Banana Republic

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Banana Republic

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je kleding kunt kopen? Wellicht is Banana Republic voor jou wel een interessant merk. Lees eerst wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn. Deze objectieve en onafhankelijke reviews lees je via NederlandReview.


Wat is Banana Republic?


Banana Republic is een kledingmerk. Je kunt er kleding, schoenen en accessoires voor mannen en vrouwen kopen. Op de website kun je een keuze maken uit een heel groot aantal artikelen.


Verzendingen


De verzendingen van de artikelen van dit merk geschied via DHL en Hermes. Er wordt op de website aangegeven dat het bij vele Europese landen 4 tot 7 dagen duurt voordat de producten bij de klant zijn afgeleverd. Dit gaat onder andere over de volgende landen: Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland en Hongarije. Alle landen staan beschreven op de website van Banana Republic.


Retourbeleid


Het bedrijf geeft aan dat ze niks liever hebben dan dat klanten tevreden zijn. Maar, mocht er iets niet kloppen willen ze dit graag weten. Klanten kunnen ongewassen en ongedragen producten die op deze website zijn gekocht, per post binnen 30 dagen na uw besteldatum retourneren. Artikelen die defect zijn kunnen te allen tijde worden geretourneerd. Artikelen die buiten het VK zijn gekocht, kunnen alleen per post worden geretourneerd. Deze artikelen kunnen niet worden geretourneerd naar winkels. Mocht je artikelen per post retour willen sturen dan dien je een stappenplan te volgen. Let er wel op dat bepaalde producten exclusief online beschikbaar zijn.


Deze producten kunnen onderhevig zijn aan een ander omruil- of retourbeleid. Dat wordt dan via de website aangegeven. Het bedrijf geeft aan dat alle badkleding en sieraden intact moeten zijn met hygiënische afdichtingen. Alleen dan kom je in aanmerking om je geld terug te krijgen. 
 


Bij retourzendingen per post, exlcusief de landen Kroatië en Malta, word je eerst geacht een retourticket aan te maken. Vervolgens dien je jouw taal te selecteren en de verplichte velden in te vullen. Daarna moet je het retourlabel uitprinten of per e-mail versturen. Als je dit hebt gedaan is het tijd om je retourtype te selecteren. Je kunt kiezen voor een terugbetaling in geld. Daarnaast kun je ook een terubetaling in de vorm van een cadeaubon aanvragen. Voor alle details check je de retourprocedure op de website van Banana Republic.


Wetenswaardigheden


Mocht je een vraag hebben voor de klantenservice dan kun je op verschillende manieren contact opnemen. Via de website kun je een realtime chat starten. Mocht je contact willen opnemen per e-mail dan is dat mogelijk. Je kunt dan een e-mail sturen naar de klantenservice van Banana Republic. Het e-mail adres dat je kunt gebruiken is custserv@bananarepublic.eu. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met het bedrijf. Het telefoonnummer vind je op de website van Banana Republic. Hou er wel rekening mee dat de medewerkers van dit bedrijf alleen maar Engels spreken.


Welke klantervaringen zijn er bij Banana Republic?


Ben je al klant bij Banana Republic? We zijn reuze benieuwd naar jouw bevindingen bij Banana Republic. Wat heb jij hier bijvoorbeeld gekocht? Ben je tevreden over de aankoop die je er hebt gedaan? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij dit bedrijf? Zou je andere mensen aanbevelen om hier een product te kopen? Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij je mening over dit bedrijf achterlaat op deze pagina. Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews!


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)