NederlandReview

    Ervaringen Badkamerwinkel

    Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Badkamerwinkel.nl is een webshop welke in de online shoppen woonwinkel categorie past. Je kunt er volop verschillende badkamer producten aanschaffen en kopen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Badkamerwinkel.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

    Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Badkamerwinkel is een online en offline winkel waar je terecht kunt voor alle producten rondom je badkamer. Kranen, douches, baden, verwarmingen, toiletten, tegels en nog veel meer. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over Badkamerwinkel. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over Badkamerwinkel. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Badkamerwinkel.

    Over badkamerwinkel.nl

    Badkamerwinkel heeft een mooie grote online webshop vol met badkamer producten en accessoires. In Nieuwegein hebben ze ook een echte winkel. Centraal in het land met volop mogelijkheden om alles zelf vast te houden en te bekijken. De klant staat in beide situaties centraal. Ze kiezen er dan ook voor om geen goedkope producten aan te bieden van een slechte kwaliteit.

    Badkamerwinkel.nl is de online webwinkel badkamer producten. Ze hebben coole tegels, goed installatiemateriaal en nieuwe accessoires. Alles voor een scherpe prijs en met een uitstekende service. Daarnaast is er ook een echte winkel in Nieuwegein waar je naartoe kunt gaan.

    Je vindt ze :
    Badkamerwinkel.nl
    Laagraven 5A
    3439 LG Nieuwegein

    Wie betaalt, bepaalt is het motto van de Badkamerwinkel.nl. Ze vinden het belangrijk om de beste klantenbeoordelingen te krijgen. De klant laat horen en zien waar ze wel en niet tevreden over zijn. Een slechte review is daarom ook welkom bij hun. De service verbeteren, het aanbod verbeteren of de kwaliteit nog verder verbeteren is van groot belang voor ze. Ze willen eerlijk en transparant zijn en zo hun klanten helpen. Ze willen niet nog een schreeuwerige webshop zijn waar je alles voor weggooi prijzen kunt kopen zonder kwaliteit of service. Zoek je dat wel? Dan moet je niet naar Badkamerwinkel.nl gaan.

    In de badkamerwinkel. - Sluipschutters

    Diensten van badkamerwinkel.nl

    Badkamerwinkel.nl biedt producten aan op het gebied van:
    • Baden
    • Douche
    • Wastafels
    • Badmeubels
    • Toiletten
    • Kranen
    • Verwarming
    • Spiegels
    • Accessoires


    Klachten, complimenten en tips voor en over badkamerwinkel.nl

    Ben je ergens niet tevreden over? Laat Badkamerwinkel.nl het dan weten. Ze zijn hier erg blij mee. Ze willen je graag helemaal tevreden zien. Wacht niet langer en dien dus je opmerking in om ze te helpen. Daarna kun je een review op NederlandReview achterlaten.

    Ben je ontevreden over Badkamerwinkel? Dan kun je jouw klacht indienen bij hun in de winkel in Nieuwegein, per telefoon, per mail en ook per post. Ze zullen de klacht in behandeling nemen en je informeren hoe deze afgewikkeld zal gaan worden.
    Hierna kun je jouw menig over hun op onze site achterlaten.

    Jouw Mening over badkamerwinkel.nl

    Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

    Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

    Echte onafhankelijke ervaringen van consumenten die u voorgingen. Zo weet u hoe betrouwbaar badkamerwinkel is en of u hier moet kopen! Lees beoordelingen bij NederlandReview

    Badkamerwinkel
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (41)

    6.2
    49% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    badmatten goedkoper

    badmatten besteld bij badkamerwinkel.

    ik zocht een specifiek type badmat en ik vond deze op meerdere websites staan, maar hier waren ze aanzienlijk goedkoper. Zelfs goedkoper dan op Bol enzo, daarom had ik hier besteld. Ik kwam bij deze winkel via Google

    ze zeiden dat het dinsdag zou worden geleverd, maar ze waren er pas vanochtend. dat is jammer.

    Alles was wel netjes verpakt en de badmatten zagen er goed uit. Oh het plaatje op de website klopte niet helemaal, maar dat had ik bij het bestellen gelukkig al gezien. De mat is namelijk langwerpig maar op het plaatje vierkant!

    Maar ze zijn dus erg goedkoop daarom zou ik hier weer bestellen. ik heb nu voor precies hetzelfde artikel minder betaald dan elders, dat is wel de moeite waard vind ik

    Door: Richard27-09-2017
    Richard27-09-2017

    Oh en ik wilde nog even zeggen dat de levertijd ook veel sneller was, bij andere winkels moest ik twee weken wachten, hier dus maar een paar dagen,. Dus al klopte de dinsdag niet en werd het woensdag, nog altijd sneller dan elders.... jammer van de slordigheden, verder dus prima

    Marco van Zanten22-09-2020

    We zijn zeer goed geholpen in Badkamerwinkel Rotterdam , Daar werken mensen die snappen wat ik precies wil. zeer kundig advies gekregen en de prijzen zijn helemaal top. 1 min puntje 1 artikel was pas 2 dagen later gekomen. veder was alles perfect in order.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Klantvriendelijk, gastvrij en professioneel

    Afgelopen weekend heb ik het filiaal van badkamerwinkel.nl in Wateringen bezocht. Daar zijn mijn vader en ik onwijs goed en fijn geholpen door meneer Wenner Andrea. Vanaf het moment dat wij de winkel binnenliepen tot het moment dat wij het pand weer verlieten, heeft hij ons voorzien van de best mogelijke service. Hij wist precies aan welke informatie wij behoefte hadden en vulde aan waar nodig was. Als bleek dat een wens op onze lijst niet mogelijk was, deed hij er alles aan om ons een sterk, praktisch en goedkoop alternatief te bieden. Door zijn persoonlijke service, bijzondere vriendelijkheid en bewonderenswaardige professionaliteit hebben wij zojuist met een gerust hart de aankopen voor onze nieuwe badkamer gedaan!

    Door: Daphne Rozenburg25-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prettig zaken doen.

    Ik doe al een tijd zaken met badkamerwinkel als bedrijf bestel ik regelmatig en heb goede ervaringen. Ook als er iets retour moet of er is iets met een product. Wat nog maar 1 x is gebeurd. Ik word altijd correct geholpen als ik bel. Of als ik mail. Zo ook vandaag : ik vraag om een factuur( van een tijd geleden) die ik graag nog een keer wil ontvangen. En 1 dag later al in de mailbox. Ik zeg nog tegen mijn vrouw : wat een correct bedrijf is dat toch. daar kunnen sommige bedrijven een voorbeeld aannemen. Dus ik acht dat mag ook weleens vermeld worden in review. Ik schrik dan ook van de negatieve reviews omdat ik een hele andere ervaringen heb. Ik ben dus wel zeer tevreden.

    Door: Dennis Bont03-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Spulletjes voor de badkamer besteld en snel gratis verzending

    Wij hebben wat spulletjes voor onze badkamer aangeschaft bij BadKamerWinkel.

    Wel hadden we eerst nog vragen over de producten, want anders kan het tegenvallen en dan moet je retour sturen en dat is altijd zo'n gedoe.
    Er werd snel en duidelijk en compleet gereageerd en daardoor konden wij vlot de bestelling doen.

    De spulletjes werden trouwens snel en gratis verstuurd.

    Daarom is BadKamerWinkel ons goed bevallen.

    Door: Anniek08-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Villeroy & Boch Loop & Friends opzetwastafel, Hotbath Friendo wastafelmengkraan en een GROHE Euphoria SmartControl 310 douchesysteem

    Prima site, overzichtelijk en werkt prettig. Helaas is de opgegeven levertijd niet de realiteit en de communicatie daaromtrent is nietszeggend.
    Kraan, snel geleverd, douchesysteem, veel achteraan moeten bellen en mailen (krijg wel keurig respons, maar het is geen antwoord). Hield al rekening met een langere levertijd ivm de drukte rondom kerst en Covid-19 maar zo veel langer. Antwoorden als: 'zal het magazijn vragen, wacht op antwoord magazijn en dan opeens moeten ze het bij de fabrikant vragen'. En als je weer informeert en aangeeft als ik het opnieuw bestel heb ik het volgens jullie site maandag, weten ze opeens wel meer en wordt het echt snel geleverd. Levering wastafel, nog dramatischer en er was al een kleine irritatie door levering douchesysteem. Uiteindelijk spullen geleverd gekregen, 4 weken later dan aangegeven, opeens stond de transporteur voor de deur. Heel jammer dit. Hierdoor zal ik jullie niet aanbevelen en kies ik de volgende keer ondanks een prijsverschil (ook te overzien) voor een ander.

    Door: Janine Wiersma25-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    2xGrohe toilet accessoire sets en Grohe zeepdispencer

    Op 21 december besteld en betaald. Zou op 22 december bezorgd worden maar mijn verwachting was dat dit niet zou lukken i.v.m. de drukke kerstperiode. Nu 31 dec nog niets ontvangen en bij elk contact, telefonisch en via email, wordt gewezen naar het magazijn. Ja daar heb ik geen fluit aan. Wil gewoon geleverd hebben wat ik besteld heb of mijn geld €136,12 terug!

    Door: Henk Koning31-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Douchewand

    Medio juli besteld om op 14 augustus te leveren.
    Het artikel is die dag ook keurig bezorgd. Een lagere prijs voor exact hetzelfde produkt heb ik eerder niet gevonden.
    De informatie over het bezorgvenster kan en moet beter. De hele dag thuis te moeten blijven is niet meer van deze tijd.
    Al belt de chauffeur maar een tijdje van tevoren.
    Al met al zou ik graag nog eens bestellen bij Badkamerwinkel.nl.

    Door: Wim Godding15-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Toilet met accessoires, fontein, kraan

    Fijne website. Serieus veel korting, lekker om voor scherpe prijzen te kunnen winkelen want het kost al genoeg. Ik had een verkeerd sifon uitgezocht voor mijn fontein. Deze kon ik retoursturen en de klantenservice heeft me geholpen welke wel past. Dik tevreden ook over de aftersales. De negatieve berichten hier herken ik me helemaal niet in, ik ben echt goed geholpen en blij met mijn spulletjes!

    Door: Jo09-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Zeer tevreden

    Met de reviews in mijn achterhoofd (die ik niet had gecheckt voordat ik de bestelling deed) hield ik mijn hart vast. Echter, alle spullen zijn op de afgesproken datum geleverd, het kwam weliswaar in drie pakketten maar dat vind ik geen probleem. Prijstechnisch is het de beste webshop voor zover ik mijn onderzoek gedaan heb.

    Door: Emiel Filart01-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snel en goed

    Veel oude reviews hier. Ik heb alles voor mn badkamer besteld bij badkamerwinkel. Paar verschillende leveringen maar alles keurig op tijd en compleet. Slechte reviews van 5 jaar geleden blijven hier staan, geeft een vertekend beeld.

    Door: Yasmine15-10-2020
    Jasper15-10-2020

    Ik had een nieuwe kraan via Badkamerwinkel.nl besteld. De volgende dag was hij al in huis. Super snelle levering, goede prijs en een sympathieke bezorger. Kortom, top!

    Dennis03-02-2021

    De bewering de volgende dag geleverd is helaas niet waar. Ik wacht al twee dagen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hotbath kraan

    Ik had een nieuwe kraan via Badkamerwinkel.nl besteld. De volgende dag was hij al in huis. Super snelle levering, goede prijs en een sympathieke bezorger. Kortom, top!

    Door: Jasper15-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sub toiletset

    Duidelijke website waardoor ik snel de juiste spullen had gevonden. Werd ook al snel bezorgd!

    Door: jeanette15-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Doucheset

    Snel besteld en snel geregeld. Top webshop met zeer concurrerende prijzen. Ik snap de slechte (oude) reviews hier niet. Er gaat in alle shops wel eens wat mis. Ik zou zo weer bestellen!

    Door: Irene14-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vlotter

    Afrader vanwege misleidende productfoto's en omschrijving. Dit wordt beaamd door de klantenservice maar de retourneer kosten bedragen alsnog €7,95 wat circa 70% is van het bestelde product.

    Door: Justus16-09-2020
    Jasmijn14-10-2020

    Beste Justus, ook hier komen we je review tegen. Volgens mij is het inmiddels opgelost. Fijne dag, groet Jasmijn

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Fonteinmeubel

    Geleverde meubel had toch niet de gewenste kleur. Bij retourneren kreeg ik mijn geld niet terug. Bij navraag zou dit zijn omdat het product beschadigd zou zijn. Het product was echter in goede staat bij terugsturen. De winkel weigert echter mij mijn geld terug te geven.
    Waardeloze service, ik bestel nooit meer en raad het iedereen af!

    Door: Sandra10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Grohe doucheset

    Misleidend bij herhaling en afspraken tot op heden niet na.
    Geadverteerd met korting. Over gebeld: ‘geen probleem, bij Grohe terugvragen’. Blijkt dus niet te kloppen. Na aantal slechte reviews gesproken met servicemanager. Die beloofde de korting alsnog te geven en vroeg mij de review te herzien. Krijg ik nu een herinnering aan die afspraak zonder dat er zelf eerst nagekomen... zeer zeer spijtige omgang met mij als klant:
    -adverteert met korting en geeft die niet
    -doet telefonische toezegging die niet klopt en komt wederom niet na
    -reageert pas bij slechte reviews en niet op een klacht mijnerzijds.
    -komt de daarna gemaakte afspraak vervolgens -op de 4e werkdag erna- nog steeds niet na.
    Wat kun je doen als klant? Opgeven en t erbij laten zitten? Ik niet. Ik waarschuw mijn collega-consumenten.
    Leer ervan...

    Door: Lex Njio21-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Douche Hans Grohe

    Badkamerwinkel belooft korting op de website. Op de nota staat niks. Bel ik over op, krijg ik een verwijzing naar Hans Grohe. Maar de verzekering dat de korting er is. Hans Grohe wijst de korting af. Dus als Badkamerwinkel dit netjes oplost, geef ik een goede review hierna. Voor nu een dikke onvoldoende!
    Geef je review op de eigens site, wordt die 7 dagen ‘geparkeerd’. Dan haal je snel hoge cijfers. Wat een winkel...

    Door: Lex08-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Badkamer spullen

    Goedkoop en snel geleverd
    Echter kom je met technische vragen over een product wat je bij hun hebt gekocht, dan verwijzen ze jou naar de leverancier van het product
    Technische vragen kunnen en willen ze niet beantwoorden.
    Met andere woorden.
    Kopen en verder moet je het maar uitzoeken

    Door: Anoniem 23-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    wc bril

    bestellen ging vlot daarna werd het stil . Er werd gezegd ( na verschillende tel en emails van mijn kant ) dat pakket vertraagd is door post nl . Echter het pakket is nog niet eens aangeleverd bij post nl en track and trace is dan ook niet beschikbaar. mijn ervaring geen communicatie, geen eerlijk verhaal . Hoe kan het beter . Eerlijk zijn en klant op de hoogte stellen wat er aan de hand is .

    Door: ligtenberg 06-06-2020
    Wesley12-06-2020

    Hier zelfde probleem! 9-6-2020 zou er geleverd worden. Nog steeds niets 2x gebeld met het antwoord, schuld van de vervoerder daarna van de leverancier.

    anoniem06-07-2020

    ow, das fijn... Wij w88 ook al sinds 2 juli. Toen zou het geleverd worden, maar niet gebeurd. Nu idd al talloze telefoontjes verder, maar nog geen bestelling. Tis me nu voor donderdag beloofd, door de manager... T zal me benieuwen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Plieger douchekop

    Retourkosten zijn belachelijk hoog! Ik wilde het pakket zelf retour sturen zonder gebruik te maken van hun service. Gaat niet. Nu verplicht de hoge kosten te betalen!

    Door: Nona03-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Badkamerwinkel

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Badkamerwinkel een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 41 ervaringen geplaatst over Badkamerwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 49% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Badkamerwinkel actief?

    Badkamerwinkel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Badkamerwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.