BBNC Uitgevers

Alle reviews

BBNC Uitgevers

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

Reisboekwinkel de Zwerver
3 reviews

Reisboekenwinkel de Zwerver: Reisgidsen en kaart voor waar je reis ook heengaat. Wil jij het liefst in een boek lezen en kijken als je je reis voo...

Geeektech.com
53 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Luisterboeken.nl
2 reviews

Luisterboeken.nl: Al luisterend lees je de leukste boeken. Lezen is heerlijk, alleen heb je niet altijd zin om een boek vast te houden, voor j...

Gezinnig
2 reviews

Je groeit op, ontmoet een leuke partner, en op een gegeven moment krijg je kinderen. Ieder kind is anders, en wat handige hulpmiddelen en producten...

BBNC Uitgevers

Wanneer je een cadeau zoekt voor iemand anders of gewoon voor jezelf, kun je ook kiezen voor een boek. Naast romans en dergelijke zijn er vele soorten boeken te vinden. Voor kinderen zijn er natuurlijk prentenboeken, en er zijn kleurboeken en hobbyboeken voor volwassenen etc. In dit soort boeken en meer heeft BBNC Uitgevers zich gespecialiseerd. Naast hun eigen uitgaves verkopen zij in hun webshop ook boeken en aanverwante artikelen van andere uitgevers. Wat klanten vinden van dit bedrijf en de webshop lees je hier op NederlandReview.

Over BBNC Uitgevers
BBNC Uitgevers bestaat sinds juni 2009 en is een middelgrote uitgeverij van algemene boeken. Sinds september 2014 geven zij o.a. de bekende ‘Voor Dummies’ serie uit in het Nederlands taalgebied. Zij brengen jaarlijks zo’n tachtig boeken en aanverwante artikelen uit. BBNC Uitgevers wil zijn lezers die van alle leeftijden en opleidingsniveaus zijn, kwalitatieve, betrouwbare en toegankelijke kennis bieden. En daarnaast wil zij hun lezers ook vermaak en ontspanning bieden. De producten van BBNC uitgevers worden zo gemaakt dat ze qua look en feel opvallen tussen het resterend aanbod. Alle producten van het bedrijf worden duurzaam geproduceerd en vriendelijk geprijsd.


Diensten
BBNC Uitgevers geeft zelf alleen de volgende soorten boeken uit:

 • Creatieve cadeau-/hobby-/kleur- en doe boeken
 • Prentenboeken voor kinderen tot en met 12 jaar
 • Informatieve en instructieboeken: Voor Dummies

Het aanbod aan boeken en aanverwante artikelen in de webshop van BBNC Uitgevers, komt niet alleen van de eigen uitgeverij. Je vindt de artikelen onderverdeeld in de onderstaande categorieën via de linkerkant van het menu op de website:

 • Binnenkort
 • Colibri
 • Kleurboeken
 • Cadeau
 • Creatief
 • Kinderboeken
 • Inspiratie
 • Geschiedenis
 • Non-fictie
 • Agenda's en kalenders
 • eBooks
 • Bloemendal Uitgevers

Wanneer je iets van je gading hebt gevonden in de webshop, kun je het eenvoudig in je virtuele winkelwagen leggen en afrekenen. Je kunt daarbij meteen een account aanmaken, maar dat hoeft niet. Je kunt je bestelling betalen met iDeal of Creditcard. Tot een bestelling van € 20,- betaal je € 1,99 verzendkosten. Daarboven is verzending gratis.

Manuscript
Wanneer je zelf een boek hebt geschreven, dan kun je bij BBNC Uitgevers het manuscript inleveren als Word document of PDF bestand. Deze kun je mailen naar info@bbnc.nl. Of je stuurt een samenvatting, beschrijving of synopsis van maximaal 250 woorden. Het boek moet wel passen in de categorieën die door BBNC Uitgevers wordt uitgegeven. Voor meer informatie: zie de betreffende pagina.

Klachten
Wanneer je niet tevreden bent over je bestelling dan kun je deze binnen twee weken, uiteraard onbeschadigd en voorzien van de pakbon, kosteloos retour sturen naar: BBNC Uitgevers, t.a.v. Afdeling retouren, Antwoordnummer 565, 3800 VB te Amersfoort.

Vertel ons over jouw ervaringen met BBNC Uitgevers!
Heb jij al eens of vaker bij hen een bestelling gedaan? Wat vond je van de geleverde producten en de prijs/kwaliteitverhouding? Wat kun je nog meer met ons delen over dit bedrijf wat voor andere consumenten relevant is om te weten? Schrijf het hier in jouw eigen review, daar hebben anderen profijt van!

Zijn de boeken van BBNC Uitgevers echt anders dan die van andere uitgevers? Hoe is de service van de webshop en zijn de prijzen scherp? Lees het hier!

}