NederlandReview

  Ervaringen Babista

  Wil je graag meer weten over Babista, de online shop voor herenmode? Wij begrijpen dat een outfit altijd goed moet zitten en zelfvertrouwen moet uitstralen. Je kunt niet zomaar kleding bestellen zonder te weten waar je aan toe bent. Kwaliteit is belangrijk, maar de kleding moet ook comfortabel zitten. Om er zeker van te zijn dat Babista de winkel voor jouw is, is het verstandig om eerst te kijken wat de ervaringen zijn van andere klanten. Je zit op NederlandReview dan helemaal goed. Als je nog twijfelt of je kleding via Babista moet bestellen, lees dan hier klantenrecensies!

  Over Babista

  Deze speciaalzaak in mannenmode heeft alles om de man van top tot teen te kleden. Van ondermode tot overhemden en van sokken tot jassen en vesten. Je kunt als man in de webshop echt alles vinden. De webshop staat bovendien voor kwaliteit en comfort. Ze leveren kleding met de optimale pasvorm en beloven functionaliteit en bruikbaarheid. Ze hebben gehele outfits voor iedere gelegenheid. Of je nu weg moet voor zakenreis, een nieuwe casual look zoekt voor in het weekend of een nieuwe outfit nodig hebt voor de sportschool. Het kan allemaal. Het gaat bij Babista om mannenmode op zijn best!


  Je vindt hier de herfst- en zomercollectie van Babista!

  Diensten Babista

  In de webshop is alles op het gebied van mannenmode te vinden. De catalogus heeft overhemden, sweatshirts, broeken, poloshirts, t-shirts, jassen, pullovers, jeans, ondermode, schoenen, sokken, kousen en verschillende accessoires. Je kunt je outfit helemaal zelf samenstellen. Voor de mannen die liever niet zelf hun outfit samenstellen, heeft Babista ook samengestelde outfits die meteen te bestellen zijn. Je kunt voor ieder item de geschikte maat kiezen en hebt binnen seconde een complete outfit. Mocht je nog twijfelen over je maat, dan heeft de webshop ook een uitgebreide maattabel waar makkelijk jouw maten te vinden zijn. Overigens kunnen ook mannen met een maatje meer terecht bij Babista om een nieuwe outfit te kopen. Betaal al je bestellingen met MasterCard, Visa of PayPal en alle kleding is gratis te retourneren.

  Klachten, vragen of opmerkingen?

  Wil je graag met Babista in contact komen, dan kan dat natuurlijk! De website heeft een online contactformulier waar vragen en opmerkingen ingevuld kunnen worden. Dit contactformulier kan vragen vaak zelfs herkennen, zodat u meteen antwoord krijgt. Je kunt ook even bellen. Per telefoon is Babista bereikbaar op 010-447 98 98. Maandag tot en met vrijdag kun je van 08:30 tot 21:00 bellen, in het weekend zijn ze alleen tussen 8:30 en 17:00 beschikbaar. Of neem even een kijkje op het officiële blog van babista.

  Of stuur een brief.
  Babista
  Postbus 1797
  3000 BT Rotterdam

  Heb jij je outfit bij Babista gekocht?

  Wil iedereen altijd weten waar jij je kleding vandaan hebt? Kocht jij een complete samengestelde outfit op Babista? Of heb jij zelf een outfit uitgezocht? Was de maattabel nog nuttig? Hoe is de kwaliteit van de kleding? We willen het allemaal horen. Schrijf een review en beoordeel de kleding, service en klantvriendelijkheid van Babista.

  Wil je een keer wat anders dan altijd datzelfde pak? Babista heeft mannenmode voor elke gelegenheid. Vind hier reviews over de ervaringen van klanten.

  Babista
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Babista

  Uw beoordeling

  duur

  Ik vind het belachelijk dat as je een maat groter dat je daar meer voor moet betalen ik heb dat nog niet meegemaakt , ik zou graag bestellen want ik vind de collectie heel erg leuk , maar as ik meer moet betelen omdat ik een maatje meer heb NEE dank u

  Door: Chris07-05-2019
  11-03-2020

  ADRESWIJZIGING DOORGEVEN OUD ADRES BORNEOSTRAAT 27 7512 AH NIEUW ADRES bLEEKHOSTRAAT 803 7543 EH ENSCHEDE GAARNE NIEUWE CATTALOGUS

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8.5
  rating

  Bestelling niet bevestigd

  Pluspunten: snelle levering van 1e bestelling op naam van A.D. Aarts
  GraafschapHornelaan 2 / 205
  6021 XL Budel
  Wil wel opnieuw bestellen maar storten jullie het bedrag van€ 61,94 dan terug op rek. nr. NL46RABO0109579933
  Minpunt: 2e bestelling zelde dag om 01.59 uur 3 april 2019 nog steeds niet bevestigd en wel betaald !!
  Hoor graag van jullie!

  Door: Hermien Meurkens06-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  FAQ

  Is Babista een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Babista. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Babista actief?

  Babista is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Babista gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.