NederlandReview

  Ervaringen BBNC Uitgevers

  Wanneer je een cadeau zoekt voor iemand anders of gewoon voor jezelf, kun je ook kiezen voor een boek. Naast romans en dergelijke zijn er vele soorten boeken te vinden. Voor kinderen zijn er natuurlijk prentenboeken, en er zijn kleurboeken en hobbyboeken voor volwassenen etc. In dit soort boeken en meer heeft BBNC Uitgevers zich gespecialiseerd. Naast hun eigen uitgaves verkopen zij in hun webshop ook boeken en aanverwante artikelen van andere uitgevers. Wat klanten vinden van dit bedrijf en de webshop lees je hier op NederlandReview.

  Over BBNC Uitgevers

  BBNC Uitgevers bestaat sinds juni 2009 en is een middelgrote uitgeverij van algemene boeken. Sinds september 2014 geven zij o.a. de bekende ‘Voor Dummies’ serie uit in het Nederlands taalgebied. Zij brengen jaarlijks zo’n tachtig boeken en aanverwante artikelen uit. BBNC Uitgevers wil zijn lezers die van alle leeftijden en opleidingsniveaus zijn, kwalitatieve, betrouwbare en toegankelijke kennis bieden. En daarnaast wil zij hun lezers ook vermaak en ontspanning bieden. De producten van BBNC uitgevers worden zo gemaakt dat ze qua look en feel opvallen tussen het resterend aanbod. Alle producten van het bedrijf worden duurzaam geproduceerd en vriendelijk geprijsd.


  Natuurmandala's, Kleuren voor volwassenen, een uitgave van BBNC Uitgevers

  Diensten

  BBNC Uitgevers geeft zelf alleen de volgende soorten boeken uit:

  • Creatieve cadeau-/hobby-/kleur- en doe boeken
  • Prentenboeken voor kinderen tot en met 12 jaar
  • Informatieve en instructieboeken: Voor Dummies

  Het aanbod aan boeken en aanverwante artikelen in de webshop van BBNC Uitgevers, komt niet alleen van de eigen uitgeverij. Je vindt de artikelen onderverdeeld in de onderstaande categorieën via de linkerkant van het menu op de website:

  • Binnenkort
  • Colibri
  • Kleurboeken
  • Cadeau
  • Creatief
  • Kinderboeken
  • Inspiratie
  • Geschiedenis
  • Non-fictie
  • Agenda's en kalenders
  • eBooks
  • Bloemendal Uitgevers

  Wanneer je iets van je gading hebt gevonden in de webshop, kun je het eenvoudig in je virtuele winkelwagen leggen en afrekenen. Je kunt daarbij meteen een account aanmaken, maar dat hoeft niet. Je kunt je bestelling betalen met iDeal of Creditcard. Tot een bestelling van € 20,- betaal je € 1,99 verzendkosten. Daarboven is verzending gratis.

  Manuscript

  Wanneer je zelf een boek hebt geschreven, dan kun je bij BBNC Uitgevers het manuscript inleveren als Word document of PDF bestand. Deze kun je mailen naar info@bbnc.nl. Of je stuurt een samenvatting, beschrijving of synopsis van maximaal 250 woorden. Het boek moet wel passen in de categorieën die door BBNC Uitgevers wordt uitgegeven. Voor meer informatie: zie de betreffende pagina.

  Klachten

  Wanneer je niet tevreden bent over je bestelling dan kun je deze binnen twee weken, uiteraard onbeschadigd en voorzien van de pakbon, kosteloos retour sturen naar: BBNC Uitgevers, t.a.v. Afdeling retouren, Antwoordnummer 565, 3800 VB te Amersfoort.

  Vertel ons over jouw ervaringen met BBNC Uitgevers!

  Heb jij al eens of vaker bij hen een bestelling gedaan? Wat vond je van de geleverde producten en de prijs/kwaliteitverhouding? Wat kun je nog meer met ons delen over dit bedrijf wat voor andere consumenten relevant is om te weten? Schrijf het hier in jouw eigen review, daar hebben anderen profijt van!

  Zijn de boeken van BBNC Uitgevers echt anders dan die van andere uitgevers? Hoe is de service van de webshop en zijn de prijzen scherp? Lees het hier!

  BBNC Uitgevers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BBNC Uitgevers

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BBNC Uitgevers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BBNC Uitgevers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BBNC Uitgevers actief?

  BBNC Uitgevers is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BBNC Uitgevers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.