NederlandReview

  Ervaringen Badkamerwinkel

  Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Badkamerwinkel.nl is een webshop welke in de online shoppen woonwinkel categorie past. Je kunt er volop verschillende badkamer producten aanschaffen en kopen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Badkamerwinkel.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site Nederlandreview.nl

  Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Badkamerwinkel is een online en offline winkel waar je terecht kunt voor alle producten rondom je badkamer. Kranen, douches, baden, verwarmingen, toiletten, tegels en nog veel meer. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over Badkamerwinkel. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over Badkamerwinkel. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview.nl. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Badkamerwinkel.  

  Over badkamerwinkel.nl
  Badkamerwinkel heeft een mooie grote online webshop vol met badkamer producten en accessoires. In Nieuwegein hebben ze ook een echte winkel. Centraal in het land met volop mogelijkheden om alles zelf vast te houden en te bekijken. De klant staat in beide situaties centraal. Ze kiezen er dan ook voor om geen goedkope producten aan te bieden van een slechte kwaliteit. 

  Badkamerwinkel.nl is de online webwinkel badkamer producten. Ze hebben coole tegels, goed installatiemateriaal en nieuwe accessoires. Alles voor een scherpe prijs en met een uitstekende service. Daarnaast is er ook een echte winkel in Nieuwegein waar je naartoe kunt gaan. 

  Je vindt ze :
  Badkamerwinkel.nl
  Laagraven 5A
  3439 LG Nieuwegein 

  Wie betaalt, bepaalt is het motto van de Badkamerwinkel.nl. Ze vinden het belangrijk om de beste klantenbeoordelingen te  krijgen.  De klant laat horen en zien waar ze wel en niet tevreden over zijn. Een slechte review is daarom ook welkom bij hun. De service verbeteren, het aanbod verbeteren of de kwaliteit nog verder verbeteren is van groot belang voor ze. Ze willen eerlijk en transparant zijn en zo hun klanten helpen. Ze willen niet nog een schreeuwerige webshop zijn waar je alles voor weggooi prijzen kunt kopen zonder kwaliteit of service. Zoek je dat wel? Dan moet je niet naar Badkamerwinkel.nl gaan. 

  Diensten van badkamerwinkel.nl
  Badkamerwinkel.nl  biedt producten aan op het gebied van: 
  •    Baden
  •    Douche
  •    Wastafels
  •    Badmeubels
  •    Toiletten
  •    Kranen
  •    Verwarming
  •    Spiegels
  •    Accessoires  Klachten, complimenten en tips voor en over badkamerwinkel.nl
  Ben je ergens niet tevreden over? Laat Badkamerwinkel.nl het dan weten. Ze zijn hier erg blij mee. Ze willen je graag helemaal tevreden zien. Wacht niet langer en dien dus je opmerking in om ze te helpen. Daarna kun je een review op Nederlandreview.nl achterlaten. 

  Ben je ontevreden over Badkamerwinkel? Dan kun je jouw klacht indienen bij hun in de winkel in Nieuwegein, per telefoon, per mail en ook per post. Ze zullen de klacht in behandeling nemen en je informeren hoe deze afgewikkeld zal gaan worden. 
  Hierna kun je jouw menig over hun op onze site achterlaten. 

  Jouw Mening over badkamerwinkel.nl
  Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview.nl. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.  

  Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. Nederlandreview.nl helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. 

  Echte onafhankelijke ervaringen van consumenten die u voorgingen. Zo weet u hoe betrouwbaar badkamerwinkel is en of u hier moet kopen! Lees beoordelingen bij NederlandReview.nl

  Badkamerwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

  5,8
  43% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  5,2

  Prijs

  6,6

  Leveren

  5,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Dramatische service en levering

  Martijn19-09-2018

  Graag waarschuw ik mijn medekopers voor deze winkel. Deze winkel adverteert met snelle levering (volgende dag), keuze van bezorgtijd en een goed beoordeling in reviews. Niets van dat alles heb ik mogen merken na het doen van mijn bestelling.

  Ruim 3 weken na bestelling zit mijn badkamer inmiddels er alweer bijna een week in. Niet dankzij badkamerwinkel.nl, maar dankzij concurrenten die wel afspraken nakomen, effectief en proactief communiceren en hun aangegeven korte levertijden wel nakomen.

  Na vrijwel dagelijks bellen (met ruime wachttijd), mailen, niet nagekomen beloftes en geen enkel begrip heb ik én niet alle spullen binnen (terwijl de initieel aangegeven levertijd zeer kort was) en ook mijn geld niet retour. Ik krijg nog ongeveer 1000 euro van deze firma terug. Maar zien of ze de afspraken daaromtrent wel nakomen.

  Regelmatig ben ik spreker voor grotere groepen over klanttevredenheid. Gelukkig ben ik nu een concreet voorbeeld, met naam en toenaam, rijker over hoe je niet met klanten om moet gaan. Geen goede pers natuurlijk. Grappig genoeg komen er vervolgens ook andere verhalen over deze winkel los. Ik herken de scores dus ook niet van review sites.

  Al 3 weken lang gooien ze het op een storing bij een toeleverancier van producten. Dit is de reden dat zij zelf niet proactief hierover kunnen communiceren, niet reageren op emailtjes, niet meedenken over alternatieven, kennelijk effect heeft op ook andere leveranciers, afspraken niet worden nagekomen etc. etc. En dat gedurende 3 weken. Je hoort de medewerkers de schouders ophalen. Storing, ja, niet mijn probleem toch?

  Wil je annuleren? Dat is goed, twee dagen later staat er gewoon uit het niets een vrachtwagen voor de deur terwijl het laatste bericht was dat levering over 6 weken stond gepland.

  Heb zelf maar gevraagd of ze nog van plan waren om iets te doen aan compensatie. Ook daar na twee weken geen reactie op.

  Een eindeloze polonaise van geklungel. Ik kan alleen maar zeggen; bestel alsjeblieft ergens anders.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Prettig zaken doen.

  Dennis Bont03-07-2018

  Ik doe al een tijd zaken met badkamerwinkel als bedrijf bestel ik regelmatig en heb goede ervaringen. Ook als er iets retour moet of er is iets met een product. Wat nog maar 1 x is gebeurd. Ik word altijd correct geholpen als ik bel. Of als ik mail. Zo ook vandaag : ik vraag om een factuur( van een tijd geleden) die ik graag nog een keer wil ontvangen. En 1 dag later al in de mailbox. Ik zeg nog tegen mijn vrouw : wat een correct bedrijf is dat toch. daar kunnen sommige bedrijven een voorbeeld aannemen. Dus ik acht dat mag ook weleens vermeld worden in review. Ik schrik dan ook van de negatieve reviews omdat ik een hele andere ervaringen heb. Ik ben dus wel zeer tevreden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Slechte service!

  Jenny03-07-2018

  Bestel niet bij Badkamerwinkel, wat een slechte service! Ze hadden een badkraan geleverd die piept. Komen vervolgens met allemaal slechte oplossingen (we moeten zelf de kraan uit elkaar halen en een nieuwe thermostaat plaatsen of een paar weken zonder badkraan) en geven steeds de leverancier de schuld. Als we een nieuwe eisen (zij hebben immers een slecht product geleverd), zeggen ze dat ze het gaan overleggen en reageren vervolgens nooit meer op e-mail. Nadat we Thuiswinkel hebben ingeschakeld, omdat we geen stap verder kwamen met Badkamerwinkel, kregen we ineens wel gelijk en zouden ze een nieuwe kraan opsturen. Vervolgens sturen ze geen nieuwe op en komen ze met een smoesje dat de kraan kwijt was. Al met al ben ik 3 maanden bezig geweest om een nieuwe kraan (met moeite) te krijgen.

  De douchekraan (van hetzelfde merk) blijkt ook iets mis mee te zijn (gaat moeilijk dicht). Krijgen we eerst twee onderdelen opgestuurd en als we vragen om een duidelijke stap-voor-stap uitleg krijg ik terug dat ik op werkdagen moet bellen met de leverancier. Het was onmogelijk om de stappen per e-mail te beschrijven. Ook als ik aangaf dat ik op werkdagen aan het werk ben en dan niet naast de kraan kan staan en met de leverancier te bellen.

  Kortom, slechte services, denken niet mee, komen met slechte oplossingen, je wordt slecht geholpen en reageren niet meer op mail als je een kritische vraag stelt. Ik zou hier niet bestellen...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Schandalige behandeling en klantonvriendelijk

  Jochem02-05-2018

  Wat een schandalig slechte en niet klantgerichte organisatie is badkamerwinkel.nl. Indien een klant een klacht heeft, wordt deze in de winkel geschoffeerd en niet geholpen. Daarnaast is de klantenservice niet capabel op berichten te lezen en juist te interpreteren. Tevens wordt de wettelijke retourtermijn waarbinnen de consument zijn geld dient te ontvangen overschreden. Wat een dramatisch bedrijf!

  Tevens worden een deel van de bestelde producten niet geleverd

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Niet doen

  René Vlaanderen15-02-2018

  Stuk of 8 artikelen besteld, worden gefaseerd geleverd. Kan gebeuren, ze zitten zelf ook met levertijd.
  Iets niet goed, terugsturen kost € 43,= . Je kan het artikel niet mee teruggeven met de chauffeur.
  Over nageleverde artikelen wordt niet gecommuniceerd, je merkt vanzelf dat het niet geleverd wordt.
  Bij nabellen wordt je onbeschoft geholpen, geen interesse of medeleven.
  We hebben al 3 à 4 keer gebeld voor een toiletbril. Antwoord:” Ja meneer, apart modelletje hè..kortom Niet Doen!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  badmatten goedkoper

  Richard27-09-2017

  badmatten besteld bij badkamerwinkel.

  ik zocht een specifiek type badmat en ik vond deze op meerdere websites staan, maar hier waren ze aanzienlijk goedkoper. Zelfs goedkoper dan op Bol enzo, daarom had ik hier besteld. Ik kwam bij deze winkel via Google

  ze zeiden dat het dinsdag zou worden geleverd, maar ze waren er pas vanochtend. dat is jammer.

  Alles was wel netjes verpakt en de badmatten zagen er goed uit. Oh het plaatje op de website klopte niet helemaal, maar dat had ik bij het bestellen gelukkig al gezien. De mat is namelijk langwerpig maar op het plaatje vierkant!

  Maar ze zijn dus erg goedkoop daarom zou ik hier weer bestellen. ik heb nu voor precies hetzelfde artikel minder betaald dan elders, dat is wel de moeite waard vind ik

  Richard27-09-2017

  Oh en ik wilde nog even zeggen dat de levertijd ook veel sneller was, bij andere winkels moest ik twee weken wachten, hier dus maar een paar dagen,. Dus al klopte de dinsdag niet en werd het woensdag, nog altijd sneller dan elders.... jammer van de slordigheden, verder dus prima

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  tevreden

  kim19-06-2017

  Telefonisch contact heeft goed geholpen
  Het bestelde was binnen een week geleverd. Dat stond er ook bij.

  Veel keuze en lage prijzen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Wat een k*t service

  Koen10-06-2017

  !!Zeer slechte service!!

  Iets bestellen en niet op afgesproken tijd leveren;
  Zelf overal achteraan zitten;
  Klantenservice via de mail erg traag en niet meedenkend;
  Klantenservice via de telefoon nog veel erger, ronduit onbeschoft: er wordt niet serieus met je klacht(en) omgegaan;
  Probeer vooral niets retour te sturen want je kunt lang wachten op je geld (als je het al terug krijgt).

  Klein pluspuntje: chauffeurs zijn erg vriendelijk (wellicht omdat zij weten wat voor puinhoop het is bij badkamerwinkel.nl)

  Conclusie: NOOIT meer Badkamerwinkel.nl. Betaal liever een paar euro meer!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  geen levering en geen communicatie

  Edwin van Baaren27-04-2017

  een bestelling geplaatst van een badstoel. deze zou na 1 werkdag geleverd worden. na een paar dagen maar gebeld. ene Zoltan beloofde me dat hij de volgende geleverd zou worden door dpd. volgende dag weer geen levering. weer gebeld, blijkt er geen voorraad te zijn en dat levering 2 weken zal gaan duren. dan vraag je een vervanging. dat kan niet via de telefoon, dat gaat via de mail. Erg vreemd terwijl je de `klantenservice` aan de telefoon hebt. Dan vraag ik om een annulering zodat ik verder kan zoeken, immers heb ik al betaald. Nee, ook niet via de telefoon. Alles via de mail. Wat een raar stel daar. Alles beloven, geen communicatie en alles via de mail. Nee, hier NOOOOOOOIT meer!!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Geen service!

  Koos Berkelaar24-02-2017

  In september 2016 Sphinx wc bril gekocht: te korte boutjes. Langere boutjes gevraagd en zelfs eind februari 2017 nog niets ontvangen. Er wordt niet of nauwelijks gecommuniceerd; erg triest!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  veel keuze niet goedkoop

  Karin12-01-2017

  Ongelofelijk veel keuze en allerlei badkamerspullen.
  Ze vertegenwoordigen allerlei merken zoals Bruynzeel, maar zijn daardoor niet erg goedkoop. Maar wel goede kwaliteit.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Echt niet aan te raden

  Tez23-09-2016

  Levertijd van de producten zou 6 weken zijn. Uiteindelijk maanden erop gewacht.
  Verkeerde artikelen zijn geleverd. Tot 3 maal aan toe is er vanuit badkamerwinkel een vrachtwagen gestuurd om de producten op te halen, waar wij op wachten. Elke keer werden de afspraken niet nagekomen, andere sanitairwebwinkels geen enkel probleem mee.

  Laurens12-10-2016

  vergelijkbare ervaring. product niet op afgesproken leverdatum ontvangen, maar drie weken later. Bleek verkeerde product te zijn en nu moeten we weer 12 weken wachten totdat juiste product geleverd wordt. Communicatie en klantenservice zijnberoerd. Bij overige sanitairwinkels geen problemen gehad. Geen aanrader dus!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Spulletjes voor de badkamer besteld en snel gratis verzending

  Anniek08-09-2016

  Wij hebben wat spulletjes voor onze badkamer aangeschaft bij BadKamerWinkel.

  Wel hadden we eerst nog vragen over de producten, want anders kan het tegenvallen en dan moet je retour sturen en dat is altijd zo'n gedoe.
  Er werd snel en duidelijk en compleet gereageerd en daardoor konden wij vlot de bestelling doen.

  De spulletjes werden trouwens snel en gratis verstuurd.

  Daarom is BadKamerWinkel ons goed bevallen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  goede dealtjes lelijke website

  Reda Hengelo20-05-2016

  Superlelijke website maar ze hebben goede dealtjes en daar gaat het om!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Badkamerwinkel

  Uw beoordeling