NederlandReview

  Ervaringen BALR

  Waarom zou je wat kopen bij BALR? Nou, BALR staat voor jong en ambitieus en dat ben jij ook! Je houdt tevens van luxe en de spannende levensstijl van atleten. Daarnaast ben je zeker niet vies van stoere kleding en schoenen. Het is dus hoogst tijd dat je kennis maakt met BALR. Het bedrijf dat in 2013 werd opgericht door Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus timmert inmiddels behoorlijk aan de weg. En dat zonder timmerman. BALR is een luxieus lifestyle merk dat bekend staat om hoogwaardige mode, reisproducten en accessoires voor mannen en vrouwen. Het in Nederland gevestigde bedrijf heeft een breed scala aan artikelen ontwikkeld die inspireren om het leven van een BALR na te streven. Dat kan zodra je www.balr.com invoert in je browser.

  Maar misschien twijfel je nog steeds of je BALR een kans moet geven? Is het wel een veilig of betrouwbaar bedrijf? Kijk, dan is het handig om via NederlandReview meer te weten te komen over BALR. Je werkt namelijk hard voor je geld en je verdient het beste. Je bent dus op de goede plek als je meer informatie wilt of graag erachter komt wat anderen schrijven en denken over dit bedrijf.


  BALR Branding Concept

  Contact
  BALR heeft op 1 november 2016 een winkel geopend aan de Kalverstraat in Amsterdam. Het pand telt maar liefst vijf verdiepingen. De winkelmedewerkers helpen je zodra je binnenloopt graag verder. De winkel bezoeken geeft je een goed idee van de sfeer van het bedrijf en waar BALR voor staat. Demy de Zeeuw gaf in een interview aan dat het bedrijf grootse plannen heeft en hard groeit., dus het einde is nog lang niet in zicht.

  Het kan natuurlijk ook dat je toffe sneakers hebt gezien op de website. Of je afvraagt wanneer die leuke sweater weer beschikbaar is? Neem dan gemakkelijk contact op via de chat, Twitter, Facebook, email of de contactpagina op de website. Op de website is ook een FAQ en klantenservice pagina, mocht je informatie nodig hebben over, bijvoorbeeld, de bezorging, levertijden en de manieren van betaling.

  Klachten
  Hoe zit het eigenlijk met de klachtenafhandeling? Dat is uiteraard belangrijk om te weten. Als iets niet naar wens is verlopen, dan wil je graag je ei kwijt. Waar moet je bij een klacht aan denken als consument? Het zou bijvoorbeeld kunnen gaan om de volgende dingen:

  •    Beschadigde goederen
  •    Problemen met de service
  •    Problemen met retouren
  •    Prijsverschillen
  •    Problemen met de levering

  BALR heeft, zoals in de vorige alinea is aangegeven, meerdere communicatiekanalen waarop zij zijn te bereiken. Zij helpen dan ook graag om een klacht, of probleem. te verhelpen.

  Heb jij ervaring met BALR?
  Misschien heb jij al gewinkeld bij BALR en heb je daar wat over te zeggen. Ben je goed geholpen door de klantenservice of juist niet? Of heb jij een leuk verhaal dat je graag met anderen wilt delen? Schrijf dan een review over BALR en laat je mening horen. Dat kan hier, gewoon. Op NederlandReview verzamelen we namelijks reviews en boordelingen over bedrijven en daar zien wij graag jouw mening tussen!

  Lees nu de ervaringen en beoordelingen van klanten over BALR. Wat verkopen ze? Is BALR betrouwbaar? Je leest het hier bij NederlandReview!

  BALR
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  2
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Heel belabberd

  Zeer slechte service.
  3 weken na bestelking nog steeds geen levering.
  Op mails iedere keer een standaard mailtje als antwoord. Niet telefonisch te bereiken. Uiteindelijk order moeten annuleren.

  Door: Jan15-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichters

  Ik ga NOOIT meer iets kopen van BALR. Het zijn oplichters die zich niet houden aan de wet. Artikelen mogen niet geretourneerd worden terwijl zij in hun voorwaarden (artikel 6) iets anders schrijven. OPLICHTERS PUR SANG, BE HAPPY WITH THE MONEY DEMY DE ZEEUW. Dit is dus een carrière na het voetbal ;-)

  Door: M.13-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichtersbende

  Prijs-kwaliteit niet in verhouding. Geen levering na meer dan drie weken. Afspraken in mails niet nakomen. Geen terechte kritiek kunnen verdragen na een mail met de vraag wanneer we de spullen ontvangen de bestelling annuleren. Na een bestelling ineens met voorwaarden komen. WAARSCHUWING NIET BESTELLEN DAAR!

  Door: Miranda Jeurninck-Feijen06-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Order deels ontvangen

  Krijg mijn geld niet terug op of een nasturing van een incomplete bestelling

  Door: Rezin22-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over BALR

  Uw beoordeling