Autovoorkinderen.nl

3.5

Bestellen

2

Service

5

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Autovoorkinderen.nl

e hebt zelf misschien een mooie auto, maar je kind wil er misschien ook wel eentje. Natuurlijk zijn ze nog lang niet oud genoeg om in een echte auto te kunnen rijden, maar er zijn elektrische kinderauto’s die al prima op jonge leeftijd door een kind gebruikt kunnen worden. Autovoorkinderen.nl is zo’n winkel die dit soort auto’s voor kinderen verkoopt. Maar wat zal de kwaliteit van deze elektrische auto’s zijn? Zullen die auto’s wel stevig en veilig genoeg zijn voor het geval je kind eens ergens tegenaan botst? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Autovoorkinderen.nl de miniatuurauto komt afleveren? En wat voor een klantenservice kun je van Autovoorkinderen.nl verwachten als je ze nodi hebt? Alleen ouders die al een auto van Autovoorkinderen.nl voor hun kind hebben gekocht kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat Autovoorkinderen.nl echt aanbiedt. En hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien wat je van Autovoorkinderen.nl kunt verwachten.


Over Autovoorkinderen.nl

Autovoorkinderen.nl is een bedrijf dat auto’s voor kinderen aanbiedt. Ze willen je graag voorzien van een elektrische auto voor je zoon of dochter. Want welk kind wil er nou niet, net mamma, pappa en andere volwassenen, in een echte auto rijden. De auto’s zijn natuurlijk geen echte auto’s op benzine waar je echt mee het verkeer in kunt. Daar zijn ze op die leeftijd nog lang niet klaar voor. Het zijn auto’s met een accu die kan worden opgeladen. Het is een extra sterke oplaadbare accu zodat hij lang mee zal gaan. Ook zal er een gratis kentekensticker bij de auto zitten. Dit zal een gele of witte kentekensticker zijn afhankelijk van of de auto naar Nederland of België gestuurd moet worden. Deze kentekensticker kan ook worden gepersonaliseerd met je eigen 15 tekens. En als laatste zal er dan nog een gratis hoes voor de elektrische auto of motor bijzitten. Een laatste gratis gift die je bij een auto krijgt is een kinderrijbewijs waar je niets voor hoeft te doen. Zo zal het voertuig beschermd zijn tegen regen, stof en vorst. De auto’s komen van bekende merken zoals Mercedes, BMW, Audi of Range Rover. Naast elektrische auto’s heeft Autovoorkinderen.nl ook nog ponycycles, loopauto’s en kinderfietsen.
Diensten van Autovoorkinderen.nl

Je kunt heel makkelijk via de website van Autovoorkinderen.nl een elektrische auto voor je kind bestellen. De bezorgservice van Autovoorkinderen.nl zal deze dan gratis bij je thuis komen bezorgen. Ook heeft Autovoorkinderen.nl een klantenservice om je te helpen als je iemand nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Autovoorkinderen.nl

Heeft jouw kind al zo’n elektrische auto van Autovoorkinderen.nl? Dan willen wij alles horen over jouw ervaring met Autovoorkinderen.nl. Wat is jouw oordeel over de kwaliteit van de loopauto? Bleef de elektrische motor lang zo mooi als hij was toen hij aankwam? Hoe lang duurde het voor Autovoorkinderen.nl en hun bezorgservice de ponycycle of kinderfiets kwam bezorgen? En hoe denk je over de klantenservice van Autovoorkinderen.nl? Schrijf een Autovoorkinderen.nl review en laat ons weten wat jouw mening over Autovoorkinderen.nl is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Metcedes loopauto

Niets ontvangen. Klantenservice niet bereikbaar. Oplichting?

J

Jolanda

20-03-2023

0

Kinder crossmotor

Ik had 2 weken geleden een kinder crossmotor gekocht voor mijn zoontje. Ik had niks van hun meer gehoord. Ik heb meerdere keren contact met hun proberen te krijgen via email, maar dat lukte niet. Ik wou toen juridische stappen gaan ondernemen. Ik kreeg 2 dagen geleden een email dat ik het geld teruggestort zou krijgen.Er was iets fout gegaan met de email. Ik heb het geld dus ook teruggestort gekregen. Ik wou dus een rectificatie doorgeven, na mijn vorig bericht van een week geleden.

J

Josef

10-11-2022

0

Loopauto

Verkeerd product ontvangen. Totaal iets anders. Vervolgens kun je ze alleen per e-mail bereiken. Op de e-mail wordt niet gereageerd en binnen 14 dagen moet het retour zijn. Zonder contact mag je het niet terug sturen staat op de website. Slechte service

J

Jantina Weesies

18-07-2022

0

Electrische kinder auto

Ik heb een bestelling gedaan niet binnen gehad en wel betaald schandalig dit!!!!! Ik wil weten waar mijn zending is?

D

Duco smeenk

22-06-2019

4