BioGroei

9.3

Bestellen

7.3

Service

8.7

Prijs

7.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

BioGroei

Zoek je een organisatie welke zich ten doel heeft gesteld om natuurlijke bestrijdingsproducten beschikbaar te stellen voor tuinliefhebbers? Dan is Biogroei wellicht een goede optie voor je. Bekijk eerst eens op deze pagina welke klantervaringen er bij dit bedrijf bekend zijn. Je leest hier louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Biogroei?

 


Biogroei is een bedrijf met als missie om natuurlijke bestrijdingsproducten beschikbaar te stellen voor tuinliefhebbers. Er worden allerlei producten verkocht. Mocht je iets via de website willen kopen moet je eerst een keuze maken uit de hoofdcategorieën. Deze hoofdcategorieën zijn op het moment van schrijven aaltjes, nuttige insecten, vallen en feromonen, bodem en educatief materiaal.  


Enkele voorbeelden van producten zijn onder andere aaltjes, araunema, mier-run, no-slug, stenema, chrysopa, encarsia, funnelval eikenprocessierups, funnelval kastanjemineermot, McPhailval kersenvlieg, wespenval, zilvervisjesval, boomlijmband, fijnmazig insectengaas en gele vangplaten. Dit is echt maar een tipje van de sluier. Op de website staan namelijk nog tientallen andere producten aangegeven.  


Geschiedenis

 


Biogroei is een familiebedrijf dat is opgericht door Es Mannaerts. Het bedrijf is opgericht in 1994 en wordt momenteel gerund door Mathias en Es. Dit bedrijf ligt in het hartje van Huldenberg. Biologische tuinieren was toendertijd nog een uitzondering. Kunstmeststoffen en chemische middelen leken de toekomst te hebben. Es Mannaerts was er echter van overtuigd dat dit anders kon en moest.  


Het bedrijf zet in op producten zoals natuurlijke vijanden, aaltjes en feromoonvallen. Dit doen ze via tuincentra en particuliere verkoop in de biologische tuinwinkel van het bedrijf. Biogroei stelt na 15 succesvolle jaren over te zijn gegaan in het huidige bedrijf Biogroei.be. Volgens de medewerkers van deze biologische organisatie is er momenteel meer aandacht voor milieu en natuur. Deze groeiende tendens zien ze ook bij tuinieren en de groeiende aandacht om alles op een natuurlijke manier te laten verlopen.  


Verzendingen

 


Het bedrijf geeft aan dat levend materiaal alleen op maandag en woensdag wordt verzonden. Niet levend materiaal zoals vallen en feromonen worden op dagelijkse basis verstuurd. Je zal steeds een track & trace code ontvangen voor het opvolgen van je bestelling. Alle ins en outs met betrekking tot verzendingen lees je op de website van Biogroei.  


Kenniscentrum

 


Het bedrijf heeft op haar website een kenniscentrum ingericht. Daar kun je veel leren over de producten die er door dit bedrijf verkocht worden. Op het moment van schrijven lees je hier onder andere informatie over kamerplanten, ziekten en plagen in de tuin, biologisch tuinieren, kruidentuin, tomaten en lieveheersbeestjes. Heb je bijvoorbeeld last van slakken in de tuin? Je bent niet de enige. Je kunt via Biogroei een 'e-book' aanschaffen zodat je verlost wordt van vervelende slakken. Heb je een kijkje genomen in het kenniscentrum? Staat op deze pagina niet hetgeen dat je graag zou willen weten? Mocht je hulp nodig hebben dan is het bedrijf op meerdere manieren te bereiken. Zo kun je bellen via het telefoonnummer +32 (0)2 793 04 25. Je kunt ook een e-mail sturen via info@biogroei.be.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Biogroei? Ben je tevreden over de producten/diensten van Biogroei? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Biogroei? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Adalia en chrysopa

Van de Adalia larven was 90% dood bij aankomst. Bij de chrysopa zweefvliegen zat een zeer onoverzichtelijke en niet begrijpbare gebruiksaanwijzing. Geen idee of ik het juiste heb gedaan en of het gaat werken.

R

Rie fan Vegchel

10-06-2022

0

Lieveheersbeestlarven

Op zoek naar een natuurlijk bestrijdingsmiddel tegen in dit geval bladluis. Bij Biogroei was ik het voordeligst uit. De larven kwamen binnen de aangegeven tijd binnen. Keurig verpakt met alle info die je nodig hebt. Na uitzetten was de bladluis binnen een dag al grotendeels afgenomen en ondertussen staan mijn rozen schitterend te bloeien. Ik raad u dit bedrijf van harte aan.

M

Marina

01-06-2022

0

Larven en aaltjes

Larven gekocht tegen luis in de boom. Na drie weken kunnen we weer heerlijk op ons terras zitten zonder luizen(plak) op het meubilair en de vlonder.

A

Annemie Molenaar

26-08-2021

0