AVS4You

Alle reviews

AVS4You

60% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  AVS Producten

  Het team blijft van AVS4YOU koppig en onbehulpzaam.
  Zij blijven zich verschuilen achter hun zogenaamde regeltjes die nergens op slaan.
  Het gaat over 'n lifetime licentiesleutel die volgens AVS4YOU niet op 'n nieuwe computer gebruikt mag worden.
  Ook als deze is overleden heb je gewoonweg pech en mag je diep in de buidel tassen om de kas van AVS4YOU te spekken voor 'n nieuwe licentie sleutel.
  Dit vindt ik gewoonweg oplichterij, diefstal.
  Eens 'n liftime licentie gekocht is de klant eigenaar van deze sleutel en heeft het recht deze onbeperkt te kunnen gebruiken, op welke computer dan ook.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  De complete suite ( 2 x )

  Het is een geweldige suite, alleen loopt de video editor steeds vast onder Windows 10, erg jammer. Een tip sla het project eerst op voordat je een compilatie bestand laat aanmaken, wanneer ik dat niet doe, loopt het systeem van en zul je het programma opnieuw moeten opstarten, met het gevolg dat je al het werk voor niets gedaan hebt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  AVS4YOU

  Lijkt een goed programma dus, betaalde ik€59,29 voor
  meerjarig download-programma AVS4YOU
  Gedownload AVS totaal, maar het werkt niet?
  Hulp gevraagd bij AVS, maar krijg antwoord in het Engels terug, ik ben deze taal niet machtig.
  Zodoende, zit ik met een betaald programma dat niet werkt!

  Heb een account aangemaakt , maar registreren werkt ook niet?
  Ik krijg div. mailtjes van AVS, dat ik moet registreren?
  Wie wil en kan mij helpen.

  119 likes maar niemand geeft antwoord?
  heb nog geen ervaring met AVS, kwam hier om te kijken hoe de beoordelingen waren van andere gebruikers. De enige tip die ik heb is dus : kijk of het antwoord op je vraag te vertalen is via bijvoorbeeld google translate, of voeg anders het antwoord hier bij, zodat iemand met voldoende Engels in de bagage je kan vertellen wat je kan doen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lifetime ... wat is het waard

  Je koopt lifetime pakket maar je kunt het maar 1x op je pc installeren ... heeft iemand een pc die hij/zij langer dan 5 jaar kan gebruiken?

  Gebruik avs sinds 2015, laatst weer updates geïnstalleerd, loopt nog steeds prima.
  Voor de prijs van ca 50 euro (2015), gewoon goed!

  Belachelijke voorwaarden. Ik heb een nieuwe pc gekocht en dan werkt de lifetime key niet meer. No way dat ik opnieuw ga betalen. Genoeg freeware in omloop.

  Het is heel belangrijk om AVS4You goed te deïnstalleren met de internetverbinding aan. Bij voorkeur gebruik makend van Revo Uninstaller Pro. Dan kun je het pakket keer op keer opnieuw op dezelfde of een andere computer installeren.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fijne video-editor.

  Onlangs hebi k een kleine videocamera gekocht. Dat is natuurlijk leuk en het is helemaal leuk dat ik nu bijvoorbeeld de groei van mijn kleinkinderen vast kan leggen, maar je hebt er natuurlijk niets aan als je vervolgens niets doet met die video's. Ik ben inmiddels gepensioneerd en redelijk handig met computers voor mijn leeftijd, dus ik heb voldoende tijd om de video's te bewerken. Ik heb verschillende programma's geprobeerd, maar voor mij is AVS4YOU het meest gebruiksvriendelijke programma dat er is. Het is echt heel eenvoudig om met dit programma je video's te bewerken en nog belangrijker: weer te delen.

  In het verleden heb ik een trial-versie geprobeerd, maar nu ben ik een aanbieding tegengekomen waarbij ik voor een gereduceerde prijs alle programma's van AVS4YOU aan kan schaffen. Je kunt het proberen en tot 30 dagen je geld terug krijgen, al verwacht ik niet dat je dit gaat doen. Het is echt een heel fijn programma.

Anderen bekeken ook

Studentendrukwerk
4 reviews

Wanneer je een studie doet moet je soms een scriptie maken of een samenvatting, en aan het eind van je studie een proefschrift. Dit hoort er nu een...

E-Boekhouden
2 reviews

Wanneer je als ondernemer aan het werk bent komt daar altijd een heel stuk financiële administratie bij kijken. Je moet de facturen bijhouden,...

G DATA
1 reviews

Wanneer je op het internet surft, is het erg belangrijk dat dit veilig gebeurt. Tegenwoordig bankieren veel mensen online, en heel veel privé...

PanelClix
2 reviews

Wanneer je het leuk vindt om anoniem je mening te geven over allerlei onderwerpen dan kun je meedoen aan de onderzoeken van PanelClix. Daarmee kun ...

AVS4You

Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en dergelijke toevoegen. Hiervoor heb je goede software nodig. Ook als je een film op je eigen site wilt plaatsen kan dit handig zijn. Dit en nog veel meer kan met de software van AVS4You. Wat de ervaringen van de gebruikers van dit programma zijn, lees je op deze pagina.

Over AVS4YOU
AVS4YOU.com is een website die softwareproducten aanbiedt van Online Media Technologies Ltd., een ontwikkelaar van software voor digitale video- en multimedia-verwerking. Online Media Technologies Ltd. is geregistreerd in Engeland en Wales en in 2004 opgericht. Door altijd de nieuwste trends op het gebied van multimedia te blijven volgen, kunnen zij softwarehulpmiddelen maken die het werken met digitale audio en video gemakkelijk maken. Op de homepage kom je op de Engelstalige site terecht, klik dan in de rechter bovenhoek naast het woord ‘ENGELS’. Daar kun je kiezen voor Nederlands.

Diensten
Met AVS4You software kun je gemakkelijk audio-/videobestanden rippen, converteren en bewerken. Ook kun je hiermee dvd’s branden, ringtones maken, video uploaden naar draagbare spelers, mobiele telefoons, etc. Met de AVS Video Converter bijvoorbeeld kun je:

 • Alle video indelingen converteren. Je kunt HD video (incl. TS, TOD, AVI HD, etc.) AVI, MP4, 3GP en nog veel meer coderen.
 • HD cameravideo’s converteren. Je kunt AVCHD, MPEG-2, AVI HD etc. bewerken. Voeg ondertitels, menu’s en dergelijke toe en converteer deze naar iedere video indeling die ondersteund wordt door het programma. Hiermee kun je dan dvd/Blu-ray schijven branden.
 • Video voor apparaten converteren. Converteer video voor de iPod, iPhone, PSP, PS3, Xbox, Android apparaten etc.
 • Persoonlijke dvd/Blu-ray video’s maken. Je kunt allerlei wijzigingen toepassen, stukjes knippen, effecten toepassen, menu’s toevoegen, hoofdstukken maken etc. Als je klaar bent kun je het nieuwe bestand branden op dvd en/of Blu-ray schijven.
 • Video converteren en op het internet publiceren. Je kunt video converteren naar FLV, F4V etc. Ook kun je HTML pagina’s maken met ingesloten FLV/F4V-video's. Deze kun je dan weer uploaden naar je website, Facebook, Flickr, etc.

De gebruikersinterface van AVS Video Converter is beschikbaar in Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Nederlands, Koreaans, Pools, Deens en Russisch.

Aankoop
Je kunt een abonnement aanschaffen met een licentie voor 1 jaar, of een licentie voor altijd, het verschil in aanschaf tussen beide is niet heel groot. Dan kun je alle 11 AVS4You programma’s ongelimiteerd gebruiken op één computer. Voor iedere extra computer waar je het op wilt gebruiken, moet een extra licentiesleutel gekocht worden. Je kunt o.a. betalen met iDeal, Creditcard, Paypal, etc.

Klachten
Voor problemen met het installeren of werken met de software kun je op de website kijken bij de veel gestelde vragen of bij de instructiefilmpjes. De ondersteuning is niet beschikbaar in het Nederlands. Alleen in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Japans. Ook kun je een formulier voor ondersteuning invullen, je ontvangt dan binnen 48 uur een antwoord. 

Ook op zoek naar een alleskunner op multimediagebied als de software van AVS4You? Lees voor je een abonnement neemt hier de ervaringen van anderen!

}