Bedden.nl

6.5

Bestellen

6

Service

6.9

Prijs

5.7

Levering

57.1%

Zou hier weer kopen

Bedden.nl

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Bedden.nl? Bedden.nl is een grote woonwinkel gericht op de verkoop van bedden. Bedden.nl is de grootste online speciaalzaak voor bedden van ons land. Het is goed om hun site te bekijken om zo een indruk te krijgen van hun. Ook is het goed om de reviews te lezen op NederlandReview over Bedden.nl. Bekijk de verschillende mogelijkheden en opties om volop te genieten van een mooi nieuw bed.  

Over bedden.nl

Bedden.nl is de grootste speciaalzaak voor bedden op het internet in Nederland. Een klantgerichte service en volop betaalbare bedden en accessoires voor in de slaapkamer van een uitstekende kwaliteit zorgen voor een goed aanbod. Het is het doel van Bedden.nl om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland volop kan genieten van een goede nachtrust. Het maakt niet uit of het om een boxspring gaat, een dekbed, een orthopedisch kussen, waterbed of strak ontworpen bed. Het is mogelijk om een compleet nieuw slaapkamer te bestellen bij

Bedden.nl. 

Betaalbaar en van een topkwaliteit! 
Bij Bedden.nl treft u de bedden aan voor een uitstekende prijs. Het is zelfs mogelijk, dat u gaat dromen van deze prijzen. De kwaliteit staat voorop bij Bedden.nl. Het is echter wel bekend, dat u niet teveel wilt betalen voor een bed. Omdat de grootste kostenposten niet bij Bedden.nl voorkomen (verkooppersoneel, een grote showroom, verwarmingskosten en tal van andere kosten) is het mogelijk om de bedden ook goedkoper aan te bieden.   

Een topservice

Natuurlijk is het belangrijk om naast een kwaliteit product, een lage prijs ook een goede service te krijgen. De bedden worden altijd door een kwaliteitscontrole team gecontroleerd. Ook wordt er altijd gekeken naar mogelijkheden om zaken te verbeteren bij Bedden.nl. Daarnaast is er altijd een garantie van 2 jaar. Het maakt niet uit of het om slaapkamer meubelen gaat, bedlinnen, kussens of een matras of compleet bed. 

Diensten van bedden.nl

Bedden.nl is de beddenspeciaalzaak van Nederland op het internet.  Er worden tal van verschillende producten en diensten aangeboden. Zo zijn er verschillende soorten bedden, bedlinnen, slaapkamer meubels, kasten en ook andere producten. Ze worden allemaal rechtstreeks van de fabrikant aan de consument geleverd. Hierdoor zijn er geen dure showrooms nodig en zijn de producten van Bedden.nl veel goedkoper.

Klachten, tips en complimenten over en voor bedden.nl

Bedden.nl vindt service en tevreden klanten erg tevreden. Een klacht wordt daarom altijd zeer serieus genomen. Het is goed om te ontdekken, hoe netjes en correct iedere klacht bij Bedden.nl afgewikkeld wordt. Misschien is dat wel een van de redenen waarom er zoveel complimenten binnenkomen bij hun. 

Uw mening over bedden.nl

Heeft u al eens een bed of ander product van Bedden.nl besteld? Ligt u nu nog steeds te dromen of heeft u nachtmerries van de bedden van hun? Deel uw mening op NederlandReview en laat anderen zien hoe goed of minder goed Bedden.nl is. 


 


Betrouwbare bedden en service? Goede (en goedkope) levering? Lees ervaringen van klanten die reeds kochten bij bedden.nl. Lees beoordelingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (28)

Topper

12 aug een topper besteld. Tussen de 2 á 5 dagen levertijd. En toen werd het stil. Gebeld naar het nummer op de site, dagen lang, maar krijg te horen dat dit nummer tijdelijk niet bereikbaar is. Oke dan maar een mail sturen. Krijg een automatische reactie waarin staat dat zij tussen de 1 á 3 dagen zullen reageren. Je voelt hem al aankomen.....geen reactie. Via google een nummer gevonden van het hoofdkantoor, maar is helaas niet meer in gebruik. Via instagram een 06 nummer gevonden, maar ook deze wordt niet beantwoord. Via instagram een bericht verstuurd, maar geen reactie. Het is nu 23 aug ´23 en nog geen topper of enig teken van leven gehad. Inmiddels de bank verzocht om het geld terug te gaan halen. Want ja, op 12 aug betaald en op 13 aug wel het bedrag verzilverd.

K

Kim

23-08-2023

0forum

Topmatras Luna NASA Traagschuim ± 11cm - 80x200cm

Afgesproken levertermijn 2-5d: 10 dagen later geen levering. Geen reactie op mails, nog op de chat box!

R

Robby

10-02-2022

0forum

Prestige Pocket HR Koudschuim +-25 cm dik matras

Oplichters! Schandalig. Nepmatrassen. Bedden.nl Multitex.nl en al hun andere nep matrassenbedrijfjes van o.a. Almira Sunur Design. Ik stuurde bedden.nl een email met een vraag over 90 dagen proefslapen omdat ik 2 matrassen had gekocht. Ze mailen niet terug en nemen niet op. Op het vorige adres waar men zat. Dorpsstraat 43 Heumen (hier kwam ik vandaag achter), zit bedden.nl allang niet meer vertelde een aardige dame die daar ook zit met haar bedrijf. Ze verontschuldigde zich een beetje. Blijkbaar had ze meer gezien en meegemaakt met bedden.nl. Binnen 1-3 werkdagen geleverd? Nou, nee... bedden.nl zit nu in Molenhoek, Spijkerweg 1 maar ook hier neemt niemand op. Ze hebben ook op de Spijkerweg 1 een dochterbedrijf dat heet Multitex Bedding. Hier namen 2 turkse dames (? en Almira Sunur Design) op, na zenuwachtig de lijnen aan elkaar doorgegeven te hebben en aparte uitspraken te hebben gedaan. Het HD Holding bv bedrijf is ook gevestigd aan het woonhuis in de Valkstraat 11, 6611 KV Overasselt. Mooi duur huis van ruim een half miljoen. Dat kun je wel betalen met mensen oplichten. Men heeft hier meerdere bedrijven ingeschreven/uitgeschreven staan. Dit kun je allemaal terugvinden via de KvK. In de buurt 'Verspreide huizen Worsum' in de gemeente Heumen is men ook ingeschreven bij de KvK. Ze zitten niet stil zal ik maar zeggen. In de namiddag kreeg ik ineens (na mijn mailtjes) wel een mailtje terug met de mededeling, dat ik bericht zou krijgen van een koeriersdienst wanneer de matrassen komen. Ik wacht het af tot vrijdag, heb ik gezegd. Inmiddels is het vrijdag, en nog steeds niets vernomen van mijn matrassen. Op mijn laatste email wordt niet gereageerd. En vandaag via de telefoon word ik ook niet wijzer. In communiceren met de klant kunnen ze nog veel leren. Ik kan niet meer doen dan weer wachten. Het account van Almira Sunur Design is inmiddels dichtgezet, dus moet je aanvragen om haar te volgen. Het wordt te heet onder de voeten. Mijn recensie bij Multitex Bedding heeft Multitex Bedding maar weggehaald. En de andere recensie van vrijdag over top service hebben ze ook zelf geplaatst. Heel flauw. Ga dan het gesprek met me aan, als je niks te verliezen hebt en een top service garandeerd. Nu kreeg ik ineens bericht van een 2e koeriersdienst dat de matrassen zaterdag 4 december geleverd worden. We zullen zien. Er stopte een witte bus met een familielid? Hij gaf de nepmatrassen af. We controleerde de matrassen en wat denk je? Nep! Hartstikke nep. 210x90 was afgesneden op 200 meter. Het laatste stukje zat er verfrommeld bij. Schandalig! Almira Sunur Design! En maar poggen in je dure huis in Valkstraat 11 in Overasselt van andermans duur verdiende centen.

O

Ontevreden klant

04-12-2021

0forum

Topper

Bestelling (1273313123) op 1-10 via Bol geplaatst en zou vandaag worden geleverd. Nog niets ontvangen en ook geen track en trace is beschikbaar. Ineens zijn ook alle producten van jullie van de Bol website gehaald. Ook jullie blijken niet bereikbaar (telefoonnummer via website wordt niet beantwoord) en ik zag een groot aantal KVK inschrijvingen op dit (woon)adres gevestigd. Lijkt mij erg op oplichting en heb dit ook bij Bol ondertussen aangegeven. Indien vandaag bestelling niet binnen dan ontvang ik graag binnen 24 uur mijn geld terug of we zullen zeker niet schromen om een en ander bij de advocaat neer te leggen om alles tot op de bodem te gaan uitzoeken. Vanzelfsprekend doen we dan tevens aangifte van oplichting.

M

Michella Fijneman

05-10-2021

0forum

Pocketvering matras

Op vrijdag 5 juli 2021 bestelden wij een matras en onderlakens bij Bedden.nl Het matras werd met 3 dagen bezorgt. Bij nader inzien bleek het gekochte matras te hard voor ons. Wij hebben telefonisch contact opgenomen met Bedden.nl en zijn opnieuw naar Molenhoek gegaan, alwaar de showroom zich bevindt. Aldaar heel hartelijk ontvangen door Dilber die ons direkt koffie aanbood. Wij hebben een nieuw matras uitgezocht. Dit is vandaag bezorgd. Keurig uitgepakt en op het bed gelegd door de bezorger. Het verpakkingsmateriaal netjes meegenomen. Wij zijn zeer tevreden over de service en werkwijze van Bedden.nl en bevelen dit bedrijf van harte aan.

H

Harry Wigchert

04-08-2021

0forum

Dekbed overtrek

Plus punten heb ik niet, ik wacht vanaf 1 April op een levering, 3 keer een mail gestuurd daar kwam geen reactie op, na 5 telefoontjes iemand aan de lijn, die beloofde dat ik het de volgende dag binnen zou hebben maar dat is in middels weer 2 weken geleden. Ik ga hier een juridische zaaak van maken, een leuk programma voor radar.

H

Heesbeen

07-06-2021

0forum

Boxspring zeus

8 mei 2021 boxspring zeus besteld, zou 7 tot 10 dagen duren de levering. 25 mei vanaf 08.30 gaan bellen gezien ik nog niks gehoord had over de levering. Na 15 x bellen nog geen gehoor. Dan maar mailen, hier kreeg ik de zelfde dag reactie. Kreeg een vage mail dat er intern iets fout zou zijn gegaan en dat de boxspring vrijdag 28 mei geleverd zou worden tussen 17.00 en 19.00. Vervolgens mijn oude bed in de middag laten ophalen zodat ik ruimte zou hebben voor mijn nieuwe bed. Helaas heel de avond gewacht en geen bed ontvangen. Kan nu op de bak slapen. Bestel hier geen bed !!!

K

Kim

29-05-2021

0forum

Boxspring Calypso

Heel tevreden over bedden.nl! Ik kom uit amstelveen en de showroom zit tegen de duitse grens, geen zin om op en neer te rijden dus. Meisje aan de telefoon is zelf naar de showroom gelopen om mijn vragen gedetailleerd te beantwoorden. Ik heb de boxspring zojuist ontvangen en ben er hartstikke tevreden mee!

P

Paulie

07-04-2021

0forum

Topper luna koudschuim

Topper besteld en de volgende dag netjes geleverd echter zat er een grote vlek, om te controleren of dit op de verpakking zat of echt op het product, hebben wij het open moeten maken. Het bleek dus echt in de topper te zitten. Na fotos gestuurd te hebben en telefonisch contact gehad te hebben, heb ik de volgende dag meteen een nieuwe topper gekregen en de oude werd weer netjes mee terug genomen. Ik vond het allemaal heel soepel verlopen!

M

Maartje

02-04-2021

0forum

Topper Luna koudschuim

Transportbedrijven hebben het hartstikke druk in deze periode, maar bedden.nl kon zo snel mijn topper leveren met een eigen chauffeur. Prima service

R

Roos

31-03-2021

0forum

Boxspring Zeus!

Ik ben positief verrast door het brede assortiment! Vorige week twijfelde ik over een boxspring en deze week keek ik weer op de site, maar ik zag ineens veel meer bedden dan e vorige keer. Dit keer meteen verliefd geworden op boxspring Zeus en dus ook meteen besteld!

L

Lilly M.

29-03-2021

0forum

Snorban Kussen

Onlangs het snorban kussen aangeschaft bij bedden.nl. Ik lig al maanden wakker door het gesnurk van mijn partner. Nu niet meer!! Ik ben lekker uitgerust en mijn man ook;) De levering was gewoon prima oprijd.

A

Anja Weelderen

09-03-2021

0forum

Combi matras siesta hr koudschuim Nasa traagschuim 25 cm

Goede service snelle levering goed matras

K

Karel van den Berg

08-03-2021

0forum

Boxspring Hera

Ongeveer een maand geleden heb ik een boxspring Hera besteld en binnen een week werd deze geleverd en gemonteerd waar ik wilde dat hij zou staan! Ik slaap een maand al heerlijk, bedankt bedden.nl!

R

ragibe ozyildiz

04-03-2021

0forum

Ledikant

27 mei 2020 een ledikant besteld het is nu11 aug. en nog steeds niets binnen. Kan dit bedrijf telefonisch niet bereiken. Mailtjes daar word ik aan het lijntje gehouden ben het goed zat. Wat een vaag bedrijf wel geld vangen maar niet leveren!!

S

Sandra Heikamp

11-08-2020

0forum

Boxspring

Een jaar geleden hadden we boxpring gekocht bij bedden.nl wat bijna €1000,- heeft gekost. Binnen 1 jaar was de matras ingezakt (veering kapot) en maakte ontzettend veek krakend geluid. Hierdoor heb ik rugklachten gekregen. Dit heb ik ze gemeld. Uit verzoek van bedden.nl. moest ik een video-opname maken van het geluid. Dit gedaan. Ze hadden me gelijk terecht gegeven en we kregen een nieuwe matras (andere matras wat volgens hun betere kwaliteit was). Die andere was uit het assortiment. Nou, prima dacht ik. Na de eerste dag gebruiken van het nieuwe matras, merkte ik al snel dat deze ook kraakte. Met volle teleurstelling berichte ik dit. Het eerste wat ze aangaven was " het spijt ons enorm, we hebben niet eerder deze klachten gekregen". Nou ja zeg. Alsof ik hier aan het liegen ben. Trouwens bij de eerste matras was het dezelfde reactie. Kortom mensen, geen aankoop doen bij bedden.nl. Zonder van je geld.

T

T. Hokelekli

26-02-2020

1forum

Boxspring

KOOP HIER NOOIT WAT! Omzeilen de wet, betalen je niks terug, overal proberen ze extra geld bij te krikken. Zo word een boxspring zogenaamd gratis thuis geleverd, maar alleen letterlijk tot de voordeur. Wil je dat het bed naar binnen of een verdieping hoger wordt bezorgd? Dan €50 extra. En die 90 slaapgarantie is ook klare onzin. Want ja, je moet dan WEER €50 extra betalen, terwijl dat nergens op hun website beschreven staat! Verkeerd formaat matras geleverd, gezeik met de bezorging gehad, en daarna niet eens fatsoenlijk gebruik kunnen maken van de 14 dagen bedenktijd, óf van de 90 dagen slaapgarantie, DOOR HUN FOUTEN. En restitutie of iets geven? Nee hoor, NIKS krijg je terug. Grootste fout ooit om hier te bestellen, wat een schaamteloze criminelenpraktijk!

O

Onew

06-02-2020

0forum

King Matras

Totaal geen pluspunten. De levertijd zou onder het product staan en stond er ook. Hier stond 1 tot 7 werkdagen. Drie weken verder en de matras is er nog niet. Wordt mij op een gegeven moment vertelt dat het 2 januari aan GLS is meegeleverd en onderweg was. Na twee dagen contact opgenomen met GLS en die vertelde mij dat er helemaal geen Matras aan hun was meegegeven maar alleen maar mijn gegevens. Ze liegen dus ook nog. Tot nu toe nog geen Matras gekregen. Bestel hier niet is mijn advies

H

Heidi

10-01-2020

0forum

Boxspring

Criminele praktijken wat in mijn voorgaande bericht staat is het volgens de wet wel geld verdienen door de wet te omzeilen echter achteraf zie en voel ik het niet zo dus dat neem ik terug hun service en gedrag buiten annuleringsbeleid om zijn wel 5 sterren

A

Antal Santcroos

27-07-2019

0forum

Bed

Wettelijk gezien mag een klant binnen 14 dagen na aankoop afzien van een aankoop bedden.nl lapt dit aan zijn laars of beter gezegd aan zijn bed en gaat toch facturen sturen dus een bedrijf die criminele praktijken toepast zie consuwijzer.nl

A

Antal Santcroos

23-07-2019

0forum