BBQwinQel

10

Bestellen

2

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

BBQwinQel

Wie zegt dat je niet het hele jaar kunt genieten van een heerlijke barbecue? We hebben in Nederland nu eenmaal niet veel dagen zon en daarom moeten we er ook in de winter iets van proberen te maken. Bij BBQwinQel hebben ze barbecues die ook in de wintermaanden gebruikt kunnen worden. Je kunt met hun aanbod het hele jaar genieten van een heerlijk stuk vlees op de grill. Heb jij al een barbecue gevonden in de webshop, maar wil je eerst weten wat andere klanten van BBQwinQel vinden? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen. Echte klanten vertellen je alles over hun ervaringen met de barbecues.


Over BBQwinQel

De webshop is onderdeel van Tuincentrum Coppelmans in Nuenen. Het tuincentrum wilde klanten in heel Nederland kunnen bereiken met hun producten en besloot daarom verschillende webshops te beginnen. In de webshop van BBQwinQel vind je alles op het gebied van barbecues. Ze hebben houtskool barbecues, elektrische barbecues, maar ook gasbarbecues. Ze noemen zichzelf de barbecue specialist van Nederland en willen klanten alleen de beste kwaliteit bieden. Wat hun klanten vinden van de barbecue specialist lees je natuurlijk in hun reviews.
Het assortiment van BBQwinQel

Het assortiment in de webshop bestaat niet alleen uit barbecues. Ze hebben ook openhaarden om de tuin warm en gezellig te maken. Alle producten zijn van bekende merken die garant staan voor kwaliteit. Ze hebben barbecues van Barbecook, Cobb, Grandhall, Outdoorchef en Weber. De openhaarden zijn van Happy Cocooning. De BBQwinQel is overigens één van de weinige webshops in Nederland die het hele assortiment van Weber heeft. 


Diensten BBQwinQel

De verzending is altijd gratis en alle bestellingen voor 22:00 worden de volgende dag nog geleverd. Voldoet de barbecue toch niet aan je wensen, dan kun je alles gratis retourneren. Je betaalt bij BBQwinQel ook veilig met iDeal, Creditcard of AfterPay. Alle klanten die graag meer willen weten over het aanbod, zijn welkom in het tuincentrum in Nuenen om een kijkje te nemen in de showroom.


Klachten BBQwinQel

Klanten met vragen, opmerkingen of klachten kunnen contact opnemen met de klantenservice van BBQwinQel. Op de website kun je alle contactgegevens vinden. Je kunt gebruikmaken van het e-mailadres of het telefoonnummer. Houd er wel rekening mee dat de klantenservice alleen op werkdagen van 09:00 tot 17:30 bereikbaar is. Je kunt BBQwinQel overigens ook volgen op Facebook en Pinterest of je kunt langsgaan bij het tuincentrum. Controleer dan wel altijd even de openingstijden. Je wilt namelijk niet voor een dichte deur komen te staan.


Schrijf een review over BBQwinQel!

Heb jij een barbecue gekocht in de webshop en sta je nu elk weekend buiten boven de grill? Of blijf jij met de openhaard van BBQwinQel altijd warm? Geef dan jouw beoordeling over de webshop en de producten. Krijg je de beste kwaliteit? Wat vind je van de prijzen? En raad jij andere klanten aan te bestellen in de webshop? Schrijf een review en vertel over jouw ervaringen met BBQwinQel. Andere klanten horen graag van je!


Wat zijn de ervaringen van klanten met de BBQ™s van BBQwinQel? Krijg je de beste kwaliteit? Is de levering betrouwbaar? Lees hier reviews van klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

garantie

2 jaar geleden voor een scherpe prijs een Outdoorchef Rover 570c gekocht , helaas is mijn rooster versleten en verroest, na dit gemeld te hebben met de vraag of dit garantie was en of ik een nieuw rooster kon kopen , kreeg ik doodleuk een antwoord dat het geen garantie was en het rooster niet verkrijgbaar was. geen enkele vorm van service , niet meedenken naar een oplossing. gewoon met een kluitje het riet ingestuurd worden zo voelt dit. overigens bij Outdoorchef mijn probleem neergelegd en die willen graag meedenken en vroegen ook om een foto van het rooster... Het kan dus wel, gemiste kans Bbqwinqel !!!

J

jeroen gerrits

20-07-2018

0