengst geven.
Diensten

Bij Biotuinkassen.nl kun je dus een tuinkas of kweekkas voor het zelf kweken van groente en/of fruit bestellen. Deze speciale tuinkassen van bio-polycarbonaat zijn uniek in Europa. Voor het kweken van de planten is geen dure Ledverlichting nodig vanwege het unieke uv-filter. De opbrengst van een kas met bio-polycarbonaat is veel beter. Testen hebben namelijk aangetoond dat het gewicht van planten tot 160 % kan toenemen, de hoeveelheid vitamine C met 15 % en provitamine A met 66 % stijgt. Ook beschermt het materiaal van de kweekkas de planten tegen storm, hagel, insecten en knaagdieren. Voor de benodigde accessoires zoals een beregeningssysteem kun je ook in de webshop terecht. Je vind de artikelen in de volgende categorieën:

  • Tuinkassen        
  • Kweekkassen    
  • Tuinbouw
  • Beregening
  • Polycarbonaat  
  • Accessoires

Verder vind je op de website een blog met allerlei artikelen over het kweken van groente en fruit, en instructievideo’s over hoe je een kweekkas in elkaar moet monteren.


Je kunt je bestelling betalen met iDeal, of door middel van een overboeking. Voor levering betaal je € 9,00. Biotuinkassen.nl werkt namelijk met een koeriersdienst. Maar je kunt je bestelling ook zelf afhalen in Druten.


Klachten

Als je een klacht hebt dien deze dan in, met een volledige en duidelijke omschrijving. Je ontvangt hierop binnen 14 dagen antwoord. Duurt het langer, dan laten ze je dit tijdig weten met daarbij een indicatie over wanneer je dan wel antwoord kunt verwachten. Een klacht over een product, dienst of de service kan ook worden ingediend via de Stichting Webshop Keurmerk.


Laat ook weten wat jouw ervaring met Biotuinkassen.nl is!

Schrijf hier of je succesvol groente en fruit hebt gekweekt dankzij de materialen van Biotuinkassen.nl bijvoorbeeld. Alle ervaringen met dit bedrijf zijn welkom. Zo help je andere consumenten!


 


Een grotere groenteopbrengst dan verwacht dankzij een kweekkas van Biotuinkassen.nl? Of was de opbrengst juist onder de maat? Lees hier de ervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Goede kampeerwebsite

Persoonlijk vind ik het belangrijk dat mijn kinderen weten waar hun voeding vandaan komt. Daarom heb ik in mijn tuin een kleine kas geplaatst, zodat ik samen met mijn kinderen in de tuin kan werken en dat ze leren hoe mooi de natuur is, hoe voedsel groeit en hoe belangrijk het is om verantwoordelijk met voedsel om te gaan. Al mijn benodigdheden koop ik bij het bedrijf Biotuinkassen.nl. Dat bevalt altijd goed. Het bedrijf heeft een ruim assortiment aan allerlei zaken die bij tuinieren komen kijken en de spullen zijn ook nog eens biologisch. Regelmatig heb ik nog weleens een algemene of specifieke vraag, maar die wordt altijd snel en naar volle tevredenheid beantwoord. Zeer tevreden en niets op aan te merken. De website heeft ook een keurmerk, dus als je twijfelt of dit een betrouwbare site is en je met mijn review geen genoegen neemt, dan kan je daar op vertrouwen. Aanrader voor iedereen die wil gaan tuinieren.

S

Seinstra

27-01-2018

0