BelleWholesale

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

BelleWholesale

Zoek je een bedrijf waar je design kleding voor vrouwen kunt kopen? Wellicht is BelleWholeSale wel een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn.  


Wat is BelleWholeSale?

 


Bij BellewholeSale kunnen vrouwen design kleding kopen. Denk aan allerlei soorten kleding zoals jurken en ondergoed. Mocht je specifiek willen weten welke kleding je hier kunt kopen, kun je het beste een kijkje op de website van het bedrijf nemen.  


Verzendinformatie

 


Er wordt door BelleWholeSale aangegeven dat ze iedereen waarderen. Het bedrijf wil er dan ook voor zorgen dat de artikelen zo spoedig mogelijk bij klanten worden afgeleverd. Normaal gesproken ontvang je jouw bestelling binnen 7 en 25 werkdagen. De dagen gaan tellen vanaf de datum waarop de bestelling is geplaatst. Zodra je bestelling is geautoriseerd en geverifieerd, ontvang je een bevestigingsmail. Zodra de betaling is geverifieerd, kan de bestelling niet binnen deze tijd worden geannuleerd of gewijzigd. Indien nodig zal het bedrijf echter proberen om toch aan je verzoek te kunnen voldoen.  


Verwerken

 


Het verwerken van een bestelling duurt normaal gesproken tussen de 3 en 7 werkdagen. Je dient er rekening mee te houden dat weekenden en feestdagen niet zijn inbegrepen. Het bedrijf geeft aan dat het langer duurt voordat ze vooraf bestelde artikelen verwerken. Je kunt de zogenoemde pre-order pagina bezoeken voor meer gedetailleerde informatie. Het duurt ongeveer 8 tot 30 werkdagen om de bestemmingslanden te bereiken. Zodra jouw bestelling is verzonden, zul je een e-mail ontvangen met een internationaal 'e-packet' trackingnummer. Mocht je jouw bestelling willen volgen, dan klik je op bestelling, om zo meer informatie te krijgen.  


Levertijd

 


De levertijd wordt geschat en begint vanaf de datum van verzending, in plaats van de datum van bestelling. Het kan langer duren dan verwacht als er een ongeldig adres is opgegeven, door inklaringsprocedures of andere oorzaken. Meestal duurt de verzending ongeveer 30-90 dagen, naar sommige landen. Het bedrijf biedt wel compensatie als de verzending buiten het tijdsbestek wordt bezorgd. Mocht je pakket niet aankomen dien dan een ticket in. Dit zul je binnen 6 maanden moeten doen. Na het indienen van een ticket zal het bedrijf binnen 24 uur contact met je opnemen. Je dient er rekening mee te houden dat achterstallige verzoeken mogelijk niet door het bedrijf zullen worden geaccepteerd.  


Klantenservice

 


Er wordt door het bedrijf aangegeven dat jouw tevredenheid hun servicedoel is. Mocht je vragen hebben dan kun je contact met BelleWholeSale opnemen. Het bedrijf kan je bijvoorbeeld bereiken via een live chatfunctie die benaderbaar is via de website. Tijden van de klantenservice staan op de website van BelleWholeSale vermeld. Als je na je aankoop service nodig hebt, hoef je alleen maar een ticket in te dienen. Het bedrijf stelt dat ze binnen 24 uur zullen antwoorden! Je kunt eveneens contact leggen via de WhatsApp berichtenservice. Mocht je liever een e-mail sturen dan is dit ook mogelijk. Het e-mailadres is support@bellewholesale.com. De klantenservice reageert volgens het bedrijf binnen 24 uur. Je kunt ook met het bedrijf telefoneren. Het telefoonnummer staat vermeld op de website van BelleWholeSale.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je al klant bij BelleWholeSale? Welke producten heb jij hier gekocht? Is je bestelling op tijd bij je afgeleverd? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij dit bedrijf? Zou je andere mensen aanbevelen om hier iets te kopen? Jouw mening is goud waard. We kunnen het zeer waarderen als jij je mening over dit bedrijf op deze pagina achterlaat.    

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)