Bathmatestore

7

Bestellen

6

Service

4

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Bathmatestore

Lees hier alles over dit bedrijf! Ontdek welke mogelijkheden er zijn om een goede keuze te maken op basis van de ervaringen van vele anderen. NederlandReview maakt het graag mogelijk. Het is mooi om de kansen te pakken en om zo een goede keuze te maken. Ook jij zal hier volop van kunnen genieten. We weten het helemaal zeker. 


Over Bathmatestore

Wil je graag een grotere penis? Dan ben je op deze site aan het juiste adres. Misschien zou je op basis van de naam wat anders verwachten. Het zou ook een zaak voor douches en baden kunnen zijn of voor badzeep. Het is echter iets compleet anders. 


Er wordt gebruik gemaakt van een hydraulische vacuüm in de Bathmate. Het is een succesvolle manier om de penis te vergroten in nog geen maand. Op de site staat, dat je penis in 15 tot 20 dagen groeit. Het is gemakkelijk om te kopen en te bestellen. Natuurlijk wordt het in een anonieme verpakking verzonden. Het is een revolutionair apparaat. Eigenlijk iedere man droomt wel van een grotere penis. Het is nu mogelijk volgens deze site. Het is natuurlijk goed om het uit te testen. Het is een blijvende vergroting. Het is ook een effectieve manier om je doel te bereiken. 
Diensten van Bathmatestore

Ze bieden een penisvergrotend apparaat aan. Het is voor veel mannen interessant. Neem nog vandaag een kijkje op hun website. Het is zeker de moeite waard. Wie wil er immers nu geen grotere penis. Het is voor veel mannen een verbetering van hun leven. Het kan hun hele leven veranderen. Misschien ook wel voor jou. Neem er eens een kijkje, koop het apparaat en ontdek het allemaal zelf. Uit eigen ervaring spreken is altijd het beste. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over Bathmatestore

Vervelend! Echter, wanneer er iets misgaat, dan zal dit bedrijf altijd zoeken naar een sterke oplossing. Een probleem kan altijd voorkomen en gebeuren. Wanneer je echter ziet, hoe goed het opgelost wordt dan is het natuurlijk geen probleem meer. Zolang het maar opgelost wordt. De klachtenafdeling van deze organisatie heeft dit goed begrepen. 


Wat zijn jouw ervaringen over Bathmatestore?

De meningen, beoordelingen en reviews van anderen tref je over vele bedrijven aan op onze site. Het is goed om te lezen wat er allemaal mogelijk is en kan. Laat ook jouw mening achter over een bedrijf op onze site. Het helpt vele mensen en het is een heerlijke uitlaatklep. Toch? Positieve en negatieve feedback is van harte welkom. 


Lees de ervaringen van klanten voor je Bathmatestore zelf probeert. Want werkt deze penisvergroter wel? Is het veilig? Legaal? Hoe werkt het?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Wel degelijk progressie te zien

Hallo, ondanks de negatieve review heb ik toch bij Bathmatestore besteld. Geregeld klachten van bedpartners gehad over de grootte van mijn 'lid' en daar was ik wel een beetje klaar mee. Met de Bathmate is wel degelijk groei te zien. Ik gebruik hem nu een paar maanden en hij is niet meer zo klein als eerst. Bij mij werkt het dus wel. Nadeel is alleen dat je het elke dag zo'n 15 tot 20 minuten moet gebruiken in de douche of het bad. Meestal lukt het me wel, maar er zijn ook weleens dagen dat ik het vergeet. Wanneer je het af en toe vergeet, heeft het geen zin om dit apparaat aan te schaffen.

G

gast

07-02-2017

0

Dit werkt echt voor geen fluit

Op de website verkondigen ze allemaal mooie informatie over wetenschappelijke onderzoeken, maar in de praktijk blijkt er helemaal niets van waar te zijn. Ik was benieuwd en heb het product dan ook besteld bij Bathmatestore. Product vrij vlot in huis en natuurlijk direct geprobeerd of het ook wat was, maar dat viel me even vies tegen. Fors wat geld voor het apparaat neergeteld en dan verwacht je ook dat het effect heeft. Dat is hier in ieder geval niet het geval. Heb hem gebruikt zoals in de gebruiksaanwijzing stond, maar ik zie toch echt geen verschil.

J

Jan P.

14-12-2016

0