Beddenleeuw

4.4
5.3

Bestellen

3.4

Service

5.4

Prijs

3.6

Levering

29.2%

Zou hier weer kopen

Beddenleeuw

Zoek je een organisatie die producten ter verbetering van je slaapcomfort verkoopt? Lees via NederlandReview wat de ervaringen zijn bij Beddenleeuw. Dit is het platform voor de objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  

Wat is Beddenleeuw?

 

Beddenleeuw is een bedrijf welke producten verkoopt ter behoeve van de slaapcomfort. Je kunt hier denken aan boxsprings, slaapbanken, matrassen en accessoires. De showroom van Beddenleeuw is gevestigd in Zaltbommel.  

Bestellen & leveren

 

Voor bestellingen die in Nederland afgeleverd dienen te worden, worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Na het bestellen krijg je van Beddenleeuw een automatische bevestigingsmail. Daarna zal een medewerker van de klantenservice binnen 3 werkdagen contact met je opnemen. Samen gaan jullie vervolgens in overleg omtrent het leveren van de producten. Er wordt in overleg een dagdeel uitgekozen met als voordeel dat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten. Het bedrijf stelt alles in het werk om de producten binnen 10 werkdagen bij je af te leveren. Het bedrijf stelt rekening te houden met je wensen. Je kunt overigens ook de producten ophalen. Dit zul je dan telefonisch moeten doorgeven.  

Retourprocedure

 

Het bedrijf heeft een retourprocedure opgesteld. Je hebt in totaal 14 dagen de tijd om artikelen te retourneren. Let even op dat het bij producten zoals matrassen, toppers en bedtextiel niet mogelijk is om deze terug te sturen als de verzegeling is verbroken. Dit heeft er mee te maken dat dit niet goed is voor de hygiëne. Als je de punten gecontroleerd hebt en je wilt de terugzending in orde maken dien je eerst een e-mail te sturen. Hiervoor kun je het volgende e-mail adres gebruiken: support@beddenleeuw.nl. Je zult dan een retourformulier ontvangen. Op de website van Beddenleeuw is de volledige procedure beschreven.  

Garantie

 

Bij Beddenleeuw is een 100 dagen slaapgarantie van kracht. Het bedrijf stelt dat hiermee jouw tevredenheid en comfort zijn gegarandeerd. Mocht je ontevreden zijn over het slaapcomform dan stelt het bedrijf klaar te staan om een oplossing te bedenken. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan halen ze het product gewoon weer bij je op. Je kunt dan een keuze maken tussen ruilen of een terugbetaling. Bij een terugbetaling gaat het om het volledige aankoopbedrag. Je kunt alleen aanspraak maken op de 100 dagen slaapgarantie als je boxspring en/of matras in goede conditie is. Mocht je schade hebben of bevuiling dan zal dit in mindering worden gebracht op het terug te storten bedrag.   

Wetenswaardigheden

 

Alle boxsprings worden in eigen land gemaakt. Deze zijn beschikbaar in 8 verschillende kleuren stof en 4 kleuren skai. Het bedrijf geeft aan dat comfort en luxe bij de producten van Beddenleeuw samenkomen. Beddenleeuw stelt verder haar producten tegen een lage prijs te kunnen aanbieden. Dat komt doordat de producten in Nederland gefabriceerd worden. In de showroom zul je alles vinden dat zorgt voor een lekkere en gezonde nachtrust.  

Welke klantervaringen zijn er bij Beddenleeuw?

 

Ben je klant bij Beddenleeuw? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij Beddenleeuw gekocht? Ben je tevreden over de service bij Beddenleeuw? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij Beddenleeuw? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij Beddenleeuwte te kopen? We stellen het zeer op prijs als jij via NederlandReview je mening geeft over dit bedrijf. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het grootste en meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van Nederland.    

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (24)

Anderen bekeken ook