NederlandReview

  Ervaringen Baby & Tiener

  Als je zwanger bent heb je allerlei spulletjes nodig om de babykamer in te richten, maar ook voor de verzorging van je baby. En als je kindje groter wordt, dan wordt de behoefte weer anders, en wordt de voormalige babykamer omgetoverd naar een kamer voor een peuter, kleuter en op latere leeftijd een tienerkamer. Voor al deze fases kun je bij Baby & Tiener alle meubelen en benodigdheden vinden. Van campingbedje en autostoel tot bureau en alles wat daar tussenin zit. Hier lees je wat anderen van deze winkel vinden.

  Over Baby & Tiener

  In Sliedrecht en Capelle aan den IJssel bestaan de Baby & Tiener Megastores al ruim 60 jaar. Inmiddels kun je bij hen ook online terecht op Baby & Tiener voor alles op het gebied van baby’s, peuters, kleuters en tieners. Je vindt bij hen allerlei stijlen in inrichtingsartikelen en meubelen, zodat je de kamer van je kind van jong tot ouder helemaal af kunt maken. Ook verkopen ze vele artikelen die je nodig hebt voor de verzorging en het vervoer van je kind. Daarbij heb je de keuze uit vele bekende merken zoals Maxi-Cosi, Cybex, Bugaboo, Mutsy, Quinny, Bebe-Jou, Avent, etc.

  Cute Birds Falling in Love with Babies - Baby and Pets Video

  Diensten

  In de webshop kun je alles in duidelijke categorieën verdeeld vinden met de daarbij behorende subcategorieën:

  • Autostoeltjes
  • Babykamer
  • Boxen
  • Buggy's
  • Campingbedden
  • Kinderstoelen
  • Kinderwagens
  • Tienerkamer
  • Meer
  • Merken

  Outlet

  Er is ook een Outlet in de webshop aanwezig, waar je artikelen tegen de allerlaagste prijzen kunt vinden. Hierbij gaat het om:

  • Aankleding en textiel
  • Autostoelen
  • Babykamers
  • Buggy's
  • Junior en tienerkamers
  • Kinderwagens

  Op alle artikelen die in de winkel en webshop worden aangeboden krijg je de laagste prijs garantie. Wanneer je niet precies weet wat je moet kiezen, kun je zeven dagen per week terecht in de winkels in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel. Dan kun je alles van dichtbij bekijken en uitproberen, en desgewenst advies vragen. Ook is het mogelijk om de klantenservice te bellen voor advies en uitleg of live gebruik te maken van deze service in de webchat.

  Betalen en verzenden

  Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Creditcard, achteraf betalen of via Bancontact of PayPal. Ze leveren de bestellingen in Nederland, België en Duitsland. Wanneer je van vóór 15:00 uur besteld, heb je de artikelen die door PostNL geleverd kunnen worden morgen in huis. Voor meubelen en andere grote artikelen duurt dit langer, die worden door een koeriersdienst of DPD gebracht. De verzendkosten zijn daarom ook heel verschillend, een uitgebreid overzicht hiervan is te vinden op de website.

  Klachten

  Als je een klacht hebt kun je een e-mail sturen naar de klantenservice. Wanneer er geen oplossing wordt gevonden, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via de Stichting WebwinkelKeur. Het is ook mogelijk om je klacht aan te melden, als deze nog nergens in behandeling is, bij het ODR platform van de Europese Commissie.

  Laat hier ook jouw review over Baby & Tiener achter!

  Heb jij spulletjes gekocht bij deze webshop of in de fysieke winkel? Vertel dan hier alles over jouw mening over deze winkel. Positief of negatief commentaar, alles is welkom, NederlandReview is een onafhankelijk platform voor en door échte consumenten.

  Wat zijn de ervaringen met Baby & Tiener, leveren ze snel datgene wat je had verwacht? Of vallen de producten en de service van deze winkel tegen?

  Baby & Tiener
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  2.2
  20% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2.4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2.4
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Baby & Tiener

  Uw beoordeling

  Verschillende artikelen

  Zelfs één ster is één ster te veel! En nee ik ben niet iemand die reviews geeft omdat ik graag samen tot oplossingen wil komen, ondertussen is voor mij simpelweg de maat vol.
  Op 25-4-2021 een bestelling geplaatst voor net iets minder dan 115,- ..
  In Mei toch maar eens gaan vragen waar de bestelling bleef omdat dit maar bleef duren en er ook geen informatie kwam.. Simpel antwoord ze wisten niet wanneer, want Koeka kon ze niet vertellen wanneer ze spullen uit konden leveren, aangegeven dat ik toch niet nog heel lang wil wachten aangezien de baby zich toch ook aan begint te dienen. Op 20-5-2021 kwam er eindelijk een pakketje, precies niets van wat ik had besteld. Aangegeven met foto´s via de facebook chat, want telefonisch contact lijkt erg onmogelijk. Zo besproken zo retour gestuurd komt 2 dagen later een volgend pakketje met weer iets waarvan ik had aangegeven nadat het al fout was gegaan niets meer te willen ontvangen en de gehele bestelling te annuleren dit is niet gebeurd, dit pakketje is bij de buren afgeleverd.. Maar had volgens hun geweigerd moeten worden. Nou zo ook dit pakketje een paar dagen erna retour gestuurd en jawel jawel.. 2 pakketjes afkomstig allebei van mij zijn spoorloos? komen niet aan? al mijn 10 andere pakketjes zijn netjes aangekomen precies alleen die bij jullie niet.. Gekke verdachte situatie. Na heel veel heen en weer gechat, want bellen is nog steeds erg onmogelijk, leek het te zijn opgelost.. Maar je kunt wel raden dat dit uiteraard niet zo was, en ik nu alsnog die 115,- mag aftikken terwijl ik precies niets heb en ook precies nooit iets heb ontvangen van wat ik besteld had. Oplossingen? zijn er niet? je willen helpen? nee. Ik hoor me bezig te houden met de bevalling ondertussen, helaas maken jullie dit ondertussen erg onmogelijk! Want waarom kan een ander bedrijf het wel zo snel leveren ? en ook nog eens goed! met goede service? Fouten maken is menselijk en normaal en daar leer je van.. maar dit mijn klomp breekt echt!

  Door: Dominique Pleijte08-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Ledikant lakens

  2 lakentjes gekocht. 1 nooit ontvangen omdat die niet meer leverbaar is maar staat nog wel op de website. Nu nog steeds. Ze zijn lastig te bereiken en reageren niet tot dat je ze meerdere emails stuurt. Geen service. Denken alleen aan hun eigen geld en niet aan de klant. Echt de meeste verschrikkelijk klantenservice ik ooit heb meegemaakt.

  Door: Jody03-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Autostoel

  Heb mijn bestelling terug gestuurd via postnl, die heeft het pakket kwijtgeraakt. Ik heb een verzendbewijs dat ik het heb terug gestuurd, maar alsnog moet ik toch betalen ( afterpay) omdat ik meerdere malen heb gebeld, en maanden bezig ben is dat bedrag ook nog eens verhoogd met aanmaningskosten dit komt omdat baby & tiener mij al maanden aan het lijntje houd en mij zogenaamd gaan terugbellen omdat ze gaan kijken hoe ze dit kunnen oplossen! Nu moet ik gewoon betalen ondanks ik kan aantonen dat ik het product heb terug gestuurd. ZE DOEN NIKS VOOR JE , ZE BELLEN OF MAILEN JE NIET TERUG TERWIJL ZE HET JE BELOVEN! OHJA OM HET ARTIKEL TERUG TE STUREN HEB IK OOK NOG MOETEN BETALEN, ZO EEN PROFESSIONELE BEDRIJF DAT AL MEER DAN 60 JAAR BESTAAT HEEFT GEEN EENS EEN ANTWOORDNUMMER!

  DIT BLIJFT NIET ALLEEN BIJ REVIEWS, HIER GA IK WERK VAN MAKEN!

  Door: Emel17-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kruikzakken enz

  Bestelling gedaan maar 5 weken later nog niks gehad zonder enige respons , ik heb ze toen 2 mails gestuurd waar der maten laat op gereageerd werd dat de producten over een paar dagen binnen zouden komen uiteindelijk 8 weken verder en niks gekregen , ik heb een klacht ingedient en mijn geld terug geeist !! Zelfs daar kreeg ik geen reactie op,wel heb ik mijn geld terug!!

  Door: Samantha04-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Quickfix autostoeltje

  Ik ga deze winkel zeker niet aanbevelen. Wat een slechte service zeg. Ze verkopen het autostoeltje quickfix als 360 graden draaibaar, maar in de auto draait hij helemaal niet. Hierover al maanden bezig met de klantenservice, die van alles beloofd maar niets waarmaakt. Je moet ze elke keer weer zelf bellen/mailen in de hoop dat ze reageren. Echt, zo'n slechte babywinkel heb ik nog niet meegemaakt.

  Door: Lilian30-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Baby & Tiener een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Baby & Tiener. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.2 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Baby & Tiener actief?

  Baby & Tiener is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Baby & Tiener gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.