Bialetti

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Bialetti

Wil je 's ochtends als je uit bed komt een kopje met warme en goede espresso? Ben je misschien toe aan een nieuw koffiezetapparaat? Speelt koffie bij jou een grote rol? Dan kan Bialetti je misschien weleens uitkomst gaan bieden. 


Over Bialetti 


Bialetti is een in 1918 opgericht bedrijf welke espressomakers verkoopt. De koffiezetapparaten worden al sinds 1933 verkocht. De apparaten worden ook wel mokka of mokkapot genoemd, een apparaat waar je koffie mee kunt bereiden. Het merk/bedrijf is vernoemd naar Alfonso Bialetti, de Italiaanse oprichter van het bedrijf. Alfonso bedacht de uitvinding om onder druk heet water door gemalen koffie te persen. Het idee kwam na zijn constatering dat wasmachines warm water onder druk van een wasmiddel omhoog drukken. Bialetti brak vooral door nadat ze een aluminium espressomaker, de ‘Moka Express’, op de markt hadden gebracht. Tot op de dag van vandaag is de ‘Moka Express’ het best verkopende model. De authentieke producten van Bialetti zijn voorzien van een illustratie, het bekende kleine mannetje met grote snor. Dit wordt omschreven als het handelsmerk van het Italiaanse bedrijf.


Er worden zowel aluminium als roestvrijstalen modellen verkocht. Bialetti is eveneens een grote producent van kookgerei. Je kunt alle producten van Bialetti onderverdelen in elektronica, speelgoed, koken & tafelen, klussen, huishouden, dranken & delicatessen. Je kunt de producten online kopen via Bol.com. 


Garantie 


Op de website van Bol.com staat beschreven dat als je een artikel aanschaft, deze in goede staat zal verkeren. Van een aankoop mag je als klant ook verwachten dat deze goed werkt. Deze zaken vallen onder de wettelijke garantie. Mocht een product niet goed werken of zich niet in goede staat bevinden zal het bedrijf op zoek gaan naar een passende oplossing. Je kunt vervolgens in aanmerking komen voor terugbetaling van het aankoopbedrag. Er kan eveneens aanspraak gemaakt worden op reparatie


Mocht je een artikel bij één van de verkopers hebben gekocht, zal hij/zijn voor je klaar staan via de bestelling in je account. Met de verkoper heb je ten slotte de koopovereenkomst afgesloten. Ben je benieuwd naar je garantiebewijs? Je kunt je aankoopbewijs of factuur als je garantiebewijs beschouwen. Je factuur kun je nooit kwijtraken omdat deze in je account wordt bewaard. De garantie die wordt aangeboden hangt van het artikel af en is wettelijk vastgesteld. De garantie is altijd afgestemd op de levensduur dat je van een artikel mag verwachten. De garantie kan per fabrikant verschillen. Bekijk hiervoor de documentatie die bij het artikel hoort.


Retouren 


Het kan voorkomen dat je artikelen retour wilt sturen. Je zult je dan moeten houden aan de retourvoorwaarden. Deze staan allemaal vermeld op de website van Bol.com. In de regel heeft het bedrijf 5 werkdagen nodig om je retour volledig te kunnen verwerken. Je zal op de hoogte gehouden worden via e-mail. Als je retour verwerkt is, zal er een terugbetaling uitgevoerd worden. 


Op het moment dat je een retour gaat aanmelden zul je het retouradres ontvangen. Er zijn namelijk meerdere adressen voor retourzendingen. Je krijgt op deze wijze altijd het correcte adres door. Je zult nooit zelf op zoek hoeven gaan. Je mag een retour altijd annuleren. Als je al een afhaalafspraak met het bedrijf hebt gemaakt, dien je contact op te nemen met de klantenservice. Het bedrijf draagt er dan zorg voor dat het vervoersbedrijf niet bij je langskomt. In andere situaties hoef je niks te ondernemen. 


Heb jij al ervaring bij Bialetti? Deel je review dan op deze pagina van NederlandReview. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)