Beschermingsset.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Beschermingsset.nl

Ben je op zoek naar beschermingsproducten? Wil je een mondmasker of ben je op zoek naar handverzorgingsmiddelen? Wellicht is Beschermingsset.nl een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij Beschermingsset.nl bekend zijn.  


Wat is Beschermingsset.nl?

 


Bescherminsset.nl is een bedrijf waar je beschermingsproducten kunt kopen zoals mondmaskers, hygiëne producten, handverzorging en persoonsbescherming. Je kunt bijvoorbeeld een pakket kopen dat bestaat uit 5 mondmaskers, 3-laags hypoallergeen met touwtjes of elastiek. Er zit 1 maal 100ml Tork vloeibare handzeep extra hygiëne bij. Daarnaast zitten er 5 paar soft nitril handschoenen met maat M in. De gehele set is verpakt in een ‘sealbag’. Voor de prijs verwijzen we je naar Beschermingsset.nl.  


Hygiëne en handverzorging

 


Een kijkje op de website leert ons dat je verschillende sets mondkapjes kunt kopen. Deze staan allemaal beschreven op de speciale productpagina van mondkapjes. Op het gebied van hygiëne en huidverzorging kun je verschillende soorten handgel kopen. Je kunt handgel kopen van allerlei mililiter. Er wordt op de website ook aangegeven of de producten bij het bedrijf in voorraad zijn.  


Contactmogelijkheden en betalen

 


Mocht je vragen voor het bedrijf hebben dan kun je die uiteraard stellen. Het bedrijf prefereert dat je een e-mail stuurt. Het e-mail adres dat je kunt gebruiken is webshop@beschermingsset.nl. Het bedrijf probeert je zo snel mogelijk antwoord te geven. Tenminste, dat wordt aangegeven op de website Beschermingsset.nl. Je kunt bij Bescherminsset.nl volgens het bedrijf eenvoudig, simpel en vooral veilig betalen. Op het moment van schrijven kun je onder andere betalen via iDEAL, Bancontact en PayPal. Voor meer details en informatie over betalen kun je het beste een kijkje op de website nemen.  


Verzending

 


Producten worden verzonden door PostNL. Deze producten worden verzonden in een onherkenbare verpakking. De kosten voor verzending binnen Nederland zijn € 6,95. Voor België zijn de verzendkosten vastgesteld op € 7,95. Alle producten die worden verkocht, zullen worden geleverd vanuit de voorraad. Mocht je een bestelling doen, streeft het bedrijf ernaar je bestelling nog op dezelfde dag weg te sturen. Het bedrijf laat haar klanten weten dat het bij drukte langer kan duren.  


Klachtenregeling

 


In de algemene voorwaarden staat de klachtenprocedure beschreven. De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure. Je kunt klachten over de uitvoering van de overeenkomst doorgeven bij het bedrijf. Je moet dit wel binnen een redelijke termijn doen. Er wordt aangegeven dat klachten binnen 14 dagen door het bedrijf beantwoord worden. Mocht een klacht een langere en voorzienbare verwerkingstijd nodig hebben, zal het bedrijf dit aan je door geven. Mochten jullie er niet uitkomen is er sprake van een geschil.  


Garantie & retourneringen


Retourneringen en garanties worden vanwege de aard van het product niet in behandeling genomen. Dit is zo op het moment dat dit artikel wordt geschreven. Kijk altijd even op de website van dit bedrijf of dit nog steeds zo is. Dit is zo vanwege hygiënische redenen.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb jij trouwens een aankoop gedaan bij Bescherminsset.nl? Ben je tevreden over hetgeen je kunt bestellen bij dit bedrijf? Zijn de medewerkers van deze organisatie goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Beschermingsset.nl? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)