NederlandReview

  Ervaringen Badkamertelevisie.nl

  Televisie kijken in de badkamer, zijn daar goede oplossingen voor te vinden? Want als je een uurtje in bad gaat zou het natuurlijk wel leuk zijn als je ondertussen ontspannen een film of programma kunt kijken. De techniek staat tegenwoordig zogenaamd voor niets, dus ook voor deze optie kun je nu op het internet terecht. En wel bij Badkamertelevisie.nl. Naast badkamertelevisies verkopen zij ook tuintelevisies, waterdichte audio etc. Wat de ervaringen met deze webwinkel zijn lees je hier!

  Over Badkamertelevisie.nl

  Badkamertelevisie.nl is een webshop van Viper Handelsmaatschappij BV. Ook wel handelend onder de naam Gadgets en Trends. In 1998 zijn zij begonnen met een eenvoudige startpagina. Nu zijn zij een internetonderneming met honderden afnemers in België, Nederland en Duitsland en duizenden nieuwe klanten per jaar, met hieronder naast particulieren ook bedrijven. Zij hebben ruim 15 eigen online winkels en over de 100 klanten maken gebruik van de door hen gemaakte structuur voor e-commerce, hosting, opslag en distributie.


  Wat er fout kan gaan als je in bad tv wilt kijken op een gewone televisie... een beroemde scène uit GTST

  Diensten

  Bij Badkamertelevisie.nl kun je onder andere een televisie vinden die je veilig vanuit je ligbad kunt gebruiken. Deze televisies zijn bestand tegen vochtige lucht, en ook de afstandsbediening is met natte handen te bedienen. De badkamertelevisies zijn van het merk TileVision, een Europees product dat al sinds 2001 bestaat.

  Daarnaast verkopen zij inmiddels ook ’s werelds eerste waterdichte DVD speler, televisies voor de tuin, etc. Je vindt de producten die zij verkopen in de categoriën badkamer en toilet, tuin en buitenleven en Aquatic AV. Deze zijn weer onderveeld in de onderstaande producten:

  • BadkamerTelevisie
  • Tuintelevisie
  • Waterdichte Media Spelers
  • Inbouwspeakers
  • Afstandsbedieningen
  • AV Kabels & Accessoires

  Showroom en verkooppunten

  Wanneer je zelf wilt bekijken en proberen hoe een en ander werkt, kun je ook de showroom in Almere bezoeken. Woon je daar niet dicht in de buurt, dan kun je in de online filiaalzoeker kijken waar zich een verkooppunt in jouw beurt bevindt.

  Betaling en verzending

  Je kunt een bestelling betalen met één van de volgende betaalmethodes: iDeal, vooruitbetaling d.m.v. Bank/IBAN overschrijving, PayPal, contant/pin in de showroom te Almere, Mister Cash, Creditkaart, SOFORT / Giropay, VVV giftcard, VVV Cadeaubon en YourGift Cards.

  Klachten

  Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als het een voorzienbare langere verwerkingstijd vraagt, krijg je binnen 14 dagen bericht met een indicatie over hoe lang het nog gaat duren. Je moet hen in ieder geval 4 weken de tijd geven om het probleem op te lossen. Lukt dit niet dan ontstaat er een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Laat hier jouw mening over Badkamertelevisie.nl achter!

  Heb jij ervaring met de producten van dit bedrijf? Laat het ons weten. NederlandReview verzamelt hier alle eerlijke informatie van consumenten. Positieve of negatieve ervaringen, dat maakt niet uit, dit helpt anderen om inzicht te krijgen!

  Zijn de producten van Badkamertelevisie.nl goed toepasbaar in de dagelijkse praktijk? Wat zijn de ervaringen van klanten die hier iets gekocht hebben?

  Badkamertelevisie.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Brilliant! (maar niet goedkoop)

  ok, wel brilliant over de top om een tv in je badkamer te hangen. Maar ik moet zeggen - met geld ten over - is het geen overbodige luxe. ipv een boek, kijk ik nu tv tijdens een bad en dat bevalt zeker. Goedkoop is het niet, maar (vind ik) het wel waard!

  Door: Stehpan30-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Badkamertelevisie.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Badkamertelevisie.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Badkamertelevisie.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Badkamertelevisie.nl actief?

  Badkamertelevisie.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Badkamertelevisie.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.