Beter Bed

4.5

Bestellen

2.7

Service

4.1

Prijs

3.4

Levering

26.4%

Zou hier weer kopen

Beter Bed

Retteketet naar Beter Bed! Mede door die toch wat irritante slogan is Beter Bed uitgegroeid tot één van de bekendste namen in de beddenindustrie. Het kopen van een bed is niet alleen een grote financiële uitgave, maar ook een onderneming die je niet te vaak wilt doen; een bed gaat toch zeker meerdere jaren mee. Daarom is het belangrijk om te weten waar je je bed, matras of ander bed-gerelateerd product koopt. Heeft Beter Bed scherpe aanbiedingen, veel keuze, goede kwaliteit? En hoe is de service: word je goed geholpen bij de keuze van een nieuw bed? Lees hier de ervaringen van klanten van Beter Bed en laat ook zelf een reactie achter om anderen te informeren!


Over Beter Bed

Beter Bed is in 1981 begonnen met het verkopen van bedden, in 1996 ging het bedrijf naar de beurs. Inmiddels is het bedrijf in verschillende landen actief, onder verschillende namen. Zo heet het in België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Matrassen/ Matratzen Concord, kun je in Polen terecht bij Concord Polska en luisteren ze in Spanje naar de naam El Gigante del Colchón. Ook Beddenreus en Slaapgenoten maken onderdeel uit van het concern.  Beter Bed noemt zich de grootste inkoper in de beddenwereld en kan dan ook bogen op een groot assortiment.

 


Diensten van Beter Bed

Ben je op zoek naar een boxspring, inclusief gestoffeerd matras, kies je liever voor een koudschuimmatras, zoek je een volledig ledikant met matras en bedbodem, kan je niet zonder een pocketveermatras, wil je een speciaal soort bedbodem of zoek je een topmatras voor je twijfelaar? Op de website van Beter Bed vind je uitgebreide collecties en uitleg over de verschillende keuzemogelijkheden. Ook voor kinder- of tienerkamers kun je hier volledige beddensets samenstellen. Een kussencollectie en een overzicht van verschillende dekbedden is ook online te vinden, evenals een module om te weten te komen welk soort kussen het meest voor jou geschikt is. Er zijn meer manieren om advies in te winnen op de website, zo kun je er terecht met vragen over rugklachten en welk bed het beste bij bepaalde klachten past. Maar het blijft niet bij beddengoed alleen; ook kasten en bijmeubelen zoals commodes, nachtkastjes en hockers zijn op Beterbed.nl te vinden. Ben je vooral uit op een aanbieding, dan is er ook een outlet.


Klachten over Beter Bed

De klantenservice is doordeweeks bereikbaar van 8.30 tot 17.00, daarnaast kun je met klachten en vragen natuurlijk terecht in één van de vele vestigingen van het bedrijf, onder andere te vinden op tal van woonboulevards en wooncentra.


Hoe slaap jij op jouw bed van Beter Bed? Heb je jouw slaapkamer volledig ingericht met de meubels en het beddengoed van Beter Bed, heb je alleen een matras gekocht of zoek je weleens praktische informatie op bij de adviseurs van Beter Bed? Laat hier je mening achter!


Meningen van Nederlanders die een ervaring hebben gehad met Beter Bed. Lekkere matrassen? Goedkope outlet? Lees het hier bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (216)

Bossflex 600 elektrische lattenbodem

Bosslex 600 besteld. Na een maand proberen zakt deze te ver door zelfs op de stevigste stand. Beterbed kan pas na 4 weken een servicemonteur sturen en denkt niet mee aan een oplossing alhoewel ik meerdere heb aangedragen. Aangegeven dat ik nauwelijk kan slapen en pijn in mijn rug heb. Gevraagd of ze tijdelijk een alternatief hebben, maar niets is mogelijk ondanks ik aangegeven heb dat het ondoenlijk is momenteel.

V

Vincent

22-12-2023

0

Bright Matras

Vandaag in filiaal Doetinchem geweest, wat werkt daar een onbeschofte verkoper ! Triest figuur die je vragen niet normaal.kan beantwoorden. Was een slechte ervaring! Niet vriendelijk en professioneel... uiteraard niks gekocht.

M

Mark

28-10-2023

0

mLine matrassen

Geld is belangrijker dan de klant.... Geld is belangrijker dan de klant..... Slechts 2.5 week na levering van onze mline matrassen bleek er een nieuwe actie te zijn. 50% korting in plaats van de actie van 25% korting waarvoor wij ze gekocht hadden. In ons geval een verschil van ca 1000,- !! Dan voel je je goed genaaid! na navraag bleek er dan ook geen enkele compensatie mogelijk. Ik snap dat je daar wettelijk geen recht op hebt. (dat hebben ze mooi dichtgetimmerd in hun voorwaarden) Maar zelf enige compensatie als we nog een bed of lattebodem zouden kopen was niet mogelijk. Zo ga je niet met je klanten om!

K

Kay

28-10-2023

0

Matras

Advies van een mevr die in een winkel van beter bed staat in Heerhugowaard. Koop daar nooit een matras Heeft er totaal geen verstand van bedden. Veelste hard matras geadviseerd omdat volgens haar mijn lichaam daar aan moest wennen. Kansloos na 1 nacht wist ik het al. Slaap nog beroerder dan voor het nieuwe matras. Omruilen doen we niet aan net als sorry of we komen je tegemoet niks helemaal.niks zakken vulllen en gaan he Beter bed. Hoop dat jullie wel ekker slapen.

F

Fred Giacomini

09-10-2023

0

percal katoen hoeslaken ( dat geen oercalnis) 2 voor de prijs van 1. Dut is zeker geen percal katoen. maar hele ruwe katoen waar je hielen pijnlijk van worden.. ik kan er niet op slapen dus dan maar met tegenzin gebruiken voor onderlaken en daar een echt percal hoeslaken overheen ( ergens anders gekocht) Goedkoop is duurkoop zelfs mijn hond wil niet op het hoeskaken van Beter bed liggen zo'n ruwe katoen en ook zweterig is het. Niet te doen met warm weer . ruwe katoen en hitte vasthoudend. is geen percal kwaliteit zoals Beter Bed beloofde. niet aan te bevelen helaas had ik èn lits.jum èn voor een 1 persoonsbed ( van mijn hond) gekocht. ..maar zoals gezegd...die wil niet op een ruw jatoenen laken.. Dit is werkelijk de slechtste keuze die ik ooit in lakens kopen heb gemaakt maar wel door miet juiste informatie.. Je krijgt geen percal al staat het wel zo met label in het hoeskaken.Een dik ruw laken , ikkjan er niet meer van maken dan het is....percal katoen voorsteld. Te ruw om percal katoen re worden genoend. en ik heb het niet verkeerd gewassen. Ook niet in de drioer doen want dan past het hoesakrn jelemaal niet meer om het matras. een goed hoeskaken en dan ook nog 2 voor de prijs van 1 was ook te mooi om waar te zijn. dat is met dit zweterige bij warm weer dikke ruwe niet rekbare hoeskaken wel weer bewezen.. jammer ...weer zoverl geld weggegooid.?

J

J

24-09-2023

0

BOXSPRING

D

DHR.C.E.DEE

15-09-2023

0

Geen goede service als er na de garantie de electrische lattenbodem de adapter het begeeft.

Adapter kapot na afgelopen garantie van 2 jaar. Moet maar een hele nieuwe lattenbodem kopen volgens hoofd kantoor en verkoop winkel. Slechte zaak na zo'n dure aanschaf 3j geleden. Koop hier nooit meer wat . Adapter kon ik gewoon bestellen bij bol.com. was volgens beter bed niet meer te verkrijgen . SLECHTE ZAAK ALS HET OM SERVICE GAAT

P

Pmg jacobs

09-09-2023

0

Matras

Matras besteld omdat mijn matras versleten is en ik nu op de bank slaap. Matras kon helaas niet direct geleverd worden. Drie weken levertijd. Nu weer bericht ontvangen dat matras niet eerder geleverd kan worden omdat grondstoffen niet voorradig waren. Als ik dit geweten was, had ik niet bij beter bed gekocht. Prima geholpen in de winkel maar de beleving is goed als afspraken nagekomen worden en product op tijd geleverd wordt en de kwaliteit ervan goed is

S

S van loon

08-09-2023

0

matras

Volledig verkeerd advies gekregen, dus matras moeten omruilen. Daar word zeer moeilijk over gedaan en komen veel kosten bij en duurt vreselijk lang. Dan word er wederom geen advies gegeven in 5 min word dan een matras gekozen (wat moet je anders uren in de winkel gaan liggen). Word het zwaarste matras aan geraden voor iemand van 50kg, dat blijkt na 1 dag absoluut niet geschikt maar je kan niet meer ruilen of retourneren. Matras staat nieuw in de garage en we kunnen er niets mee, we hebben ergens anders een nieuw matras moeten kopen. Ga hier nooit naartoe, absoluut geen expertise en alle mooie verkoop praatjes komen niet uit.

B

04-09-2023

0

Slaapkamer

Slaapkamer gekocht. Bij aflevering bleek het verkeerde bed te zijn geleverd. Volgens de mannen die slaapkamer hebben gemonteerd (overigens netjes) zou binnen 2 weken onruiling volgen. Na 4 weken getracht te klantenservice te bereiken via mail, telefoon en WhatsApp. Na een week een reactie via WhatsApp dat ik toch echt bij de winkel moest zijn voor mijn klachten. Na 3 gesprekken met de winkel zou alles in goede banen worden geleid. Nou dus niet. Kreeg na 2 dagen mail van de klantenservice dat bed over ruim 5 weken geruild zou worden met bijbetaling van 804,95 zoals besproken?! Er is nooit iets met mij besproken!? Wat een flutbedrijf, zeker wat betreft communicatie. Heb ze aangeschreven dat ik zeer zeker geen bijbetaling ga doen van 804,95. Ben benieuwd!

M

Marinus

13-08-2023

0

2 persoons zwart bed met lattenbodems

Hoi even terug komen op de schandalig afhandeling van Beterbed betreffende de kras. Ik kan een "waardecheck" van 25 euro ontvangen te besteden in de winkel van beterbed of ze sturen 2 monteurs à 45 per uur en auto en materiaalkosten. Voorstel stort 50 op mijn rekening en ik stop tijd en geld in het halen van een lakstift en los zelf de diepe kras zo goed mogelijk op. Beterbed kiest om met de hakken in het zand te staan. Inmiddels heb ik de consumentenbond de foto's en hun reactie gestuurd en zal helaas vanaf vandaag elke dag hun reactie en zeer negatieve review plaatsen. Ze hebben al ruim 13 % zeer negatieve reacties maar kennelijk is die negatieve publiciteit het hun waard. Als er schade is , dat kan gebeuren, maar los het redelijk op...

M

M.L.Hornstra

27-06-2023

0

Electrische boxspring

Op 14 juni 2023 electrische boxspring bezorgd. Schroeven en motor niet aanwezig en matras beschadigd. De bezorgers gaven aan telefonisch contact te hebben gehad met Beter Bed : het bed kon met andere schroeven tijdelijk in elkasr gezet worden en zou binnen 48 uur mail ontvangen met hierin datum voor opnieuw in elkaar zetten . Ik moest wel bijna hele bedrag van bed afrekenen. Ik heb zelf later met klantenservice Beter Bed gebeld en zij wisten nig van niks. Dit horen zei pas aan het einde van de dag na alle bezorgingen, vreemd! Nu komt pas over een paar weken de monteur langs om het bed juist te installeren. Je mag toch wel wat verwachten van een bed van bijna 2000 euro

K

K Zuidema

20-06-2023

0

Dekbed

Op advies van de verkoopster hebben we een Texels wollen zomerdekbed gekocht a raison van €229. Het zou lekker koel zijn en niet zweterig zijn. Het tegendeel is het geval. Het is vooral warm en zwaar. We hebben het een paar nachten gebruikt en daarna klantenservice benaderd. Echter, omdat we het dekbed langer dan 14 dagen in bezit hadden (door vakantie), kon men niets voor ons doen. Pech gehad en excuses voor het ongemak. Ik zal hier nooit meer iets kopen.

C

CeesH

10-05-2023

0

3 bedden gekocht

Heb 3 simple bedden besteld, het heeft 8 maanden geduurd voordat de levering compleet was, verkeerde bed elementen geleverd gekregen, niet meteen opgepakt, daarna verkeerde hoofdbord gekregen, dat duurde 3 maanden voordat ze die hebben na geleverd. Alleen de bezorgers zijn vriendelijke de rest erom heen en met name de klantenservice is waardeloos. Nooit meer Beter bed!

B

Boze klant

04-05-2023

0

Emma matras o2 160x200cm

Juni 2022 een Emma o2 160x200cm voor 730€ gekocht bij Beter Bed. Maart 2023 flink stuk van de tijk aan het pillen. Voel door het hoeslaken kleine bolletjes op de tijk. Beter Bed geeft geen garantie op tijk was de reactie. Emma zelf gemaild maar die verwijzen terug naar Beter Bed omdat ik het daar heb gekocht. Geen 730€ waard, waardeloze service

I

I.mennen

17-04-2023

0

B-bright boxspring

Wij hebben vorig jaar mei een B-bright boxspring gekocht (hr extra met pocketvering en koudschuim topper). Al nadat wij het bed zo’n 3 maanden in gebruik hadden (en ondanks frequent draaien van de matrassen en topper), merkten wij dat er 2 kuilen in het matras kwamen en dus zijn wij wekelijks de topper en matrassen gaan draaien. Na 7 maanden hebben wij een klacht/servicemelding gedaan, omdat mijn man rugpijn kreeg. Er kwam een servicemedewerker langs die constateerde dat wij 12 mm kuil/lichaamsvorming in het matras hebben en 5 mm in de topper. In de voorwaarden staat dat pas bij 15 mm lichaamsvorming in 0-5 jaar na aanschaf naar een oplossing gezocht kan worden. Maar 12 mm na 7 maanden slapen (voor de beeldvorming, mijn man en ik wegen 60 en 80 kg en zijn 25 jaar) lijkt mij niet normaal. Dit gaf ik aan bij de servicemedewerker, maar hij kon niets betekenen. Ik heb hem gevraagd wat wij zelf konden doen, zodat we weer lekker konden slapen maar hij kon niets bedenken. Een andere topper zou geen zin hebben, omdat wij al een koudschuim topper hebben. Ik gaf aan dat ik de kuilvorming abnormaal vind, dit hebben wij bij de bedden hiervoor nooit gehad terwijl die veel goedkoper waren. Mijn ontevredenheid was te wijten aan ons verwachtingspatroon en niet aan het bed, zei de medewerker. Hierop zijn wij naar Beter Bed in Veenendaal gegaan (daar hebben wij het bed gekocht) in de hoop dat we daar een oplossing konden vinden. De leidinggevende wilde ons niet te woord staan en een medewerker gaf aan dat het enige wat zij kon doen het maken van een nieuwe melding was. Dit heeft zij gedaan, waarop wij reactie kregen dat er geen nieuwe afspraak ingepland kan worden omdat het product technisch in orde is bevonden (pas bij 15 mm zou er iets gedaan kunnen worden.) Kortom; wij zijn een illusie armer en een SLECHTER bed rijker. Ondertussen verschuilt Beter Bed zich achter ‘richtlijnen’ en wordt er op geen enkele manier meegedacht.

M

Marlou

04-04-2023

0

Compleetheid

Twee elektrische lattenbodem de een werkt verkeerd om De ander is niet bruikbaar omdat er niet genoeg clips bij zaten Zou binnen een week opgelost worden Niet dus Nou maar wachten tot er iemand komt om het op te lossen

R

Rob Rutte

25-03-2023

0

Kussen

Kussen mag na aankoop in de winkel niet geruild of geretourneerd worden maar na een online aankoop mag je het kussen maar liefst 14 dagen thuis testen en vervolgens retourneren. Waardeloze klantenservice bovendien.

F

Floor van Scherpenzeel

23-03-2023

0

Double bed

Good products. Terrible delivery & customer service I love the quality of beds sold by Beter Bed. However, their delivery service and customer service is by far the worst I have encountered in the Netherlands. Context: I had purchased a bed from Beter Bed in November 2022. The delivery was scheduled for 18th January. On 18th Jan, I missed their call by 4 minutes and they sent an auto-schedule for 20th January without checking if I was available or why I wasn't at home for the original delivery (I was actually at home and missed their call because I was washing dishes!) On 20th January, the delivery people left all the un-assembled products and I had to bring it up to my house on the 3rd floor and spend 4 hours assembling the same. I live alone and have spinal and back problems. Since then, I have been trying to work with Customer Service for weeks now to acknowledge this poor service and get some reimbursement for the 'levering' that was just not provided. They responded to the first email but then simply stopped responding. It's been weeks now and I still haven't heard back from the company....

S

Sayantan

15-02-2023

0

Bed

I would not recommend Better Bed at all, We bought a bed from better bed in September which got delivered partially till February. While bringing the bed on the first floor their service guys damaged the stairs in my house. When I contacted better bed support they denied any liability and instead blamed us that we ourselves broke the stairs. The delivery guys song shamelessly. On top of that the quality of headboard which I expected was not delivered, the headboard was not neatly made and had a lot of wrinkles. I again went to customer care and asked them to replace it but never got any response. They just ignored me. I am actually very disappointed and angry. The excitement I had for new bed got replaced with bad experience and now I have a bed which I hate.

P

Piyush Pandey

05-02-2023

0