NederlandReview

  Ervaringen Banggood.com

  Je kunt verschillende winkels afstruinen om verschillende spullen aan te schaffen, maar je kunt ook een warenhuis bezoeken en daar alles in een bestelling bestellen. Één van de warenhuizen waar je eens zou kunnen kijken is Banggood.com. Maar wat kun je precies van deze webwinkel verwachten? Hoeveel licht zullen hun lampen nou echt geven? Zullen hun computers nou wel zo goed werken? Zullen je kinderen het speelgoed leuk vinden dat je bij Banggood.com hebt gekocht? Zal de bezorgservice van dit online warenhuis je nieuwe elektronica wel binnen een redelijke tijd leveren? En wat voor een klantenservice zal Banggood.com aan jou en andere klanten verlenen als je ze nodig hebt? De enige manier om hierachter te komen is via echte klanten van Banggood.com. Lees hun reviews om te ontdekken hoe hun nieuwe beauty producten of kleding hen bevalt. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen je helpen om een beter beels van Banggood.com te vormen.

  Over Banggood.com

  De winkel is opgericht in 2006. Toen waren ze alleen nog maar gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van software. Daarna zijn ze een internationale webwinkel geworden die bijna alles heeft waar je aan kunt denken. Je kunt het dus zo gek niet bedenken of Banggood.com heeft er wel iets voor. Hun elektronica-afdeling bevat bijvoorbeeld printers, televisies, cameras, 3D brillen, game consoles en nog veel meer. Ook kun je er gereedschap vinden uiteenlopend van meetgereedschap tot houtbewerking, elektrisch gereedschap enzovoort. Maar ook voor mobiele telefoons hebben ze apparaten, hoesjes en toebehoren. Er is een categorie lampen die je huis kunnen verlichten. Voor de sportieve lui zijn er nog dingen voor jagen, fitness, fietsen, recreatie, watersport, vissen, wandelen en kamperen. Je kunt ook kleding bij Banggood.com vinden, dus als je een nieuwe outfit wilt scoren dan weet je waar je heen kunt. Ook zijn er de tassen, schoenen, schooltassen, portemonnees en andere tassen en schoenen die erbij horen. Voor kinderen is er speelgoed zoals poppen, muziekinstrumenten, RC robots, educatie en meer. Verder kun je nog make-up en andere beautyproducten vinden. Voor je huis en zijn is er decoratie, textiel, huishoudelijke apparaten, tuinbenodigdheden, en dierbenodigdheden. En verder kun je er terecht voor accessoires voor je auto en voor sieraren, computers, horloges etc.


  Hier zijn wat Squishies van Banggood.com.

  Diensten van Banggood.com

  Alle producten van Banggood.com kunnen online besteld worden. Er is een Banggood.com bezorgservice die het speelgoed of huishoudelijke apparaat netjes bij je thuis bezorgd. Ook is er een Banggood.com klantenservice die je wil helpen als je niet tevreden bent over je sieraden of andere spullen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Banggood.com

  Heb je al eens eerder een lamp of computer bij Banggood.com gekocht? Wat je aankoop ook was, wij willen graag meer horen over jouw ervaring met dit bedrijf. Wat is jouw oordeel over de kwaliteit van hun sportartikelen? Hoe makkelijk kun je de tuin bewerken met hun tuingereedschap? Duurde het lang voor je nieuwe mobiele telefoon werd bezorgd? En wat voor klantenservice kan er volgens jou van Banggood.com verwacht worden? Schrijf je eigen review en vertel ons wat jouw oordeel over Banggood.com werkelijk is zodat anderen weten waar ze aan toe zijn als ze bij Banggood.com bestellen.

  Banggood.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (51)

  3.4
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.2
  Service
  rating
  2.4
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  2.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Banggood.com

  Uw beoordeling

  Regelmatig RC onderdelen en 3D printerbenodigdheden

  Nog nooit problemen gehad met bestellen dan wel leveringen. Herken me dan ook niet in de hier genoemde klachten.
  Ik koop er al zeker 2 jaar div RC spullen. Servo's Ontvangers vliegtuigonderdelen en klein materiaal tbv de modelbouw. Maar ook allerlei materiaal en onderdelen voor de 3D printing.
  Prijzen zijn onwijs concurrerend en in veel gevallen zelfs tov Aliexpres.
  Het nadeel is wel de lange levertijden maar voor een paar euro is ook dat te versnellen.
  Ik blijf er zeker kopen

  Door: Frans29-04-2020
  Marina27-05-2020

  Heb op 20 april iets aangekocht en nog ALTIJD niets aangekregen.Contact met ze opgenomen en ik moest invormeren bij GLS.Maar daar hebben ze nooit iets ontvangen.Ik waarschuw de mensen Koop Hier Nooit Iets.Het is gewoon een oplichting site.

  PYM23-06-2020

  6 weken moeten wachten op zogezegd waterdicht product, eindelijk komt het aan en na eerste regenbui is dat net zo waterdicht als mijn zeef. Dikke rommel verkopen ze daar. om nog maar te zwijgen over wat je dan moet doen om zogezegd uw geld terug te krijgen. Belachelijke ontmoedigende voorwaarden gewoon, dikke profiteurs daar!!

  romain vanquaethem@hotmail.com14-07-2020

  heb materiaalgekocht voor112euro 1stuk gekregenvan49euro wat nu?

  Thomas R11-08-2020

  Quality of item looked decent. When it finally arrived Shipping and service was horrible though! I received the item in just under three months time!!! When I didn't receive it after more than two months, I contacted Banggood to ask a refund. They replied me that I had to wait at least 1 more month. Apparently they secretly changed their item-not-received-so-refund time from two to three months. Which is just too f* easy for them. I could have picked up the item faster by walking to China and back. I will never order from Banggood again. They should change their name to BangBad.

  Peter Zijlstra20-08-2020

  Mijn order zou de 17e aug jl. geleverd zijn. Nog niets gekregen. Waar is het afgeleverd? Na zoek eindigd in Duitsland bij DHL distributie centrum. Hoe gaat dit nu verder? Niet te traceren vanaf Duitsland. Dit is nu de 2e zending welke niet geleverd wordt. Wel erg vreemd.

  h Harry Wassenberg07-09-2020

  een artikel besteld begin juni zou met een maand geleverd worden nog steeds niks (07-09-20) contact heeft geen zin alleen computer antwoorden ook geen geld terug mensen bestel hier niets want dit deugt niet

  Jan verhaeghe06-10-2020

  Ontzettend slechte service. Goederen vorige week besteld en nog steeds niet verzoenden. Tracking wordt door mijn anti virus geblokkeerd. Een echte ramp en de laatste keer dat ik daar bestel!

  Marc Martens30-11-2020

  regelmatig iets besteld en ook geleverd gekregen. bij het laatste ging het mis maar is netjes opgelost geld terug

  Furkan26-12-2020

  Echt een fake site mag de kkr krijgen

  A.J.J.04-01-2021

  2 dec lederen petje besteld 4 weken later in huis .prima . Jammer dat dit uit China moet komen.

  China shopper12-01-2021

  Als je iets in Chiona koopt en verwacht dhety in 3 dagen in huis te hebben dan is het mjisschien een idee om voral niets in China te kopen, of terug te gaan naar de basisschool voor een stukje topografie Man man man, die reacties hier. ja, het diirt vaak langer dan een maand voor hier iets is. Lees jezelf in voor je iets besteld van de andere kant van de wereld vandaan stellentje eencelligen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Peephole viewer deurbel met camera

  Na de zending bleek dat de deurbel met camera het niet deed. Daarover contact opgenomen met Banggood waarna ze me zonder problemen een andere hebben gestuurd. Die is nu gemonteerd en werkt prima. Goede service!!!

  Door: K v d Berg04-02-2020
  Trudy van der Voort12-03-2021

  In januari een bestelling gedaan, e mails gestuurd wanneer het geleverd wordt geen enkele reactie slechte zaak....,,,

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  kwarts klokje

  heb het nooit gehad en weet niet waar ik de klacht neer kan leggen ??????????????? in Amsterdam ??????? leuk maar als je geen adres hebt en krijgt ben je nergens kort om nooit meer intuinen want het zijn OPLICHTERS BANGGOOD ZEER SLECHT

  Door: piet van Hamelsveld09-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  skyzone fpv bril

  Ook ik ben hier voor 490,- euro het schip in gegaan, werkte fijn totdat ik de hdmi poort(na 3 dagen) gebruikte, sindsdien is dat ding kapot, de service extreem slecht en bestaat alleen uit de boel traineren

  Door: Ed08-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Wristwatch

  Not delivered as shown on internet.
  Replay answer from computer. Always same questions but no direct reaction or action.
  I will never buy anything anymore from Banggod.
  Just about €70 wasted.

  Door: Rooyakkers26-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Mi media box

  They lost my product and customer service says ask your nbrs/local post office !

  And system of track says delivered!

  Door: A Kocer28-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  qdqwd

  qdq

  Door: Nathan27-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Blitz wolf keyboard

  Ik heb 1 maand geleden een toetsenbord besteld maar hij is nooit binnen gekomen dus weet iemand hoe ik mijn geld terug kan krijgen?? Want hij kost namelijk 50 euro

  Door: Ali10-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  diverse

  Prijs is meestal de laagste.
  Verzending en aftersales zijn een drama.
  Vaak ondoorzichtig wanneer iets verstuurd wordt.
  Soms wordt pas weken na bestelling verstuurd, als het al verstuurd wordt.
  Klantenservice is een robot, daar kom je veelal niet echt verder mee.
  Termijn om een claim in te kunnen dienen is echt onbehoorlijk lang.
  Je enige redding is als je met creditcard of paypal betaald hebt om je geld terug te krijgen.
  Als je geen haast hebt en van een gokje houdt, ga vooral bij Banggood bestellen.
  Ik geef voortaan liever iets meer uit en heb sneller mijn spullen.

  Door: Ron31-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Blitzwolf

  Zogenaamd binnen een week binnen echt een scam koop nooit bij banggood oplichters als je dit leest je reageren nooit

  Door: Furkan26-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Drillpro Multifunctionele Inch en MM Houtbewerking

  Bestellen en betallen ging zeer goed.

  Op 10 november 2020 een bestelling bij Banggood geplaatst.
  Verwachte leverdatum 3 december 2020.
  Nog niks ontvangen.

  Een paar reviews bij Trustpilot geplaatst.
  Banggood regeert wel op mij review :

  Ze zijn blij dat ik hun gekozen heb en het spijt hun dat het bestelling nog niet geleverd is.

  Hieronder is te zien het verloop.
  Ik zou zeggen mensen niet bestellen want ik heb het gevoel dat ik opgelicht ben.

  17 dec.2020 00:00 Artikel geretourneerd naar magazijn
  7 dec.2020 00:00 Vertrek uit het externe kantoor van uitwisseling
  30 november 2020 00:00 Toegang tot het postnetwerk
  30 november 2020 00:00 Vertrek vanaf het binnenste kantoor van uitwisseling
  30 november 2020 00:00 Onjuist adres - item behouden
  27 november 2020 00:00 Aankomst bij het inkomende uitwisselingskantoor
  26 november 2020 00:00 Vertrek uit het externe kantoor van uitwisseling
  24 november 2020 00:00 Toegang tot het postnetwerk
  17 november 2020 00:00 Elektronische kennisgeving van ontvangen zending
  10 november 2020 14:58 uur Het pakket is gesteriliseerd en verzonden.
  10 november 2020 12:02 Ons magazijn is begonnen met het inpakken van uw artikelen.
  10 november 2020 11:54 uur

  Door: Enes Suljic22-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Halftime boor, 15,69€.

  Begin mei besteld en nog steeds niks ontvangen. Ik krijg nu elke dag een email van verschillende koeriersdiensten, UP, DHL Bpost enzo. Telkens om mijn adres door te sturen en de eerste keer om 2,50 € verzendingskosten nog te betalen! Ik heb 1 maal betaald, maar daar stop ik mee! Ik heb ook reeds een aantal emailtjes gedaan naar banggood, maar geen reactie! Dus lieve mensen, wees gewaarschuwd, dit is een site van bedriegers en leugenaars!

  Door: Gerda Trog16-12-2020
  Gerda Trog16-12-2020

  Een site van bedriegers, je krijgt je bestelling niet en elke dag krijg je een aanmaning om telkens weer verzendingskosten te betalen en altijd meer en meer! Ze vragen ook steeds opnieuw je adres!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  BIQU B1

  3d printer besteld. Helaas werkte de printer niet. Kan gebeuren. Contact gezocht met service van Banggood. Ik moet zelf reparaties uitvoeren wat ik graag doe maar steeds komt er een ander probleem bij. Een firmware upgrade maar ook een pcb los schroeven, afstandsringen plaatsen, connectors aan te drukken. Ze geven een suggestie voor één probleem maar negeren andere problemen die ik ook heb gemeld. Zij vragen continu naar video's die ik al heb gestuurd.

  Banggood vermeldt op de website een 7 day DOA Guarantee. Wanneer ik na 6 dagen daar beroep op wil doen wordt er niet gereageerd.

  Er zijn geen wegen om het probleem te escaleren, Chatten gaat via een bot die alleen reageert met nutteloze standaard opmerkingen.

  Nadat ik probeerde ik een review op banggood.com te zetten kreeg ik de melding dat deze eerst wordt gemodereerd. Zal dus wel niet worden geplaatst.

  Door: Frank Rombaut17-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  UV lamp

  Lamp besteld, maar deze is nooit geleverd. Ik kreeg wel een pakketje zonder factuur of beschrijving wat lijkt op een buiktrainingsapparaat. Vier keer contact opgenomen met de klantenservice, maar die reageren nergens op. Erg zonde van de tijd en het geld. Als ik erop google zie ik dat er vaker pakketjes verwisseld worden tijdens transport. Kan natuurlijk gebeuren, maar niet reageren op klachten kan echt niet. Onbetrouwbare webshop.

  Door: Bart Visser03-10-2020
  Bart Visser03-10-2020

  Zou je hier weer kopen moet natuurlijk "NEE" zijn...

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  FAQ

  Is Banggood.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 51 ervaringen geplaatst over Banggood.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Banggood.com actief?

  Banggood.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Wonen, Elektronica, Multimedia & Bladen, Kantoor, hobby, feest & merch, Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Banggood.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.