NederlandReview

  Ervaringen Babies"R"Us

  Wanneer je zwanger bent heb je van alles nodig om goed voorbereid te zijn op de komst van je baby. Zo heb je een autostoel nodig, flessen, spenen, een wieg, kinderwagen, baby speelgoed, etc. Voor dit alles kun je terecht bij Babies“R“Us. Wat de ervaring is van klanten die je al voorgingen bij deze webshop lees je hier bij NederlandReview.

  Over Babies“R“Us


  Babies“R“Us is onderdeel van Toys“R“Us Central Europe. Deze behoort tot de grootste speelgoedketens van de wereld. In Europa zijn er ruim tachtig Toys“R“Us winkels in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland, in Nederland wordt alleen gewerkt met de online shop. Er werken meer dan 2.000 medewerkers die o.a. in het hoofdkantoor in Keulen de webshops van Nederland beheren. Naast die van Toys“R“Us dus ook die van Babies“R“Us.


  Baby pinguïns!

  Diensten

  Wanneer je op de homepage bent, kom je op de Amerikaanse site terecht. Scroll een stukje naar beneden, dan kun je midden onder naast de Amerikaanse vlag klikken en voor Netherlands kiezen. Dan kom je op de Nederlandse pagina van Toys“R“Us, en bovenin het scherm kun je dan voor het tabblad Babies“R“Us kiezen. Je kunt dan bovenaan in het keuzemenu kiezen voor:

  • Categorie
  • Merk
  • Testresultaten
  • Verlanglijstje
  • ‘Advies en info’
  • Aanbieding

  In het onderdeel Advies en info kun je informatie vinden over autostoeltjes en wandelwagens, zoals welke maat je bijvoorbeeld moet hebben, welke soorten er zijn, etc.

  Aanbod

  Bij Babies“R“Us kun je van alles voor baby’s en andere kleinere kinderen vinden in de volgende categorieen:

  • Autostoeltjes
  • Babybedden
  • Babyfoons
  • Babyspeelgoed
  • Babymeubelen
  • Cadeautips
  • Eten & drinken
  • Kinderwagens
  • Lichaamsverzorging
  • Luiertassen
  • Merkenwereld
  • Reisbedden
  • Veiligheid
  • Wipstoeltjes

  Verzending en levering

  Bij een bestelling van € 40,- of meer betaal je geen verzendkosten. Daaronder betaal je € 1,95. Bij verzending van grotere artikelen kunnen de verzendkosten hoger zijn. Wanneer het artikel op voorraad is, wordt het binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd. Het is ook mogelijk om je bestelling direct in geschenkverpakking via de cadeauservice naar een ander adres te laten sturen. Je kunt bij hen betalen met PayPal, Credit card, iDeal of een cadeaubon.

  Klachten

  Ruilen of terugsturen kan binnen 14 dagen, waarbij je met een brief gebruik maakt van het herroepingsrecht. Hiervoor moet je Babies"R"Us via een verklaring (bijv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogste stellen van je beslissing, Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier. Voor overige vragen of problemen kun je contact opnemen met de klantenservice via (020) 71 109 72 van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Ook kun je ze e-mailen via service@toysrus.nl.

  Wat is jouw ervaring?

  Heb jij al eens een bestelling gedaan via www.babiesrus.com? Laat ons dan weten wat jouw shopervaring is. Zou je anderen ook aanraden om bij hen te bestellen of juist niet, en waarom? Hier kunnen anderen weer van leren!

  Je baby uitzet kopen via Babies“R“Us? Hebben zij alles wat je nodig hebt, leveren ze op tijd en geven ze ook garantie? Dit en meer lees je hier!

  Babies"R"Us
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Babies"R"Us

  Uw beoordeling

  Leuk speelgoed voor baby's

  Enige tijd geleden voor het eerst in aanraking gekomen met Babies"R"us. Vermoedelijk een dochteronderneming van Toys"R"us. Ik was op zoek naar babyspeelgoed en op deze website vond ik vrijwel meteen wat ik zocht. Elders op het internet bieden ze ook wel babyspeelgoed aan, maar ik vond de prijs op deze andere websites toch wat aan de hoge kant. Bij Babies"R"us was de prijs realistisch. Nu, enige maanden na mijn bestelling, ben ik nog steeds tevreden over mijn aankoop. Het speelgoed is van goede kwaliteit en mijn kind heeft er het grootste plezier mee. Ik kan deze organisatie dan ook zeker aanbevelen voor wat betreft babyspeelgoed.

  Door: Marianne Hesselaar10-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Babies"R"Us een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Babies"R"Us. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Babies"R"Us actief?

  Babies"R"Us is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Babies"R"Us gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.