NederlandReview

  Ervaringen BBQwinQel

  Wie zegt dat je niet het hele jaar kunt genieten van een heerlijke barbecue? We hebben in Nederland nu eenmaal niet veel dagen zon en daarom moeten we er ook in de winter iets van proberen te maken. Bij BBQwinQel hebben ze barbecues die ook in de wintermaanden gebruikt kunnen worden. Je kunt met hun aanbod het hele jaar genieten van een heerlijk stuk vlees op de grill. Heb jij al een barbecue gevonden in de webshop, maar wil je eerst weten wat andere klanten van BBQwinQel vinden? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen. Echte klanten vertellen je alles over hun ervaringen met de barbecues.

  Over BBQwinQel

  De webshop is onderdeel van Tuincentrum Coppelmans in Nuenen. Het tuincentrum wilde klanten in heel Nederland kunnen bereiken met hun producten en besloot daarom verschillende webshops te beginnen. In de webshop van BBQwinQel vind je alles op het gebied van barbecues. Ze hebben houtskool barbecues, elektrische barbecues, maar ook gasbarbecues. Ze noemen zichzelf de barbecue specialist van Nederland en willen klanten alleen de beste kwaliteit bieden. Wat hun klanten vinden van de barbecue specialist lees je natuurlijk in hun reviews.


  Maak jij binnenkort deze heerlijke BBQ Ribs?

  Het assortiment van BBQwinQel

  Het assortiment in de webshop bestaat niet alleen uit barbecues. Ze hebben ook openhaarden om de tuin warm en gezellig te maken. Alle producten zijn van bekende merken die garant staan voor kwaliteit. Ze hebben barbecues van Barbecook, Cobb, Grandhall, Outdoorchef en Weber. De openhaarden zijn van Happy Cocooning. De BBQwinQel is overigens één van de weinige webshops in Nederland die het hele assortiment van Weber heeft.

  Diensten BBQwinQel

  De verzending is altijd gratis en alle bestellingen voor 22:00 worden de volgende dag nog geleverd. Voldoet de barbecue toch niet aan je wensen, dan kun je alles gratis retourneren. Je betaalt bij BBQwinQel ook veilig met iDeal, Creditcard of AfterPay. Alle klanten die graag meer willen weten over het aanbod, zijn welkom in het tuincentrum in Nuenen om een kijkje te nemen in de showroom.

  Klachten BBQwinQel

  Klanten met vragen, opmerkingen of klachten kunnen contact opnemen met de klantenservice van BBQwinQel. Op de website kun je alle contactgegevens vinden. Je kunt gebruikmaken van het e-mailadres of het telefoonnummer. Houd er wel rekening mee dat de klantenservice alleen op werkdagen van 09:00 tot 17:30 bereikbaar is. Je kunt BBQwinQel overigens ook volgen op Facebook en Pinterest of je kunt langsgaan bij het tuincentrum. Controleer dan wel altijd even de openingstijden. Je wilt namelijk niet voor een dichte deur komen te staan.

  Schrijf een review over BBQwinQel!

  Heb jij een barbecue gekocht in de webshop en sta je nu elk weekend buiten boven de grill? Of blijf jij met de openhaard van BBQwinQel altijd warm? Geef dan jouw beoordeling over de webshop en de producten. Krijg je de beste kwaliteit? Wat vind je van de prijzen? En raad jij andere klanten aan te bestellen in de webshop? Schrijf een review en vertel over jouw ervaringen met BBQwinQel. Andere klanten horen graag van je!

  Wat zijn de ervaringen van klanten met de BBQ’s van BBQwinQel? Krijg je de beste kwaliteit? Is de levering betrouwbaar? Lees hier reviews van klanten.

  BBQwinQel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  2

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  garantie

  2 jaar geleden voor een scherpe prijs een Outdoorchef Rover 570c gekocht , helaas is mijn rooster versleten en verroest, na dit gemeld te hebben met de vraag of dit garantie was en of ik een nieuw rooster kon kopen , kreeg ik doodleuk een antwoord dat het geen garantie was en het rooster niet verkrijgbaar was.
  geen enkele vorm van service , niet meedenken naar een oplossing.
  gewoon met een kluitje het riet ingestuurd worden zo voelt dit.
  overigens bij Outdoorchef mijn probleem neergelegd en die willen graag meedenken en vroegen ook om een foto van het rooster...
  Het kan dus wel, gemiste kans Bbqwinqel !!!

  Door: jeroen gerrits20-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over BBQwinQel

  Uw beoordeling