Better Nights

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Better Nights

Ben je bij de webshop van Better Nights belandt en daardoor benieuwd naar de meningen en ervaringen van de consumenten voor je? Hier kun je reviews en beoordelingen lezen van eerdere klanten. Kom straks gerust nog eens terug om zelf een recensie te schrijven en zo andere mensen te helpen.

Belang nachtrust

Een goede nachtrust is belangrijk voor je gezondheid. Het is namelijk in de periode van de slaap dat je niet alleen heerlijk droomt, maar dat je lichaam zich ook hersteld en de dag verwerkt. Een tekort aan slaap uit zich zowel fysiek als mentaal, en in beide gevallen voel je je waarschijnlijk niet fit. Nu kan het een keer voorkomen dat een nacht wat kort is en je dus te weinig geslapen hebt. Dat geeft niet. Het wordt pas problematisch als het een structureel iets wordt. Slaaptekort kan ook leiden tot het toenemen van klachten, zoals bij depressie en spierziekten nog wel eens het geval is.

Lekker liggen

Om goed te kunnen slapen, is het verstandig dat je comfortabel in je bed ligt en het niet te warm of te koud hebt. Een fijn matras, dekbed en hoofdkussen is dus geen luxe, maar een investering. Universeel bestaat daarbij overigens niet, want zoveel mensen, zoveel wensen en wat de een lekker vindt liggen, vindt de ander verschrikkelijk. Gelukkig is er veel keuze op de markt, van eendendons en ganzendons, tot paardenhaar en synthetisch. Daardoor kunnen zowel rugslapers, als buikslapers en zijslapers uiteindelijk allemaal lekker snurken. Of dat nu op een rond of box is, of onder een vier seizoenen dekbed, zomerdekbed of winterdekbed. Welterusten!Better Nights

Dit is een online slaapwinkel waar je terecht kunt voor hoofdkussens en dekbedden (eenpersoons, tweepersoons en kingsize). Na aankoop en bezorging van de bestelling, kun je zeven dagen proefslapen, zodat je zeker weet of je de juiste keuze gemaakt hebt. Als deze periode van kosteloos uitproberen bevalt, kan de rekening betaald worden, en anders neem je contact op met hun klantenservice en stuur je het gratis retour.

Recensies: slaapverwekkend of slapeloze nachten en kuddes schaapjes tellen?

Zijn de consumenten tevreden? Hoe zit dat precies met de proefslapen? Zijn ze echt zo makkelijk met retourneren? Wat is de mening over de prijs-kwaliteitsverhouding van Loiva of Nuvaro? Weet jij de antwoorden? Schrijf dan vandaag nog een review met een beoordeling van jouw ervaring. Door elkaar te adviseren, helpen we elkaar een beetje. Wel zo prettig.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)