Bart Smit

7.8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

8

Levering

72.7%

Zou hier weer kopen

Bart Smit

Hoe denken anderen over Bart Smit? Wij hebben hier de reviews voor U verzamelt! NederlandReview is een onafhankelijk platform waar consumenten hun mening kunnen uiten over een bedrijf. Lees hier wat andere Nederlandse consumenten vinden van Bart Smit. Wij willen ook graag uw mening en ervaring over Bart Smit horen om zo andere consumenten te helpen in het maken van hun keuze. Op deze manier kunnen wij de beste service aanbieden en samen met andere consumenten bepalen welke bedrijven het waard zijn om uw geld aan uit te geven. Geef dus vandaag nog je mening over Bart Smit!


Over Bart Smit

Bart Smit is een speelgoedwinkel dat speelgoed verkoopt voor baby’s tot kinderen. Bart Smit bestaat al sinds 1967. Sinds dien zijn ze erg aan het groeien en hebben ze zelfs vestigingen in het buitenland geopend. Bart Smit is ondertussen ook echt een straatbeeld geworden in vele steden en bijna iedereen koopt daar de cadeaus. Sinds 1999 beschikt Bart Smit ook over een webwinkel waar klanten online de artikelen uit de winkel kunnen kopen. Bart Smit beweert voor kwaliteit en service te staan. Ze denken mee met de consumenten en plannen de volgende stap ruim van te voren uit. Zo kunnen ze elke keer bijblijven in deze wisselende markt met de steeds vernieuwde technologie. Waar Bart Smit vroeger nog echt een speelgoedzaak was is het tegenwoordig meer een entertainment warenhuis geworden waar je terecht kunt voor alles dat met entertainment te maken heeft. Klopt het dat Bart Smit voor kwaliteit en service staat? Lees hier onze reviews en laat er zelf ook 1 achter!
Diensten

Bart Smit is een speelgoedwinkel met meer dan speelgoed. Zelf omschrijven zij zich meer als entertainment warenhuis. Dé plek voor alles dat te maken heeft met entertainment, al vanaf speelgoed voor baby’s en kinderen tot aan de nieuwste game consoles. Zo kan U bij Bart Smit terecht voor de leukste puzzels en spelletjes. Maar ook voor de LEGO fans staat er genoeg bij Bart Smit. Ben je meer een gamer? Geen punt! Bij Bart Smit kunt U ook terecht voor de nieuwste games en consoles. En zelfs voor de echte meiden hebben ze een speciale afdelingen met leuke producten voor deze categorie. Een uitgebreide winkel dus waar je terecht kunt voor iedereen in alle leeftijdscategorieën. Naast de winkels in de steden heeft Bart Smit ook een online webwinkel. Deze webwinkel is alle dagen op alle tijden toegankelijk voor de consument. 


Klachten

Bart Smit neemt klachten uiterst serieus, ook wanneer U besteld heeft via de webwinkel. Wanneer U een verkeerd of kapot geleverd of aangekocht heeft kunt U deze kosteloos omruilen. Klachten kunnen gestuurd worden via de email, post of fax. Ze zeggen zelf een goede klantenservice te hebben waar de klant de nummer 1 is en ze er alles aan zullen doen om de klant tevreden te stellen, zowel in de winkel op straat als in de webwinkel. Is dit ook zo? Dat kunt U lezen op de reviews van NederlandReview!


Lees hier de ervaringen van echte klanten met Bart Smit. Hoe zijn de reviews over het online speelgoed bestellen bij deze web shop? Leveren ze op tijd, zijn er goede aanbiedingen, zijn er klachten?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

speelgoed

Leuk en educatief

S

Saskia

19-03-2021

0forum

Online besteld

Heb op 11 juli 3 stukken speelgoed besteld voor mijn kleindochter haar verjaardag op 21 juli. De spullen zijn op 23 juli nog steeds niet geleverd. Kreeg geen mail dat de spullen later geleverd zouden worden en na mijn eigen mail kreeg ik als antwoord een slap excuus over de leverancier die nog niet geleverd had, volgens mij moet je dan in je advertentie zetten dat de levering afhangt van de leverancier en wel 2 á 3 weken kan duren ipv levertijd 2-5 dgn. Laatste keer dat ik iets heb besteld bij Bart Smit. Boze oma met een verdrietige kleindochter

C

Catharina Bobeldijk

23-07-2018

0forum

Speelgoedwinkel online

Ik bestel regelmatig bij Bart Smit. Er zit geen speelgoedwinkel meer bij mij in de buurt. De enige die er was, ging failliet. Daarom bestel ik nu online en Bart Smit kies ik vaak, omdat als je eenmaal ergens zit, dan blijf je daar zolang dat goed gaat. Nooit hoeven retourneren en de levering is telkens snel genoeg. Ik weet niet of ze de goedkoopste zijn, maar voor mij is service en vertrouwdheid ook belangrijk.

J

J. de Kort

22-12-2016

0forum

Sinterklaascadeautjes net op tijd bezorgd

Totaal in paniek want ik had nog geen sinterklaascadeautjes gekocht en wel online besteld maar het was er nog niet!! Gelukkig werd het vandaag gewoon op tijd bezorgd en dat is precies op tijd want vanavond vieren wij het natuurlijk. Gelukkig levert Bart Smit zelfs met drukke feestdagen gewoon wanneer ze zeggen, ik ben weer gered. En volgend jaar probeer ik het eerder te bestellen, gewoon voor mijn eigen gemoedsrust!

J

Jannes K

05-12-2016

0forum

Loopfiets online aanbieding

Had in de winkel een loopfiets gezien, maar besloot deze online te bestellen, dan kon deze gratis worden verzonden en hoefde ik deze met het winkelen niet mee te dragen. Online bleek het een speciale aanbieding die ik in de winkel niet had gezien (hadden ze best mogen zeggen eigenlijk, ik had nog om extra informatie gevraagd, maar ze willen misschien liever in de winkel verkopen??). Hij is inmiddels aangekomen en mijn kleine jongen is er erg blij mee. De fiets is van hout en er staat Spiderman op. Bezorging was gratis en retourneren ook, maar dat hoeft gelukkig niet (toch altijd een gedoe)

J

Jannie Langeveld

07-10-2016

0forum

geen service

ik ben zeer ontevreden met de service wat betreft de aankoop van een oninstalleerbaar pc game. Een dure game aangekocht en het is onmogelijk deze te installeren op de computer. Bart smit beroept zich op de voorwaarden dat ze nooit computergames terugnemen. We zullen dus ook nooit nog een winkel binnengaan en de mond aan mondreclame zal vergelijkbaar zijn. Heel spijtig!

L

lasse van overloop

14-09-2016

1forum

Groot assortiment speelgoed

Bart Smit heeft gewoon een groot assortiment met veel speelgoed en altijd wel iets leuks. Maar ik koop liever gewoon in de winkel dan op hun website, want dan kun je leuker rondkijken en dat soort dingen.

T

Tiffany Ramez

10-09-2016

0forum

Dé Speelgoedwinkel

Blijft toch dé speelgoedwinkel! Ze hebben echt lekker veel en het is altijd een feestje om naar de winkel te gaan.

A

Annelies Hooymaker

05-09-2016

0forum

Leuke aanbiedingen online

Beetje schreeuwerige website maar ze hebben leuke aanbiedingen en veel keuze en daar gaat het mij om. Vind het ook een leuke winkel om naar toe te gaan altijd, alleen moet ik er helemaal voor naar de stad.

J

Janneke Smit

27-08-2016

0forum

Sinterklaas cadeaus kopen

Helaas zit er geen Bart Smit bij mij in de buurt, maar ik bekijk de website altijd als het weer tijd is om de Sinterklaas cadeaus te kopen. Ik wacht hier altijd zo lang mogelijk mee, omdat je in de laatste week vaak 15 procent korting krijgt. Door online te bestellen kan ik toch nog bij Bart Smit kopen.

F

Frida

23-08-2016

0forum

Online bestellen

Het is geen mooie website, raar met dat kader aan de zijkant, maar er staat wel veel op en bestellen gaat makkelijk. Vind in de winkel kopen eigenlijk wel leuker, maar de winkel in de buurt, die is er niet meer. Dus dan maar online...

K

Karen

14-05-2016

0forum