NederlandReview

  Ervaringen Bedden.nl

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Bedden.nl? Bedden.nl is een grote woonwinkel gericht op de verkoop van bedden. Bedden.nl is de grootste online speciaalzaak voor bedden van ons land. Het is goed om hun site te bekijken om zo een indruk te krijgen van hun. Ook is het goed om de reviews te lezen op NederlandReview over Bedden.nl. Bekijk de verschillende mogelijkheden en opties om volop te genieten van een mooi nieuw bed.

  Over bedden.nl

  Bedden.nl is de grootste speciaalzaak voor bedden op het internet in Nederland. Een klantgerichte service en volop betaalbare bedden en accessoires voor in de slaapkamer van een uitstekende kwaliteit zorgen voor een goed aanbod. Het is het doel van Bedden.nl om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland volop kan genieten van een goede nachtrust. Het maakt niet uit of het om een boxspring gaat, een dekbed, een orthopedisch kussen, waterbed of strak ontworpen bed. Het is mogelijk om een compleet nieuw slaapkamer te bestellen bij

  'Het ziekenhuis kan het niet aan' - Tekort aan bedden, mondkapjes en personeel - NOS Journaal

  Bedden.nl.

  Betaalbaar en van een topkwaliteit!
  Bij Bedden.nl treft u de bedden aan voor een uitstekende prijs. Het is zelfs mogelijk, dat u gaat dromen van deze prijzen. De kwaliteit staat voorop bij Bedden.nl. Het is echter wel bekend, dat u niet teveel wilt betalen voor een bed. Omdat de grootste kostenposten niet bij Bedden.nl voorkomen (verkooppersoneel, een grote showroom, verwarmingskosten en tal van andere kosten) is het mogelijk om de bedden ook goedkoper aan te bieden.

  Een topservice

  Natuurlijk is het belangrijk om naast een kwaliteit product, een lage prijs ook een goede service te krijgen. De bedden worden altijd door een kwaliteitscontrole team gecontroleerd. Ook wordt er altijd gekeken naar mogelijkheden om zaken te verbeteren bij Bedden.nl. Daarnaast is er altijd een garantie van 2 jaar. Het maakt niet uit of het om slaapkamer meubelen gaat, bedlinnen, kussens of een matras of compleet bed.

  Diensten van bedden.nl

  Bedden.nl is de beddenspeciaalzaak van Nederland op het internet. Er worden tal van verschillende producten en diensten aangeboden. Zo zijn er verschillende soorten bedden, bedlinnen, slaapkamer meubels, kasten en ook andere producten. Ze worden allemaal rechtstreeks van de fabrikant aan de consument geleverd. Hierdoor zijn er geen dure showrooms nodig en zijn de producten van Bedden.nl veel goedkoper.

  Klachten, tips en complimenten over en voor bedden.nl

  Bedden.nl vindt service en tevreden klanten erg tevreden. Een klacht wordt daarom altijd zeer serieus genomen. Het is goed om te ontdekken, hoe netjes en correct iedere klacht bij Bedden.nl afgewikkeld wordt. Misschien is dat wel een van de redenen waarom er zoveel complimenten binnenkomen bij hun.

  Uw mening over bedden.nl

  Heeft u al eens een bed of ander product van Bedden.nl besteld? Ligt u nu nog steeds te dromen of heeft u nachtmerries van de bedden van hun? Deel uw mening op NederlandReview en laat anderen zien hoe goed of minder goed Bedden.nl is.

  Betrouwbare bedden en service? Goede (en goedkope) levering? Lees ervaringen van klanten die reeds kochten bij bedden.nl. Lees beoordelingen op NederlandReview!

  Bedden.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

  6.8
  56% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.8
  Service
  rating
  6.4
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  6.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bedden.nl

  Uw beoordeling

  Topper

  Bestelling (1273313123) op 1-10 via Bol geplaatst en zou vandaag worden geleverd.
  Nog niets ontvangen en ook geen track en trace is beschikbaar.
  Ineens zijn ook alle producten van jullie van de Bol website gehaald. Ook jullie blijken niet bereikbaar (telefoonnummer via website wordt niet beantwoord) en ik zag een groot aantal KVK inschrijvingen op dit (woon)adres gevestigd. Lijkt mij erg op oplichting en heb dit ook bij Bol ondertussen aangegeven. Indien vandaag bestelling niet binnen dan ontvang ik graag binnen 24 uur mijn geld terug of we zullen zeker niet schromen om een en ander bij de advocaat neer te leggen om alles tot op de bodem te gaan uitzoeken. Vanzelfsprekend doen we dan tevens aangifte van oplichting.

  Door: Michella Fijneman05-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Pocketvering matras

  Op vrijdag 5 juli 2021 bestelden wij een matras en onderlakens bij Bedden.nl
  Het matras werd met 3 dagen bezorgt. Bij nader inzien bleek het gekochte matras te hard voor ons. Wij hebben telefonisch contact opgenomen met Bedden.nl en zijn opnieuw naar Molenhoek gegaan, alwaar de showroom zich bevindt. Aldaar heel hartelijk ontvangen door Dilber die ons direkt koffie aanbood. Wij hebben een nieuw matras uitgezocht. Dit is vandaag bezorgd. Keurig uitgepakt en op het bed gelegd door de bezorger. Het verpakkingsmateriaal netjes meegenomen.

  Wij zijn zeer tevreden over de service en werkwijze van Bedden.nl en bevelen dit bedrijf van harte aan.

  Door: Harry Wigchert04-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Dekbed overtrek

  Plus punten heb ik niet, ik wacht vanaf 1 April op een levering, 3 keer een mail gestuurd daar kwam geen reactie op, na 5 telefoontjes iemand aan de lijn, die beloofde dat ik het de volgende dag binnen zou hebben maar dat is in middels weer 2 weken geleden. Ik ga hier een juridische zaaak van maken, een leuk programma voor radar.

  Door: Heesbeen07-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Boxspring zeus

  8 mei 2021 boxspring zeus besteld, zou 7 tot 10 dagen duren de levering. 25 mei vanaf 08.30 gaan bellen gezien ik nog niks gehoord had over de levering. Na 15 x bellen nog geen gehoor. Dan maar mailen, hier kreeg ik de zelfde dag reactie. Kreeg een vage mail dat er intern iets fout zou zijn gegaan en dat de boxspring vrijdag 28 mei geleverd zou worden tussen 17.00 en 19.00. Vervolgens mijn oude bed in de middag laten ophalen zodat ik ruimte zou hebben voor mijn nieuwe bed. Helaas heel de avond gewacht en geen bed ontvangen. Kan nu op de bak slapen. Bestel hier geen bed !!!

  Door: Kim28-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Boxspring Calypso

  Heel tevreden over bedden.nl! Ik kom uit amstelveen en de showroom zit tegen de duitse grens, geen zin om op en neer te rijden dus. Meisje aan de telefoon is zelf naar de showroom gelopen om mijn vragen gedetailleerd te beantwoorden. Ik heb de boxspring zojuist ontvangen en ben er hartstikke tevreden mee!

  Door: Paulie07-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Topper luna koudschuim

  Topper besteld en de volgende dag netjes geleverd echter zat er een grote vlek, om te controleren of dit op de verpakking zat of echt op het product, hebben wij het open moeten maken. Het bleek dus echt in de topper te zitten. Na fotos gestuurd te hebben en telefonisch contact gehad te hebben, heb ik de volgende dag meteen een nieuwe topper gekregen en de oude werd weer netjes mee terug genomen. Ik vond het allemaal heel soepel verlopen!

  Door: Maartje02-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Topper Luna koudschuim

  Transportbedrijven hebben het hartstikke druk in deze periode, maar bedden.nl kon zo snel mijn topper leveren met een eigen chauffeur. Prima service

  Door: Roos31-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Boxspring Zeus!

  Ik ben positief verrast door het brede assortiment! Vorige week twijfelde ik over een boxspring en deze week keek ik weer op de site, maar ik zag ineens veel meer bedden dan e vorige keer. Dit keer meteen verliefd geworden op boxspring Zeus en dus ook meteen besteld!

  Door: Lilly M.29-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Snorban Kussen

  Onlangs het snorban kussen aangeschaft bij bedden.nl. Ik lig al maanden wakker door het gesnurk van mijn partner. Nu niet meer!! Ik ben lekker uitgerust en mijn man ook;) De levering was gewoon prima oprijd.

  Door: Anja Weelderen09-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Combi matras siesta hr koudschuim Nasa traagschuim 25 cm

  Goede service
  snelle levering
  goed matras

  Door: Karel van den Berg08-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Boxspring Hera

  Ongeveer een maand geleden heb ik een boxspring Hera besteld en binnen een week werd deze geleverd en gemonteerd waar ik wilde dat hij zou staan! Ik slaap een maand al heerlijk, bedankt bedden.nl!

  Door: ragibe ozyildiz04-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Ledikant

  27 mei 2020 een ledikant besteld het is nu11 aug. en nog steeds niets binnen. Kan dit bedrijf telefonisch niet bereiken. Mailtjes daar word ik aan het lijntje gehouden ben het goed zat.
  Wat een vaag bedrijf wel geld vangen maar niet leveren!!

  Door: Sandra Heikamp11-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Boxspring

  Een jaar geleden hadden we boxpring gekocht bij bedden.nl wat bijna €1000,- heeft gekost. Binnen 1 jaar was de matras ingezakt (veering kapot) en maakte ontzettend veek krakend geluid. Hierdoor heb ik rugklachten gekregen. Dit heb ik ze gemeld. Uit verzoek van bedden.nl. moest ik een video-opname maken van het geluid. Dit gedaan. Ze hadden me gelijk terecht gegeven en we kregen een nieuwe matras (andere matras wat volgens hun betere kwaliteit was). Die andere was uit het assortiment. Nou, prima dacht ik. Na de eerste dag gebruiken van het nieuwe matras, merkte ik al snel dat deze ook kraakte. Met volle teleurstelling berichte ik dit. Het eerste wat ze aangaven was " het spijt ons enorm, we hebben niet eerder deze klachten gekregen". Nou ja zeg. Alsof ik hier aan het liegen ben. Trouwens bij de eerste matras was het dezelfde reactie. Kortom mensen, geen aankoop doen bij bedden.nl. Zonder van je geld.

  Door: T. Hokelekli25-02-2020
  ragibe ozyildiz04-03-2021

  Een maand geleden een boxspring gekocht. Binnen een week geleverd en gemonteerd op de plek waar ik wilde dat hij zou staan. Ik slaap heerlijk! Bedankt bedden.nl!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Boxspring

  KOOP HIER NOOIT WAT! Omzeilen de wet, betalen je niks terug, overal proberen ze extra geld bij te krikken. Zo word een boxspring zogenaamd gratis thuis geleverd, maar alleen letterlijk tot de voordeur. Wil je dat het bed naar binnen of een verdieping hoger wordt bezorgd? Dan €50 extra. En die 90 slaapgarantie is ook klare onzin. Want ja, je moet dan WEER €50 extra betalen, terwijl dat nergens op hun website beschreven staat! Verkeerd formaat matras geleverd, gezeik met de bezorging gehad, en daarna niet eens fatsoenlijk gebruik kunnen maken van de 14 dagen bedenktijd, óf van de 90 dagen slaapgarantie, DOOR HUN FOUTEN. En restitutie of iets geven? Nee hoor, NIKS krijg je terug. Grootste fout ooit om hier te bestellen, wat een schaamteloze criminelenpraktijk!

  Door: Onew06-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  King Matras

  Totaal geen pluspunten.
  De levertijd zou onder het product staan en stond er ook. Hier stond 1 tot 7 werkdagen. Drie weken verder en de matras is er nog niet. Wordt mij op een gegeven moment vertelt dat het 2 januari aan GLS is meegeleverd en onderweg was. Na twee dagen contact opgenomen met GLS en die vertelde mij dat er helemaal geen Matras aan hun was meegegeven maar alleen maar mijn gegevens. Ze liegen dus ook nog. Tot nu toe nog geen Matras gekregen. Bestel hier niet is mijn advies

  Door: Heidi10-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Boxspring

  Criminele praktijken wat in mijn voorgaande bericht staat is het volgens de wet wel geld verdienen door de wet te omzeilen echter achteraf zie en voel ik het niet zo dus dat neem ik terug hun service en gedrag buiten annuleringsbeleid om zijn wel 5 sterren

  Door: Antal Santcroos27-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Bed

  Wettelijk gezien mag een klant binnen 14 dagen na aankoop afzien van een aankoop bedden.nl lapt dit aan zijn laars of beter gezegd aan zijn bed en gaat toch facturen sturen dus een bedrijf die criminele praktijken toepast zie consuwijzer.nl

  Door: Antal Santcroos22-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  zwevend bed

  Besteld op 27 april "direct uit voorraad leverbaar" twee maanden later nog steeds aan het wacht. Als je belt, wordt je aan het lijntje gehouden, je blijft thuis omdat ze komen leveren, waarna dat niet gebeurd. Als je enige waarde hecht aan je tijd, koop je een bed ergens anders. Wij hebben het onze nog niet gekregen, ik begin ook al te vrezen voor de kwaliteit.

  Door: astrid 10-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Super slechte service

  Bed besteld op 16 februari, leveringstermijn datum 10 april. Heel de dag thuis gebleven, chauffeur zou aan de deur zijn geweest alleen bellen ze niet aan. Ze werken met een extern bedrijf om de bedden te leveren maar er is geen enkele communicatie tussen deze firmas!!! Dezelfde dag gebeld en gemaild met bedden.nl voor de levering nog loopt het fout. Ze doen geen enkele moeite omhun fout recht te zetten. Vandaag nogmaals gebeld en ze gingen vandaag 17 april een nieuwe leveringstermijn datum geven maar wat heb ik niet gezien!? Hopeloos bedrijf, slechtste service ooit!!!!! Wel al alles betaald maar leveren van bed is blijkbaar niet belangrijk.

  Door: Vanbaelen17-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Heel erg slecht bedrijf! KOOP HIER NIET!!!

  Ik heb begin september een bed besteld via deze website. De levertijd zou 2/3weken zijn. Na 4,5 weken heb ik het bed binnen gekregen echter bleek het niet het bed te zijn wat ik had besteld! En dus gelijk een mail gestuurd voor omruil van de foute producten. Tot de dag van vandaag (16 november) ben ik nogsteeds aan het wachten op mijn bed die nu al zon 6 weken te laat is! Ze zouden mij vorige week bellen voor de omruil. Is ook niet gedaan en ik krijg maar niks te horen na al die belletjes die ik zelf gepleegd heb. Hele slechte zaak dit echt enorm teleurstellend bespaar uw moeite en geld en koop hier alstublieft niks!!!

  Door: Maurice16-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Bedden.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 25 ervaringen geplaatst over Bedden.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bedden.nl actief?

  Bedden.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bedden.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.