NederlandReview

  Ervaringen BigBrands

  Bent u nieuwsgierig naar wat BigBrands voor uw interieurproject kan betekenen? Lees dan nu de ervaringen van enthousiaste en tevreden klanten van BigBrands, die hun stijlvolle interieur te danken hebben aan BigBrands.

  Over BigBrands

  BigBrands verzorgt interieurprojecten voor zowel particulieren als voor grootschalige zakelijke opdrachtgevers. Door een creatieve en functionele insteek, worden prachtige projecten gerealiseerd voor kantoorgebouwen, onderwijs- en zorginstanties, musea en restaurants. Maar ook voor particulieren kan een passend interieur worden vormgegeven en ingericht.

  BigBrands heeft ervoor gekozen een onafhankelijke organisatie te zijn en daarom produceert zij zelf geen meubels. Als gevolg daarvan kan BigBrands wel altijd een onafhankelijk advies geven over welke merken en ontwerpers te gebruiken in de inrichting van uw project. Hiervoor werkt zij samen met verschillende merken en ontwerpers. Met meer dan 70 merken in de collectie kan voor elke klant afzonderlijk een passend interieurconcept worden ontworpen en ingericht. In de filosofie van BigBrands staat de toegevoegde waarde voor de klant altijd centraal. Om de toegevoegde waarde voor de klanten te kunnen garanderen, is een uitgebreid netwerk opgebouwd met partners en ondersteunende bedrijven die elk op hun eigen manier een bijdrage kunnen leveren in het realiseren van een prachtig interieur. Door de onafhankelijkheid kan in samenwerking met diverse partijen een optimaal interieurplan voor elk afzonderlijk project worden gemaakt.


  Interieur design trends voor 2017

  Producten en diensten

  Bij de inrichting van uw interieur is het belangrijk dat deze voldoet aan uw specifieke wensen, behoeften en smaak. Daarom hanteert BigBrands een zeer persoonlijke manier van samenwerken. Zo wordt ervoor gezorgd dat u vanaf het begin tot het einde van het interieurproject met één en dezelfde contactpersoon wordt gewerkt. Hiervoor kan een persoonlijke betrokkenheid worden gegarandeerd waarbij u als klant altijd centraal staat. Zelfs wanneer u eventuele nabestellingen doet, zult u altijd met dezelfde persoon te maken hebben. Wel zo prettig. De werkwijze van BigBrands is om eerst in een inventarisatiefase te bekijken hoe de invulling van het project er uit dient te zien en wat de wensen zijn waaraan het uiteindelijke resultaat moet voldoen. Hierin wordt u als klant en ook andere belanghebbenden en samenwerkingspartners betrokken. Ook wordt er gedegen onderzoek gedaan naar eventuele trends in uw branche en/of uw organisatie.

  In de realisatiefase vindt de daadwerkelijke uitvoering van het interieurproject plaats. In deze fase is het belangrijk dat er door de projectmanager van BigBrands nauw contact wordt onderhouden met u als opdrachtgever en alle uitvoerende partijen. BigBrands vindt het namelijk belangrijk dat vertragingen worden vermeden en dat de gestelde planningen deadlines worden gehaald. Vertragingen betekenen namelijk bijna altijd oplopende kosten en dat wil BigBrands zo veel mogelijk vermijden. In de webshop vindt u allerlei prachtige artikelen die voor uw interieur project kunnen worden gebruikt. Denk aan kantoormeubilair, tafels, stoelen, verlichting, opbergkasten en -meubilair, maar ook accessoires en meubilair voor buiten.

  Klachten en klantenservice

  Als u vragen heeft over de projecten van BigBrands, hun werkwijze of als u meer wilt weten wat zij voor u of uw onderneming kan betekenen, kunt u altijd even contact opnemen. Dit kan middels het contactformulier op de website, telefonisch of via e-mail. Ook kunt u in Rotterdam in het hoofdkantoor van BigBrands een afspraak maken. Op het hoofdkantoor is ook een kleine selectie gemaakt van het assortiment dat wordt aangeboden, zodat u deze kunt komen bezichtigen. Is uw interieurproject verzorgd door BigBrands en wilt u uw ervaring graag delen met anderen, laat dan nu uw mening achter door een beoordeling te schrijven.

  Lees hier de reviews van klanten van BigBrands. Zij lieten hun kantoor, woning of andere ruimte inrichten door de interieurontwerpers. Hoe is hun ervaring?

  BigBrands
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6.8
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BigBrands

  Uw beoordeling

  Grote merken voor grote prijzen

  Bij BigBrands bieden ze wel degelijk grote merken aan, maar ik schrok nogal van de prijs die ze vragen voor de meubels. Zo staan er op de homepage al stoelen van meer dan 500 euro. Ik ben niet van plan om zoveel geld te gaan betalen voor een stoel en kan me ook niet voorstellen dat er andere mensen zijn die dit doen. Het mogen dan wel bekende merken zijn, maar ik vraag me af wat dat in het geval van meubels voor een meerwaarde heeft. Je gebruikt het toch gewoon net zoals goedkope meubels? Het lijkt me sterk dat je het voor de sier neer gaat zetten en er vervolgens niets mee doet. Dat is toch ook weggegooid geld?

  Door: gast19-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Nieuw kantoor werkelijk fantastisch ingericht

  Voor ons nieuwe kantoor wilden wij een professionele, maar ook werkbare sfeer creëren.
  Zelf hadden wij noch de kennis, noch de tijd om hier uitgebreid mee aan de slag te gaan.
  Daarom zijn wij te rade gegaan bij BigBrands en die hebben er werkelijk een fantastisch kantoor van weten te maken.
  We lijken nu veel productiever, vooral omdat het gewoon prettiger werkt in zo'n smaakvol kantoor.
  Absoluut een aanrader, zeer servicegericht en betrouwbaar.

  Door: B.03-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Designmeubilair met een hoog prijskaartje

  Voor het inrichten van onze woning zochten wij naar meubels die niet bepaald standaard zijn. Wij houden van een beetje alternatief en laten dit graag terugkomen in ons interieur. Je komt dan al snel bij designmeubilair uit en daar hang vaak een behoorlijk hoog prijskaartje aan. Dat geldt ook voor BigBrands. Hier staan echt prachtige meubels op, maar je moet er wel een goed gevulde portemonnee voor hebben. Anders is het niet de moeite waard om een kijkje te nemen op deze website. Je moet er niet raar van op kijken wanneer je zo meer dan 500 euro kwijt bent voor een simpele stoel. Wij zijn hier uiteindelijk wel geslaagd, maar hebben, vanwege de prijs, niet al te veel aangeschaft. Producten worden keurig thuis afgeleverd door vriendelijke medewerkers.

  Door: F. van der Looi26-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  FAQ

  Is BigBrands een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over BigBrands. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BigBrands actief?

  BigBrands is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BigBrands gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.