NederlandReview

    Ervaringen BelleCat

    Wanneer je als jonge vrouw van mooie kleding houdt, en het leuk vindt om regelmatig een nieuwe outfit te dragen, dan kun je die op allerlei plaatsen vinden. Natuurlijk kun je ‘ouderwets’ de stad in gaan, maar ook online zijn er vele webshops te vinden met kleding in allerlei maten, modellen en stijlen. Hierbij hoort ook BelleCat, een webshop die modieuze kleding verkoopt voor jonge vrouwen. Hoe snel de verzending is, en wat je van de kwaliteit van de kleding kunt verwachten etc. lees je hier op NederlandReview.

    Over BelleCat

    BelleCat is een online winkel die modieuze kleding verkoopt voor jonge vrouwen zoals broeken, jurken, sieraden, tassen, etc. Het bedrijf is gevestigd in China, en zij leveren aan het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, Zweden, België, Denemarken, Finland en Griekenland. Een bestelling die je bij hen doet is tussen de 10 en 25 dagen onderweg. Dat het een buitenlandse site is, is ook te zien in de omschrijvingen en andere teksten, deze zijn duidelijk niet goed vertaald.

    Chinchilla Persian cat Belle Bird chats in a lion cut

    Diensten

    Bij BelleCat vind je producten in de volgende categorieën:

    • Jurken
    • Overhemden & Toppen
    • Onderste (Hier bedoelen ze broeken, rokken, etc. mee)
    • Strandkleding
    • Bovenkleding
    • Ondergoed
    • Sportkleding
    • Mode Accessoires

    Ze verkopen de kleding in maat S t/m XL, let daarbij wel op de maattabel, kleding uit China valt klein uit, dus een XL bij BelleCat zou in Nederland een M kunnen zijn! Je kunt je bestelling betalen met Paypal, CreditCard, iDeal, Sofort of American Express.

    Klachten

    Voor vragen over de manier van bestellen en dergelijke is er een uitgebreide ‘Vraag en Antwoord’ sectie op de website. Als je niet tevreden bent met je ontvangen bestelling, kun je deze gemakkelijk binnen 30 dagen omruilen of je geld terugkrijgen. Let op, bij omruilen zijn de verzendkosten van terugsturen en van het opnieuw opsturen door BelleCat voor jezelf, tenzij zij een verkeerd of defect product hebben opgestuurd. Wij zullen u ofwel volledig terugbetalen of verzenden van een item met een alternatief product (indien van toepassing). Ook moet je voor je een artikel terugstuurt eerst contact opnemen met BelleCat. Dit kan door het contactformulier op de website in te vullen.

    Laat ook jouw mening achter op NederlandReview!

    Heb jij al eens of meerdere keren kleding besteld bij BelleCat? Hoe lang duurde het voor je je bestelling ontving, en wat vind je van de kwaliteit en de pasvorm van de kleding? Graag horen wij hier alles over, zodat anderen profijt kunnen hebben van jouw ervaring. Laat daarom ook jouw review hier achter!

    Heb jij een unieke outfit die niemand anders heeft weten te vinden bij BelleCat? Wat zijn de ervaringen, is de kleding goed van maat? Lees het hier!

    BelleCat
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (48)

    3
    13% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.2
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    3.8
    Leveren
    rating
    2.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Erg goedkoop!

    Leuke webshop met erg modieuze kleding! Ik koop hier redelijk vaak wat.
    Ze zijn namelijk erg goedkoop voor wat je krijgt! Kan ik op school weer steeds wat nieuws showen en iedereen jaloers maken <3!!

    Door: Sandra v P07-06-2017
    Laila 27-12-2018

    Dit antwoord klopt niet jij zal vast uit opdracht deze reactie schrijven

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Het assortiment is erg groot!

    Het assortiment is erg groot! Heel erg kleine prijsjes.. Ik was erg huiverig om te bestellen maar het kwam goed aan en ik ben er tevreden mee.

    Door: Adriaan16-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Goedkope leuke kleding

    Ik heb een paar keer besteld bij Bellecat, de verzending is redelijk lang (twee weken) maar de kleding is lekker goedkoop en mooi.

    Door: Lisanne26-03-2018
    Esther25-07-2018

    Kloppen de maten? Gr,!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Leuke collectie!

    Leuke goedkope kleding voor een heel klein prijsje. Ik ben er erg blij mee! Ik heb 7 dagen moeten wachten op mijn bestelling.

    Door: Gitta26-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    -

    In februari 2018 een jurk gekocht voor 80 euro. Las op FB goede recensies vandaar de aankoop.
    In juni 2018 maar een e-mail gestuurd waar mijn bestelling was en kreeg na 2 dagen reactie dat mijn bestelling onderweg is en zich nu bevindt in Londen en werd een track en tracé nummer gestuurd.
    Tot heden nog steeds niks binnen en als je e-mail stuurt naar service@bellecat.com komt mijn mail direct terug en geeft aan dat het mailadres niet meer geldig.

    Door: -16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Kleding


    Geachte heer/ mevrouw,

    27 juni heb ik een pakketje bij jullie besteld met de ordenummer #500093770 .
    Echter is het pakketje niet geleverd en kunnen wij niks zien op jullie website bij de ‘ Track& Trance ‘.
    Graag zou ik willen weten waar mijn pakket is want het is nu ruim 4 maanden later
    Ik hoop graag een antwoord van jullie terug te krijgen.

    Met vriendelijke groet,

    M. Balkisoen

    Door: Meena Soebhan04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bellecat

    Ik heb 29 juni voor rond te 70,- besteld..

    kreeg netjes een mail van bestelling ontvangen en erna
    niets meer gehoord.. ook reageren ze niet op mails/ het lijkt wel van de aard bodem verdwenen..

    weg geld, geen nieuwe kleren...

    Maar hoe krijg ik Mn geld terug??? (€65,00)

    Ben hier zo boos op wat een oplichters...

    Door: Stephanie Rouwen04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    BAGGER BEDRIJF

    Na mega lang wachten kreeg ik mn 'two piece jumpsuit' binnen. Ik bestelde hem juist omdat die twee-delig was, want anders pas ik het niet ivm mijn lengte. Kreeg 'm binnen, en het was een een-delige jumpsuit... Ook totaal niet te vergelijken met wat er voor plaatje op internet stond.
    Als ik hun mail, en mijn geld terug eis, krijg ik als reactie steeds 'You will receive your order soon'.
    Lekker bedrijf hoor...

    Door: Nicole13-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zeer slecht

    Zeer slecht. Had idd eerst reviews moeten lezen voordat ik hier ging bestellen! 3dingen besteld en niets gekregen. Emails waar je geen donder aan hebt want ze lezen je bericht niet eens! Nooit weer!!

    Door: Esther25-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichters

    Krijgt niet wat je besteld flut spul
    Retour mag je zelf betalen
    Eisen nog wat koopt dan 50 procent korting en dan pas terug mag sturen geld kleding dan terug of nieuwe en retour is zo duur naar China nee betalen hun niet
    Hier niks bestellen wordt bedondert zonder van je geld

    Door: Astrid14-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichters

    Pluspunten, geen.
    Minpunten, alles.

    Wat je ziet is niet wat je krijgt. 2 jurken besteld, maar ze lijken totaal niet op de jurken zoals ze op de afbeelding en beschrijving staan. Via Facebook en mail bericht gestuurd. Maar geen of een onprofessionele reactie.

    Door: Silvia van Nienhuijs 09-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichters

    Koop hier niks
    Je word zwaar opgelicht
    Bent je geld kwijt
    Wat je op de foto ziet krijg je niet
    Je krijgt echter troep
    Goed om aan te trekken als je thuis aan het schilderen bent
    Communiceren kunnen ze niet zowel als op facebook als via e-mail.


    Door: Moon08-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Levert niet

    Leveren niet

    Door: Van Der Heide22-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Totaal andere jurk ontvangen

    Ik had een mooie avondjurk besteld bij deze site.
    Echter kreeg ik een spuug lelijke jurk terug.
    Die er niet eens op leek.
    En geld terug dat woord kennen ze niet

    Door: Bianca11-10-2018
    Nora01-04-2019

    Met welk bedrijf wordt het pakketje geleverd dat jij weet?

    Meena Soebhan04-09-2019

    Koop hier niks Je word zwaar opgelicht Bent je geld kwijt Wat je op de foto ziet krijg je niet Je krijgt echter troep Goed om aan te trekken als je thuis aan het schilderen bent Communiceren kunnen ze niet zowel als op facebook als via e-mail.

    Aïsha 11-12-2019

    Ik heb 2 stuks besteld begin november 2019. Ik kreeg als track code een nummer dat ik moet bellen en die niet eens bestaat. Ik heb al 3 mails verstuurd en nog nergens een antwoord opgekregen. Na de reactie’s van de mensen gelezen te hebben, ga ik het hier ook zeker niet bij laten. Ik zal verdere stappen ondernemen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Oplichters!

    Je bestelling krijg je niet. Meerder malen mailen en beloftes. Je bestelde dingen komen echt niet. Je geld krijg je ook niet terug. Dus nooit bestellen

    Door: Kim20-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bellecat nooit meer!

    Mijn bestelling geplaatst, nooit een e-mail bevestiging van ze ontvangen. 2 wkn later mijn bestelling ontvangen zonder retourbon en de helft maar gekregen. Nooit meer een bestelling plaatsen!

    Door: Angelie17-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Schrijf zelf een review over BelleCat

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is BelleCat een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 48 ervaringen geplaatst over BelleCat. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 13% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is BelleCat actief?

    BelleCat is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BelleCat gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.