NederlandReview

  Ervaringen AVS4You

  Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en dergelijke toevoegen. Hiervoor heb je goede software nodig. Ook als je een film op je eigen site wilt plaatsen kan dit handig zijn. Dit en nog veel meer kan met de software van AVS4You. Wat de ervaringen van de gebruikers van dit programma zijn, lees je op deze pagina.

  Over AVS4YOU

  AVS4YOU.com is een website die softwareproducten aanbiedt van Online Media Technologies Ltd., een ontwikkelaar van software voor digitale video- en multimedia-verwerking. Online Media Technologies Ltd. is geregistreerd in Engeland en Wales en in 2004 opgericht. Door altijd de nieuwste trends op het gebied van multimedia te blijven volgen, kunnen zij softwarehulpmiddelen maken die het werken met digitale audio en video gemakkelijk maken. Op de homepage kom je op de Engelstalige site terecht, klik dan in de rechter bovenhoek naast het woord ‘ENGELS’. Daar kun je kiezen voor Nederlands.

  AVS4YOU Video Editor

  Diensten

  Met AVS4You software kun je gemakkelijk audio-/videobestanden rippen, converteren en bewerken. Ook kun je hiermee dvd’s branden, ringtones maken, video uploaden naar draagbare spelers, mobiele telefoons, etc. Met de AVS Video Converter bijvoorbeeld kun je:

  • Alle video indelingen converteren. Je kunt HD video (incl. TS, TOD, AVI HD, etc.) AVI, MP4, 3GP en nog veel meer coderen.
  • HD cameravideo’s converteren. Je kunt AVCHD, MPEG-2, AVI HD etc. bewerken. Voeg ondertitels, menu’s en dergelijke toe en converteer deze naar iedere video indeling die ondersteund wordt door het programma. Hiermee kun je dan dvd/Blu-ray schijven branden.
  • Video voor apparaten converteren. Converteer video voor de iPod, iPhone, PSP, PS3, Xbox, Android apparaten etc.
  • Persoonlijke dvd/Blu-ray video’s maken. Je kunt allerlei wijzigingen toepassen, stukjes knippen, effecten toepassen, menu’s toevoegen, hoofdstukken maken etc. Als je klaar bent kun je het nieuwe bestand branden op dvd en/of Blu-ray schijven.
  • Video converteren en op het internet publiceren. Je kunt video converteren naar FLV, F4V etc. Ook kun je HTML pagina’s maken met ingesloten FLV/F4V-video's. Deze kun je dan weer uploaden naar je website, Facebook, Flickr, etc.

  De gebruikersinterface van AVS Video Converter is beschikbaar in Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Nederlands, Koreaans, Pools, Deens en Russisch.

  Aankoop

  Je kunt een abonnement aanschaffen met een licentie voor 1 jaar, of een licentie voor altijd, het verschil in aanschaf tussen beide is niet heel groot. Dan kun je alle 11 AVS4You programma’s ongelimiteerd gebruiken op één computer. Voor iedere extra computer waar je het op wilt gebruiken, moet een extra licentiesleutel gekocht worden. Je kunt o.a. betalen met iDeal, Creditcard, Paypal, etc.

  Klachten

  Voor problemen met het installeren of werken met de software kun je op de website kijken bij de veel gestelde vragen of bij de instructiefilmpjes. De ondersteuning is niet beschikbaar in het Nederlands. Alleen in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Japans. Ook kun je een formulier voor ondersteuning invullen, je ontvangt dan binnen 48 uur een antwoord.

  Ook op zoek naar een alleskunner op multimediagebied als de software van AVS4You? Lees voor je een abonnement neemt hier de ervaringen van anderen!

  AVS4You
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.2
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AVS4You

  Uw beoordeling

  Fijne video-editor.

  Onlangs hebi k een kleine videocamera gekocht. Dat is natuurlijk leuk en het is helemaal leuk dat ik nu bijvoorbeeld de groei van mijn kleinkinderen vast kan leggen, maar je hebt er natuurlijk niets aan als je vervolgens niets doet met die video's. Ik ben inmiddels gepensioneerd en redelijk handig met computers voor mijn leeftijd, dus ik heb voldoende tijd om de video's te bewerken. Ik heb verschillende programma's geprobeerd, maar voor mij is AVS4YOU het meest gebruiksvriendelijke programma dat er is. Het is echt heel eenvoudig om met dit programma je video's te bewerken en nog belangrijker: weer te delen.

  In het verleden heb ik een trial-versie geprobeerd, maar nu ben ik een aanbieding tegengekomen waarbij ik voor een gereduceerde prijs alle programma's van AVS4YOU aan kan schaffen. Je kunt het proberen en tot 30 dagen je geld terug krijgen, al verwacht ik niet dat je dit gaat doen. Het is echt een heel fijn programma.

  Door: Anoniem28-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  AVS4YOU

  Lijkt een goed programma dus, betaalde ik€59,29 voor
  meerjarig download-programma AVS4YOU
  Gedownload AVS totaal, maar het werkt niet?
  Hulp gevraagd bij AVS, maar krijg antwoord in het Engels terug, ik ben deze taal niet machtig.
  Zodoende, zit ik met een betaald programma dat niet werkt!

  Heb een account aangemaakt , maar registreren werkt ook niet?
  Ik krijg div. mailtjes van AVS, dat ik moet registreren?
  Wie wil en kan mij helpen.

  Door: Ipenburg30-05-2019
  Tom Moonen19-04-2020

  119 likes maar niemand geeft antwoord? heb nog geen ervaring met AVS, kwam hier om te kijken hoe de beoordelingen waren van andere gebruikers. De enige tip die ik heb is dus : kijk of het antwoord op je vraag te vertalen is via bijvoorbeeld google translate, of voeg anders het antwoord hier bij, zodat iemand met voldoende Engels in de bagage je kan vertellen wat je kan doen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  De complete suite ( 2 x )

  Het is een geweldige suite, alleen loopt de video editor steeds vast onder Windows 10, erg jammer. Een tip sla het project eerst op voordat je een compilatie bestand laat aanmaken, wanneer ik dat niet doe, loopt het systeem van en zul je het programma opnieuw moeten opstarten, met het gevolg dat je al het werk voor niets gedaan hebt.

  Door: Hoogeboom18-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Lifetime ... wat is het waard

  Je koopt lifetime pakket maar je kunt het maar 1x op je pc installeren ... heeft iemand een pc die hij/zij langer dan 5 jaar kan gebruiken?

  Door: Huub26-02-2019
  Sjef22-04-2020

  Gebruik avs sinds 2015, laatst weer updates geïnstalleerd, loopt nog steeds prima. Voor de prijs van ca 50 euro (2015), gewoon goed!

  Gerrit09-05-2020

  Belachelijke voorwaarden. Ik heb een nieuwe pc gekocht en dan werkt de lifetime key niet meer. No way dat ik opnieuw ga betalen. Genoeg freeware in omloop.

  Theo21-12-2020

  Het is heel belangrijk om AVS4You goed te deïnstalleren met de internetverbinding aan. Bij voorkeur gebruik makend van Revo Uninstaller Pro. Dan kun je het pakket keer op keer opnieuw op dezelfde of een andere computer installeren.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is AVS4You een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over AVS4You. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AVS4You actief?

  AVS4You is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AVS4You gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.