NederlandReview

  Ervaringen BagsXL

  Wanneer je dingen verzamelt, een kantoor of winkel hebt, of een hobby hebt zoals kaarten maken, vissen, fotografie, etc. dan heb je allerlei materialen nodig. En deze materialen wil je vervolgens weer goed op kunnen bergen of een mooi plekje geven. Dit kan met de artikelen uit het ruime assortiment van BagsXL. Van foamboarden waarop je je kunstwerk kunt bevestigen tot doosjes waarin je je kunstaas kunt bewaren of plastic doosjes voor cupcakes, het is er allemaal. Wat anderen van deze webshop vinden kun je hier lezen.

  Over BagsXL

  BagsXL is de webshop van Emceepack BV. Zij zijn hier in juli 2013 mee gestart met in het begin een assortiment van 300 verschillende artikelen. Na de start was dit al snel uitgegroeid tot een webshop met meer dan 500 verschillende artikelen. Zij verkopen allerlei plastic verpakkingen en dergelijke, variërend van normale plastic zakjes tot hulzen voor posters, hersluitbare zakken, gripzakken, cupcake zakjes, etc. Zij leveren zowel aan winkeliers als aan consumenten die de verschillende dingen kunnen gebruiken voor hun hobby’s. In 2014 is het assortiment nog veel verder gegroeid, en vandaag de dag verkopen zij meer dan 5000 verschillende producten, waar nog wekelijks nieuwe aan toegevoegd worden.


  George Baker Selection - Little Green Bag

  Diensten

  Bij BagsXL kun je terecht voor plastic zakken, papieren zakken, kartonnen en plastic doosjes en nog veel meer. Met de filters aan de linkerzijde van elke productgroep is het zoeken naar het juiste formaat verpakkingen eenvoudiger gemaakt. De verschillende productgroepen zijn:

  • Zakken: Plastic Zakken, Gripzakken, Stazakken, Headerbags, Zakken voor A-Papierformaten, etc.
  • Dozen: Doosjes voor A-formaat Papier, Kristalheldere dozen, Kartonnen Dozen, Gondeldoosjes, Premium Heldere Geschenkdozen, etc.
  • Stationery: Kaarten, Enveloppen, Passepartout Kaarten, Plastic Portefeuille Enveloppen, Kristalheldere Hoezen, etc.
  • Passepartouts & Boards: Passepartouts Crescent, Foam Vellen, Karton Vellen, Bevestiging Accessoires
  • Klantgerichte Producten
  • Zakelijke Klanten

  BagsXL houdt altijd de nieuwste trends en ontwikkelingen voor verpakkingen in de gaten. Zij hebben bijvoorbeeld speciaal voor vintage vinyl liefhebbers beschermhoezen en binnenhoezen voor LP’s ontwikkeld, maar ook een speciaal assortiment met milieuvriendelijke hersluitbare zakken, etc.

  De verzending wordt verzorgd door DPD voor € 5,95. Wanneer een product op voorraad is, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Je kunt betalen met iDeal, achteraf met Afterpay, Mastercard, Visa, SofortBanking of MisterCash.

  Klachten

  Voor vragen is er een online chat beschikbaar, maar je kunt ze ook bellen of e-mailen. Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Duurt het langer, dan laten ze je dit tijdig weten met daarbij een indicatie over wanneer je dan wel antwoord kunt verwachten. Een klacht over een product, dienst of de service kan ook worden ingediend via de Stichting Webshop Keurmerk.

  Vertel hier ook over jouw ervaringen met BagsXL!

  Jouw verzameling of producten goed bewaard en uitgestald met spulletjes uit het assortiment van BagsXL? Alle reviews over deze webshop lees je hier!

  BagsXL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BagsXL

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BagsXL een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BagsXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BagsXL actief?

  BagsXL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BagsXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.