NederlandReview

    Ervaringen BelleCat

    Wanneer je als jonge vrouw van mooie kleding houdt, en het leuk vindt om regelmatig een nieuwe outfit te dragen, dan kun je die op allerlei plaatsen vinden. Natuurlijk kun je ‘ouderwets’ de stad in gaan, maar ook online zijn er vele webshops te vinden met kleding in allerlei maten, modellen en stijlen. Hierbij hoort ook BelleCat, een webshop die modieuze kleding verkoopt voor jonge vrouwen. Hoe snel de verzending is, en wat je van de kwaliteit van de kleding kunt verwachten etc. lees je hier op NederlandReview.

    Over BelleCat
    BelleCat is een online winkel die modieuze kleding verkoopt voor jonge vrouwen zoals broeken, jurken, sieraden, tassen, etc. Het bedrijf is gevestigd in China, en zij leveren aan het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, Zweden, België, Denemarken, Finland en Griekenland. Een bestelling die je bij hen doet is tussen de 10 en 25 dagen onderweg. Dat het een buitenlandse site is, is ook te zien in de omschrijvingen en andere teksten, deze zijn duidelijk niet goed vertaald.

    Diensten

    Bij BelleCat vind je producten in de volgende categorieën:

    • Jurken
    • Overhemden & Toppen
    • Onderste (Hier bedoelen ze broeken, rokken, etc. mee)
    • Strandkleding
    • Bovenkleding
    • Ondergoed
    • Sportkleding
    • Mode Accessoires

    Ze verkopen de kleding in maat S t/m XL, let daarbij wel op de maattabel, kleding uit China valt klein uit, dus een XL bij BelleCat zou in Nederland een M kunnen zijn! Je kunt je bestelling betalen met Paypal, CreditCard, iDeal, Sofort of American Express.

    Klachten
    Voor vragen over de manier van bestellen en dergelijke is er een uitgebreide ‘Vraag en Antwoord’ sectie op de website. Als je niet tevreden bent met je ontvangen bestelling, kun je deze gemakkelijk binnen 30 dagen omruilen of je geld terugkrijgen. Let op, bij omruilen zijn de verzendkosten van terugsturen en van het opnieuw opsturen door BelleCat voor jezelf, tenzij zij een verkeerd of defect product hebben opgestuurd. Wij zullen u ofwel volledig terugbetalen of verzenden van een item met een alternatief product (indien van toepassing). Ook moet je voor je een artikel terugstuurt eerst contact opnemen met BelleCat. Dit kan door het contactformulier op de website in te vullen.

    Laat ook  jouw mening achter op NederlandReview!
    Heb jij al eens of meerdere keren kleding besteld bij BelleCat? Hoe lang duurde het voor je je bestelling ontving, en wat vind je van de kwaliteit en de pasvorm van de kleding? Graag horen wij hier alles over, zodat anderen profijt kunnen hebben van jouw ervaring. Laat daarom ook jouw review hier achter!

    Heb jij een unieke outfit die niemand anders heeft weten te vinden bij BelleCat? Wat zijn de ervaringen, is de kleding goed van maat? Lees het hier!

    BelleCat
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

    3,6
    13% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    3,8

    Service

    3,2

    Prijs

    4,4

    Leveren

    3

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    OPLICHTERS

    Vanessa van Guldener01-06-2018

    Als je je geld kwijt wilt dan moet je bij BelleCat bestellen.
    Ik netjes betaald, artikelen nooit ontvangen!
    Schandalig dat ze mogen adverteren op Facebook, Facebook ook aangeschreven maar geen reactie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    NIET KOPEN - OPLICHTERS

    Keetie De Kort-Bleijenberg18-04-2018

    Wacht al meer dan 2 maanden op mijn bestelling. Als je contact met ze opneemt, krijg je te horen dat het snel wordt geleverd. Ik had met creditcard betaald dus daar klacht ingediend om mijn geld terug te vragen maar dan is bellecat ineens wel goed bereikbaar en staan ze hun mannetje... Pfff verschrikkelijk!

    Kortom: koop niet bij bellecat

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Vreselijk

    Verwoerd 17-04-2018

    Heel lang gewacht. Ik heb expres 2 xl gekozen, omdat ik een “grote” trui wilde. Mijn dochter van 140 kon de trui aan. Zit perfect.
    Materiaal vreselijk. Dun en niet afgewerkt. Plaatjes die erop zitten zitten met 1 steekje vast.

    Al met al...vreselijk spijt van mijn aankopen????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Verschrikkelijk

    S29-03-2018

    Ik wacht nu al 7 weken op 1 jurk en die komt maar niet aan en je kan hun door de dag amper contacteren,heb echt spijt dat ik bij hun besteld heb want hun emails die je terug krijgt zijn waardeloos,ben je niks mee. Echt verschrikkelijk! Nooit koop ik daar nog iets op!!

    bianca08-04-2018

    Ik heb 2 maand gewacht op mijn bestelling

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichters

    Zansere Consten26-03-2018

    Ook.ik heb hier iets besteld.en niks geleverd gekregen.
    Je kunt je niet meer inloggen...krijgt een tracking die het niet doet..
    Mails worden niet beantwoord of met antwoord waar je niks aan hebt.
    Koop hier niks want je wordt opgelicht

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Leuke collectie!

    Gitta26-03-2018

    Leuke goedkope kleding voor een heel klein prijsje. Ik ben er erg blij mee! Ik heb 7 dagen moeten wachten op mijn bestelling.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goedkope leuke kleding

    Lisanne26-03-2018

    Ik heb een paar keer besteld bij Bellecat, de verzending is redelijk lang (twee weken) maar de kleding is lekker goedkoop en mooi.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    FRAUDOLENT COMPANY

    Anna Massimino 07-03-2018

    I believe this so called company BelleCat is committing large scale fraud against people.

    The products are nothing like the pictures - the products are pure garbage. When I sent them back they did not return my money and pretended they did not received the package.

    Customers service inexistent

    DO NOT PURHCASE FROM THEM !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Onbetrouwbaar!

    Anke de Jong27-02-2018

    Ik had eerder deze reviews moeten lezen. Ook ik ben door deze lui opgelicht. Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Ik heb ze drie keer gemaild en kreeg ook steeds Engelse reacties terug. Vage reacties als: you will receive it soon. We moeten ze aanklagen! Dit mag toch niet ongestraft blijven?

    Jvd07-03-2018

    Kleding besteld nooit ontvangen !! Oplichterij is het er is al aangifte gedaan !!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    OPLICHTERS

    Chantal Bok 13-02-2018

    3 producten besteld. Twe maanden geleden NIets ontvangen. Geen reactie op mail, min standaard bericht; bestelling komt eraan. Geen telefoonnummer. WAARDELOOS bedrijf. OPlichters!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloos en oplichting

    Patricia25-01-2018

    Wat artikelen besteld en na twee maand kwam er wat binnen, maar wat een waardeloze kwaliteit! Geen pasvorm en lijkt totaal niet op de afbeeldingen op de site! Ik hoop snel antwoord op mijn mail te krijgen voor retour te doen want met deze troep wil ik niet lopen, bah!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Teleurstelling

    Anna23-01-2018

    Wat een troep! Synthetische rommel die veel te laat geleverd wordt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloze oplichterij

    Sb22-12-2017

    Deze troep uit China is je geld niet waard! Informatie op de website klopt niet met de levering; ander materiaal, andere kleur andere vorm. Niet draagbaar, niet eens als pyjama met zo’n ontzettend vies polyester stofje.
    Hun Klantenservice mag deze naam niet eens hebben. Jammer dat je aan dit soort oplichterij verder weinig kunt doen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloos

    Y19-12-2017

    Ik wacht al bijna twee maanden op mijn bestelling, maar dat bedrijf is niet thuis. Om geld terug te storten of ok te vertellen waarom het zo lang duurt. Dus heel simpel kei harde oplichting.

    Bestel niks

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    bestelling niet ontvangen

    Laura14-12-2017

    Een hele tijd terug voor een best bedrag kleding besteld maar nog niks ontvangen, heb een mail gestuurd dat
    ik graag wil weten waar mijn bestelling is. En dat ik anders mijn geld terug wil door mijn bestelling te annuleren. Ook gaf ik aan dat ik geen track and trace code had gekregen, deze kreeg ik toe gestuurd maar dat was dan ook echt alles wat ik terug kreeg. Verder gingen ze nergens op in. Na alle reverenties gelezen te hebben ben ik best geschrokken, en bang dat ik m'n geld kwijt ben

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Niet doen

    Mondriaan12-12-2017

    Dit is een nep webwinkel. Koop er niks want je bent je geld kwijt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    OPLICHTERS!!!

    Sam09-12-2017

    Echte oplichters zijn jullie!
    Een maand geleden besteld nooit gekregen!
    Steeds een mail gestuurd kreeg een vaag en kort mail bericht terug in het engels en ze zeiden dat het bij een parcel winkel zou liggen! Nou niet hier bij de winkels bij mij, die hebben niks van jullie! Zou jet thuis moeten krijgen!
    Slechte service! Oplichters zijn jullie!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichters

    Syreeta Vlijter05-12-2017

    Heb 3 outfits besteld en heb er maar 1 ontvangen en dat heeft ook een poos geduurd en de kwaliteit is bagger nooit meer dat ik bij hun bestel had naar me kan moeten luisteren en naar previews op het net moeten kijken

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    ZEER SLECHT

    Celine28-11-2017

    Thjonge jonge wat een bedrijf bestel je een jurkje met de levertijd die je vanuit hun krijgt 7/19 dagen ik wacht nu al bijna 2 maanden en nog niks is aangekomen zal me hoop der ook niet op leggen geen telefoon nummer die je kunt Belle alleen via de mail en dan mailtjes in het Engels kom op als bedrijf moet je je hiervoor schamen !!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Waardeloos

    Yvonne Raaijmakers22-11-2017

    Jullie moeten zich schamen om deze troep te verkopen, niets lijkt zoals op de foto, slechte kwaliteit stof, en slecht in elkaar gezet. Echt maar dan ook echt waardeloze troep! Eens maar NOOIT meer!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slecht

    Myrthe21-11-2017

    Het bestellen via deze site was erg fijn! De levertijd duurde helaas wel wat langer, maar dit was verder geen probleem.
    Eenmaal aangekomen open ik het pakketje en zie ik dat de "jas" bestaat uit een plastic riem en een stuk stof met mouwen. Ik verwacht toch wel een klein beetje kwaliteit voor een jas die 45 euro kostte.
    Toen ik het wilde retouneren stuurde ik een mail voor het adres. Dit adres was onjuist en de service was bagger. Kastje naar de muur principe. Ook kost het retouneren 25 euro.
    Al met al is mijn ervaring dat de service prut is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Verschrikkelijke service

    Tax08-11-2017

    Ik heb voor een maand terug een lingerie setje besteld, nog steed niks binnen. Lever tijd zou 7 tot 20 dagen zijn . Heb al een aantal keren heen en weer gemaild. Krijg een mail in het Engels terug maar met korte antwoorden. Moest zelf bellen naar post nl. Heb ik toch maar gedaan. Daar kunnen ze niks terug vinden want heb ook geen goede track en tracé code. Ben er wel klaar mee. Denk dat ik niks meer krijg. Bestel er nooit niks meer. Hoe leuk en goedkoop het er ook uit ziet!!! Raad het iedereen af. Wou dat ik eerst dit had opgezocht. Maar les voor de volgende keer als ik iets wil bestellen bij iets wat ik nog niet ken. Raad ik
    Iedereen aan!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Zeer slecht

    Karolina22-08-2017

    Belle Cat- zwaar waardeloos.
    Jurkje besteld, lijkt niet op die van de foto, ook de maat is helemaal verkeerd. Meerdere malen gemaild met de vraag waar ik het retour kan sturen, nooit antwoord gekregen. Alle kleding komt gewoon van Ali Express. Koop niet bij belle Cat!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    slechte service!!

    Jaimy06-07-2017

    ruim een maand heb ik op mijn bikini gewacht, ondertussen alweer terug van vakantie..
    bikini's lijken niet op de foto, maten kloppen niet, mails gestuurd, nooit antwoord..
    na een maand eindelijk een antwoord, meerdere mails per week gestuurd!
    mag het terug sturen, maar kosten zijn voor mezelf (14,00). bikini waarde 38,00 euro.
    ze zeggen dat het goedkoper is om ze te houden of nieuwe te bestellen.
    Ik hoop nooit meer wat bij ze, oplichters!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Zeer slechte service

    Erwin van Schaik 06-07-2017

    Nooit iets kopen bij bellecat. Heb er iets besteld voor iemand. Nooit gekregen en op mailtjes word niet gereageerd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Lijkt niet op de foto!

    Mirjam22-06-2017

    Bikini besteld, lijkt niet eens op de foto!
    Als je het terug wil sturen moet je dit zelf betalen(naar China!!)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Het assortiment is erg groot!

    Adriaan16-06-2017

    Het assortiment is erg groot! Heel erg kleine prijsjes.. Ik was erg huiverig om te bestellen maar het kwam goed aan en ik ben er tevreden mee.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    VERSCHRIKKELIJK

    Silke14-06-2017

    Ik heb 2 jurkjes, 3tshirts en een bikini besteld. Het is echt een voorbeeld als wat je soms op facebook ziet: dont buy things online! Het ziet er absoluut niet uit als op de foto. Kreeg het eerste jurkje afgelopen week, vandaag het andere jurkje en de tshirts gehad en ben nu nog steeds aan het wachten op de bikini. Helaas moet alles teruggestuurd worden naar China, dus ben je waarschijnlijk meer geld kwijt dan de bestelling zelf... zonde...

    Sabine05-04-2018

    Ruim 2 maanden geleden een bestelling gedaan waar ik 4 van de 9 producten heb gekregen. Bij mailing of messenger krijg je te horen dat het nog nageleverd word of je hoort helemaal niets! Kortom dit bedrijf licht mensen heel erg op!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloos

    Adriaan14-06-2017

    Iets besteld wat ik terug wilde sturen. Geven ze aan dat je contact op moet nemen met de klantenservice.
    Hiervoor hebben ze 1 email adres waar nooit iemand de mail beantwoord. waardeloze service en echt zonde van t geld.
    Ik raad iedereen aan om hier vooral nooit wat te kopen, je wordt gewoon genept

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Erg goedkoop!

    Sandra v P07-06-2017

    Leuke webshop met erg modieuze kleding! Ik koop hier redelijk vaak wat.
    Ze zijn namelijk erg goedkoop voor wat je krijgt! Kan ik op school weer steeds wat nieuws showen en iedereen jaloers maken <3!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Schrijf zelf een review over BelleCat

    Uw beoordeling