NederlandReview

  Ervaringen BackPackBaas

  BackPackBaas.com is een webwinkel met allerhande backpackspullen. Benieuwd naar de ervaringen van andere backpackers met deze webshop voor backpacks? Lees dan verder.

  Over BackPackBaas

  BackPackBaas omschrijft zichzelf als de webwinkel voor de meest bazige backpackspullen. Want als je op backpackvakantie gaat heb je meer nodig dan alleen een goede backpack. Wat dacht je bijvoorbeeld van een daypack, een backpackhaak, een life-straw of een moneybelt? Allemaal handige dingen voor de backpacker en gewoon online te koop bij BackPackBaas. En hoewel je reis waarschijnlijk een aantal weken duurt, is dat niet de levertijd van de producten bij deze specialist op het gebied van backpackspullen. Heb je jouw uitrusting voor je volgende backpackavontuur in Australië, Azië, Afrika, Amerika of Europa op werkdagen voor 22.00 uur 's avonds besteld? Dan heb je het meestal al de volgende dag in huis. Zo hoeft jouw avontuur geen vertraging op te lopen!

  how n where to thrift online?! | Bianca Gan

  Wat biedt BackpackBaas?

  BackPackBaas is zoals gezegd de specialist op het gebied van Backpacken. Je vindt backpacks voor iedereen, of je nou twee meter lang bent of net de 1,60 meter aantikt - voor iedereen heeft deze online shop een geschikte backpack. Naast de grote rugtassen verkopen ze ook kleinere varianten, de zogenaamde daypacks. Alles om jouw reis zo perfect mogelijk te laten verlopen. Dus naast de meeste bazige backpacks hebben ze ook veel superhandige gadgets. Dingen waar je alleen van hoopte dat ze zouden bestaan, omdat het jouw backpacktrip nog beter zou maken, verkopen ze bij BackPackBaas. En je hebt het ook nog lekker snel in huis. Dus ook als je liever 's avonds online shopt vanachter je laptop in plaats van overdag door de drukke winkelstraten te struinen, heb jij je bazige backpackspullen snel in huis.

  Wat is een Backpackvakantie eigenlijk?

  Als je gaat Backpacken laat je alles even helemaal achter je en neem je alleen mee wat er in je rugzak past. Je kunt vrijer bewegen en reizen, omdat je je bagage altijd bij je hebt. Of je nou drie weken gaat rondtrekken in je vakantie of een half jaar of langer het avontuur op gaat zoeken: je ontmoet altijd nieuwe vrienden, leert een andere cultuur kennen en komt op plaatsen die je alleen uit de reisgidsen kent. En je hoeft niet gelijk naar de andere kant van de wereld om te backpacken. Hoewel Azië en Australië populaire werelddelen zijn om met een backpack te verkennen, kun je ook gewoon door Nederland gaan wandelen of de prachtige streken van Europa gaan verkennen. De vrijheid van een Backpack is niet gebonden aan verre landen.

  (On)tevreden over BackPackBaas?

  Of je nou heel erg tevreden bent met BackPackBaas of juist helemaal niet - BackPackBaas wil het in beide gevallen van je weten. Succesverhalen van een geslaagde aankoop van de perfecte backpack, maar ook klachten en tips zijn welkom bij deze online shop voor backpacks. Dus heb jij een backpack, een daypack of een travelgadget gekocht bij deze webshop? Laat het dan weten. Deel je ervaringen met andere reizigers en let the adventure continue!

  Ervaringen van klanten van BackPackBaas, lees ze online bij NederlandReview. Is dit een betrouwbare webshop of valt het tegen?

  BackPackBaas
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BackPackBaas

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BackPackBaas een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BackPackBaas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BackPackBaas actief?

  BackPackBaas is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BackPackBaas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.