BEVAZET Bedrijfskleding | Werkoveralls

7

Bestellen

7

Service

7

Prijs

7

Levering

50%

Zou hier weer kopen

BEVAZET Bedrijfskleding | Werkoveralls

Als je een klus aan het klaren bent, of dat nou professioneel is of privé, dan wil je natuurlijk niet dat je goede kleren vies worden. Een overall kan dan helpen om je gewone kleren te beschermen. Je kunt zo’n overall vinden bij BEVAZET Bedrijfskleding Werkoveralls. Maar wat voor een kwaliteit overalls zal deze webshop nou echt aanbieden? Zal je kleding daardoor echt worden gespaard? Zal de bezorgservice van BEVAZET Bedrijfskleding Werkoveralls de overall wel bezorgen voor je met de klus wilt beginnen? En zal de klantenservice van BEVAZET Bedrijfskleding Werkoveralls je wel helpen als de overall toch al snel kapot gaat? Alleen werknemers en klussers die al een overal van BEVAZET Bedrijfskleding Werkoveralls dragen kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om een idee te krijgen van deze werkkledingwinkel. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat er echt van BEVAZET Bedrijfskleding Werkoveralls verwacht kan worden.


Over BEVAZET Bedrijfskleding Werkoveralls

BEVAZET Bedrijfskleding Werkoveralls is een kledingwinkel die werkkleding verzorgd. Ze zijn een deel van Bevazet Bedrijfskleding, dezelfde winkel die ook met Werkjassen.nl, Werkschoeisel.nl, Werkbroeken.nl en nog wel wat andere webshops heeft. Ze willen je graag voorzien van een werkoutfit of klusoutfit die gecertificeerd is door HACCP. Ze hebben halve overals zoals een selectie tuinbroeken die je tijdens het tuinieren kunt dragen. Sommige van deze tuinbroeken zijn vlamvertragend. Met een kniestuk kan zo’n broek de knieën beschermen als je veel op de grond bezig bent. Je kunt ook kiezen voor een bodybroek of een gehele overal. Je kleding blijft hiermee beschermd voor klussen waarbij je de kans hebt dat stof, verf of ander gemeen spul op je nette kleding komt te zitten. Ook heeft een overall een beschermende functie als je met bijtende stoffen bezig bent. De stof van een overall is namelijk vaak dikker en sterker dan die van je gewone kleding en er is dus minder kans dat een overall scheurt of een bijtend goedje door de stof heen bijt. Er zijn trouwens ook speciale overalls voor kinderen te koop. Deze kinderoveralls zijn handig als je kind graag een handig wil helpen.
Diensten van BEVAZET Bedrijfskleding Werkoverall

je kunt via de website van BEVAZET Bedrijfskleding Werkoveralls heel gemakkelijk een overall bestellen. Kies de tuinbroek of bodybroek die je wilt en plaats een bestelling. De bezorgservice van BEVAZET Bedrijfskleding Werkoveralls zal die dan netjes naar je opsturen. Ook heeft BEVAZET Bedrijfskleding Werkoveralls een klantenservice die je kan helpen als de overall toch al heel snel kapot blijkt te zijn.


Klachten, Complimenten en Tips voor BEVAZET Bedrijfskleding Werkoveralls

Draag jij tijdens het klussen al een overall van BEVAZET Bedrijfskleding Werkoveralls? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze werkkledingwinkel nou echt is. Hoe prettig zitten die tuinbroeken nou echt? Gaan die werkoveralls nou wel lang genoeg mee bij vele uren per dag klussen? Moest je lang wachten op de bezorging van je nieuwe bodybroek? En wat voor een klantenservice biedt BEVAZET Bedrijfskleding Werkoveralls toen je overall wel heel snel kapot ging? Laat je eigen BEVAZET Bedrijfskleding Werkoveralls review achter en vertel ons wat jouw mening over BEVAZET Bedrijfskleding Werkoveralls nou echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Carlos Werkjeans

Fijne werkbroek om verschillende klusjes in huis te doen. Er zitten genoeg opbergvakken in om wat gereedschap mee te nemen. Dus qua prijs kwaliteit zeg ik een top werkbroek.

M

Michel

03-11-2021

0

Niets

Nette winkel maar houden zich helaas niet aan de Coronaregels.

N

Niet

18-03-2021

0