NederlandReview

  Ervaringen Bestel.nl Gifts & Gadgets

  Leuke accessoires en hebbedingetjes voor huis, tuin of kinderen kunt u op zoveel plaatsen vinden. Ook bij Bestel.nl. Maar u kunt artikelen die u via internet besteld niet eerst even goed bekijken om te bepalen of het van de door u gewenste kwaliteit is. Zo kan het soms moeilijk kiezen en beslissen zijn. En daarom is het zo fijn om wat extra informatie over het bedrijf en het aanbod te kunnen bekijken. Op NederlandReview vindt u de ervaringen van andere personen met Bestel.nl. Even een aantal beoordelingen nalezen en u weet net even iets beter wat u wel of niet van hen kunt verwachten.

  Over Bestel.nl

  Bestel.nl is als webwinkel onderdeel van een Nederlandse retail organisatie. Ze bieden via de webshop allerlei gadgets, cadeau artikelen en speelgoed aan. Maar ook voor opblaaszwembaden, grappige regenkleding of handige campingspulletjes kunt u bij hen terecht.


  Soda Gadgets getest

  Bent u op zoek naar een loungeset of een partytent? Ga even kijken bij Bestel.nl. Een divers aanbod van hele diverse artikelen. Met de nadruk op gadgets. Bijzondere dingen voor in huis. En natuurlijk is er met allerlei speelgoed ook aan de kinderen gedacht.

  Maar wat dacht u van het reserveren van een workshop of een andere leuke dagbesteding? Ook dat kunt u vinden op hun website. Het tabblad Sport & Outdoor biedt een heel scala aan belevenissen of artikelen om uw eigen belevenissen vorm te kunnen geven. U kunt hierbij denken aan trampolines of bijvoorbeeld opblaasboten.

  Bestel.nl geeft op de site aan aangesloten te zijn bij de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Een stichting die er garant voor staat dat het door hun gecertificeerde bedrijf werkt volgens de Nederlandse wetten en regels. Het certificaat wordt jaarlijks toegekend voor de duur van een jaar. Bestel.nl ontving in december 2009 voor het eerst een certificaat van hen.

  Diensten van Bestel.nl

  Zoals u van een webwinkel mag verwachten biedt ook Bestel.nl via de website producten aan. U kunt deze eenvoudig bestellen en de producten worden vervolgens per postorder bij het door u opgegeven adres afgeleverd. Bij elk artikel wordt met een groen vinkje aangegeven of het per direct leverbaar is.

  Bestel.nl geeft op de site aan dat ze er bijna geheel voor garant staan dat voorraad artikelen die voor een bepaalde tijd 's avonds besteld worden al de volgende dag kunnen worden afgeleverd door de pakketservice. Dat is alleen mogelijk als ook uw betaling op tijd bij hen is binnengekomen. Ook op het gebied van betalingsmogelijkheden bieden ze u een ruime keuze.

  Tot slot heeft Bestel.nl naast bovenstaande zaken ook nog allerlei mogelijkheid om (al dan niet defecte) artikelen te retourneren. Dit kan per post, maar ze bieden u ook de mogelijkheid om het artikel zelf bij hen retour te brengen.

  Klachten, problemen, complimenten, tips, contact met Bestel.nl

  Het leveren van een goede service lijkt op de website van Bestel.nl hoog in het vaandel te staan. U mag wat verwachten van deze webshop, dat is de boodschap die ze duidelijk over proberen te brengen. Wanneer er onverhoopt toch klachten zijn, dan hebben ze hiervoor een aparte link op de website. Makkelijk en direct terug te vinden onderaan hun homepage. Zeker niet weggestopt achter allerlei voorliggende schermen.

  Klachten willen ze het liefst ontvangen per e-mail, maar een telefoontje of briefpost is ook mogelijk. De webshop heeft een afdeling klantcontact en die zal proberen om de klacht binnen één werkdag al met u af te handelen. Waarbij de klant nog altijd koning lijkt te zijn. Wanneer u er met de afdeling klantcontact toch niet uit kunt komen, dan kunt u ook altijd nog terecht bij de geschillencommissie van de Stichting Thuiswinkel Waarborg.

  Ervaringen

  Online bestellen van gadgets, cadeaus, sportartikelen of elektronica is geen probleem bij Bestel.nl. Maar is het echt zo ideaal als het lijkt? Bieden ze u een goede service en voor de juiste prijs? Dat zijn vragen waar u misschien eerst een antwoord op wilt hebben voordat u daadwerkelijk gaat bestellen via Bestel.nl.

  Lees hier de reviews van klanten van Bestel.nl Gifts & Gadgets. Zijn de deals echt goed? Kun je retourneren en hoe? Hoe is de klantenservice?

  Bestel.nl Gifts & Gadgets
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bestel.nl Gifts & Gadgets

  Uw beoordeling

  Cadeautje

  Ik had leuk cadeautje besteld voor mijn broertje die was jarig.
  Het was op tijd maar ik vond het wel een beetje langzame levertijd. En jammer dat het verzenden niet gratis is.....

  Door: Laura02-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Allerlei leuke gadgets voor weinig geld

  Op Bestel.nl heb ik echt mijn ogen uitgekeken. Wat bieden ze hier ongelofelijk veel producten aan, fantastisch. Sommige producten had ik nog nooit gezien en ik wist zelfs niet eens dat ze bestonden. Heb zelf een kleine bestelling geplaatst. Het product betrof een handige gadget die ik in het dagelijks leven goed kan gebruiken. De prijs lag laag en dat heeft mij er grotendeels toe doen besluiten tot aankoop over te gaan. De levering duurde wel wat langer dan ik gewend was, maar binnen een week had ik het product alsnog in huis. Alles werkt prima en het product werd naar behoren afgeleverd met alle toebehoren. Ik vraag me wel af hoe lang hij het vol gaat houden... Gezien de prijs verwacht ik niet dat dit heel lang zal zijn.

  Door: Theo Z. 24-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  FAQ

  Is Bestel.nl Gifts & Gadgets een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Bestel.nl Gifts & Gadgets. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bestel.nl Gifts & Gadgets actief?

  Bestel.nl Gifts & Gadgets is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bestel.nl Gifts & Gadgets gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.