NederlandReview

  Ervaringen Avantisport

  Wanneer je van sporten houdt en ook nog naar school of je werk gaat, houd je weinig tijd over. En dus ook weinig tijd om te shoppen voor je sportbenodigdheden. Geen nood, hiervoor kun je onder andere bij Avantiesport.nl terecht. Zij verkopen een groot assortiment sportartikelen zodat jij deze op het moment dat het jou uitkomt kunt bestellen. Wat anderen van deze webshop vinden, onder ander van de service en de prijzen, dat kun je hier lezen op NederlandReview.

  Over Avantisport.nl

  Avantisport is een online sportwinkel waar je gemakkelijk uit een groot assortiment sportschoenen, sportaccessoires en sportkleding kunt kiezen. Je profiteert daarbij van kortingen tot 70%. Koop je bijvoorbeeld shirts voor je team, dan krijg je nog een extra teamkorting. Voor het hele gezin is er volop keuze voor alle gangbare sporten, in de beste merken. Wanneer je vandaag voor 19.30 uur besteld, heb je het morgen al in huis. Ook is het mogelijk om 24 uur per dag online te ruilen of retour te sturen en je betaald vanaf € 65,- geen verzendkosten. Daaronder betaal je in Nederland € 5,95 en in België € 6,95.


  Reclame voor Avantisport met Fajah Lourens en haar 'killerbody'

  Diensten

  Bij Avantisport.nl kun je allerlei artikelen kopen die je nodig hebt om te sporten. Denk aan sportschoenen, helmen, scheenbeschermers, shirts, trainingspakken, snowboots etc. Je kunt onder andere zoeken op soorten sporten:

  • Voetbal
  • Zwemsport
  • Running
  • Volleybal
  • Wintersport
  • Vechtsport
  • Tennis
  • Basketbal
  • Wielersport
  • Turnen
  • Fitness
  • Handbal
  • Indoor
  • Squash
  • Outdoor
  • Tafeltennis
  • Hockey

  Ook kun je op de site specifiek op merk zoeken, Avantisport.nl verkoopt artikelen van ruim 60 merken van o.a. Adidas, Champion, New Balance, Nike, AGU, Puma, Sorel, Reebok, Speedo, Regatta, Timberland, etc.

  Uitgebreide retourservice

  Als je iets wilt terugsturen naar Avantisport, dan kun je in Nederland gebruikmaken van de gratis retourservice via Kiala. Je hebt dan het Kiala E-label nodig, die je via de site kunt downloaden. Deze moet je zichtbaar op de verpakking bevestigen. Is er geen Kiala punt in de buurt dan kun je het ook verzenden naar het antwoordnummer bij een PostNL vestiging. Deze service kost € 5,95. Je kunt ook een eigen verzendmethode kiezen. Dit is op eigen kosten, en voor eigen risico. Als laatste mogelijkheid kun je ook langskomen bij de servicebalie in Alphen aan den Rijn. Dit kan op maandag t/m vrijdag tussen 15.30 en 17.00 uur.

  Klachten

  Als je een klacht hebt, stuur deze dan naar Avantisport.nl. Omschrijf de klacht nauwkeurig en vermeld daarbij het ordernummer en je klantnummer. Stuur je klacht in een e-mail naar info@avantisport.nl of neem telefonisch contact op met de klantenservice: (0172) 470250. Ook kun je de klacht in een brief sturen naar

  Avantisport.nl
  A. van Leeuwenhoekweg 54
  2408 AN Alphen a/d Rijn

  Je krijgt binnen 7 werkdagen een inhoudelijk antwoord over de afhandeling van je klacht. Mocht je er met hun hulp niet uitkomen, dan kun je de klacht indienen bij de Geschillencommisie Thuiswinkel. Meer informatie hierover vindt je op hun website: www.sgc.nl. Ook kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Eurpees ODR Platform (ec.europa.eu/consumers/odr/)

  Lees hier of Avantisport wel zo goedkoop is met sportartikelen! Hoe is de kwaliteit, de service, de voorwaarden? Lees de reviews van hun klanten!

  Avantisport
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Avantisport

  Uw beoordeling

  Voor sportkleding zit je hier goed

  Ik ben een fervent hardloper en koop mijn sportkleding al jarenlang bij Avantisport. Ik ben hier een paar jaar geleden mee in aanraking gekomen en heb destijds besteld omdat het een stuk goedkoper was dan andere sportzaken. Was in de veronderstelling dat de kwaliteit dan ook een stuk minder zou zijn, maar dat was dus absoluut niet het geval. Ik heb er al allerlei dingen besteld: van shirts tot schoenen en van broeken tot accessoires. Stuk voor stuk ben ik zeer te spreken over de kwaliteit. Ik bestel alles makkelijk via de webshop, want dan ben je in een paar klikken klaar. Indien er iets niet goed is, kun je het makkelijk terugsturen zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Kortom: ik ben een zeer tevreden klant.

  Door: Alfred Janssen05-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Nike Schoenen

  Als je genaaid wilt worden adviseer ik je hier artikelen te bestellen. Als je om een reactie vraagt word er nauwelijks inhoudelijk op ingegaan en als je je beroept op je rechten betreffende garantie mag je doodvallen.

  Door: Richard01-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Kleding

  Mbt sponsoring heb ik zaken gedaan met dit bedrijf. Ik ben zeer tevreden. Ze zijn transparant en komen hun afspraken na.
  Een pluim voor Sascha, Larissa en Ricky!!

  Door: Jessica21-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Garantie 0.0

  LET OP !!!!!!! GARANTIE 0.0 !!!!!!!!!
  Helaas een zeer slechte ervaring. Producten worden zonder meer snel geleverd maar zoals meerdere reviews vertellen is de garantie tot de deur en geen centimeter verder.
  Klacht gedaan maar direct wordt er met een jurist gedreigt. Er wordt zelfs geeneens een poging gedaan garantie te bieden. Avantisport kan via de telefoon beoordelen dat je geen recht hebt op garantie ipv het product te laten retourneren en te beoordelen. Dit zijn echt praktijken die niet kunnen in 2019 !!
  Ene Jorri moet zich echt schamen op deze manier zaken te doen. Kortom een product aanschaffen is snel gedaan online maar zoek een webshop die ook service en garantie bied.
  Geld is binnen dus pech voor de klant !

  Door: Bas16-01-2019
  Avantisport.nl28-01-2019

  Avantisport vind het jammer dat de laarzen lelijk zijn geworden door het gebruik, echter valt dit buiten de gehanteerde garantievoorwaarden. De laarzen zijn correct en in goede staat geleverd door ons, beschadiging als gevolg van verkeerd gebruik door de consument kunnen wij niet voorkomen en kunnen u niet verder helpen met deze klacht. U heeft voordat u met ons contact heeft gezocht al contact gehad met de Thuiswinkelorganisatie en zij hebben aangegeven onze mening te delen. Zij hebben u daar ook persoonlijk van op de hoogte gesteld middels een schrijven. Helaas blijft u met modder gooien op social media en vinden wij het spijtig dat u onze collega met naam en toenaam in deze berichten noemt.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  FAQ

  Is Avantisport een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Avantisport. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Avantisport actief?

  Avantisport is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Avantisport gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.