NederlandReview

  Ervaringen B2Ctelecom

  Een mobiele telefoon is andere gadget is natuurlijk erg handig, maar je kunt ze nog handiger maken met wat accessoires. Maar waar kun je nou de juiste mobiele telefoonaccessoires vinden? Één winkel die ze aanbiedt is B2CTelecom. Maar wat voor kwaliteit telefoonhoesjes zullen ze wel niet verkopen? Zal hun screenprotector je scherm nou echt wel beschermen tegen beschadigingen? Zul je makkelijk zelf een hoesje kunnen ontwerpen? Zal je lang moeten wachten voor de bezorgservice van B2CTelecom het tablethoesje naar je opstuurt? En hoe zal je behandeld worden door de klantenservice van B2CTelecom als je een vraag of probleem hebt dat aangepakt moet worden? De enige manier om dit te onderzoeken is door reviews te lezen van klanten die al eerder bij B2CTelecom hebben geshopt. Werp een blik op hun meningen, beoordelingen en ervaringen om erachter te komen hoe B2CTelecom werkelijk in z’n werk gaat. Op die manier kun je zelf beslissen of B2CTelecom wel of geen winkel is waar je wilt shoppen.

  Over B2CTelecom

  B2CTelecom is een winkel die mobiele telefoonaccessoires aanbiedt. Ze willen goedkope hoesjes en accessoires aanbieden voor smartphones en tablets. Zo’n telefoonhoesje houdt je mobiele telefoon beschermd van storen, botsen, vallen of andere ongelukken die een beschadiging tot gevolg kunnen hebben. Ze hebben hoesjes voor mobiele telefoons van merken zoals Samsung, Motorola, Huawei, Xiaomi, Lenovo, HTC, Apple, One Plus, BlackBerry, Google, Sony, Alcatel, Microsoft, Asus, Nokia, Vodafone en vele andere telefoonaanbieders. Ook zijn er hoes voor je iPad of tablet van Nvidia, Lenovo, Apple, Samsung, Asus, Sony, LG, Huawei of Microsoft. Naast beschermhoesjes heeft B2CTelecom ook andere accessoires zoals bijvoorbeeld een autohouder waarmee je je telefoon handig in de auto kunt gebruiken. Ook zijn er nieuwe batterijen en accu’s voor je apparaat, want de batterij is vaak hetgeen wat het eerste achteruit gaat. Natuurlijk moet die batterij of accu opgeladen worden. Daarom heeft B2CTelecom laders voor bijna iedere soort telefoon. Als je geen heel hoesje om je mobiel wilt dan is misschien een cover of frontje wel iets voor je. Een keypad kan je helpen om je tablet of iPad op dezelfde manier te gebruiken als een laptop. En dan zijn er nog andere onderdelen.


  Hoe ontwerp je zelf een telefoonhoesje bij B2CTelecom?

  Diensten van B2CTelecom

  De hoesjes en andere producten van B2CTelecom kunnen online besteld worden. het is zelfs mogelijk om je eigen hoesje te creëren. Op die manier heb je een uniek beschermhoesje wat niemand anders heeft. Zodra je bestelling rond is zal B2CTelecom’s bezorgservice het eindresultaat naar je opsturen. Ook heeft B2CTelecom een klantenservice om je met raad en daad bij te staan.

  Klachten, Complimenten en Tips voor B2CTelecom

  Wordt jouw mobiel al beschermd door een hoesje afkomstig van B2CTelecom? Dan ben jij in de juiste positie om ons meer te vertellen over deze telefoonaccesoireswinkel. Hoe beschermend zijn doe hoesjes van B2CTelecom nou echt? Zijn die autohouders echt zo handig? Hoe snel laadt je mobiele telefoon op met één van B2CTelecom’s laders? Duurde het lang voor je je zelfgemaakte hoesje ontving? En wat is jouw persoonlijke oordeel over B2CTelecom’s klantenservice? Vertel ons alles over deze winkel via een klanten review.

  Hoe beschermd is jouw mobiel met een hoesje van B2CTelecom? Lees reviews over hun laders, beschermhoesjes, autohouders, tablethoesjes, keypads enz.

  B2Ctelecom
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3.8
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  3

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over B2Ctelecom

  Uw beoordeling

  iPhone hoesje met eigen foto.

  Het hoesje was vrij snel in huis, helaas was het niet bestemd voor mijn toestel.
  Terwijl ik zeker weet de juiste te hebben besteld (ik weet toch wel toestel ik heb), blijven ze beweren dat het mijn fout is. Geld weg en een hoesje wat niet past.
  Slechte en onvriendelijke service.

  Door: LJ08-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Ipad hoesje

  Had hoesje besteld met eigen ontwerp maar door hun verkeerd geprint, willen niet helpen, krijg geen geld terug en willen niet omruilen. Doen ook onbeschoft via de mail. Ik moet hier 2 sterren geven maar als het kon had ik er 0 gegeven zo slecht is dit, koop hier niets!!!

  Door: Kuipers15-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is B2Ctelecom een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over B2Ctelecom. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is B2Ctelecom actief?

  B2Ctelecom is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van B2Ctelecom gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.