Baby Tula

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Baby Tula

Wil je graag de wereld verkennen terwijl je jouw baby met je mee kan dragen? Dan zijn de draagzakken van Baby Tula wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over de producten en bijbehorend bedrijf bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief geschreven.


Wat is Baby Tula?


Baby Tula verkoop draagzakken waarin ouders hun baby kunnen dragen. Het moet de band tussen ouders en baby’s bevorderen. Het bedrijf is opgericht door Ula en Mike. Toen zij een kindje kregen wilden ze de wereld blijven zien. Wel zo prettig als ze dit met hun baby aan hun zijde konden doen. Het zorgde voor besef dat het kind meegedragen moest kunnen worden. Uiteindelijk ontstond het idee om een draagzak te maken die iedereen kan gebruiken. De draagzakken zijn niet alleen hulpmiddelen. Er komt meer bij kijken zoals ondersteuning bij emotioneel, sociaal en fysiek welzijn van kind en ouder. De artikelen van Baby Tula worden al sinds 2009 verkocht. Gezinnen maken vanaf dat jaar al volop gebruik van het assortiment van dit bedrijf. Heb je een vraag voor deze onderneming? Dan ben je welkom om contact op te nemen. Voordat je dit doet kan het raadzaam zijn een kijkje te nemen bij de veel gestelde vragen. Wellicht dat je vraag (en antwoord) daar al tussenstaat.


Bestellen en betalen


Je kan een bestelling binnen een aantal stappen plaatsen. Dit kun je doen als gast of met een klantaccount. Voor het hebben van een account moet je je vooraf registreren. Accoutnhouders kunnen gebruik maken van een aantal voordelen. Zo hoef je niet steeds opnieuw het leveringsadres in te voeren. Ook heb je online eenvoudig inzage in de bestelhistorie. Ze stellen hun best te doen om orders zo snel mogelijk te verwerken. Wil je je bestelling annuleren? Dan moet je een e-mail sturen met als onderwerp ‘annuleren’. Ook moet je je bestelnummer doorgeven. Dan kunnen ze je sneller van dienst zijn. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn Visa, Mastercard en iDEAL. Er kan ook achteraf via Klarna betaald worden. Alle betaalwijzen lees je op de website of zie je tijdens het afrekenproces.


Verzendinformatie


Bij een minimale bestelwaarde van € 55,- worden er in Europa geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 4,95. In Ierland worden bestelling bezorgd door UPS Express. In andere landen zorgt DHL Express voor de bezorging. De gemiddelde leveringstermijn ligt tussen de 1 en 2 werkdagen. Mocht je gespen bestellen vindt de levering waarschijnlijk tussen de 4 en 5 werkdagen plaats. Door omstandigheden kunnen er altijd eens vertragingen ontstaan. De verwerkingstijd wordt geschat op 2 a 3 werkdagen. Het transportbedrijf is er verantwoordelijk voor het correct afleveren zonder schade. Je hoeft hier dus geen verzekering voor af te sluiten.  


Retourinformatie


Klanttevredenheid staat bij Baby Tula hoog in het vaandel. Vandaar dat er kosteloze retourzendingen worden aangeboden. Er wordt altijd gestreefd om artikelen van goede kwaliteit aan te bieden. Ervaar je problemen met je aankoop? Dan is het verzoek om het niet direct terug te sturen, maar eerst contact met het bedrijf op te nemen. Ze zullen je dan proberen te helpen. Wil je toch iets retourneren? Dan moet je er rekening mee houden dat de retourtermijn is vastgesteld op 30 dagen. Als je een terugbetaling wilt ontvangen moet je aan de retourvoorwaarden voldoen. Zo zal het terug te sturen product zich in de originele verpakking moeten bevinden. Ook moet iets nog in goede staat zijn. Via het retourportaal kan je een gratis retourlabel ontvangen.


Klantervaringen


Ben jij toevallig al een van de klanten van Baby Tula? Heb je weleens een draagzak bij deze onderneming besteld? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden over de kwaliteit en het gemak? Wat vond je van het bestelproces en service? We waarderen het enorm als je je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)