Ervaringen Banggood.com

Je kunt verschillende winkels afstruinen om verschillende spullen aan te schaffen, maar je kunt ook een warenhuis bezoeken en daar alles in een bestelling bestellen. Één van de warenhuizen waar je eens zou kunnen kijken is Banggood.com. Maar wat kun je precies van deze webwinkel verwachten? Hoeveel licht zullen hun lampen nou echt geven? Zullen hun computers nou wel zo goed werken? Zullen je kinderen het speelgoed leuk vinden dat je bij Banggood.com hebt gekocht? Zal de bezorgservice van dit online warenhuis je nieuwe elektronica wel binnen een redelijke tijd leveren? En wat voor een klantenservice zal Banggood.com aan jou en andere klanten verlenen als je ze nodig hebt? De enige manier om hierachter te komen is via echte klanten van Banggood.com. Lees hun reviews om te ontdekken hoe hun nieuwe beauty producten of kleding hen bevalt. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen je helpen om een beter beels van Banggood.com te vormen.

Over Banggood.com

De winkel is opgericht in 2006. Toen waren ze alleen nog maar gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van software. Daarna zijn ze een internationale webwinkel geworden die bijna alles heeft waar je aan kunt denken. Je kunt het dus zo gek niet bedenken of Banggood.com heeft er wel iets voor. Hun elektronica-afdeling bevat bijvoorbeeld printers, televisies, cameras, 3D brillen, game consoles en nog veel meer. Ook kun je er gereedschap vinden uiteenlopend van meetgereedschap tot houtbewerking, elektrisch gereedschap enzovoort. Maar ook voor mobiele telefoons hebben ze apparaten, hoesjes en toebehoren. Er is een categorie lampen die je huis kunnen verlichten. Voor de sportieve lui zijn er nog dingen voor jagen, fitness, fietsen, recreatie, watersport, vissen, wandelen en kamperen. Je kunt ook kleding bij Banggood.com vinden, dus als je een nieuwe outfit wilt scoren dan weet je waar je heen kunt. Ook zijn er de tassen, schoenen, schooltassen, portemonnees en andere tassen en schoenen die erbij horen. Voor kinderen is er speelgoed zoals poppen, muziekinstrumenten, RC robots, educatie en meer. Verder kun je nog make-up en andere beautyproducten vinden. Voor je huis en zijn is er decoratie, textiel, huishoudelijke apparaten, tuinbenodigdheden, en dierbenodigdheden. En verder kun je er terecht voor accessoires voor je auto en voor sieraren, computers, horloges etc.


Hier zijn wat Squishies van Banggood.com.

Diensten van Banggood.com

Alle producten van Banggood.com kunnen online besteld worden. Er is een Banggood.com bezorgservice die het speelgoed of huishoudelijke apparaat netjes bij je thuis bezorgd. Ook is er een Banggood.com klantenservice die je wil helpen als je niet tevreden bent over je sieraden of andere spullen.

Klachten, Complimenten en Tips voor Banggood.com

Heb je al eens eerder een lamp of computer bij Banggood.com gekocht? Wat je aankoop ook was, wij willen graag meer horen over jouw ervaring met dit bedrijf. Wat is jouw oordeel over de kwaliteit van hun sportartikelen? Hoe makkelijk kun je de tuin bewerken met hun tuingereedschap? Duurde het lang voor je nieuwe mobiele telefoon werd bezorgd? En wat voor klantenservice kan er volgens jou van Banggood.com verwacht worden? Schrijf je eigen review en vertel ons wat jouw oordeel over Banggood.com werkelijk is zodat anderen weten waar ze aan toe zijn als ze bij Banggood.com bestellen.

Banggood.com
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

3,2
33% Zou hier weer kopen!

Bestellen

3,6

Service

2

Prijs

4

Leveren

3

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Radio

Wat een ongelooflijk kut bedrijf met een klote service. De radio die ik besteld en betaald heb, is nooit aangekomen. Op de dag dat zij beweren dat hij bezorgd zou zijn was er gewoon iemand thuis. Ik heb geen radio ontvangen en zelfs geen briefje in de brievenbus gehad van de zogenaamde bezorgdienst. Ze zeggen dat ze geld terug te willen storten, maar zelfs na 2 maand heb ik nog niks ontvangen. Het enige wat ik van ze krijg zijn schijnheilige mailtjes en hoofdpijn.

Door: Tigran 07-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

FY-03 RC Car

Na 1 dag defect en geen garantie.

Door: Joan02-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Smartwatch

bestellen bij Banggood is een ramp. Ik had een smartwatch besteld en ze leveren een incompleet pakketje, namelijk zonder smartwatch, met enkel wat toebehoren. Dan vragen ze een document van je lokale postkantoor. Het postkantoor heeft echt z´n best gedaan en al het mogelijke verstrekt, ik ben er meerdere keren geweest want Banggood vraagt telkens aanvullende documenten, keer op keer. Ze houden je aan het lijntje en houden de schijn op dat ze aan een oplossing werken. Om een lang verhaal kort te maken: Veel tijd en geld kwijt en geen smartwatch. Bestel hier niet, het bespaart je geld, tijd en frustratie.

Van Dijk

Door: Van Dijk24-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Bestel een linker en rechter achterlicht

Ze sturen 2 rechtse ipv links en rechts oh sorry neemt u genoegen met 20 euro ik heb 180 euro betaald voor troep waar ik niks mee kan oh sorry menheer stuur me gewoon 1 linkse toe vroeg ik die Chinezen snappen er niks van policy van niks vervolgens vraag ik mn geld terug en het adres om alles terug te sturen krijg geen adres van ze merkwaardig volkje is het voor mij nooit geen banggoods meer

Door: Ger van mook 19-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Do not buy at banggood


They let you pay for an item that is not in stock.
They do not respond to email.

Door: Cor Schuurmans 10-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Terrible after sales

Terrible after sales
I ordered a Xiaomi mi pad 4 tablet on November 5th and received it on November 18th. But the screen had an defect so after contacting customer services I returned it on November 20th. Followed all instructions given and was able to trace the packet until it left the Netherlands. After that the package was completely untraceable. 16 e-mails later a refund was made January 14th (I still don't know whether the package has arrived or not, but I assume it did). But only for the tablet. Not for the transfer costs. Several e-mails and almost 2 weeks later Banggood did still not made a refund of the transfer costs like they promised 3 times. Most times I receive standard e-mails with apologies and sorry for the inconvenience and that they understand my frustration...
No they don't!!
Really bad after sales!

Door: Grijzekop02-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4,5

Schrijf zelf een review over Banggood.com

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)