NederlandReview

  Ervaringen Bedden.nl

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Bedden.nl? Bedden.nl is een grote woonwinkel gericht op de verkoop van bedden. Bedden.nl is de grootste online speciaalzaak voor bedden van ons land. Het is goed om hun site te bekijken om zo een indruk te krijgen van hun. Ook is het goed om de reviews te lezen op Nederlandreview.nl over Bedden.nl. Bekijk de verschillende mogelijkheden en opties om volop te genieten van een mooi nieuw bed.  

  Over bedden.nl
  Bedden.nl is de grootste speciaalzaak voor bedden op het internet in Nederland. Een klantgerichte service en volop betaalbare bedden en accessoires voor in de slaapkamer van een uitstekende kwaliteit zorgen voor een goed aanbod. Het is het doel van Bedden.nl om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland volop kan genieten van een goede nachtrust. Het maakt niet uit of het om een boxspring gaat, een dekbed, een orthopedisch kussen, waterbed of strak ontworpen bed. Het is mogelijk om een compleet nieuw slaapkamer te bestellen bij

  Bedden.nl. 
  Betaalbaar en van een topkwaliteit! 
  Bij Bedden.nl treft u de bedden aan voor een uitstekende prijs. Het is zelfs mogelijk, dat u gaat dromen van deze prijzen. De kwaliteit staat voorop bij Bedden.nl. Het is echter wel bekend, dat u niet teveel wilt betalen voor een bed. Omdat de grootste kostenposten niet bij Bedden.nl voorkomen (verkooppersoneel, een grote showroom, verwarmingskosten en tal van andere kosten) is het mogelijk om de bedden ook goedkoper aan te bieden.   

  Een topservice
  Natuurlijk is het belangrijk om naast een kwaliteit product, een lage prijs ook een goede service te krijgen. De bedden worden altijd door een kwaliteitscontrole team gecontroleerd. Ook wordt er altijd gekeken naar mogelijkheden om zaken te verbeteren bij Bedden.nl. Daarnaast is er altijd een garantie van 2 jaar. Het maakt niet uit of het om slaapkamer meubelen gaat, bedlinnen, kussens of een matras of compleet bed. 

  Diensten van bedden.nl
  Bedden.nl is de beddenspeciaalzaak van Nederland op het internet.  Er worden tal van verschillende producten en diensten aangeboden. Zo zijn er verschillende soorten bedden, bedlinnen, slaapkamer meubels, kasten en ook andere producten. Ze worden allemaal rechtstreeks van de fabrikant aan de consument geleverd. Hierdoor zijn er geen dure showrooms nodig en zijn de producten van Bedden.nl veel goedkoper.

  Klachten, tips en complimenten over en voor bedden.nl
  Bedden.nl vindt service en tevreden klanten erg tevreden. Een klacht wordt daarom altijd zeer serieus genomen. Het is goed om te ontdekken, hoe netjes en correct iedere klacht bij Bedden.nl afgewikkeld wordt. Misschien is dat wel een van de redenen waarom er zoveel complimenten binnenkomen bij hun. 

  Uw mening over bedden.nl
  Heeft u al eens een bed of ander product van Bedden.nl besteld? Ligt u nu nog steeds te dromen of heeft u nachtmerries van de bedden van hun? Deel uw mening op Nederlandreview.nl en laat anderen zien hoe goed of minder goed Bedden.nl is. 

   

  Betrouwbare bedden en service? Goede (en goedkope) levering? Lees ervaringen van klanten die reeds kochten bij bedden.nl. Lees beoordelingen op NederlandReview!

  Bedden.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  8,4
  83% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9

  Service

  8,6

  Prijs

  8,4

  Leveren

  7,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Heel erg slecht bedrijf! KOOP HIER NIET!!!

  Maurice16-11-2018

  Ik heb begin september een bed besteld via deze website. De levertijd zou 2/3weken zijn. Na 4,5 weken heb ik het bed binnen gekregen echter bleek het niet het bed te zijn wat ik had besteld! En dus gelijk een mail gestuurd voor omruil van de foute producten. Tot de dag van vandaag (16 november) ben ik nogsteeds aan het wachten op mijn bed die nu al zon 6 weken te laat is! Ze zouden mij vorige week bellen voor de omruil. Is ook niet gedaan en ik krijg maar niks te horen na al die belletjes die ik zelf gepleegd heb. Hele slechte zaak dit echt enorm teleurstellend bespaar uw moeite en geld en koop hier alstublieft niks!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Boxspring gekocht !!!

  R.de Leeuw11-06-2018

  online bij dit bedrijf een boxspring gekocht, levering prima op tijd. bed voldeed aan alle verwachtingen, was alleen 10 cm te lang. foutje bij de fabriek. na telefonisch contact te hebben gehad, was de keus week later bed in goede maat (oude bed was dag van bezorging al opgehaald) dus niet handig ,of een dekbed, dekbedovertrek, splittopper hoeslaken in de maat van het te groot bezorgde bed. (ons beddengoed was te klein voor het nieuwe bed) we zijn voor de laatste optie gegaan. mocht nog kiezen uit 3 opties dekbedovertrekken. We zijn dus dik tevreden met de geboden oplossing !!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  veel vragen over nieuw bed aanschaf

  H.14-02-2017

  Omdat het nogal een grote uitgave is en ik bovendien een goede koop wil doen waar ik dan jaren mee vooruit kan, verwacht ik veel service van een beddenwinkel en gelukkig zijn ze hier erg open voor vragen, ook als je er veel hebt zoals ik.

  Daardoor kon ik een betere keuze maken en wist ik mij geholpen ook voor als er in de toekomst iets mee zou zijn.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Super service

  Hendrik01-12-2016

  Kocht een dekbed maar dat was een mt te klein. Ruilen? Dat mocht. Nieuw dekbed binnen, partner niet tevreden over dikte van de zomerdekbed. Weer ruilen? Ja hoor. Nu de dunste zomerdekbed thuis en het teveel betaalde binnen een week teruggestort gekregen. Daarom voor ons een super service, dat mag ook wel gezegd worden. Levering mag van mij iets sneller daarom 4*, ben ongeduldig...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  bed besteld

  Anders29-08-2016

  Goed advies gekregen via bedden.nl en ze hadden genoeg voor mij om uit te kiezen.
  Levering duurde wel even, maar dat schijnt standaard te zijn.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Heerlijk slapen

  Gerdie29-09-2015

  Een nieuw bed aanschaffen - ik keek er erg tegenop. Maar online ging dat bij bedden.nl eigenlijk heel makkelijk. Goedkoper dan gedacht (scheelt toch zo weer een paar tientjes) en je hoeft niet met een bed te lopen zeulen, het wordt gewoon bezorgd. Ideaal.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Bedden.nl

  Uw beoordeling