Babor

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Babor

Ben je op zoek naar een bedrijf welke producten voor een goed huidverzorging verkoopt? Wellicht is Babor dan net het bedrijf waar jij naar op zoek bent. Lees eerst de klantervaringen van andere mensen bij dit bedrijf.


Wat is Babor?


Babor is een Duits merk dat haar pijlen richt op de professionele huidverzorging. Het merk bestaat op het moment van schrijven 60 jaar. Het bedrijf stelt het hoog in het vaandel te hebben staan dat jij krijgt wat je wilt. Dat is in dit geval het maximum aan een prachtige huid. Het bedrijf geeft aan dat dit zorgt voor extra schoonheid, extra zelfvertrouwen en extra zin in het leven.


Geschiedenis


Babor is een echt familiebedrijf. Op het moment van schrijven wordt de zaak gerund door de derde generatie. Enthousiasme voor schoonheid, werking en kwaliteit worden aangegeven als drijfveer. Met effectieve professionele huidverzorging, tot stand gekomen in Duitsland, gunt het bedrijf haar klanten het allerbeste. Er wordt aangegeven dat er door een sterk team briljante en geloofwaardige producten worden ontwikkeld.


Herroepingsrecht


Er is bij het bedrijf ook sprake van het herroepingsrecht. Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo heeft de consument het recht om binnen twee weken zonder opgave van redenen een overeenkomst te herroepen. Deze termijn gaat in op de dag waarop de klant of een door de klant aangewezen derde persoon, het artikel fysiek in bezit krijgt.


Betaalmogelijkheden en verzendkosten


Er zijn diverse betaalwijzen mogelijk. Zo kun je onder andere betalen via je creditcard, PayPal en/of factuur. Mocht je de aankoop met je creditcard betalen worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Zodra de artikelen worden verstuurd zal het bedrijf het bedrag debiteren. Mocht het zo zijn dat de bestelling in delen wordt geleverd, dan wordt de creditcard steeds met een deelbedrag gedebiteerd. Mocht je via PayPal willen betalen dien je gelijk na het afsluiten van de estelling naar je PayPal-account te gaan. Bij PayPal betalingen worden eveneens geen extra kosten meer in rekenig gebracht. Mocht je via PayPal willen betalen moet je wel zorgen dat je een PayPal account hebt. De derde betaalmogelijkheid die wij hier beschrijven is betalen via een factuur. Je zult de factuur tegelijkertijd met de producten ontvangen. Bij betaling via factuur zijn er ook geen extra kosten die in rekening zullen worden gebracht. Contant geld of cheques worden door het bedrijf niet geaccepteerd.


Er zijn door het bedrijf speciale regels met betrekking tot de verzendkosten opgesteld. De prijzen die je op de productpagina's kunt lezen bevatten de wettelijke btw en overige productbestanddelen. Er worden aanvullend prijzen berekend voor de verzending. Zo worden er € 5,- verzendkosten in rekening gebracht als de bestelling onder de € 50,- ligt. Mocht er een bestelling gedaan worden die boven de € 50,- is dan wordt deze gratis bezorgd. Dit staat beschreven op de speciale verzendpagina.


Wat zijn de klantervaring bij Babor?


Ben jij al klant bij Babor? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Welke producten heb je hier gekocht? Ben je tevreden over de aangeschafte producten? Ben je van plan vaker iets aan te schaffen bij Babor? Zou je andere mensen aanbevelen in zee te gaan met dit bedrijf? Door je visie te delen met de bezoekers van NederlandReview help je andere mensen een goede keuze te maken. NederlandReview is het platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.


 


 


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)