NederlandReview

    Ervaringen Badkamerwinkel

    Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Badkamerwinkel.nl is een webshop welke in de online shoppen woonwinkel categorie past. Je kunt er volop verschillende badkamer producten aanschaffen en kopen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Badkamerwinkel.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site Nederlandreview.nl

    Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Badkamerwinkel is een online en offline winkel waar je terecht kunt voor alle producten rondom je badkamer. Kranen, douches, baden, verwarmingen, toiletten, tegels en nog veel meer. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over Badkamerwinkel. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over Badkamerwinkel. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview.nl. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Badkamerwinkel.

    Over badkamerwinkel.nl

    Badkamerwinkel heeft een mooie grote online webshop vol met badkamer producten en accessoires. In Nieuwegein hebben ze ook een echte winkel. Centraal in het land met volop mogelijkheden om alles zelf vast te houden en te bekijken. De klant staat in beide situaties centraal. Ze kiezen er dan ook voor om geen goedkope producten aan te bieden van een slechte kwaliteit.

    Badkamerwinkel.nl is de online webwinkel badkamer producten. Ze hebben coole tegels, goed installatiemateriaal en nieuwe accessoires. Alles voor een scherpe prijs en met een uitstekende service. Daarnaast is er ook een echte winkel in Nieuwegein waar je naartoe kunt gaan.

    Je vindt ze :
    Badkamerwinkel.nl
    Laagraven 5A
    3439 LG Nieuwegein

    Wie betaalt, bepaalt is het motto van de Badkamerwinkel.nl. Ze vinden het belangrijk om de beste klantenbeoordelingen te krijgen. De klant laat horen en zien waar ze wel en niet tevreden over zijn. Een slechte review is daarom ook welkom bij hun. De service verbeteren, het aanbod verbeteren of de kwaliteit nog verder verbeteren is van groot belang voor ze. Ze willen eerlijk en transparant zijn en zo hun klanten helpen. Ze willen niet nog een schreeuwerige webshop zijn waar je alles voor weggooi prijzen kunt kopen zonder kwaliteit of service. Zoek je dat wel? Dan moet je niet naar Badkamerwinkel.nl gaan.

    Diensten van badkamerwinkel.nl

    Badkamerwinkel.nl biedt producten aan op het gebied van:
    • Baden
    • Douche
    • Wastafels
    • Badmeubels
    • Toiletten
    • Kranen
    • Verwarming
    • Spiegels
    • Accessoires


    Klachten, complimenten en tips voor en over badkamerwinkel.nl

    Ben je ergens niet tevreden over? Laat Badkamerwinkel.nl het dan weten. Ze zijn hier erg blij mee. Ze willen je graag helemaal tevreden zien. Wacht niet langer en dien dus je opmerking in om ze te helpen. Daarna kun je een review op Nederlandreview.nl achterlaten.

    Ben je ontevreden over Badkamerwinkel? Dan kun je jouw klacht indienen bij hun in de winkel in Nieuwegein, per telefoon, per mail en ook per post. Ze zullen de klacht in behandeling nemen en je informeren hoe deze afgewikkeld zal gaan worden.
    Hierna kun je jouw menig over hun op onze site achterlaten.

    Jouw Mening over badkamerwinkel.nl

    Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview.nl. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

    Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. Nederlandreview.nl helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

    Echte onafhankelijke ervaringen van consumenten die u voorgingen. Zo weet u hoe betrouwbaar badkamerwinkel is en of u hier moet kopen! Lees beoordelingen bij NederlandReview.nl

    Badkamerwinkel
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    6,2
    44% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    5,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Wastafels en klikwastes

    Weken geleden 2 wastafels en klikwastes van Alape besteld. Snel geleverd. Echter van 1 klikwaste functioneert het klikmechanisme niet. De andere waste sluit niet goed af.
    Bij badkamerwinkel melding van gemaakt. In eerste instantie geen reactie. Na de 2de mail zouden ze e.e.a. navragen bij de leverancier. Na weken en emails nog steeds geen reactie.
    Denk dat ik rechtsbijstand maar ga vragen voor hulp.
    Zeker geen aanrader.

    Door: JPNG Geuskens 01-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Divers voor twee badkamers en toilet

    Waardeloze service. Spullen die niet geleverd worden op de aangegeven dag, op email naar klantenservice wordt niet gereageerd. Telefonisch is de klantenservice nagenoeg niet bereikbaar. Zeker geen aanrader, er zijn zat andere online aanbieders met vergelijkbare prijzen. Wij komen hier iig nooit meer terug.

    Door: Schortinghuis 25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    wastafel

    Het enige goede is het makkelijk bestellen de rest is ronduit slecht
    1e levering niet op de juiste dag dus voor niets thuis gebleven Blijkt de bak beschadigd Blijf je weer thuis omdat hij wordt opgehaald Niet dus Weer aan de lijn gehangen waar je standaard meer dan 10 min in de wacht hangt of na 5 min gewoon wordt weg gedrukt. De 3e keer wordt hij opgehaald hebben ze geen nieuwe bij zich Dan wordt het uiteindelijk geregeld brengen ze weer een beschadigde Zit nu te wachten tot ze hem vandaag op komen halen Heb inmiddels een andere besteld en gekregen bij een ander bedrijf dus wil wel echt mijn geld terug Als hij al wordt opgehaald Mails reageren ze ook al niet op NOOIT ZAKEN DOEN MET DIT ONLINE BEDRIJF

    Door: Miranda Brouns 09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3
    rating

    Complete badkamer

    Wat een waardeloos bedrijf. Het begon allemaal bij een verkeerde berekening van de maten. Klantenservice is niet bereikbaar. Ook de winkel is telefonisch niet bereikbaar. Als ik vervolgens 10 minuten later de winkel binnenloop zit het personeel koffie te drinken. De schuld wordt je vervolgens in je eigen schoenen geschoven. Annulering wordt niet verwerkt, daardoor verkeerde spullen toch geleverd. Mijn advies: begin niet aan deze club.

    Door: Martin 08-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Douchewand

    Medio juli besteld om op 14 augustus te leveren.
    Het artikel is die dag ook keurig bezorgd. Een lagere prijs voor exact hetzelfde produkt heb ik eerder niet gevonden.
    De informatie over het bezorgvenster kan en moet beter. De hele dag thuis te moeten blijven is niet meer van deze tijd.
    Al belt de chauffeur maar een tijdje van tevoren.
    Al met al zou ik graag nog eens bestellen bij Badkamerwinkel.nl.

    Door: Wim Godding 15-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Gewoon tevreden

    Na een eindeloze zoektocht, besloten om mijn hele badkamer op badkamerwinkel.nl te bestellen. Levering kwam in meerdere delen. UIteindelijk zeer tevreden.

    Door: Frenkie 26-04-2019
    Jasmijn, Badkamerwinkel 26-04-2019

    Bedankt voor je review Frenkie!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    oplichters

    Afgelopen week een wc bril aangekocht via hun webwinkel. Ze hebben een hulpprogramma waarmee je de juiste wc bril kunt kiezen. Niet dus!!!!!!!! Ik kreeg een wcbril advies (129€) en heb deze besteld. Bij aankomst bleek dat de bevestigingsmaterialen die bij de bril horen te klein zijn voor onze pot. Op hun verzoek foto's gestuurd. Nu geven ze aan dat het mijn schuld en niet goed ben omgegaan met hun programma. Ze willen hem niet terugnemen. (ik wil/hoef geen geld terug maar een passende bril) Veel mooie praatjes op hun website over "ruilen geen probleem"enz.
    <br/>Voor mij is dit een principekwestie en zal doorgaan tot men bereidt is verantwoordelijkheid te nemen voor hun handel en handelswijze. IK adviseer eenieder geen zaken met hen te doen. Naar de winkel gaan zal anders zijn maar als je met hulpprogramma's klanten verkeerde goederen toestuurt en dan je verantwoordelijkheid niet neemt is het voor mij gewoon belazeren (sorry, maar zo beleef ik het) Ik heb via hun route een klacht ingediend en wacht even af hoe er verder mee om gegaan gaat worden. IK hou u op de hoogte indien er gereageerd gaat worden en wat de resultaten zijn.

    Door: Rien 23-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Klantvriendelijk, gastvrij en professioneel

    Afgelopen weekend heb ik het filiaal van badkamerwinkel.nl in Wateringen bezocht. Daar zijn mijn vader en ik onwijs goed en fijn geholpen door meneer Wenner Andrea. Vanaf het moment dat wij de winkel binnenliepen tot het moment dat wij het pand weer verlieten, heeft hij ons voorzien van de best mogelijke service. Hij wist precies aan welke informatie wij behoefte hadden en vulde aan waar nodig was. Als bleek dat een wens op onze lijst niet mogelijk was, deed hij er alles aan om ons een sterk, praktisch en goedkoop alternatief te bieden. Door zijn persoonlijke service, bijzondere vriendelijkheid en bewonderenswaardige professionaliteit hebben wij zojuist met een gerust hart de aankopen voor onze nieuwe badkamer gedaan!

    Door: Daphne Rozenburg 25-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Zeer tevreden

    Met de reviews in mijn achterhoofd (die ik niet had gecheckt voordat ik de bestelling deed) hield ik mijn hart vast. Echter, alle spullen zijn op de afgesproken datum geleverd, het kwam weliswaar in drie pakketten maar dat vind ik geen probleem. Prijstechnisch is het de beste webshop voor zover ik mijn onderzoek gedaan heb.

    Door: Emiel Filart 01-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    foute levering

    een foute levering aangekregen en na negen dagen pas antwoord gekregen op mijn mail! Na vijftien dagen nog steeds niet in orde of nog iets gehoord.
    ik raad iedereen aan ergens anders te bestellen!!
    de service is ronduit beschamend!!

    Door: celis françois 20-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Slechte levering en communicatie: fout bij anderen leggen

    Op 29.11.18 bestelde ik een douchekraan bij hen, omdat die vermeld stond als "in stock". Dus ging ik ervan uit dat ik deze snel zou mogen ontvangen, en nam afspraak met mijn loodgieter voor plaatsing. Ik heb deze afspraak tot 3x toe moeten verplaatsen, omdat het uiteindelijk 16 dagen duurde eer ik mijn bestelling mocht ontvangen... Tussentijdse communicatie met Badkamerwinkel ondertussen: ronduit moeilijk èn slecht: TELEFONISCH: 20 min wachten (op betalend 078/ nr!), CHAT: of :"hier moet ik een nachtje over slapen" of/en paraplu verdediging oa: "Het magazijn waar wij dit item voor u besteld hebben heeft een storing gehad-Levering bij ons binnen maar nog niet verzonden, want magazijn nu toe - Post Nl heeft het pakje achtergehouden" enz :((( Ik begrijp niet waarom ze online het betreffende artikel bij hen als"in stock" benoemen! Dit is BEDRIEGELIJKE informatie, en ze staan niet in voor verdere vlotte verhandeling, want "probleem ligt bij de anderen!" Beuh, ik bestel NOOIT meer aldaar, wees verwittigd indien u dit zou willen doen!

    Door: Sabine Convent 11-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Dramatische service en levering

    Graag waarschuw ik mijn medekopers voor deze winkel. Deze winkel adverteert met snelle levering (volgende dag), keuze van bezorgtijd en een goed beoordeling in reviews. Niets van dat alles heb ik mogen merken na het doen van mijn bestelling.

    Ruim 3 weken na bestelling zit mijn badkamer inmiddels er alweer bijna een week in. Niet dankzij badkamerwinkel.nl, maar dankzij concurrenten die wel afspraken nakomen, effectief en proactief communiceren en hun aangegeven korte levertijden wel nakomen.

    Na vrijwel dagelijks bellen (met ruime wachttijd), mailen, niet nagekomen beloftes en geen enkel begrip heb ik én niet alle spullen binnen (terwijl de initieel aangegeven levertijd zeer kort was) en ook mijn geld niet retour. Ik krijg nog ongeveer 1000 euro van deze firma terug. Maar zien of ze de afspraken daaromtrent wel nakomen.

    Regelmatig ben ik spreker voor grotere groepen over klanttevredenheid. Gelukkig ben ik nu een concreet voorbeeld, met naam en toenaam, rijker over hoe je niet met klanten om moet gaan. Geen goede pers natuurlijk. Grappig genoeg komen er vervolgens ook andere verhalen over deze winkel los. Ik herken de scores dus ook niet van review sites.

    Al 3 weken lang gooien ze het op een storing bij een toeleverancier van producten. Dit is de reden dat zij zelf niet proactief hierover kunnen communiceren, niet reageren op emailtjes, niet meedenken over alternatieven, kennelijk effect heeft op ook andere leveranciers, afspraken niet worden nagekomen etc. etc. En dat gedurende 3 weken. Je hoort de medewerkers de schouders ophalen. Storing, ja, niet mijn probleem toch?

    Wil je annuleren? Dat is goed, twee dagen later staat er gewoon uit het niets een vrachtwagen voor de deur terwijl het laatste bericht was dat levering over 6 weken stond gepland.

    Heb zelf maar gevraagd of ze nog van plan waren om iets te doen aan compensatie. Ook daar na twee weken geen reactie op.

    Een eindeloze polonaise van geklungel. Ik kan alleen maar zeggen; bestel alsjeblieft ergens anders.

    Door: Martijn 19-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Prettig zaken doen.

    Ik doe al een tijd zaken met badkamerwinkel als bedrijf bestel ik regelmatig en heb goede ervaringen. Ook als er iets retour moet of er is iets met een product. Wat nog maar 1 x is gebeurd. Ik word altijd correct geholpen als ik bel. Of als ik mail. Zo ook vandaag : ik vraag om een factuur( van een tijd geleden) die ik graag nog een keer wil ontvangen. En 1 dag later al in de mailbox. Ik zeg nog tegen mijn vrouw : wat een correct bedrijf is dat toch. daar kunnen sommige bedrijven een voorbeeld aannemen. Dus ik acht dat mag ook weleens vermeld worden in review. Ik schrik dan ook van de negatieve reviews omdat ik een hele andere ervaringen heb. Ik ben dus wel zeer tevreden.

    Door: Dennis Bont 03-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Slechte service!

    Bestel niet bij Badkamerwinkel, wat een slechte service! Ze hadden een badkraan geleverd die piept. Komen vervolgens met allemaal slechte oplossingen (we moeten zelf de kraan uit elkaar halen en een nieuwe thermostaat plaatsen of een paar weken zonder badkraan) en geven steeds de leverancier de schuld. Als we een nieuwe eisen (zij hebben immers een slecht product geleverd), zeggen ze dat ze het gaan overleggen en reageren vervolgens nooit meer op e-mail. Nadat we Thuiswinkel hebben ingeschakeld, omdat we geen stap verder kwamen met Badkamerwinkel, kregen we ineens wel gelijk en zouden ze een nieuwe kraan opsturen. Vervolgens sturen ze geen nieuwe op en komen ze met een smoesje dat de kraan kwijt was. Al met al ben ik 3 maanden bezig geweest om een nieuwe kraan (met moeite) te krijgen.

    De douchekraan (van hetzelfde merk) blijkt ook iets mis mee te zijn (gaat moeilijk dicht). Krijgen we eerst twee onderdelen opgestuurd en als we vragen om een duidelijke stap-voor-stap uitleg krijg ik terug dat ik op werkdagen moet bellen met de leverancier. Het was onmogelijk om de stappen per e-mail te beschrijven. Ook als ik aangaf dat ik op werkdagen aan het werk ben en dan niet naast de kraan kan staan en met de leverancier te bellen.

    Kortom, slechte services, denken niet mee, komen met slechte oplossingen, je wordt slecht geholpen en reageren niet meer op mail als je een kritische vraag stelt. Ik zou hier niet bestellen...

    Door: Jenny 03-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Schandalige behandeling en klantonvriendelijk

    Wat een schandalig slechte en niet klantgerichte organisatie is badkamerwinkel.nl. Indien een klant een klacht heeft, wordt deze in de winkel geschoffeerd en niet geholpen. Daarnaast is de klantenservice niet capabel op berichten te lezen en juist te interpreteren. Tevens wordt de wettelijke retourtermijn waarbinnen de consument zijn geld dient te ontvangen overschreden. Wat een dramatisch bedrijf!

    Tevens worden een deel van de bestelde producten niet geleverd

    Door: Jochem 02-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Niet doen

    Stuk of 8 artikelen besteld, worden gefaseerd geleverd. Kan gebeuren, ze zitten zelf ook met levertijd.
    Iets niet goed, terugsturen kost € 43,= . Je kan het artikel niet mee teruggeven met de chauffeur.
    Over nageleverde artikelen wordt niet gecommuniceerd, je merkt vanzelf dat het niet geleverd wordt.
    Bij nabellen wordt je onbeschoft geholpen, geen interesse of medeleven.
    We hebben al 3 à 4 keer gebeld voor een toiletbril. Antwoord:” Ja meneer, apart modelletje hè..kortom Niet Doen!!

    Door: René Vlaanderen 15-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    badmatten goedkoper

    badmatten besteld bij badkamerwinkel.

    ik zocht een specifiek type badmat en ik vond deze op meerdere websites staan, maar hier waren ze aanzienlijk goedkoper. Zelfs goedkoper dan op Bol enzo, daarom had ik hier besteld. Ik kwam bij deze winkel via Google

    ze zeiden dat het dinsdag zou worden geleverd, maar ze waren er pas vanochtend. dat is jammer.

    Alles was wel netjes verpakt en de badmatten zagen er goed uit. Oh het plaatje op de website klopte niet helemaal, maar dat had ik bij het bestellen gelukkig al gezien. De mat is namelijk langwerpig maar op het plaatje vierkant!

    Maar ze zijn dus erg goedkoop daarom zou ik hier weer bestellen. ik heb nu voor precies hetzelfde artikel minder betaald dan elders, dat is wel de moeite waard vind ik

    Door: Richard 27-09-2017
    Richard 27-09-2017

    Oh en ik wilde nog even zeggen dat de levertijd ook veel sneller was, bij andere winkels moest ik twee weken wachten, hier dus maar een paar dagen,. Dus al klopte de dinsdag niet en werd het woensdag, nog altijd sneller dan elders.... jammer van de slordigheden, verder dus prima

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    tevreden

    Telefonisch contact heeft goed geholpen
    Het bestelde was binnen een week geleverd. Dat stond er ook bij.

    Veel keuze en lage prijzen.

    Door: kim 19-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Wat een k*t service

    !!Zeer slechte service!!

    Iets bestellen en niet op afgesproken tijd leveren;
    Zelf overal achteraan zitten;
    Klantenservice via de mail erg traag en niet meedenkend;
    Klantenservice via de telefoon nog veel erger, ronduit onbeschoft: er wordt niet serieus met je klacht(en) omgegaan;
    Probeer vooral niets retour te sturen want je kunt lang wachten op je geld (als je het al terug krijgt).

    Klein pluspuntje: chauffeurs zijn erg vriendelijk (wellicht omdat zij weten wat voor puinhoop het is bij badkamerwinkel.nl)

    Conclusie: NOOIT meer Badkamerwinkel.nl. Betaal liever een paar euro meer!

    Door: Koen 10-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    geen levering en geen communicatie

    een bestelling geplaatst van een badstoel. deze zou na 1 werkdag geleverd worden. na een paar dagen maar gebeld. ene Zoltan beloofde me dat hij de volgende geleverd zou worden door dpd. volgende dag weer geen levering. weer gebeld, blijkt er geen voorraad te zijn en dat levering 2 weken zal gaan duren. dan vraag je een vervanging. dat kan niet via de telefoon, dat gaat via de mail. Erg vreemd terwijl je de `klantenservice` aan de telefoon hebt. Dan vraag ik om een annulering zodat ik verder kan zoeken, immers heb ik al betaald. Nee, ook niet via de telefoon. Alles via de mail. Wat een raar stel daar. Alles beloven, geen communicatie en alles via de mail. Nee, hier NOOOOOOOIT meer!!!!

    Door: Edwin van Baaren 27-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Badkamerwinkel

    Uw beoordeling