NederlandReview

  Ervaringen Beddenleeuw

  Zoek je een organisatie die producten ter verbetering van je slaapcomfort verkoopt? Lees via NederlandReview wat de ervaringen zijn bij Beddenleeuw. Dit is het platform voor de objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Wat is Beddenleeuw?

  Beddenleeuw is een bedrijf welke producten verkoopt ter behoeve van de slaapcomfort. Je kunt hier denken aan boxsprings, slaapbanken, matrassen en accessoires. De showroom van Beddenleeuw is gevestigd in Zaltbommel.

  Beste Deal van Nederland @ Bosch Bedding

  Bestellen & leveren

  Voor bestellingen die in Nederland afgeleverd dienen te worden, worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Na het bestellen krijg je van Beddenleeuw een automatische bevestigingsmail. Daarna zal een medewerker van de klantenservice binnen 3 werkdagen contact met je opnemen. Samen gaan jullie vervolgens in overleg omtrent het leveren van de producten. Er wordt in overleg een dagdeel uitgekozen met als voordeel dat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten. Het bedrijf stelt alles in het werk om de producten binnen 10 werkdagen bij je af te leveren. Het bedrijf stelt rekening te houden met je wensen. Je kunt overigens ook de producten ophalen. Dit zul je dan telefonisch moeten doorgeven.

  Retourprocedure

  Het bedrijf heeft een retourprocedure opgesteld. Je hebt in totaal 14 dagen de tijd om artikelen te retourneren. Let even op dat het bij producten zoals matrassen, toppers en bedtextiel niet mogelijk is om deze terug te sturen als de verzegeling is verbroken. Dit heeft er mee te maken dat dit niet goed is voor de hygiëne. Als je de punten gecontroleerd hebt en je wilt de terugzending in orde maken dien je eerst een e-mail te sturen. Hiervoor kun je het volgende e-mail adres gebruiken: support@beddenleeuw.nl. Je zult dan een retourformulier ontvangen. Op de website van Beddenleeuw is de volledige procedure beschreven.

  Garantie

  Bij Beddenleeuw is een 100 dagen slaapgarantie van kracht. Het bedrijf stelt dat hiermee jouw tevredenheid en comfort zijn gegarandeerd. Mocht je ontevreden zijn over het slaapcomform dan stelt het bedrijf klaar te staan om een oplossing te bedenken. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan halen ze het product gewoon weer bij je op. Je kunt dan een keuze maken tussen ruilen of een terugbetaling. Bij een terugbetaling gaat het om het volledige aankoopbedrag. Je kunt alleen aanspraak maken op de 100 dagen slaapgarantie als je boxspring en/of matras in goede conditie is. Mocht je schade hebben of bevuiling dan zal dit in mindering worden gebracht op het terug te storten bedrag.

  Wetenswaardigheden

  Alle boxsprings worden in eigen land gemaakt. Deze zijn beschikbaar in 8 verschillende kleuren stof en 4 kleuren skai. Het bedrijf geeft aan dat comfort en luxe bij de producten van Beddenleeuw samenkomen. Beddenleeuw stelt verder haar producten tegen een lage prijs te kunnen aanbieden. Dat komt doordat de producten in Nederland gefabriceerd worden. In de showroom zul je alles vinden dat zorgt voor een lekkere en gezonde nachtrust.

  Welke klantervaringen zijn er bij Beddenleeuw?

  Ben je klant bij Beddenleeuw? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij Beddenleeuw gekocht? Ben je tevreden over de service bij Beddenleeuw? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij Beddenleeuw? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij Beddenleeuwte te kopen? We stellen het zeer op prijs als jij via NederlandReview je mening geeft over dit bedrijf. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het grootste en meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van Nederland.

  Beddenleeuw
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.6
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  7.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Boxspring Mila 160x210 met bamboe topper

  De Mila gekozen vanwege extra pocketvering in de bodem. Moet zeggen dat het qua prijs/kwaliteit echt uitstekend is, de boxspring ligt erg comfortabel. Werd al vrij snel gebeld voor een leveringsafspraak en bij de bezorgers waren netjes in het aangegeven tijdvak. Echt een pluspunt dat een zelf samengesteld bed zo snel geleverd kan worden!

  Door: Thomas29-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  bed

  Ik vond de keuze op de website echt goed en de prijzen waren lager dan ik had verwacht. Dus enthousiast een bed besteld.
  Wel jammer dat de levertijd langer was geworden. Dat kwam door de corona ofzo, maar toch beetje balen want ik zat er toch op te wachten..

  maar nu ben ik blij ermee want ik heb alles ontvangen!

  Door: Vere 10-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Boxspring Sara 180x200

  Wat een fantastisch bed! Nadat ik had besteld werd ik gebeld met de mededeling dat het erg druk was. Uiteindelijk is het bed toch binnen twee weken geleverd. We slapen er echt heerlijk op. Ook het traagschuim topmatras kan ik iedereen aanraden. Hele fijne toevoeging!

  Door: Jos27-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bed 160x 200

  Niet eens tot een levering kunnen komen.

  Ik woon in de kop van Overijssel en ze konden mij niet leveren na 4 uur of voor 10 uur. Wij werken alle bij iedere dag dus nu maar geannuleerd. Hopelijk krijg ik snel mijn geld terug.

  Bestel hier niet als je niet hele dagen thuis bent. De planner van de bezorging kan niet plannen!

  Door: Carmen24-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Beddenleeuw

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Beddenleeuw een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Beddenleeuw. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Beddenleeuw actief?

  Beddenleeuw is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beddenleeuw gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.