NederlandReview

    Ervaringen Beter Bed

    Retteketet naar Beter Bed! Mede door die toch wat irritante slogan is Beter Bed uitgegroeid tot één van de bekendste namen in de beddenindustrie. Het kopen van een bed is niet alleen een grote financiële uitgave, maar ook een onderneming die je niet te vaak wilt doen; een bed gaat toch zeker meerdere jaren mee. Daarom is het belangrijk om te weten waar je je bed, matras of ander bed-gerelateerd product koopt. Heeft Beter Bed scherpe aanbiedingen, veel keuze, goede kwaliteit? En hoe is de service: word je goed geholpen bij de keuze van een nieuw bed? Lees hier de ervaringen van klanten van Beter Bed en laat ook zelf een reactie achter om anderen te informeren!

    Over Beter Bed

    Beter Bed is in 1981 begonnen met het verkopen van bedden, in 1996 ging het bedrijf naar de beurs. Inmiddels is het bedrijf in verschillende landen actief, onder verschillende namen. Zo heet het in België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Matrassen/ Matratzen Concord, kun je in Polen terecht bij Concord Polska en luisteren ze in Spanje naar de naam El Gigante del Colchón. Ook Beddenreus en Slaapgenoten maken onderdeel uit van het concern. Beter Bed noemt zich de grootste inkoper in de beddenwereld en kan dan ook bogen op een groot assortiment.


    Waarom zou je kopen bij Beter Bed? Martine, de verkoopadviseur legt het zelf uit in dit filmpje!

    Diensten van Beter Bed

    Ben je op zoek naar een boxspring, inclusief gestoffeerd matras, kies je liever voor een koudschuimmatras, zoek je een volledig ledikant met matras en bedbodem, kan je niet zonder een pocketveermatras, wil je een speciaal soort bedbodem of zoek je een topmatras voor je twijfelaar? Op de website van Beter Bed vind je uitgebreide collecties en uitleg over de verschillende keuzemogelijkheden. Ook voor kinder- of tienerkamers kun je hier volledige beddensets samenstellen. Een kussencollectie en een overzicht van verschillende dekbedden is ook online te vinden, evenals een module om te weten te komen welk soort kussen het meest voor jou geschikt is. Er zijn meer manieren om advies in te winnen op de website, zo kun je er terecht met vragen over rugklachten en welk bed het beste bij bepaalde klachten past. Maar het blijft niet bij beddengoed alleen; ook kasten en bijmeubelen zoals commodes, nachtkastjes en hockers zijn op Beterbed.nl te vinden. Ben je vooral uit op een aanbieding, dan is er ook een outlet.

    Klachten over Beter Bed

    De klantenservice is doordeweeks bereikbaar van 8.30 tot 17.00, daarnaast kun je met klachten en vragen natuurlijk terecht in één van de vele vestigingen van het bedrijf, onder andere te vinden op tal van woonboulevards en wooncentra.

    Hoe slaap jij op jouw bed van Beter Bed? Heb je jouw slaapkamer volledig ingericht met de meubels en het beddengoed van Beter Bed, heb je alleen een matras gekocht of zoek je weleens praktische informatie op bij de adviseurs van Beter Bed? Laat hier je mening achter!

    Meningen van Nederlanders die een ervaring hebben gehad met Beter Bed. Lekkere matrassen? Goedkope outlet? Lees het hier bij NederlandReview!

    Beter Bed
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (98)

    4.2
    26% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    3.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Beoordeling Gold Pocket de luxe Gel

    Sinds 3 maanden 2 van deze matrassen. In de winkel prima geholpen en dus 2 matrassen besteld. (Duurt overigens erg lang)
    Bij binnenkomst worden ze netjes uitgepakt en op het bed gelegd, afval wordt meegenomen.
    De ervaring na 3 maanden:
    Matrassen stinken enorm na binnenkomst. Duurt paar weken voordat deze lucht weg is. Sloeg mij zelfs op de ogen en kreeg er hoofdpijn van. Na ontvangst dus eigenlijk een paar weken laten luchten.
    Matrassen zitten heel ruim in hun tijk...slaapt er misschien niet minder om maar bijzonder is het wel.
    En dan het grootste probleem! Als je tegen elkaar aan ligt en dit is meestal zo in het midden van het bed dan vervormen de matrassen zo erg dat 1 van de twee tussen de matrassen komt te liggen! We hebben hier met de vorige matrassen nog nooit last van gehad! Matrassen lopen rond af aan de zijkanten...te rond naar mijn idee. Oplossing is een topdek...,maar dat kan toch niet de bedoeling zijn? Dus..kruip je vaak naar elkaar toe..dan zijn deze matrassen absoluut de verkeerde keus.
    Slaap je lekker op je eigen helft/matras...dan liggen ze verder prima.
    Alternatief is een upgrade...kost binnen 3 maanden 60,00 omruilkosten per matras en de meerkosten voor een ander matras. Dat budget moet je er maar net voor over hebben.

    Door: As09-07-2016
    Renate20-01-2017

    Hoi As, Was even benieuwd hoe je het probleem hebt opgelost met het van elkaar gaan van beide matrassen. Ervaar namelijk het zelfde en vindt het zwaar irritant.

    Erwin24-08-2017

    Sinds 4 weken twee van deze matrassen, maar herken me totaal niet in de boven omschreven recensie. Het matras stinkt niet, gapend gat is zwaar overdreven. De gellag die erin verwerkt zit heeft bijna de werking aks memoryfoam maar dan veel koeler. Ik ben erg tevreden. Groot voordeel vind ik de vier kanten draai mogelijkheid van dut matras

    grif14-11-2017

    ik heb precies dezelfde ervaring met de kuil tussen de matrassen, die is gigantisch. Had dit graag van tevoren geweten. Ben nu een 10 maanden verder en het is echt geen doen meer.

    JefferyOrele11-05-2018

    kamagra 100mg oral jelly usa kamagra 100mg oral jelly india kamagra oral jelly amazon kamagra 100 sildenafil citrate chewable tablets 100 mg

    Syb16-11-2018

    Was bij Beter Bed in Capelle, wat een onvriendelijk personeel. Ik werd niet eens begroet, de mevrouw bleef gewoon naar haar laptop staren, totaal ongeïnteresseerd. Er liep ook nog een man in de winkel niets te doen. Ik behoorde zeker niet tot de doelgroep. Hier kom ik dus nooit meer!!

    joanny24-02-2020

    Al 4x de datum van levering gewijzigd! op 20 april as. waarschijnlijk ??? 7 maanden later, de levering. Gelukkig was het bed er na 11 weken wel. Wat is er toch aan de hand?

    Mary aleman15-07-2020

    Ik ging op een dag een dag 13 ,04.2020 naar beter bed Mooie winkel En dacht hier wel 2 nieuwe matrassen te kopen De verkoper kwam direct naar mij toe met de vraag of hij kon helpen Dus helemaal goed Ik vertelde dat ik een pullman bed hadden en daar nieuwe matrassen op wilde En vertelde ook dat ik ernstige reumatische artrosé had en het heel belangrijk was dat ik een goed matras kocht Hij stelde mij ook vragen over gewicht van mij en mijn man En zelf of ik het warm in bed hadden dus tot zo ver oké Hij liep direct op bedden af 2 voor de prijs van een Platium2pvdeluxegel extra stevig en stevig In de zaak lagen ze goed, en als je alleen aow heb vond ik het een goede prijs Precies mijn vacantie geld de prijs van 1.051,00 koste het mij HIER KOMT HET IK KREEG DE MATRASSEN THUIS Ze lagen van geen kanten Veel te zacht Mijn pijnklachten waren erger dan ooit Na korte tijd al terug naar de winkel Nee werd er gezecht u moet eraan wennen ,ik weer weg Na 3 maanden voor de tijd om was om ze te ruilen Weer terug Ik kon omruilen voor andere die nog goedkoper waren Toen wij de omhruil bon onder ogen kregen viel ons op dat de Veel goedkoper matrassen even duur waren Wij hebben er nog eens over na gedacht De kwaliteit van de matrassen is zoooo slecht Dat ik van beterbed helemaal afziet En in godsnaam ons verlies maar nemen En toch weer voor pullman matrassen gaan Waardeloze kwaliteit zwetend gaan wij beiden de nacht Door Wij hebben al 3 maanden slecht geslapen op de bedden van slechter bed reteketet Mary aleman

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Bedden

    Inmiddels 4 x een boxspring bij BB in Venray gekocht en ik herken niets van voorgaande verhalen. Alle keren prima geholpen. Service zoals afgesproken, vriendelijke monteurs die de spullen netjes ( ook op een lastig te bereiken studentenkamer) tot op de plaats brachten. Toen er later een probleempje met hoofdbord was keurig te woord gestaan door servicemedewerker en komen repareren volgens afspraak. Het enige minpuntje is dat bij een complete set boxspring-hoofdbord-pootjes ook een topper erbij hoorde. Deze topper is van een erbarmelijke kwaliteit, zeer dun waar geen hoeslaken omheen te doen is zonder dat het ergens dubbel gaat zitten en de hoeken omhoog of omlaag getrokken worden met als gevolg dat je daarna alsnog een andere topper erbij moet kopen. Verkoop er dan geen topper bij!!

    Door: Gertje M01-09-2019
    Goed!28-05-2020

    I.d.d topper kan beter

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    probleem geweldig opgelost

    Bijna 2 jaar geleden diverse artikelen gekocht bij Beter Bed in Den Bosch. Na melding van probleem met een van de artikelen kwam een medewerker langs om het te beoordelen en hij bood een oplossing aan die ons tot volle tevredenheid stemde. Toen wij vervolgens daarvoor naar de winkel gingen werden wij ook daar weer uitstekend verder geholpen.

    Ook het (gratis ) bezorgen en plaatsen van de aankopen verdient een compliment. Je krijgt ruim van te voren te horen wanneer iets bezorgd gaat worden en een dag van tevoren de bezorgtijd. Op de bezorgdag zelf ongeveer een half uur voordat de bezorger komt laat hij dat ook even weten.
    Dus van ons alleen maar lof voor de uitstekende service en klantvriendelijkheid van Beter Bed.

    Door: helma janssen02-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Matrassen Twee

    Twee matrassen gekocht merk Gold Pocket delux. AL een keer omgeruild omdat de matrassen zacht werden en vervormde ná een paar maanden. Vandaag iemand van beter bed langs geweest en vertelde ons dat de matrassen technisch in orde waren, tot mijn verbazing. Hij vertelde dat het door de ronde kanten kwam dat wij naar het
    midden rolde.Wij willen zulke bedden niet meer hebben! Wij kregen een aanbod de wíj andere bedden mochten uitkiezen alleen wij krijgen van de 659 euro 70procent terug. Wij hebben deze matrassen een goed jaar! Staat 5jaar garantie op ! Beter Bed de eerste keer zijn de matrassen met omruilen met de zelfde klachten netjes afgehandeld! Ben verontwaardigd dat dit óns een paar honderd euro moet kosten. ! Maarten

    Door: M de ruiter 16-11-2018
    Meloen30-04-2019

    Wij hebben ook de gold deluxe gehad, 3 keer al. Iedere keer kuilvorming, toen de platinum genomen voor €300 extra, nu 3 jaar later kuilvorming! We gaan weer bellen, ik schaam me rot, het is niet dat ik dagelijks springfestijnen heb op ons bed of enorm zwaarlijvig ben.... bed zelf en latten zijn trouwens ook van beterbed... ben benieuwd....

    Karin24-09-2019

    Beste, om welk type matras ging het van de Platinum. Is het nu opgelost? mvg Karin

    Greet31-08-2020

    Wij 2 x de platinum de luxe de eerste x waren de teak en matrassen zo slecht en hebben nw gekregen nu 4 jaar later hetzelfde probleem ze begonnen al eerder maar je wilt niet zeuren dus gaat zelf bezig met een oplossing ( opdek matras bv.) nu ben ik kapot door vermoeidheid en zie er tegenaan om naar bed te gaan ,volgende weer komen ze kijken ,ik hou de moed erin en blijf positief, gezien alle reacties ......is dat moeilijk 🥴

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Matras Loes

    Wij hadden een matras nodig voor onze dochter. De winkel in Meppel had deze helaas niet op voorraad, dus we konden het matras niet bekijken. Het matras is besteld en direct door ons betaald. We hadden vertrouwen in de service van de winkel.
    Toen het matras een week later opgerold was geleverd, was het advies om het matras uit te rollen en een dag te wachten tot hij zijn vorm had gekregen.
    Toen bleek het matras echter veel te hard voor onze dochter. Een dag later zijn we teruggegaan naar de winkel, maar helaas er wordt niets teruggenomen of omgeruild. Service is om te huilen.
    Het voordeel wat een winkel kan hebben op online verkoop is totaal niet aan de orde hier.

    Mocht je ooit bij Beter Bed iets bestellen, koop het dan via internet. De voorwaarden om te ruilen of retourneren zijn hier volgens de wet beter geregeld dan Beter Bed zijn klanten geeft.

    We zijn overigens nog in afwachting van de klantenservice, maar we zijn inmiddels een maand verder en de respons blijft uit.

    Erg jammer, maar ik kom hier nooit meer.

    Door: Ilona15-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    WARNING ! THIEFS

    SCAMMERS ! DONT BUY FROM BETERBED.NL UNLESS YOU WANT TO LOOSE MONEY AND TIME.
    I ordered bed that suppose to be 10/10/2020 at my home. They lied to me about order date, then they lied about payment recive, then they dont want to send back my money. Just thiefs what stealing money from clients. Support didnt help anything, 3 days waiting for response.
    DONT BUY ANYTHING FROM THEM ! WARNING !!!

    Door: A.Jejer12-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    nieuw matras

    Ik heb mij uitgebreid laten adviseren in een winkel van Beter Bed voor een nieuw matras. Heb meerdere matrassen mogen uitproberen.
    Nou, ik kan je zeggen: dat zijn enorme verschillen. Sommige matrassen waren echt verschrikkelijk. Ik kan echt niet tegen zo'n hard matras, begrijp niet hoe mensen daarop kunnen slapen. Uiteindelijk heb ik een hele zachte gekozen, die was wel heel lekker.
    Ik heb ervoor gekozen deze thuis te laten bezorgen, want ik heb zelf geen auto.
    Het is even wachten nu, maar ik ben echt blij met deze service.

    Ik ben echt lang in die winkel geweest en ze gingen mij helemaal niet opjagen of wat dan ook. Daarom ben ik heel tevreden met de service van Beter Bed!

    Door: H. Visser12-01-2017
    Slechter Bed19-08-2020

    Wacht maar tot je hem binnen hebt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Goede verkoper

    Wij waren alleen maar aan het rondkijken (of eigenlijk dus de beste deal aan het zoeken). Wij kochten uiteindelijk niet bij Beter Bed, maar vonden de service en de vriendelijk daar het beste van al die beddenwinkels die we op die woonboulevard hebben bezocht. Informatief, meedenkend en niks aansmerend. Dus volgende keer kopen wij daar ons matras! Filiaal Apeldoorn.

    Door: Mo29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Top service

    In de winkel samen met verkoopster een bedbank uitgezocht die zou passen tegen mijn muur....helaas samen een misrekening gemaakt. Ik kwam hier pas na paar dagen achter, meteen gebeld en nog kunnen ruilen voor een iets duurdere maar passende bank. Ik krijg hem echter voor de eerder afgesproken prijs. Echt een super service van locatie Veenendaal!

    Door: Geertje 08-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Cisano boxspring

    Ik lees hier bijna alleen maar slechte reviews, werd er doodsbenauwd door. Maar gelukkig heb ik een goede ervaring. Levering keurig op tijd, bezorgers vriendelijk en beleefd, bed geweldig.

    Door: Mevr. de Nobel15-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Compleet bed van 2000 euro

    Rugklachten door ongelooflijk slechte kwaliteit bed....

    2 jaar geleden hebben wij een bed gekocht bij Beter bed. En al 2 jaar slaap ik nu op een doorgezakt bed, het is een flinke kuil. Mijn rugklachten zijn niet meer uit te houden.... De service is verschrikkelijk slecht en ik wordt van hot naar her gesleept, niet teruggebeld of gemaild.

    Vorige week ben ik weer naar de zaak gereden in Amsterdam Arena en de filiaalmanager zei zelfs dat hij het zat is dat er constant klagende kopers naar hem toe komen en dat hij dat niet kan oplossen. WE ZIJN DUS NIET DE ENIGE DIE AFGEZET WORDEN!!! Nu is er gezegd dat wij dezelfde dag nog teruggebeld zouden worden door Rayonmanager Cathaleine en ondertussen zijn we alweer een week verder.... Dus Cathaleine, ik wacht op je telefoontje en ik geef je de kans om dit goed af te handelen waarna ik wil overwegen om de review aan te passen.

    We hebben verschrikkelijke spijt dat we 2000 euro aan dit bedrijf hebben uitgegeven....

    Alsjeblieft alsjeblieft alsjeblieft KOOP HIER NIET!

    Bestelnummer 11269085

    Door: Ringo van Galen08-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Karllson bed

    Wij hebben een bed besteld en deze op de 1e etage in de slaapkamer gemonteerd worden. De bezorgers konden het niet over de trap krijgen... past niet . Lieten alles ingepakt in de gang en woonkamer staan.
    Gebeld met de klantenservice, kreeg een mevrouw aan de lijn die "begreep" mijn klacht en oh wat "vervelend" Ze ging er achteraan en zal mij terugbellen. Ze moet nu nog bellen !!
    In de avond alles zelf maar , geheel probleemloos , met een buurman naar boven gebracht , uitgepakt en gemonteerd.

    Wat een verschrikkelijk SLECHT bedrijf is dit ! Ik raad iedereen af om bij beterbed te kopen !

    Door: Theo28-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Verkoelend hoeslaken

    Als ik de reviews op deze site voorbij zie komen dan had ik nooit bij BB de bestelling geplaatst. Gelukkig gaat het om een klein bedrag maar het lijkt symptomatisch ongeacht de aanschafwaarde.
    Pluspunten: geen
    Minpunten:
    - geen levering; wel betaald!
    - fout bij verlate levering bij ander bedrijf leggen
    - toegezegde tegoedbon is niet binnengekomen
    - personeel klantenservice kletst veel maar begrijpt niet wat klantenservice betekent (Ronald, van wie ik geen achternaam mocht krijgen)

    Vroeger had je het programma "De gouden eikel" nou BB heeft die wat mij betreft glansrijk gewonnen.
    Gecondoleerd gouden eikels!

    Kortom je wordt belazerd waar je bij staat.

    Spread the word zou ik zeggen.

    Door: Ronald Oostinga25-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slecht.

    Koop je bed liever ergens anders!
    Op 17-11-2018 me bed gekocht, vandaag de dag 18-08-2020 nog steeds geen fatsoenlijk bed.
    Mijn eerste bed is inmiddels 3 keer vervangen omdat er elke keer weer een productiefout was waardoor die ontzettend erg gaat kraken. Dit heeft uiteindelijk meer dan een jaar in beslag genomen, elke keer dat je een melding doet van het kraken heb je na ongeveer 3 maanden pas je service afspraak... waardeloos dus. Toen het een aantal maanden geleden weer gebeurde hebben ze mij een aanbod gedaan om voor hetzelfde bedrag een nieuw bed uit te kiezen, dit leek mij perfecte service.
    Dit kon alleen niet online gebeuren, het moest in de winkel.

    In de winkel heb ik mijn keuze gemaakt, dit zou de winkel doorgeven aan de afdeling die de levering verzorgd.
    Hier hoorde ik weer 3 weken niks van... heb ik zelf contact op moeten nemen. Ik kreeg te horen dat ik helemaal geen keus heb gemaakt, na verder onderzoek bleek toch wel dat ik een keuze heb gemaakt, alleen de winkel was dit ‘vergeten’ door te geven. De levering zou weer pas 2 maanden later plaatsvinden.
    Gisteren was het dan zo ver, ik zou na bijna 2 jaar eindelijk een fatsoenlijk bed krijgen. De mannen van de bezorgdienst vertelde mij aan de deur al gelijk dat er geen bedbodem bij zat... in feite is mijn bed dan dus nutteloos. Dit was weer een fout aan de kant van beterbed, de verkoper was vergeten om een bedbodem toe te voegen aan mijn bestelling. Na vandaag weer contact met de klantenservice moet ik nu bijna €200 bij betalen om toch een bedbodem erbij te krijgen. Dan snap ik wel dat jullie zo een aanbod aan mij doen... Dit zal ook pas 2 september geleverd worden...
    Kortom, koop je bed ergens anders. Ga naar een kwaliteitszaak waar je zeker weet dat je kwaliteit en service krijgt.
    Het enige wat je hier krijgt is belachelijk lange levertijden, slechte kwaliteit en een waardeloze communicatie binnen beterbed.

    Door: Yvar achterberg 18-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Matras

    Super goede service

    Door: Wernsen13-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    emma air

    er moet geld terug gestort worden van de emma air die wij geannuleerd hebben. Dit duurt al een aantal maanden. Ik ben zo boos. Jij moet gelijk betalen,maar geld retour storten is zo moeilijk. Ben helemaal klaar met dit bedrijf. Als je contact wil hang je of 3 kwartier in de wacht met een muziekje die je nog meer op fokt of als je WhatsApp contact wil krijg je gelijk standaard bericht terug dat ze druk zijn. Ik geef ze tot vrijdag .anders sleep ik ze voor de rechter met extra kosten voor de frustratie. Wat een klote bedrijf.

    Door: Zoetebier 12-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Bed plus matras Gold Pocket Deluxe Gel II

    MET BETER BED HEB JE ECHT GEEN PRET!
    Op 08.06.2020 kreeg mijn moeder (86) een nieuw bed geleverd. Haar oude bed was nog prima in orde, maar ze wilde dolgraag een ander bed omdat ze, doordat mijn vader in een verzorgingstehuis opgenomen is problemen had met slapen. Ze bleef onbewust steeds voelen of mijn vader nog en bed lag of dat hij weer door het huis aan het dwalen was. Op advies van de verkopen P.H. van Beter Bed filiaal Roermond kocht mijn moeder ook een matras Gold Pocket Deluxe Gel II. Ik hoor het de verkoper nog zeggen: Mevrouw dit matras is perfect voor u, u ligt hier geweldig mooi op. Dus vertrouwd mijn moeder de verkoper en gaat van zijn deskundigheid uit. Nu achteraf blijkt dat dit matras VEEL te zacht is voor mijn moeder. Contact opgenomen met hoofdkantoor Beter Bed en kreeg gewoon keihard te horen "Sorry een matras van 120*200 valt niet onder de omruilgarantie. Met het advies van de verkoper hebben ze nix te maken. Einde verhaal punt uit.

    Door: Leon10-08-2020
    Leon10-08-2020

    Zou hier weer kopen moet natuurlijk NEE zijn!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Slaapkamerkast

    Op 1 maart 2020 is een slaapkamerkast van meer dan 800 euro bij ons geleverd. Op 2 juni 2020 wilde ik de kastdeur open doen en toen brak er spontaan een stuk van het glas van de spiegeldeur af, het viel op mijn hand en daarna op de grond. Aangezien de garantie 2 maanden hiervoor verlopen was, moeten wij nu zelf een nieuwe deur van 280 euro betalen. Slechte service dat als de garantie net verlopen is, dat Beter Bed je zelf voor de kosten wil laten opdraaien. Het is toch niet normaal dat er spontaan een stuk glas afbreekt. En dan niet eens een tegemoetkoming in de kosten.

    Door: George24-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Boxspring

    één ster is nog teveel. 22 mei een boxpring gekocht voor ruim €1700 in de winkel in Den Bosch. De helft aanbetaald tegen beter weten in. Levertijd was 5 weken, langer dan normaal zeiden ze maar voor ons geen probleem. Ondertussen is de levering al 3 (!) keer verplaatst en staat nu gepland op 11 september. 4 maanden na de bestelling, belachelijk! Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en van een tegemoetkoming hebben ze nog nooit gehoord. Annuleren of geld terug krijgen is ook niet mogelijk, we wachten maar weer 1.5 maand af in de hoop dat de afspraken deze keer eindelijk eens nagekomen worden. Nooit meer Beter Bed.

    Door: Sanne23-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2x Emma matras

    Tijd om even een boekje op te trekken over Beter Bed en hun 'service'. 🤮😡

    Heb op 5 mei (2.5 maand geleden inmiddels) een bestelling voor twee matrassen geplaatst. Eentje is na drie weken geleverd. De ander bleef uit.

    Inmiddels 3x gechat en 4x gebeld met de klantenservice en ook 2x gemaild. Krijg altijd hetzelfde antwoord: "Het matras komt over een week." En elke keer wordt er niets geleverd en moet ik er zelf achter aan.

    Beter Bed breekt keer op keer beloftes. Meerdere keren van servicemedewerkers gehoord dat zij mij op hoogte zouden houden (ook in geval van vertraging). Helemaal nul follow-up vanuit Beter Bed.

    Ik heb prima begrip voor wat vertraging, helemaal in tijden van Corona, maar wees daar eerlijk over en kom je beloftes na. Helemaal geen toelichting en niemand die zich daar geroepen voelt om je probleem op te lossen. Er wordt enkel verwezen naar Emma die vertraging heeft.

    Beter Bed maakt je blij met een dooie mus. En als er iets mis gaat krijg je alleen maar mooie praatjes en doen ze verder helemaal niets.

    Waardeloos bedrijf. Waardeloze klantenservice. Als je lekker wilt slapen zoek dan een andere winkel.

    Door: Jan22-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over Beter Bed

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Beter Bed een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 98 ervaringen geplaatst over Beter Bed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 26% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Beter Bed actief?

    Beter Bed is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beter Bed gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.