NederlandReview

  Ervaringen Beach-cruiser.nl

  Tegenwoordig is het straatbeeld op het gebied van fietsen erg veranderd ten opzichte van een tiental jaren geleden. Je ziet steeds meer bijzondere fietsen rijden met mandjes, kratten en andere accessoires. Bovendien zijn er andere, stoere en hippe modellen bijgekomen zoals de transportfiets en de beachcruiser. Beach-cruiser.nl speelt hierop in door in hun webshop beachcruisers en andere fietsen en fietsaccessoires aan te bieden. Hier op NederlandReview lees je wat ander klanten vinden van dit bedrijf.

  Over Beach-cruiser.nl


  Bij Beach-cruiser.nl kun je de nieuwste trends vinden op het gebied van de beachcruiser, kinderfietsen, transportfietsen en meer. De laatste jaren is een fiets niet meer alleen een vervoermiddel, maar ook een item met een eigen unieke stijl en uitstraling, waarbij iedereen zelf accessoires toevoegt om uitdrukking te geven aan zijn/haar eigen lifestyle. Voor fietsen en fietsaccessoires van o.a. de merken Johnny Loco, Felt, Basman, Electra Bikesen Project 346 kun je terecht bij Beach-cruiser.nl.


  Racen met beach cruisers

  Diensten

  In de webshop van Beach-cruiser.nl vind je de aangeboden artikelen verdeeld over de volgende categorieën:

  • Accessoires: o.a. bellen, bidons, fietsaanhangers, fietscomputers, manden, kratten, etc.
  • Onderdelen: o.a. zadels, spatborden, banden, remmen, verlichtingsonderdelen, etc.
  • Men’s
  • Ladies’
  • Kids’
  • Bakfietsen
  • E-Bikes
  • Tandems

  Wat opvalt bij het bekijken van de webshop tijdens het schrijven van dit stuk is dat er geen producten te vinden zijn in de drie laatste categorieën. Mocht je vragen hebben over het bestellen bij deze webshop, dan kun je links onderaan op de startpagina onder het woord ‘Klantenservice’ klikken op ‘Overzicht’. Je komt dan op een pagina terecht waar allerlei informatie te vinden is over betaalmogelijkheden, levertijden, etc.

  Verzending en betaling


  Bij Beach-cruiser.nl kun je op vele manieren betalen zoals via iDeal, PayPal, Creditcard, Afterpay, etc. De levertijd voor de meeste artikelen is 3 tot 5 werkdagen. Als het product op voorraad is, dan kan het mogelijk de volgende dag al in huis zijn indien je voor 15.00 uur besteld. De verzendkosten voor bestellingen lager dan € 50,- zijn € 5,95. Daarboven leveren ze de artikelen gratis thuis af.

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt, stuur dan een duidelijke mail naar klachten@beach-cruiser.nl. Heb je foto’s van de klacht, stuur deze dan meteen mee, evenals je bestel- of factuurnummer. Stuur ook een bericht naar dit adres als je een defect artikel hebt ontvangen, of wanneer deze binnen de zichttermijn van 14 dagen kapot gegaan is. Je zult snel via e-mail een bericht ontvangen over de verdere afhandeling van je klacht. Ben je niet tevreden over de afhandeling? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Het is ook mogelijk om je klacht voor te leggen aan het Europees ODR Platform.

  Wat is jouw mening over Beach-cruiser.nl?


  Wat vind jij van deze webshop, kon je er vinden wat je zocht of viel dit in de praktijk toch tegen? Hebben ze goede producten tegen een redelijke prijs of vind je ze overdreven duur? Vertel ons alles over jouw ervaringen met deze webshop, hiermee help jij andere klanten om beter te bepalen of zij wel of niet bij hun een bestelling zullen doen.

  Kun je bij Beach-cruiser.nl die gave fiets vinden die je zoekt? Of valt dit aanbod tegen en kun je bij hen vooral alleen fietsaccessoires bestellen?

  Beach-cruiser.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Beach-cruiser.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Beach-cruiser.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Beach-cruiser.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Beach-cruiser.nl actief?

  Beach-cruiser.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beach-cruiser.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.