NederlandReview

    Ervaringen Besteautobod.nl

    Heeft u al ervaring met uw auto verkopen via Besteautobod.nl? Of wilt u weten hoe anderen het hebben ervaren om hun auto te verkopen via Besteautobod.nl? Lees dan hier meer informatie en reviews over Besteautobod.nl. Op deze website kan je gratis, vrijblijvend en snel biedingen krijgen op uw auto. Door uw kenteken in te voeren krijgt u binnen 24 uur een gegarandeerd bod op uw auto. Het fijne aan de website is dat u dan niet verplicht bent om de auto direct te verkopen. Klinkt ideaal toch? Of het ook echt zo eenvoudig en prettig is om op deze manier uw auto te verkopen, horen we graag van u.

    Over Besteautobod.nl

    Besteautobod.nl is een bedrijf uit Zwolle wat auto’s inkoopt van particulieren en bestaat sinds 2010. Er zijn inmiddels meer dan 35.000 auto’s verkocht via Besteautobod.nl. Het bedrijf werkt alleen samen met RDW-erkende autobedrijven en daarom kunt u altijd een RDW vrijwaringsbewijs krijgen. Wanneer u uw auto aanmeldt door uw kenteken in te voeren, krijgt u binnen 24 uur een e-mail met het beste bod. Dit bod is gegarandeerd, dit betekent dat u dit bedrag ook daadwerkelijk krijgt bij inlevering van de auto, mits alles overeenkomst met wat u beschreven heeft. Besteautobod.nl fungeert als tussenpersoon tussen de autobezitter en autodealers en op deze manier kunt u tijd besparen doordat Besteautobod.nl voor u op zoek gaat naar het beste bod.


    Auto kopen - Pas op voor oplichters!

    Diensten

    De website fungeert als tussenpersoon tussen u als autoverkoper en autodealers. Het is een gratis service, u als autoverkoper hoeft niet te betalen aan Besteautobod.nl. Het werkt als volgt:
    • Aanmelding met uw kenteken: tevens aanvullende autogegevens en contactgegevens. Overige gegevens over de auto worden bij de RDW opgevraagd.
    • Controle door de automakelaars van Besteautobod.nl: mochten er nog meer gegevens nodig zijn dan neemt Besteautbod.nl contact met u op per e-mail of telefoon.
    • Gesloten veiling: 5000 erkende autobedrijven hebben 24 uur te tijd om biedingen te doen op uw auto. Alleen de gegevens van uw auto zijn hierbij zichtbaar, uw contactgegevens worden hierbij privé gehouden.
    • U ontvangt het beste bod op uw auto: na 24 uur ontvangt u Besteautobod.nl het beste bod op uw auto. U kunt dan vrijblijvend wel of niet beslissen om de deal rond te maken.

    Veilig en vrijblijvend

    Doordat Besteautobod.nl altijd werkt met RDW-geregistreerde autobedrijven kunt u altijd op een veilige manier uw auto verkopen. Tevens vermeldt de website dat uw gegevens niet worden doorgespeeld aan derden voor marketing doeleinden. Door de 24-uurs veilig krijgt u het beste bod op uw auto teruggekoppeld. Het fijne aan de service is, is dat registreren gratis is en u niet verplicht bent om in te gaan op het bod.

    Klachten

    het bedrijf. Contact opnemen met Besteautobod.nl kan telefonisch, per e-mail. Wilt u zeker weten dat uw klacht goed aankomt, dan adviseren wij om de klacht aangetekend te versturen. Via volgende gegevens kunt u contact opnemen met of een klacht indienen bij Besteautobod.nl:

    Besteautobod.nl, Dr van Deenweg 13, 8025 BP Zwolle E-mail: info@besteautobod.nl

    Telefoonnummer

    klantenservice: 0570-744026 (openingstijden maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17:00 uur)

    Het is even zoeken, maar in de algemene voorwaarden van Besteautobod.nl leest u meer over het indienen van een klacht. Als u een klacht heeft over de Online Veilig dan wordt dit binnen 14 dagen afgehandeld. Mocht dit niet lukken, dan krijgt u binnen deze termijn wel bericht over de vertragingsduur en binnen wat voor een termijn u wel een reactie op uw klacht mag verwachten.

    NederlandReview hoort graag van u wat uw ervaringen zijn met dit bedrijf

    Zowel over de dienstverlening, ervaringen over contact met dit bedrijf als hoe het bedrijf met klachten om gaat. Help hiermee het bedrijf, ons en mede-autoverkopers.

    Lees hier de beoordelingen van echte klanten die via Besteautobod.nl hun auto verkochten. Zijn deze autohandelaars te vertrouwen? Krijg je echt een goed bod?

    Besteautobod.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    4,4
    40% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4,4

    Service

    4,2

    Prijs

    4,4

    Leveren

    4,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Opgelicht

    Bij dit bedrijf staat de eigenaar centraal, oplichters zijn het!

    Door: Mark05-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Niet doen!

    Het lijkt allemaal zo mooi.
    Inderdaad “lijkt mooi” .
    Het concept van een auto online zetten en er een mooi bod voor krijgen is prachtig. Jammer alleen is dat iedereen die geen verstand heeft van auto’s lelijk van een koude kermis thuis komt. Je denkt een goed bod te krijgen maar werkelijk hebben de kopers alle macht in handen door je een belachelijk laag bod te geven. Met daarbij de kanttekening dat als je niet accepteerde er een bedrag van €300 in rekening wordt gebracht met een taxatie van het zogenaamde besteautobod.nl.
    Mensen trap er alstublieft niet in!

    Door: Edwin29-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Oplichters zijn het

    Wat een kl*te site, ik zal er nooit meer gebruik van maken omdat ik een bod van €575 had gekregen en geaccepteerd moest ik mijn auto 50 km verder brengen, uiteindelijk zei de garagehouder dat de krukas lager kapot was, en hij moest contact met de site opnemen, uiteindelijke bod €75 en het was stikke of slikken want anders zou ik een boete krijgen van €350 !! Ik kon er niet eens onderuit!! En was het ook echt zo?? De garage waar hij in onderhoud was wist daar niets van!!!
    Belachelijk voor woorden! Zelfs de sloperij zou mij veel meer betaald hebben omdat de nieuwe banden en rvs velgen al meer opgeleverd hadden!! NOOIT MAAR DAN OOK NÓÓIT MEER ZAL IK GEBRUIK MAKEN VAN DEZE DIENSEN VAN BESTEDEALVOORUWAUTO.NL! Wees gewaarschuwd voor deze site

    Door: Nanc06-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichterij

    Van de week mijn auto te koop aangeboden via besteautobod.nl. Ik kreeg binnen 24 uur een bod van 2250 euro. Hiermee ben ik akkoord gegaan en ben met mijn vriend naar de garage gegaan die de auto over zou kopen. eenmaal daar zagen ze allemaal gebreken aan de auto. Niks was goed. De auto had schade gehad en er zaten geen originele onderdelen meer op. Dit vond ik al vreemd want de vangarage waar ik de auto gekocht had wist ook van niks. Ze wilde uiteindelijk maar 300 euro voor geven. Ik had aangegeven hier niet mee akkoord te gaan en heb de auto weer mee naar huis genomen. Ik ben daarna gelijk doorgereden naar mijn eigen garage en we hebben daar zelfs 2 dezelfde auto's waaronder die van mij naast elkaar gezet en goed bekeken. Conclusie helemaal niets mis met mijn auto. Ik heb de auto verkocht aan mijn eigen garage. Ik heb besteautobod.nl weer gebeld en mijn verhaal uitgelegd. Deze man (altijd dezelfde man) gaf aan dat ik de auto niet mocht doorverkopen en mij dit duidelijk had vertelt (ik weet van niks). Ik kreeg een boete van 338 euro exl 21% btw. Ik probeerde mijn verhaal nogmaals te vertellen en de telefoon werd op de haak gegooid. Mijn vriend heeft nogmaals terug gebeld om verhaal te halen en er werd alleen gezegd dossier gesloten toen me vriend over advocaat begon werd weer de telefoon op de haak gegooid. Op een andere website staan reviews op van deze website en ook hier staan allemaal verhalen die precies hetzelfde zijn als in mijn situatie. Pure oplichting.

    Door: Angela23-01-2018
    Van sande30-01-2018

    Vandaag 30/01/2018 exact het zelfde mee gemaakt , alleen moest ik de auto in Strijen afleveren . schijnbaar zijn dit dagelijkse oplichtingspraktijken van Besteautobod.nl.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichtersbende!

    Ga nooit met deze lui in zee! Als je de auto ingevoerd hebt, ontvang je redelijk vlot een bod. Aan de telefoon zijn ze erg vriendelijk en ze willen best even met de opkoper bellen om te kijken of het bod iets omhoog kan. Volgens besteautobod weten de opkopers dat ze van een particulier kopen en maken kleine krasjes e.d. op de auto niet uit.

    Goed, overeenkomst gesloten om mijn auto te verkopen voor €5750. De auto had lichte schade aan de rechterkant, wat ik aangegeven had, met 2 schadefoto's erbij. Hierna kreeg ik een mailtje, waarbij de voorwaarden bijgesloten waren. In de voorwaarden zie je ineens dat er voor jou als verkoper allerlei boetes aan zitten als je de overeenkomst niet nakomt, maar er staat helemaal niets over eventuele consequenties als de opkoper zich niet aan de overeenkomst wil houden.

    Ik moest de auto afleveren in Dordrecht (1,5 uur rijden). Van tevoren had ik nog met de opkoper gebeld om te verifiëren dat ze de staat van de auto wisten. Het was volgens de opkoper allemaal bekend en ze hadden de schadefoto's. Eenmaal aangekomen vond de opkoper dat de schade veel erger was dan omschreven. Toen ik hem de foto's liet zien, beweerde hij ineens deze niet eerder gezien te hebben. Hij wilde nu nog maar €3500 voor de auto geven, of €4000 om mij te matsen...

    Er werd van alles overlegd en gebeld, terwijl ik maar moest wachten. Toen werd mij een telefoon overhandigd met aan de andere kant van de lijn de man van besteautobod. Hij meldde mij dat ik verplicht was om de auto te verkopen voor €4450 en dat ik anders een annuleringsboete zou krijgen. Dit terwijl juist de opkoper weigerde zich aan de overeenkomst te houden! De man beweerde ook nog dat ik "valsheid in geschrifte" had gepleegd... Grapjas.

    Aangezien ik op internet al had gelezen dat besteautobod dit soort schofterige praktijken hanteert, wist ik de beste man meteen te vertellen dat hij me voor een eventuele boete voor de rechter zou moeten slepen. Aangezien hij zelf dondersgoed weet dat zijn "boete" niet rechtsgeldig is, heb ik er sindsdien niets meer van gehoord.

    Gezien de vreselijke reputatie van dit bedrijf is deze handelswijze gewoon hun businessmodel. Blijf dus weg van deze lui!

    Door: Harmen31-10-2017
    Youran van Ark16-11-2017

    Dit is precies hoe die kakkerlakken te werk gaan. Klopt als een bus.

    Ruud30-12-2017

    Precies hetzelfde gehad, ook die mongool van besteauto aan de telefoon gekregen. Was hij zelf maar gekomen, met zijn domme argumentjes...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    snel verkocht

    prijs prima en snel verkocht
    geen gedoe
    koper kwam volgens afspraak opdagen

    Door: Maarten Koelewijn25-10-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima gelopen

    Prima gelopen allemaal. Mijn auto werd opgehaald door vriendelijke koper en regelde ter plaatse de vrijwaring. Ik werd er zelfs op geattendeerd dat ik de verzekering niet moest vergeten op te zeggen.

    Door: Ester den Ham03-10-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    NIET DOEN

    zeer slordig.
    Eerst een bod krijgen van 1900
    en vervolgens bleek er miscommunicatie te zijn geweest en kreeg ik een bod van 750?
    rij je dat 3 uur voor..
    Slecht bedrijf

    Door: Lesley15-03-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    zeker niet een best bod voor mijn auto!

    Het bod dat ik hier kreeg voor mijn mooie auto viel mij echt vies tegen, wat nou "beste bod"??
    Bovendien vind ik hun stijl van communiceren opdringerig en slordig.

    Hier kom ik niet meer terug.

    Door: Amanda03-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Eindelijk een goed bod op mijn auto

    Lange tijd heb ik geprobeerd mijn auto via verschillende websites te verkopen, maar dit was geen succes. Telkens kreeg ik biedingen die in mijn ogen veel te laag waren en voor dergelijke bedragen wilde ik mijn auto niet van de hand doen. Na een tijdje zoeken op internet kwam ik op Besteautobod.nl uit. Hier heb ik mij (kosteloos) aangemeld en binnen een maand was het eindelijk raak. Mijn auto was al verkocht. Er werden hier eindelijk biedingen gedaan die in de buurt kwamen van mijn streefbedrag. Uiteindelijk hebben we allebei wat water bij de wijn gedaan en waren we allebei tevreden. Het plaatsen van je auto is bijzonder makkelijk en je wordt geholpen waar nodig.

    Door: Hans Marker26-01-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Schrijf zelf een review over Besteautobod.nl

    Uw beoordeling