NederlandReview

  Ervaringen Baby-Slofje.nl

  Iedere ouder kent het, je hebt een baby gekregen en naast kleding heb je dan ook schoeisel nodig voor je kleintje. Je begint natuurlijk eerst met zachte slofjes, en als ze beginnen met lopen komen de eerste babyschoentjes aan bod. Hiervoor kun je terecht in de webshop Baby-Slofje.nl. Wat andere klanten vertellen over deze winkel kom je hier te weten.

  Over Baby-Slofje.nl


  Sinds 2002 is José Borst actief op het gebied van webwinkels, één daarvan is Baby-Slofje.nl. Zoals de naam al doet vermoeden draait het in deze webshop om babyslofjes en babyschoentjes in alle soorten en maten. Op dat gebied bieden zij het grootste aanbod in Nederland. Intussen zijn er daarnaast ook andere producten bijgekomen die onmisbaar zijn voor ouders.

  Haken - tutorial #26: babylaarsjes

  Diensten


  Op de website kun je allereerst terecht in de online shop voor het bestellen van babyslofjes en babyschoentjes. Deze zijn verdeeld in de categorieën jongens, meisjes, kleur en maat. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen wat er in de outlet wordt aangeboden of een artikel zoeken op merk. Naast babyslofjes en babyschoentjes kun je er ook de volgende artikelen vinden:

  • Antislip sokken
  • Booties
  • Loopschoentjes
  • Slippers
  • Waterschoentjes
  • Regenlaarzen

  Omdat het nog niet altijd zo eenvoudig is om de goede maat te bepalen helpen ze je graag op weg met voldoende informatie om de juiste maat te vinden. Je vindt daarover een uitleg op de website, een maattabel en een mogelijkheid om te zoeken op afmeting. Mocht je nog twijfelen over welke maat de juiste is, dan kun je contact met ze opnemen voor advies. Mochten de slofjes onverhoopt toch niet passen, dan kun je bij Baby-Slofje.nl de babyslofjes eenvoudig omruilen voor een andere maat of kiezen voor een ander paar. Ook daarvoor moet je even contact met ze opnemen.

  Op de website zie je ook nog een categorie ‘Info’ staan met allerlei interessante artikelen over kinderschoeisel en andere onderwerpen over kinderen.

  Levering en betaling


  Wanneer je op werkdagen voor 16.00 uur een bestelling doet, heb je deze de volgende dag in huis. Bestel je voor € 50,- of meer, dan betaal je daar geen verzendkosten voor. Daaronder betaal je voor verzending € 4,95. Je kunt het ook bij een Servicepunt bij jou in de buurt af laten leveren, dan kost de verzending € 3,90. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Creditcard, PayPal of met een overboeking via je bank.

  Klachten


  Wanneer je een klacht indient ontvang je hierop binnen 14 dagen een antwoord. Wanneer de verwerkingstijd langer gaat duren wordt je daarvan op de hoogte gesteld. Lukt het niet om de klacht in onderling overleg op te lossen, dan ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Wat is jouw mening over Baby-Slofje.nl?


  Ben jij al klant van deze webwinkel en ben je zeer tevreden over de kwaliteit van de babyslofjes? Alle meningen over deze winkel zijn hier welkom, zowel positief als negatief. Samen bouwen wij hier bij NederlandReview aan een consumentenplatform waarbij we onze ervaringen delen, laat daarom ook die van jou achter!

  Wat zijn de ervaringen van klanten met de webshop Baby-Slofje.nl? Kun je bij hen online de juiste maat babyslofjes en babyschoentjes vinden of niet?

  Baby-Slofje.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Baby-Slofje.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Baby-Slofje.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Baby-Slofje.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Baby-Slofje.nl actief?

  Baby-Slofje.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Baby-Slofje.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.