NederlandReview

  Ervaringen Backpackkit.nl

  Reizen. Voor veel mensen is het de passie van hun leven. Elke keer opnieuw op zoek naar het avontuur. Andere culturen opsnuiven. Niet weten wat de volgende dag je gaat brengen. Alleen of met een vriend of vriendin. Andere mensen ontmoeten. Met je rugzak van bestemming naar bestemming, in Europa of ver weg en een gevoel van vrijheid ervaren. Wie wil dat niet! Omdat je niet altijd weet waar en of je een slaapplek hebt, of er een plek is waar je iets kunt eten is het handig om zoveel mogelijk spullen voor onderweg mee te nemen die je reis gemakkelijker maken. Backpackit is een handige website om je wegwijs te maken in de wereld van backpacken en je te helpen om de juiste spullen mee te nemen.

  Handig basispakket en nog veel meer

  Bij Backpackit kun je online alles kopen om tijdens je avontuur overal op voorbereid te zijn. Jan en Anne die de website gestart zijn, zijn zelf verwoed reizigers en weten wat je nodig hebt om je reis prettig en veilig te laten verlopen. Zo hebben ze samen met ervaren backpackers een basispakket samengesteld met 21 belangrijke onderdelen. Essentials noemen ze het. Bijvoorbeeld een handige waterzak om je spullen droog te houden als je door het water moet. Of een wereldstekker zodat je overal voorzien bent van stroom. En natuurlijk de onmisbare EHBO-kit.

  En zo zijn er veel meer producten waar je zelf misschien niet zo snel aan zou denken om aan te schaffen. Wat dacht je van een hoofdlamp voor als je in het donker loopt en je handen vrij moet hebben? Of een Lifsestraw. Een rietje dat ervoor zorgt dat je niet ziek wordt als je water drinkt omdat het zorgt voor filtering. Je ondersteunt er ook nog eens het goede doel mee als je het koopt. De website is ingedeeld in categorieën. Zo word je geholpen na te denken wat je nodig hebt voor overnachtingen in een hostel, tijdens het reizen en alles wat met water en veiligheid te maken heeft. Je weet zeker dat je niks over het hoofd ziet.


  Do's en don'ts backpacken in Thailand - YouTube

  Tips van Jan en Anne

  Op de website van Backpackit vind je ook tips en ideeën voor je reizen. Bijvoorbeeld wat de beste tijd is om te reizen in Vietnam en must sees. Of welk budget je nodig hebt voor Brazilië. Via Facebook en Instagram kun je hen volgen en foto's van hun reizen bewonderen.

  Bestellen en retourneren

  Als je op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, heb je je pakket de volgende dag met PostNL in huis. Ben je toch niet tevreden over je aankoop, dan kun je binnen 14 dagen op eigen kosten retourneren. Wel in de originele verpakking terugsturen. En mocht er iets mis zijn met je bestelling, dan kun je via e-mail contact opnemen met Backpackit.

  Heb jij ervaring met backpacken en met de producten van Backpackit, deel ze dan met ons en andere reizigers hier op NederlandReview die op zoek zijn naar de juiste reisproducten. Of lees de meningen van de avonturiers die je voor gingen.

  Ben je een backpacker? Deel hier je ervaring!

  Goed voorbereid op avontuur met je rugzak van Backpackkit.nl? Lees hier de ervaringen, reviews en beoordelingen van andere klanten!

  Backpackkit.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Backpackkit.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Backpackkit.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Backpackkit.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Backpackkit.nl actief?

  Backpackkit.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Backpackkit.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.