NederlandReview

  Ervaringen B-ORIGINAL

  Je wilt natuurlijk niet dat jouw huis eruit ziet als dat van ieder ander. Je vraagt je dan misschien af hoe je wat originaliteit kunt toevoegen aan je interieur. B-ORIGINAL biedt wat aparte meubels en andere decoratie voor in je huis. Maar wat zal de kwaliteit van hun commodes zijn? Zullen hun boekenkasten nou echt wel zo stevig zijn? Hoe zal dat sloophout staan in jouw woonkamer? Zal het lang duren voor hun meubels bij jouw thuis zijn bezorgd door de bezorgservice van B-ORIGINAL? En hoe zal B-ORIGINAL’s klantenservice je behandelen als je ze een vraag stelt of om hun hulp vraagt? de beste manier om dit te onderzoeken is via echte klanten van B-ORIGINAL. Lees hun reviews om te onderzoeken of B-ORIGINAL nou echt wel zulke goede meubels en huisraad aanbiedt. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je helpen een goed beeld van B-ORIGINAL te krijgen. Zo weet je wat je kunt verwachten als je een kruk of tafel bij deze winkel koopt.

  Over B-ORIGINAL

  B-ORIGINAL is een winkel die meubels verkoopt. Op hun website noemen ze zich een nieuwe speler op het gebied van wonen, lifestyle en accessoires. Ze bieden echter niet zomaar meubels aan. Ze richten zich op authentieke sloophouten meubels. Hun doel is om je te voorzien van meubels met een frisse kijk op het gebruik van materialen. Daarom hebben ze ook veel hergebruikte materialen in hun meubels verwerkt. Ze bieden meubels aan zoals banken, kasten, krukken en tafels. Dus als je een nieuw dressoir zoekt voor je woonkamer of slaapkamer is dit misschien wel de winkel waar je moet zijn. Voor kinderen hebben ze kindertafels, bankjes, ornamenten en kinderstoelen. In hun afdeling woonaccessoires kom je dienbladen, fotolijsten en nog veel meer tegen. En hun categorie opbergers bevat manden, vintage opbergers, kapstokken, sloophouten opbergers, lockerkasten enzovoort. Je kunt dus je hele huis inrichten met hun meubels. Kijk eens bij hun sloophout collectie, vintage collecte of industriële collectie om meubels te vinden die goed bij elkaar passen.


  Verwar het niet met de zang/dansgroep B-original.

  Diensten van B-ORIGINAL

  De meubels van B-ORIGINAL kunnen online besteld worden. Selecteer de bank of kast die je wilt en maak het geld over. De bezorgservice van B-ORIGINAL zal het dressoir dan netjes bij je thuis bezorgen. Voor grote meubels hebben ze een gespecialiseerd meubel transportbedrijf ingehuurd Deze zal het product op afspraak bij je thuis bezorgen. Verder heeft B-ORIGINAL nog een klantenservice om je te helpen als je ze nodig blijkt te hebben.

  Diensten van B-ORIGINAL

  Heb jij al zo’n kast of ander meubelstuk van B-ORIGINAL? Dan willen wij graag weten wat jij van deze meubelwinkel vindt. Hoe stevig zijn die lockerkasten nou echt? Zitten die bankjes en krukken nou wel lekker? Hoeveel boeken kunnen er in zo’n sloophouten boekenkast?Is dat sloophout of vintage hout nou echt wel zo mooi? Duurde het lang voor de bezorgservice van B-ORIGINAL de tafel bij je thuis bezorgde? En wat is jouw oordeel over B-ORIGINAL’s klantenservice? Schrijf een B-ORIGINAL review en laat ons weten wat jouw mening over B-ORIGINAL is zodat potentiële klanten van dit meubelbedrijf weten wat ze kunnen verwachten.

  B-ORIGINAL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over B-ORIGINAL

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is B-ORIGINAL een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over B-ORIGINAL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is B-ORIGINAL actief?

  B-ORIGINAL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van B-ORIGINAL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.