Badkamerradio.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Badkamerradio.nl

Als je in bad zit verveel je je misschien wel wat. Het kan heel ontspannend zijn om dan naar je favoriete muziek te kunnen luisteren. Maar ja, je wilt natuurlijk niet het gevaar lopen dat je radio in het water valt en kapot gaat. Badkamerradio.nl heeft een assortiment radio’s die wel tegen wat water kunnen. Maar wat zal de kwaliteit van hun radio’s zijn? Zullen hun opbouwspeakers wel het gewenste geluid produceren? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Badkamerradio.nl de inbouwradio bij je thuis heeft bezorgd? En wat zal de klantenservice van Badkamerradio.nl te zeggen hebben als je ze om hulp of advies vraagt? De enigen die deze vragen eerlijk kunnen beantwoorden zijn de mensen die al eerder iets bij Badkamerradio.nl hebben gekocht. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij over Badkamerradio.nl te zeggen hebben. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je een indicatie geven van wat je van Badkamerradio.nl kunt verwachten.


Over Badkamerradio.nl

Badkamerradio.nl is een winkel die badkamerradio’s verkoopt. Ze zijn een deel van Gadgets & Trends. Dat bedrijf is opgericht in 1998, alhoewel ze toen nog een simpele Startpagina waren. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een onderneming met wel liefst honderden verschillende vaste afnemers. Deze afnemers komen uit Nederland, België en Duitsland. Ze hebben 31 online winkels waar Badkamerradio.nl er één van is. Bij Badkamerradio.nl richten ze zich helemaal op radio’s die zo waterdicht zijn dat je ze in de badkamer kunt gebruiken.Ze willen je voorzien van een Happy Hour in the Shower. Zo kun je tijdens je bad lekker relaxen door je favoriete muziek op te zetten. Ze hebben verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. Er zijn inbouwradio’s die je helemaal kunt laten opgaan in het interieur van je badkamer. Je zult ze nauwelijks zien. Ook zijn er bijbehorende inbouwspeakers. Daarnaast zijn er gewone standalone radio’s. Hun badeend radio is een leuk voorbeeld uit deze collectie. Als laatste verkoopt Badkamerradio.nl opbouwspeakers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een drijvende speaker met Bluetooth of een complete opbouw luidsprekerset.
Diensten van Badkamerradio.nl

Als je een waterdichte radio van Badkamerradio.nl op het oog hebt dan kun je een bestelling plaatsen op hun website. Je selecteert dan gewoon de speaker of inbouwradio die je wilt en maakt de betaling rond. De bezorgservice van Badkamerradio.nl zal er dan op toezien dat jouw radio netjes thuis wordt bezorgd. Je hoeft dus niet zelf helemaal naar een winkel om de inbouwspeakers op te halen. Daarnaast heeft Badkamerradio.nl nog een klantenservice om je te helpen als je speaker of radio toch niet blijkt te werken zoals het hoort.


Klachten, Complimenten en Tips voor Badkamerradio.nl

Luister jij tijdens je bad al naar muziek via Badkamerradio.nl? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met dit bedrijf. Hoe makkelijk was het om een inbouwradio te bestellen via hun website? Kreeg je de radio makkelijk aan de praat? Ben je tevreden over het geluid van hun inbouwspeakers of opbouwspeakers? Duurde het lang voor de standalone radio bij je thuis werd bezorgd? En hoe werd je behandeld door de klantenservice van Badkamerradio.nl toen je alleen een vraag wilde stellen? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over Badkamerradio.nl is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)