NederlandReview

  Ervaringen Babywatcher

  Babywatcher: makkelijk je eigen echo maken? Jee! Je bent zwanger. Het liefst wil je jullie kindje zo veel en zo vaak mogelijk bekijken. Jammer dat je niet elke week een echo hebt. Of toch wel? Met Babywatcher kan dat wel! Je huurt dit handige apparaatje en dan kun je wel je eigen echo maken. Nieuwsgierig naar wat andere (aanstaande) ouders van Babywatcher vinden? Kijk dan even verder, want daar delen ze hun ervaringen en recensies.

  Wat is Babywatcher?

  De Babywatcher is een apparaatje waarmee jij zelf in real-time de leukste video’s en beelden maakt van jouw baby. Je kunt dit apparaat zonder gevaar voor moeder en kind gebruiken, want het valt natuurlijk binnen de veiligheidsnormen die gelden voor dergelijke techniek.


  Een echo met uitleg

  Voor wie is Babywatcher?

  De Babywatcher is er voor iedereen die nieuwsgierig naar zijn of haar kindje en niet wil wachten op de echo’s die je bij de verloskundige krijgt. Met dit apparaat kun je zelf tot wel drie echo’s per dag maken. Je kunt hem huren voor drie dagen, voor een week, twee weken of drie weken. Bij de huur zitten altijd drie oefen-echo’s inbegrepen. Deze zijn dus gratis. Je kunt de Babywatcher ook cadeau geven aan aanstaande ouders. Ze zullen het waarschijnlijk een ontzettend origineel cadeau vinden.

  Waarom kiezen mensen voor Babywatcher?

  Mensen zijn nieuwsgierig naar de baby en willen hem of haar graag bekijken. Met de Babywatcher kun je dit gewoon thuis doen. Met zijn tweeën, met de kinderen erbij of met vrienden en familie. Je zit in ieder geval niet bij de verloskundige. Die echo’s moeten natuurlijk nog steeds gemaakt worden, maar in de tussentijd kun je de baby bekijken met dit apparaatje. Voor de nieuwsgierigheid, voor rust in het hoofd of om andere kinderen voor te bereiden op de komst van de baby. Wat de reden ook is, al veel mensen gingen je voor in het huren van de Babywatcher.

  Voordelen van de Babywatcher

  De baby zien is natuurlijk al een groot voordeel. De website noemt zelf de volgende voordelen van Babywatcher:
  - Je hebt voor het bedienen van dit apparaat geen medische kennis of opleiding nodig.
  - Waar en wanneer je wilt kun je de baby bekijken. Geen gedoe of wachten in een vaak (te) kleine wachtkamer.
  - Bekijk jullie mini-me lekker met zijn tweeën, met de kinderen erbij of met vrienden en familie. It’s all up to you!
  - 100% veilig en heel makkelijk. Hoewel de werking van het apparaat beïnvloed kan worden door factoren als BMI en de ligging van placenta is de bediening heel eenvoudig en werkt het apparaat eigenlijk altijd.

  Hoe werkt de Babywatcher?

  Vanaf 14 weken kun je met de Babywatcher video’s en foto’s maken. Je kunt ze bekijken op de tablet. Je maakt deze echo’s zelf en zonder stress of drukte bij een kliniek. Er zijn al duizenden echo’s gemaakt met de Babywatcher en meer dan 90% van de gebruikers herkent de basisdingen in de gemaakte beelden.

  Contact opnemen met de klantenservice van Babywatcher

  Wil je meer weten? Je vindt informatie over bestellen, bezorgen, ophalen, de werking van de Babywatcher, de software en een aantal medische vragen bij de veelgestelde vragen op de website. Heb je een andere vraag of wil je liever direct contact opnemen? Dan kan dat op verschillende manieren. Op de website opent er tijdens je bezoek een chat, waar je al je vragen kunt stellen. Heb je liever telefonisch contact? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Je kunt de klantenservice van Babywatcher telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Passen deze tijden niet bij jouw schema, dan kun je ook altijd een mail sturen.

  Ervaringen met Babywatcher

  Hebben jullie jullie baby al gezien met behulp van de Babywatcher? Andere (aanstaande) ouders zijn nieuwsgierig naar jullie ervaringen. Is het apparaat echt zo handig in gebruik en hoe is de kwaliteit van de beelden? Hoe ging het huren en het terugbrengen en wat vond je van de gebruiksvriendelijkheid? Dit zijn vragen die mensen niet van de organisatie, maar van hun klanten wil horen. Heb jij ervaring met de Babywatcher? Heb je dan heel even de tijd om jouw recensie te delen met anderen, zodat zij ook naar hun baby kunnen kijken wanneer het hen uitkomt?

  Wat vinden klanten van Babywatcher? Is het veilig? Betrouwbaar? Duur? Hoe werkt het? Lees reviews en ervaringen van anderen online!

  Babywatcher
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Babywatcher

  Uw beoordeling

  Orgineel kado

  Onlangs kreeg ik het goede nieuws van mijn zus te horen: ze is zwanger. Dat is natuurlijk hartstikke leuk nieuws, maar dan begint er wel een zoektocht naar een leuk kado. Ik weet van mijn zus dat ze altijd veel tijd in het zoeken naar een kado steekt en daarom wil ik er zelf ook aandacht voor haar aan besteden. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan, want wat geef je nu aan een zwangere vrouw als je ORIGINEEL wilt zijn. Na wat Googlen kwam ik op Babywatch terecht.

  Via deze site kun je een pakket huren waar je zelf echo’s kunt maken. Hartstikke leuk om zo de groei van de kleine te volgen natuurlijk. Na enige dagen kreeg ik het pakket in huis en zijn we er mee aan de slag gegaan. Je kreeg een aantal gratis echo’s zodat je kon oefenen hoe het werkte. Uiteindelijk kregen we de slag te pakken en konden we zelf 2D echo’s maken. Het leuke van dit apparaat is ook dat je de video’s online kunt delen. Mijn zus is heel enthousiast en eigenlijk ben ik dat zelf ook wel. Echt een aanrader.

  Door: Marjon Nolet26-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Babywatcher een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Babywatcher. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Babywatcher actief?

  Babywatcher is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Babywatcher gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.