NederlandReview

    Ervaringen Banggood.com

    Je kunt verschillende winkels afstruinen om verschillende spullen aan te schaffen, maar je kunt ook een warenhuis bezoeken en daar alles in een bestelling bestellen. Één van de warenhuizen waar je eens zou kunnen kijken is Banggood.com. Maar wat kun je precies van deze webwinkel verwachten? Hoeveel licht zullen hun lampen nou echt geven? Zullen hun computers nou wel zo goed werken? Zullen je kinderen het speelgoed leuk vinden dat je bij Banggood.com hebt gekocht? Zal de bezorgservice van dit online warenhuis je nieuwe elektronica wel binnen een redelijke tijd leveren? En wat voor een klantenservice zal Banggood.com aan jou en andere klanten verlenen als je ze nodig hebt? De enige manier om hierachter te komen is via echte klanten van Banggood.com. Lees hun reviews om te ontdekken hoe hun nieuwe beauty producten of kleding hen bevalt. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen je helpen om een beter beels van Banggood.com te vormen.

    Over Banggood.com

    De winkel is opgericht in 2006. Toen waren ze alleen nog maar gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van software. Daarna zijn ze een internationale webwinkel geworden die bijna alles heeft waar je aan kunt denken. Je kunt het dus zo gek niet bedenken of Banggood.com heeft er wel iets voor. Hun elektronica-afdeling bevat bijvoorbeeld printers, televisies, cameras, 3D brillen, game consoles en nog veel meer. Ook kun je er gereedschap vinden uiteenlopend van meetgereedschap tot houtbewerking, elektrisch gereedschap enzovoort. Maar ook voor mobiele telefoons hebben ze apparaten, hoesjes en toebehoren. Er is een categorie lampen die je huis kunnen verlichten. Voor de sportieve lui zijn er nog dingen voor jagen, fitness, fietsen, recreatie, watersport, vissen, wandelen en kamperen. Je kunt ook kleding bij Banggood.com vinden, dus als je een nieuwe outfit wilt scoren dan weet je waar je heen kunt. Ook zijn er de tassen, schoenen, schooltassen, portemonnees en andere tassen en schoenen die erbij horen. Voor kinderen is er speelgoed zoals poppen, muziekinstrumenten, RC robots, educatie en meer. Verder kun je nog make-up en andere beautyproducten vinden. Voor je huis en zijn is er decoratie, textiel, huishoudelijke apparaten, tuinbenodigdheden, en dierbenodigdheden. En verder kun je er terecht voor accessoires voor je auto en voor sieraren, computers, horloges etc.


    Hier zijn wat Squishies van Banggood.com.

    Diensten van Banggood.com

    Alle producten van Banggood.com kunnen online besteld worden. Er is een Banggood.com bezorgservice die het speelgoed of huishoudelijke apparaat netjes bij je thuis bezorgd. Ook is er een Banggood.com klantenservice die je wil helpen als je niet tevreden bent over je sieraden of andere spullen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Banggood.com

    Heb je al eens eerder een lamp of computer bij Banggood.com gekocht? Wat je aankoop ook was, wij willen graag meer horen over jouw ervaring met dit bedrijf. Wat is jouw oordeel over de kwaliteit van hun sportartikelen? Hoe makkelijk kun je de tuin bewerken met hun tuingereedschap? Duurde het lang voor je nieuwe mobiele telefoon werd bezorgd? En wat voor klantenservice kan er volgens jou van Banggood.com verwacht worden? Schrijf je eigen review en vertel ons wat jouw oordeel over Banggood.com werkelijk is zodat anderen weten waar ze aan toe zijn als ze bij Banggood.com bestellen.

    Banggood.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (64)

    3.8
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    3

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Banggood.com

    Uw beoordeling

    Van alles (R/C spullen)

    Ik heb altijd alles ontvangen, er is nooit iets misgegaan. Ok, soms duurt het lang (en soms verrassend kort ook!). Je moet dus geen haast hebben. Maar voor echt onvoorstelbaar weinig geld krijg je onvoostelbaar veel. Een complete R/C drone (= 4 motoren, een frame, een ontvanger voor de R/C link, een videozendertje van 200 mWatt, 4x een brushless regelaar, een 3D flight controller) voor 82 euro? Kom op, dat kan gewoon niet. Zit er ook nog een spare frame bij en wat overige reserve onderdelen, plus 2 lipotjes. De Moblite7. Het kan gewoon niet maar ze doen het.

    Door: Robert Zijl25-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Regelmatig RC onderdelen en 3D printerbenodigdheden

    Nog nooit problemen gehad met bestellen dan wel leveringen. Herken me dan ook niet in de hier genoemde klachten.
    Ik koop er al zeker 2 jaar div RC spullen. Servo's Ontvangers vliegtuigonderdelen en klein materiaal tbv de modelbouw. Maar ook allerlei materiaal en onderdelen voor de 3D printing.
    Prijzen zijn onwijs concurrerend en in veel gevallen zelfs tov Aliexpres.
    Het nadeel is wel de lange levertijden maar voor een paar euro is ook dat te versnellen.
    Ik blijf er zeker kopen

    Door: Frans29-04-2020
    Marina27-05-2020

    Heb op 20 april iets aangekocht en nog ALTIJD niets aangekregen.Contact met ze opgenomen en ik moest invormeren bij GLS.Maar daar hebben ze nooit iets ontvangen.Ik waarschuw de mensen Koop Hier Nooit Iets.Het is gewoon een oplichting site.

    PYM23-06-2020

    6 weken moeten wachten op zogezegd waterdicht product, eindelijk komt het aan en na eerste regenbui is dat net zo waterdicht als mijn zeef. Dikke rommel verkopen ze daar. om nog maar te zwijgen over wat je dan moet doen om zogezegd uw geld terug te krijgen. Belachelijke ontmoedigende voorwaarden gewoon, dikke profiteurs daar!!

    romain vanquaethem@hotmail.com14-07-2020

    heb materiaalgekocht voor112euro 1stuk gekregenvan49euro wat nu?

    Thomas R11-08-2020

    Quality of item looked decent. When it finally arrived Shipping and service was horrible though! I received the item in just under three months time!!! When I didn't receive it after more than two months, I contacted Banggood to ask a refund. They replied me that I had to wait at least 1 more month. Apparently they secretly changed their item-not-received-so-refund time from two to three months. Which is just too f* easy for them. I could have picked up the item faster by walking to China and back. I will never order from Banggood again. They should change their name to BangBad.

    Peter Zijlstra20-08-2020

    Mijn order zou de 17e aug jl. geleverd zijn. Nog niets gekregen. Waar is het afgeleverd? Na zoek eindigd in Duitsland bij DHL distributie centrum. Hoe gaat dit nu verder? Niet te traceren vanaf Duitsland. Dit is nu de 2e zending welke niet geleverd wordt. Wel erg vreemd.

    h Harry Wassenberg07-09-2020

    een artikel besteld begin juni zou met een maand geleverd worden nog steeds niks (07-09-20) contact heeft geen zin alleen computer antwoorden ook geen geld terug mensen bestel hier niets want dit deugt niet

    Jan verhaeghe06-10-2020

    Ontzettend slechte service. Goederen vorige week besteld en nog steeds niet verzoenden. Tracking wordt door mijn anti virus geblokkeerd. Een echte ramp en de laatste keer dat ik daar bestel!

    Marc Martens30-11-2020

    regelmatig iets besteld en ook geleverd gekregen. bij het laatste ging het mis maar is netjes opgelost geld terug

    Furkan26-12-2020

    Echt een fake site mag de kkr krijgen

    A.J.J.04-01-2021

    2 dec lederen petje besteld 4 weken later in huis .prima . Jammer dat dit uit China moet komen.

    China shopper12-01-2021

    Als je iets in Chiona koopt en verwacht dhety in 3 dagen in huis te hebben dan is het mjisschien een idee om voral niets in China te kopen, of terug te gaan naar de basisschool voor een stukje topografie Man man man, die reacties hier. ja, het diirt vaak langer dan een maand voor hier iets is. Lees jezelf in voor je iets besteld van de andere kant van de wereld vandaan stellentje eencelligen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Afstandsbediening garagepoort

    Was erg goedkoop, éénvijfde van de lokale prijs. Levering duurde lang maar kwam toch binnen. Werkte ook nog. Geen handleiding bijgeleverd, dat viel tegen. Maar ik had die nog van het vorige ding, dus ik kon vooruit.
    Beetje slordig bedrijf, maar ik zal er niet over klagen.

    Door: Albrecht Paul Sanders09-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Peephole viewer deurbel met camera

    Na de zending bleek dat de deurbel met camera het niet deed. Daarover contact opgenomen met Banggood waarna ze me zonder problemen een andere hebben gestuurd. Die is nu gemonteerd en werkt prima. Goede service!!!

    Door: K v d Berg04-02-2020
    Trudy van der Voort12-03-2021

    In januari een bestelling gedaan, e mails gestuurd wanneer het geleverd wordt geen enkele reactie slechte zaak....,,,

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    RC Car Model Electric Off-Road RTR (SKU 1653662).

    Tot nu een zéér slechte ervaring

    Tot nu een zéér slechte ervaring. Zoon kocht van gespaard geld een RC Car Model Electric Off-Road RTR (SKU 1653662). Één dag na ontvangst mocht ie 'm op school laten zien. Op het schoolplein ontvlamde de batterij/auto, moesten de onderwijzers het vuur blussen. Van alles zijn foto's gemaakt.

    Na dit uitgebreid bij Banggood te hebben aangegeven (incl. tekst, foto's, video, allerlei admin nrs) blijft Banggood vooralsnog in gebreke om mijn zoontje te compenseren. Banggood accepteert vooralsnog geen verantwoordelijkheid voor zo'n gevaarlijk product, en geeft ook niet wat er moet gebeuren of wat ze willen hebben, willen ze dit wel doen.

    Wij zijn erg duur uit op deze manier en bovendien zeer teleurgesteld over dit product en over dit bedrijf door deze handelwijze; ik heb nooit eerder reviews geschreven (!), maar deze keer wil ik graag met klem adviseren wat wij doen: NOOIT meer iets te kopen bij een onverantwoordelijk bedrijf als dit.

    Door: Abel Korevaar01-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    RC Car Model Electric Off-Road RTR (SKU 1653662).

    Al 1 dag na ontvangst, vatte de auto van mijn zoontje (11) vlam midden op het schoolplein. Onderwijzers moesten het vuur doven. Banggood krijgt op verzoek van mij alle informatie inclusief foto's en accepteert vervolgens geen enkele verantwoordelijkheid.

    Ik beoordeel Banggood zeer laag. Verkoper van een gevaarlijk slecht product, onverantwoordelijk, en qua service vervolgens beneden alle peil.

    Door: Abel Korevaar23-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    tuinmateriaal

    Bestellingen lopen vrij vlot. twee keer had ik een probleem met een artikel dat niet werd geleverd, zeer goed geholpen in de chat en in beide situaties een refund gekregen, echt top service.

    Door: Simon Van de Walle26-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Accu boormachien

    De steker van oplader is verkeert deze heeft plate pennen ik kan het niet gebruiken in belgie er moet het met ronde pennen

    Door: Mohammedi Daoudi15-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Electrische fiets

    De fiets is beschadigd toegekomen eind Juni2021 (2 maanden geleden dus). Het is niet mogelijk ermee te rijden. Veel mails, maar een oplossing...NEEN. Ze winnen tijd door altijd maar te melden dat ze op antwoord van de leverancier wachten, maar na een aankoop van ongeveer 600 euro, en er niet kunnen van genieten valt me dit zeer zwaar. Ik kan deze maatschappiij HELEMAAL NIET AANRADEN; Dit is m'n ergste ervaring in jaren. U bent gewaarschuwd... Het verbaast me dat er toch positieve commentaren tussen zitten.

    Door: Guido Lemeer31-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    2 ulefoons

    We hebben twee ulefoons besteld en er maar één gekregen en nu doen ze moeilijk. Maar daar zijn ze toch voor verzekerd! Wij moeten nu bewijzen dat we er maar één hebben gekregen. Niet eerlijk

    Door: Carla Hermsen-Melchiors28-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    100792947

    Bestellen gaat prima,alleen na 6 weken zelfs nog niet verstuurd.annuleren is er niet bij.
    Zeker niet aanbevolen.
    Doe mij maar alie

    Door: Huib Gentenaar21-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Blouse

    I didn't receive my package, but it's says delivered. There's. Othing I can do about it

    Door: Tjebbe Hakkert15-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Bureaustoel

    Alles goed totdat je een keer customer service nodig hebt.
    absolute oplichting, houdrn je aan het lijntje maandenlang. Geen probleem als verzenden vanuit China wat langer duurt maar zij beloven vanalles en houden zich nergens aan. Was al jaren klant en nu voor het eerst een probleem met een product en wordt gewoon belazerd. Ik koop hier nooit meer. Ali is veel betrouwbaarder en hecht waarde aan hun klanten.

    Door: Tim08-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Snorlex omkeer knuffel kussentje

    Kwam netjes verpakt binnen, na nog geen 2 uur was de rits al kapot en lagen er naden open. Contact verloopt moeizaam .
    Heb inmiddels ook een 2e pakketje binnen, verpakking ingedeukt en product ook. Ben nu weer bezig contact te hebben, moet foto's uploaden bij mijn klacht , maar dat lukt dus niet.

    Door: Ria Janssens24-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Folding electrical bike

    DO NOT BUY ANYTHING FROM BANGGOOD EVER!!!

    Watch out for this company!! Please save yourself headaches, 30+ emails, stress and more. It is not worth it. You think it’s cheap but it will be expensive!! Because you will not get any service if anything arrives broken or not in working good condition.
    I bought an electrical folding bike for 500€ that arrived with a not working lithium battery, the battery doesn’t charge fully and hence quits working after a few minutes already. I’ve told them about the problem on the day it arrived, thinking and hoping they’d do what any normal reasonable company would do, send a working new battery or pick the bike up / offer free return for a refund or send a new bike and picking the broken one up, none of the above, they still, after 17 days of emails going out everyday, have not offer a true solution, they told me I can return it to somewhere in China at my own costs, that’s the same as PayPal tells me, which is not helpful at all! Since a heavy and big package like this bike (22kg) costs 1200€!!! To ship to China. Way more then even the worth of the bike. I’ve send them all the proof they asked: pictures, even made 3 videos which I uploaded on YouTube and still no solution is offered, after 20+ emails and me getting very mad they offered a 80€ refund, which is ridiculous, since the battery is the most expensive part of an electrical bike and costs way more to replace, like more around 300€.
    Please DO NOT BUY HERE, you will regret it! And they will not offer service. Even though it’s not your fault and you receive an item that does not work.
    I’m so frustrated and upset, I really don’t understand why they would not send me a working battery!!! They also keep going in circles, almost like playing a game, rather then offering a solution they go back and ask me for picture again or some other strange thing like, can I measure the voltage ?!?! Of course not I’m just a customer and do not have such tools and had already told them this after a few emails, then what they do is 10 emails after they ask me again. They do everything they can not to help the customer and not to fix the problem and offer a solution for a non working product. I bought it from an European warehouse, so it is even illegal as European laws states if you buy something it should arrive in perfect working condition and be as stated on the description!
    NEVER EVER BUY AT BANGGOOD!

    Door: Sophie young04-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    kwarts klokje

    heb het nooit gehad en weet niet waar ik de klacht neer kan leggen ??????????????? in Amsterdam ??????? leuk maar als je geen adres hebt en krijgt ben je nergens kort om nooit meer intuinen want het zijn OPLICHTERS BANGGOOD ZEER SLECHT

    Door: piet van Hamelsveld09-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    skyzone fpv bril

    Ook ik ben hier voor 490,- euro het schip in gegaan, werkte fijn totdat ik de hdmi poort(na 3 dagen) gebruikte, sindsdien is dat ding kapot, de service extreem slecht en bestaat alleen uit de boel traineren

    Door: Ed08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Banggood.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 64 ervaringen geplaatst over Banggood.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Banggood.com actief?

    Banggood.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Wonen, Elektronica, Multimedia & Bladen, Kantoor, hobby, feest & merch, Dierenwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Banggood.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.