NederlandReview

    Ervaringen Autovendi

    Ongekend of niet? Autovendi.nl! Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Het helpt ons allemaal. Lees hier wat anderen van autovendi.nl vinden.

    Over autovendi.nl

    Dit bedrijf biedt volop mogelijkheden om op een veilige manier snel geld te krijgen voor je auto. Er komen geen mensen aan de deur, je krijgt direct geld en een vrijwaring voor je auto. Het is een bedrijf wat gericht is op service, klantvriendelijkheid en een snelle oplossing biedt. Je hebt trouwens een bedenktijd van vijf dagen en je gegevens blijven ook anoniem. Het bedrijf kent een landelijke dekking en een hoge slagingskans. Natuurlijk is het mogelijk om ook een gratis advies te krijgen. Er is een gratis auto verkoop service. Hierdoor is het mogelijk om op een veilige en een gemakkelijke manier je auto te verkopen. Je vult de gegevens van je auto in. Het kenteken is voldoende hiervoor. Vervolgens worden de gegevens van de auto opgevraagd bij de Rijksdienst wegverkeer. Kies vervolgens voor een eerlijke en scherpe prijs om de auto te verkopen. Een scherpe prijs betekent, dat je de auto ook snel kunt verkopen. Een hoge vraagprijs is voor niemand interessant. De medewerkers zullen natuurlijk altijd kijken om de hoogste prijs te krijgen voor de auto. Wanneer jij tevreden bent, zijn zij tevreden. Ook bij het inruilen van je auto kunnen ze je van dienst zijn. In de meeste gevallen weten ze een betere deal te regelen.

    Er komen biedingen binnen op je auto bij Autovendi.nl en krijgt hier dan een terugkoppeling van. Je kunt vervolgens beslissen om de auto te verkopen of niet. Natuurlijk krijg je hier ook nog eens vijf dagen bedenktijd bij. Je kunt zelfs dan nog kijken of je een betere prijs kunt krijgen voor de auto.
    De kopers van je auto hebben een hoge klantwaardering en hebben minimaal een Bovag norm. Iets waardoor ze zich onderscheiden bij het afwikkelen van je verkoop. Wanneer je jouw geld ontvangt, krijg je ook een vrijwaringsbewijs.

    Diensten van autovendi.nl

    Autovendi.nl helpt particulieren om hun auto snel te verkopen aan een betrouwbare partij voor een eerlijke prijs.
    Klachten, tips en complimenten over autovendi.nl
    Autovendi.nl hanteert een bedenktijd van 5 dagen. Het is heerlijk en goed om te ontdekken wat er allemaal kan. Natuurlijk kan er iets misgaan. Het is en blijft allemaal mensenwerk. Natuurlijk is het dan mogelijk, dat er iets misgaat. Samen naar een oplossing zoeken is dan natuurlijk belangrijk.

    Heb jij ervaring met autovendi.nl?

    Het is goed om anderen te helpen! Als je persoonlijke ervaring hebt met Autovendi, dan is het goed om je review op NederlandReview.nl achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om anderen te helpen!

    Ongekend of niet? Autovendi.nl! Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen.

    Autovendi
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (79)

    9
    89% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9,2

    Service

    9,2

    Prijs

    8,4

    Leveren

    9,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    85800

    Oplichting, als je met je auto komt krijg je ineens veel minder voor je auto. er wordt een slim spel gespeeld waar je intrapt. NIET DOEN!!!!!

    Door: A Klein27-05-2019
    Auto Vendi29-05-2019

    Geachte heer Klein, Dank voor uw feedback. Alle klachten nemen wij zeer serieus en zo ook die van u. We hebben het dossier grondig bekeken echter hieruit blijkt dat er negen beschadigde delen zijn aan uw voertuig die niet bij ons bekend waren ondanks het feit dat wij hier expliciet om hebben gevraagd nadat de auto was aangemeld en nog eens wanneer de auto verkocht werd. Wij hebben dus tweemaal gevraagd naar alle mogelijke gebreken. Onze biedingen zijn gegarandeerd op basis van de informatie die u ons doet toekomen. Zelfs een kleine beschadiging die over het hoofd is gezien is voor ons geen probleem. Maar negen beschadigingen op een 2014 auto met een nieuwwaarde van zo'n € 109.000 niet vermelden is natuurlijk vragen om problemen. Dat kunnen zelfs wij niet recht praten. Zes delen spuiten (á € 300), beschadigd interieur, een schroef in een band en schade op een spiegel kap zijn geen gebreken die u zomaar over het hoofd ziet. Al met al kunnen we concluderen dat er allerminst "een spelletje met u gespeeld is". De auto is simpelweg extreem slecht omschreven ondanks het feit dat er meerdere malen expliciet naar gevraagd is. Dit is niet iets wat u ons kunt aanrekenen. U bent verantwoordelijk voor het aanleveren van correcte informatie. Wij kunnen er enkel naar vragen en hebben dit tweemaal gedaan. Zouden wij er niet naar gevraagd hebben en alsnog uw auto verkocht hebben, dan lag de fout bij ons. Wij zouden het waarderen als u deze review verwijdert daar wij als organisatie enkel transparant en correct hebben gehandeld. Bij voorbaat dank, Team AutoVendi

    Arnoud29-05-2019

    Toch raar dat bij een telefonische klant jullie niet reageren en als ik een slechte review schijf jullie dit verhaal schrijven zodat het net lijkt of het allemaal niet aan jullie of jullie autobedrijf ligt. Erg doorzichtig, nogmaals geen zaken mee doen!!

    Auto Vendi29-05-2019

    Geachte heer Klein, Wij hebben aantoonbaar getracht u telefonisch te bereiken. Meerdere malen zelfs. Tevens kunnen wij middels foto's aantonen dat er voor een paar duizend Euro schade aan de auto zit die u "vergeten" bent te vermelden. Dat geeft niet, maar het is logisch dat er bij het achterhouden van overduidelijke optische gebreken iemand aan de bel trekt. Consumenten die uw review lezen zijn vrij om de gebreken bij ons op te vragen daar wij wel degelijk transparant zijn. Met vriendelijke groet, Team AutoVendi.

    A Klein01-06-2019

    Direct na het plaatsen van mijn negatieve recensie kreeg ik een dwangbevel van een advocaat om de recensie te verwijderen. Jullie zullen Bij het inleveren van de auto met een gegarandeerde prijs van € 29.000,- speelden de verkopers een spel met mij waar ze begonnen met het bieden van € 22.000,-, uiteindelijk heb ik na loven en bieden 27.000,- gekregen is € 2.000,- te weinig. De reden was dat de auto zogenaamd helemaal overgespoten moest worden . Auto Vendi heeft aan mij gevraagd hoe de auto eruit zag en ik heb daar netjes op geantwoord. Een auto van 5 jaar is niet nieuw. De verkopers vertelden mij dat dit veel vaker voorkwam dat de auto voor minder dan het aangeboden bedrag wegging. Ik heb een heel slecht gevoel overgehouden aan deze transactie en zou dit bedrijf dan ook aan niemand aanbevelen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Superservice

    Door persoonlijke omstandigheden moest ik mijn auto zo snel mogelijk verkopen.Ik ben aan de telefoon heel goed geholpen door Tomas en Niek.Zij hebben voor mij alles ingevoerd,het beste bod gekregen en het ophalen door Patrick ging heel prettig.Rustig nog ven de laatste spullen uit de auto kunnen halen.Afscheid genomen van mijn autootje....heel prettig.

    Door: Elah10-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Soepele en snelle verkoop

    Ik heb mijn auto verkocht via Autovendi aan Automotive Almere. Heel goed begeleid door George van Autovendi die veel moeite heeft gedaan voor mij om het hoogst haalbare bedrag te realiseren. Auto is netjes voor de deur opgehaald waarbij direct het geld werd overgeschreven op mijn rekening. Ik kreeg diezelfde avond ook nog het vrijwaringsbewijs. Alles bij elkaar opgeteld was dit een hele soepele verkoop en grote complimenten aan George voor alle moeite. Bedankt Autovendi!

    Door: Michael05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Professioneel, snel en betrouwbaar!!!

    Vandaag mijn auto verkocht via autovendi.nl aan garagebedrijf Automotive Almere, die aangezien de auto geen apk en aan aantal aandachtspuntjes had toch een eerlijke prijs gaf!! Verder was de afhandeling snel en duidelijk en de auto werd thuis opgehaald. Super service van Automotive Almere!!!

    Door: Jasper03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima service

    Ik heb via autovendi.nl mijn auto aan Dvtrading verkocht. Prima service, goede prijs en auto netjes opgehaald door Karel die een goede toelichting gaf.
    Een echte aanrader!

    Door: Marcel27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden klant

    Op duidelijke website gegevens van mijn auto ingevuld en vergezeld van een aantal foto's. Kort daarna volgde er (met René) een vriendelijk afstemmingsgesprek. Eerste bod kwam al snel, maar lag lager dan mijn verwachting en wees ik af. Het tweede bod lag meer in lijn met mijn verwachting, zodat het contract kon worden opgesteld. Met een gegarandeerd bod onder de arm ben ik met de auto naar de desbetreffende autodealer 17km verderop gegaan. Vele verhalen gelezen dat dealers ondanks het gegarandeerd bod toch zouden afbieden. In mijn geval was dat niet het geval en kreeg ik het gegarandeerd bedrag direct overgemaakt, voorzien van een verkoopcontract en vrijwaringsbewijs. De volgende keer ga ik op nieuw naar Autovendi.

    Door: Hoogstraate25-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Auto soepeltjes verkocht

    Auto uit 2017 aangemeld op de website en vond het eerste bod wat aan de lage kant dus en dat werd met 350 verhoogt waarna ik wel akkoord ben gegaan.
    De kopende garage zat in Schijndel dus wel een aardige reis voor mij maar goed ik ben binnen 3 dagen van m'n auto af voor een acceptabel bedrag.
    Al met al goed geregeld!

    Door: Stefan04-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Oplichters opgepast

    Pas op oplichters ga niet met ze in zee!!

    Door: Henk 14-02-2019
    AutoVendi16-02-2019

    Dag Henk, Of beter gezegd, Dag Ronald, je echte naam. Daar ben je weer! Bedankt voor de slechte reviews zo nu en dan. Het is inmiddels bekend dat jij continu slechte reviews plaatst en ze worden meegenomen in het dossier met alle doodsbedreigingen, scheldpartijen waarbij je onze medewerkers de ergste ziektes toewenst en alle andere slechte (ongefundeerde) reviews.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Review

    Natuurlijk is Autovendi ook afhankelijk van haar klant, het autobedrijf welk de koop afsluit. Ook die was is mijn geval super.

    Door: M. Sijben15-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    review

    Ik ben voor 1000% tevreden over Autovendi.nl
    Gister gebeld en vandaag mijn auto verkocht, betaald en opgehaald.
    Begeleiding vind ik TOP!! en ook simpel en zonder extra kosten.
    Duizendmaal dank!
    groet,
    maria.

    Door: Maria Borst28-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden

    Iedereen heeft wel wat te mekkeren goed of slecht, maar in ons geval zijn wij echt tevreden over AutoVendi. Werden netjes te woord gestaan door Richard en werden niet geprest om tegen echt laag bod te verkopen. Alles netjes geregeld ook al kregen wij uiteindelijk iets minder omdat de uitlaat kapot was ( ja hij was echt kapot) zijn wij best tevreden. Papierwinkel netjes afgehandeld en geld op de rekening. Wat belangrijk voor ons was om niet iedere gek aan de deur te krijgen en dan uiteindelijk zonder auto,maar ook zonder geld te eindigen, want de halve wereld is onbetrouwbaar. Wij zijn tevreden en dat is voor ons belangrijk en de rest doet het er maar mee.

    Door: john21-12-2018
    Hoi medewerker va autovendi????24-12-2018

    Waarom schrijven jullie de recensies zelf? Ongelooflijk laag bedrijf

    AutoVendi16-02-2019

    Hallo! Bedankt voor uw reactie. Het is niet mogelijk om zelf reacties te posten. Nederland Review controleert hier op.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    OPLICHTERS OPPASSEN!

    IK GEEF JULLIE DE TIP NIET IN ZEE TE GAAN MET DEZE OPLICHTERS! Je wilt toch geen ellende en deurwaarders op je hals halen door deze OPLICHTER alsjeblieft mensen rijd naar je dealer om de buurt of verkoop hem particulier maar ga niet mee in het spelletje wat autovendi speelt. De auto eerst normaal schatten kwa waarde, vervolgens de auto ophalen maar toch een paar duizend eronder gaan zitten, een prijs die ver onder de minimum prijs ligt! zit er nou schade aan ja maar was absoluut niet het geval. Vervolgens zullen ze deurwaarders op je af sturen en zit je in een hele sleur. MENSEN BESPAAR JE GELD EN JE MOEITE AAN DEZE OPLICHTERS!

    Door: Jan 19-12-2018
    AutoVendi16-02-2019

    Dag Jan, Of moeten we zeggen Ronald. We zijn er inmiddels achter dat je om de zoveel dagen een slechte review plaatst.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    autoverkoop Volvo V40

    Auto te koop aangeboden bij Auto Vendi. Goed en netjes geholpen door Richard. Mijn auto was binnen een paar dagen verkocht voor een goede prijs. Een ieder die een auto wil verkopen en geen gezeur bij huis wil hebben, raad ik Auto Vendi aan.
    De kopende partij was een keurige en sociale jongeman. Ik ben zeer tevreden, over beide partijen. Vlotte financiële afhandeling. Dezelfde dag stond het geld op mijn rekening.

    Door: H. Mol13-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Uitstekent

    Zeer goed en snel aan de telefoon mij op de hoogte houden van de verkoop van de auto. Auto voor het bedrag verkocht dat ik er voor hebben wauw zeer snel verkocht binnen een week en zoals afgesproken was zo ging de verkoop bij de garage

    Door: Mans10-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Sterke communicatie

    Het contact met Autovendi was vanaf het begin heel goed en zeer duidelijk gecommuniceerd. Er werd direct met een aantal gegadigden gecommuniceerd die interesse hadden in mijn auto. En binnen een kwartier was de auto verkocht. De communicatie en bemiddeling zijn zeer sterke punten van Autovendi.

    Door: Agus Labage05-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Snelle en adequate service

    Het contact met Autovendi verliep goed. De auto die ik wilde verkopen werd snel en netjes geïnventariseerd. Mij werd duidelijk uitgelegd hoe het proces in z'n werk zou gaan en de volgende dag al werd ik teruggebeld over het beste bod dat uit de veiling was gekomen. Het bod was hoger dan ik tot dan had gekregen. Ik heb dat daarom geaccepteerd. Het afhandelingsproces verliep vervolgens ook zonder problemen. Kortom, een prima ervaring!

    Door: Kees de Haas05-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Michel bedankt!

    Mijn auto verkocht via Michel van autovendi, alles is top verlopen dankjewel!

    Door: Maker23-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    uitstekende service van auto vendi

    Uitstekende bemiddeling van auto vendi en professioneel uitgevoerd door Karel en Sjaak van DVTrading. Moes van auto vendi dacht echt in oplossingen en regelde alsnog een deal met en de juiste prijs en de service om de auto thuis op te halen. 3 weken later dan de deal. Op het afgesproken tijdstip kwamen Karel en Sjaak van DVT en deden keurig en professioneel de inspectie en overdracht van de auto. Chapeau.

    Door: Mark15-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden over Auto Vendi

    Ik heb het contact met René als zeer prettig ervaren,
    Hij gaf duidelijk antwoord op mijn vragen en ik denk dat ik een redelijke tot goede prijs heb gekregen.

    Had nog enige twijfel over de prijsgarantie.
    Zouden ze niet toch proberen af te dingen?
    Bij In de Wal uitstekend geholpen zonder gezeur.
    Auto bekeken, mee gereden. Klopte met opgegeven omschrijving.
    Dus geaccepteerd zonder problemen.

    Goed afgehandeld, inclusief overmaken geld en vrijwaringsbewijs.

    Dank jullie wel!

    Door: Ben Meijer12-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Aub doe dit niet

    Niet je auto verkopen bij deze "mensen". Ze willen in feite de auto niet maar ze willen zaken tegen je starten en dmv BEDREIGINGEN en BEDROG geld van u afnemen. Bij mij is dit gebeurt en met mij nog een aantal andere gedupeerde. Het personeel is opdringerig en wanneer de man aankomt die de auto "wilt kopen" gaat die ongeacht de aard van de auto er met gemiddeld 2a3 duizend euro onder zitten. Vervolgens gaat u er natuurlijk niet mee akkoord want de auto is gewoon meer waard, waarna de man vertrekt en ze je in een lang traject sturen van incasso's en allerlei andere ellende. Alstublieft mensen trap hier niet in het is het allemaal niet waard!!

    Door: Henk t 09-11-2018
    Jeannette S-K14-12-2018

    Totaal NIET mee eens. Voor mij is er een keurige oplossing gemaakt en is de auto voor een mooie prijs verkocht. (natuurlijk wil je altijd een hoger bedrag hebben, maar dan moet je particulier gaan verkopen met de nodige "nadelen" van allerlei lui aan de deur en afdingen)

    AutoVendi16-02-2019

    Hi Jeannette, Bedankt voor je reactie. Henk heet eigenlijk geen Henk maar Ronald. Hij plaatst eens in de zoveel tijd een slechte review. Ronald heeft in het verleden een Bus via ons verkocht. Deze zou opgehaald worden door een transporteur. Eenmaal daar mocht de transporteur de auto niet meer meenemen zonder opgaaf van reden. Achteraf bleek dat Ronald de auto aan iemand anders had verkocht terwijl er een overeenkomst was gesloten met AutoVendi. In feite is er contractbreuk gepleegd en daarvoor hebben wij actie ondernomen. Gelukkig zijn 99,99% van de personen die een auto via AutoVendi verkopen wel reëel en houden zij zich aan de gemaakte afspraken, net zoals onze kopers en wij ons aan onze afspraken dienen te houden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Top service!

    Met grote tevredenheid heb ik met de hulp van Autovendi, mijn auto verkocht. Een pluim voor de correcte afhandeling.

    Door: Tiny van den Berg08-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Aanrader!

    Wij hebben een heel goede ervaring met Autovendi. Zeer snel en correct geholpen. Binnen een uur hadden we de gewenste prijs voor onze auto telefonisch binnen. De volgende dag een afspraak gemaakt en geheel volgens afspraak afgehandeld. Zeer tevreden!

    Door: Joop17-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mini

    Onvermoeibaar heeft Rene ervoor gezorgd dat mijn auto met defect voor een mooie prijs kon worden verkocht. Zo had ik een startkapitaaltje voor een andere. Duidelijk verhaal, goede service. Aanrader!

    Door: Anne-Marie Zondag17-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Prima geholpen

    Prima contact gehad met René van Autovendi.
    Duidelijke en reële terugkoppeling (er werden geen luchtkastelen geschetst).



    Door: OW 21-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    SUPER bemiddeling

    Onze complimenten aan Autovendi (Alex), deze man heeft ons super goed geholpen en heeft er echt werk van gemaakt.

    Mooie prijs en 100% gegarandeerd bod gekregen van de kopende partij Zwijnenberg in Wierden.

    TOP!!

    Door: Gert-Jan24-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Reactie op Frans van 11 augustus

    Helaas werkt een reactie plaatsen op het moment niet dus maar even op deze manier.

    Zoals iedereen weet nemen wij alle aangemelde auto's extreem goed door met de verkoper alvorens wij ermee aan de slag gaan. Zo ook bij de auto van Frans.

    Frans heeft bij ons aangegeven dat er 2 bijna onzichtbare deukjes in de auto zouden zitten en het "uit knopje" van de radio was stuk. Daar hoefde enkel een ander knopje in.

    Tijdens de inspectie bleek dat de 2 deuken geen kleine deukjes waren maar hele grote. Behoorlijke beschadigingen.

    Tevens bleek niet het knopje van de radio, maar de hele unit defect te zijn. En dat terwijl wij dit van tevoren nagevraagd hebben.

    Het is niet meer dan logisch dat de koper in het geval van Frans niet blij is dat Frans verkeerde informatie heeft verstrekt aan ons. In plaats van 100 Euro reparatiekosten waar rekening mee is gehouden op basis van de verstrekte informatie, bleek het om een kostenpost van 600 Euro te gaan. 500 Euro meer!

    De koper is zeer coulant geweest door 250 Euro van dat bedrag op zich te nemen en heeft voorgesteld dat Frans de andere 250 Euro op zich nam. Dit was geen probleem voor Frans.

    Wij zijn als tussenpersoon afhankelijk van de informatie die wij krijgen van de verkoper. We stellen zeer gericht vragen en nemen elk aspect van de auto zeer kritisch door zodat we een gegarandeerd bod kunnen doen.

    Op het moment dat je als verkoper besluit om essentiële waardebepalende informatie achter te houden, dan ligt die verantwoordelijkheid bij jou als verkoper. Het is niet meer dan logisch dat wij bij foutief aangeleverde informatie het bod niet meer kunnen garanderen.

    Het annuleringspercentage bij AutoVendi ligt op 3%. Dat houdt in dat 97% van alle verkopen vlekkeloos verloopt. Je houdt natuurlijk altijd een klein groepje dat probeert zich te verschuilen achter het gegarandeerde bod maar daar ontkomen we helaas niet aan. Zijn de biedingen gegarandeerd? Ja, maar natuurlijk wel op basis van eerlijke informatie.

    Door: AutoVendi16-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Niet gegarandeerd

    "EEN GEGARANDEERD BOD OP JE AUTO". --> Helaas is dit niet het geval. Ik heb geen goede ervaring met Autivendi. Ondanks dat ik per e-mail een overeenkomst met een bedrag van 9000,- EUR heb ontvangen is bij aflevering toch weer onderhandeld. Autovendi pretendeert een gegarandeerd bedrag en geen vervelende onderhandelingen. De koper, autobedrijf Wagendorp Doetinchem BV, gaf als reden dat de schade aan de auto toch een beetje tegenviel. Letterlijke woorden: "soms "valt het mee en soms valt het tegen". Bij mij viel het tegen, dus vond men het terecht om tegen afspraak in opnieuw te onderhandelen met als uitkomst een lager te ontvangen bedrag. Dit terwijl heel duidelijk van tevoren, ondersteund met foto's, de schade is aangekondigd. Ik geloof niet dat in geval de schade aan de auto meevalt je als verkoper extra geld bovenop je overeenkomst krijgt. Dit soort dingen werkt natuurlijk maar 1 kant op => in het nadeel van de verkopende partij. Mijn conclusie is dat Autivendi geen meerwaarde heeft. Mijn advies zou zijn: ga je geluk beproeven op Marktplaats. Dan weet je in ieder geval zeker dat je moet onderhandelen met waarschijnlijk een hoger bod.

    Door: Frans11-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Binnen 24 uur auto verkocht en geld ontvangen

    Na het ontvangen van biedingen van verschillende bedrijven zoals AutoVendi kreeg ik bij hun toch het beste bod, echter was dit bod nog steeds onder het gewenste bedrag. Een medewerker, die mij geholpen heeft tijdens dit traject, wist de uiteindelijke gegarandeerde prijs tot twee keer te verhogen. De laatst verhoging was voor mij interessant genoeg om akkoord op te geven. Dezelfde middag heb ik de auto nog langs kunnen brengen bij de desbetreffende dealer en het geld vervolgens direct op mijn rekening gestort te kregen.

    Erg tevreden over de service en het uiteindelijke resultaat.

    Door: Rodi09-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Verbaasd

    Ik had mijn auto voor de verkoop aangemeld bij Autovendi. Ik werd meteen vriendelijk geholpen, duidelijk uitleg gehad. Een uur later, werd ik weer gebeld en alles werd correct geregeld. Bij afhandeling ook geen enkel problemen gehad. Volgende keer zeker weer.

    Door: Allan 04-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Renee

    Het klopt allemaal, wat ik van te voren over Autovendi heb gehoord. Alles super goed geregeld

    Door: Renee04-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top geregeld

    Zeer korte tijd werd mijn auto opgehaald. Netjes werd het afgeproken bedrag betaald. Autovendi heeft alles kunnen waarmaken, waar ze achter staan. Super!

    Door: H04-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer tevreden

    Met 1 telefoontje snel geregeld. Zeker een aanrader. Mocht ik weer een auto willen verkopen, dan denk ik aan Autovendi.

    Door: Dilan04-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed geregeld

    Snel en super geregeld

    Door: Kees30-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beter dan verwacht

    Ik werd binnen 10 minuten na het opsturen van het formulier gebeld. Het 1e bod was te laag maar na enig onderhandelen kwamen wij tot overeenstemming. Het ophalen door de koper, DV trading, was voortreffelijk (Carel). Gezien berichten op internet had ik mij voorbereid op een discussie (het betreft een Oldtimer van 1981) maar.dat bleek niet nodig. Carel was zakelijk, vriendelijk en correct. Aanbevolen!

    Door: R.Lichtveld01-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Afspraak is afspraak

    Prima contact met Autovendi en zeer correcte afhandeling door DVTrading uit Dronten.
    De auto is netjes en correct opgehaald door Carel en Sjaak van DVTrading.
    Geen flauwe discussie over de geboden prijs maar direct geld op de bank en vrijwaring per email.

    Door: Francois30-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Super begeleiding van Autovendi

    KIA Sportage 2.0 uit 2010 met ongeveer 77000 km te koop aangeboden via Autovendi. Ben vanaf het allereerste begin uitermate goed geholpen door Alex. De communicatie was uitstekend. Helder, duidelijk, en professioneel. Goed uitgelegd hoe de prijsopbouw tot stand komt en wat je ongeveer kunt verwachten qua bod. Ik gaf aan dat ik de auto eigenlijk pas over een maand wilde verkopen, maar dat ik aan het kijken was wat ik ongeveer kon verwachten. Alex heeft toen een dealer gevonden die een gegarandeerd bod wilde doen op de auto en dat ik dan toch ongeveer een maand later pas hoefde in te leveren. Vervolg contact met de dealer ging ook keurig. Vandaag de auto ingeleverd. Alles werd ter plekke correct afgehandeld. De volgende auto zou ik zo weer via Autovendi verkopen. Alex, nogmaals bedankt!

    Door: Jan v. V.22-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer goede ervaring

    Gisteren en eergisteren heb ik telefonisch een aantal malen contact gehad.
    Dit waren zeer prettige gesprekken en ik spreek dan ook grote waardering uit voor de manier waarop Auto Vendi en Aleks in het bijzonder mij tegemoet zijn getreden. Mijn auto is (en ik zou bijna zeggen: helaas) niet via AV verkocht, maar toch ben ik zeer correct te woord gestaan en nam Aleks alle tijd voor het nageprek. Ook de eerdere gesprekken waren informatief, to the point en altijd positief en erg vriendelijk van toon.

    Al met al een zeer goede ervaring met ook nog het beste (en gegarandeerde!) bod, dus ik zal AV zeker aanraden en er zelf ook weer gebruik van maken! En dat zal ik voor meerdere andere sites zeker niet doen...

    Door: Jan van der Ham17-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top Service!!

    Zeer prompt en klantvriendelijk!
    Tevens een mooi bod ontvangen en direct geregeld.
    Volgende keer zeker weer!

    Door: T. Schenkers02-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top geholpen snelle service

    Afgelopen vrijdag onze 5 Transporter busjes aangeboden bij deze website, Dezelfde dag nog een bod ontvangen en geaccepteerd. Afgelopen zaterdag zijn deze auto's al opgehaald en meteen betaald door de koper. Super makkelijk en snel geregeld dus!

    Door: Marinus23-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Verstand van zaken

    Afgelopen maand mijn vrij unieke auto verkocht via deze partij, wat me direct opviel is dat ze echt verstand van zaken hebben ten opzichte van andere partijen. Mijn contactpersoon kon een reële waarde-indicatie geven en was ook goed op de hoogte van de uitvoering van mijn auto. Na de verkoop is de auto netjes voor het afgesproken bedrag ingeleverd bij een bedrijf 1,5 uur rijden verderop. Al met al een zeer positieve ervaring gehad met dit bedrijf!

    Door: Jacob19-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Binnen een dag verkocht

    Via deze site mijn Volkswagen Up binnen een dag verkocht en afgeleverd voor het afgesproken bedrag.

    Door: Rogier14-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Auto verkocht

    Mijn auto verkocht via deze partij en netjes mijn geld gekregen en een vrijwaring op het moment toen ik de auto inleverde.

    Door: T02-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Auto verkocht

    Mijn auto verkocht via deze partij en netjes mijn geld gekregen en een vrijwaring op het moment toen ik de auto inleverde.

    Door: T02-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    foute boel

    Het 'gegarandeerd' bod was 4.800. Dat was lager dan de VEILING waarde volgens de ANWB koerslijst. Ik moest de auto komen brengen 60 km verderop. Artikel 3.2 van hun algemene voorwaarden geeft de verkoper 5 dagen bedenktijd op het 'gegarandeerde bod'. Maar Autovendi zei: u moet snel zijn wat de koper is ook met een andere koper in gesprek. De gewoonlijke smoes. Niks bedenktijd. Nou had ik geen 5 dagen nodig, maar ze houden zich niet aan hun eigen voorwaarden, geven ook een heel laag bod en proberen je vervolgens onder druk te zetten. Autovendi zegt tevens dat de factuur van de koper het 'betaalbewijs' is van hun artikel 5.2. Ze geven dus geen zekerheid over de betaling.
    Mijn advies: als je zo desperaat bent om met deze jongens in zee te gaan, lees dan goed artikel 3.1 en 5.2 en laat je niet onder druk zetten.

    Door: Michiel Mooij21-02-2018
    Auto Vendi21-02-2018

    Geachte heer Mooij, Dank voor uw feedback. Dit waarden wij en deze informatie kunnen wij gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren. Wel wil ik graag e.e.a. toelichten zodat consumenten geen verkeerd beeld krijgen over onze organisatie. Uw feedback is namelijk niet helemaal gebaseerd op de daadwerkelijke situatie. Om te beginnen is het bod van € 4800,- zeer goed te noemen. U heeft bij ons een VW Polo van 2011 te koop aangeboden zonder afgestempeld onderhoudsboekje, geen airconditioning op de auto, met een beschadigde buitenspiegel en een beschadigde voorbumper. Dezelfde auto's maar dan met een volledige onderhoudshistorie, Airco en schadevrij staan bij autobedrijven met garantie al te koop voor € 6000,-. Daarnaast is de koerslijst van de ANWB niet de daadwerkelijke waarde van de auto. De ANWB heeft zelf ook een verkoopservice en ik ben er van overtuigd dat wanneer u uw auto daar aanbiedt, u niet het bedrag krijgt wat in de koerslijst wordt weergegeven. De waarde die u daar te zien krijgt is op basis van een auto die compleet schadevrij is. Dat is die van u niet. Tevens wordt er een veilingwaarde aangegeven van € 4900,-. Aangezien uw auto bij ons geveild wordt en aan dealers verkocht wordt, komt die prijs aardig overeen. Een zeer goed bod zoals ik eerder al aangaf. Iedereen die via ons een auto verkoopt krijgt tijdens de aflevering direct uitbetaald. Het geld staat bijna altijd direct op uw rekening tenzij de tegenpartij bij de ING bank zit. Daar duurt het doorgaans wat langer maar staat het er zeker binnen enkele uren op. U krijgt in ieder geval altijd een bewijs van betaling mee zoals dat hoort. Daarnaast krijgt u een inkoopverklaring. Daarnaast krijgt iedereen bij ons de gelegenheid om 5 dagen na te denken over het geplaatste bod. Ook u in dit geval. U bent echter niet verplicht om die 5 dagen aan te houden. Indien u eerder kunt beslissen mag dit uiteraard. Het is jammer dat u deze negatieve recensie heeft geplaatst. U heeft ons ingeschakeld om een bod op te halen voor uw auto. Dit hebben wij gedaan. Beoordeelt u ons alstublieft op hetgeen waar u ons voor heeft ingeschakeld. Dat zorgt namelijk voor een transparant beeld over onze organisatie daar waar uw reactie onterecht voor verwarring zorgt.

    Jeroen Karsten22-02-2018

    Rare reactie meneer Mooij, blijkbaar weet u niet helemaal hoe ze te werk gaan. ik heb vorige week mijn auto ingeleverd die ik via autovendi heb verkocht en netjes een bewijs van betaling gekregen tijdens de aflevering. Tevens verkopen ze naar mijn weten alleen aan autobedrijven waardoor je natuurlijk ook geen hoofdprijzen kunt verwachten. Mijn aflevering is in ieder geval prima verlopen. bedankt autovendi!

    Auto Vendi22-02-2018

    Beste Jeroen, Jij ook bedankt voor het gebruik maken van onze dienstverlening. Wellicht kunnen we in de toekomst weer iets voor elkaar betekenen.

    leo ebben06-02-2019

    Autovendi heeft mijn camper op een perfecte en vriendelijke manier verkocht Ook de koper was erg vriendelijk hij gaf meteen casch geld ook het op naam stellen en de vrijwaring verliep vlekkeloos

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Snel en veilig

    Autovendi heeft op een vriendelijke en zakelijke manier mijn bedrijfsauto verkocht aan dvtrading uit Dronten. Jay heeft goed werk voor mij verricht. Dvtrading heeft het verkoopproces prima verder afgewerkt. Gegarandeerde prijs was ook echt gegarandeerd. Geen enkele discussie. Chauffeur Karel die mijn auto kwam ophalen (gratis) was heel vriendelijk en zorgde voor betaling en vrijwaring. Vriendelijk en correct.

    Door: Anton08-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    verkoop auto

    Op vrijdag mijn auto via autovendi te koop gezet en op dezelfde dag nog een intake via een telefoongesprek gehad.
    Ondertussen in het weekend een andere auto gekocht dus het was zaak om mijn auto met een beetje spoed te verkopen.

    Maandag middag nog even contact gehad maar er was nog geen reactie geweest. Om 16.00 uur dezelfde dag had ik nog een afspraak bij wijkopenautos.nl. Ik moest naderhand even laten weten wat ze daar met de prijs konden doen. Wijkopenautos gaf uiteindelijk 6000,- euro voor mijn auto. Toch maar even direct gebeld met autovendi.

    Ik ben iets gezakt met mijn vraagprijs en ze hebben hem direct actief op de lijst gezet om hem actief te verkopen. Nog geen 2 uur later werd ik terug gebeld dat hij verkocht kon worden voor 7500,- euro.

    Wat mij betreft is het perfect gegaan. Geen problemen, auto voor meer dan 1000,- euro dan de inruilprijs verkocht via autovendi. Met de medewerkers was het ook een fijn en helder contact en ik was echt super blij dat het gelukt.
    Aankomend weekend mijn nieuwe auto ophalen met de centen op zak. Heerlijk.

    Een volgende keer zou ik zeker terug komen!

    Door: Dick de Bruijne18-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snel verkocht

    Vorige week mijn auto binnen 2 uur verkocht via deze site en dezelfde dag nog opgehaald!

    Door: van der Horst18-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Professioneel bedrijf!

    Hoewel ik mijn auto de tweede keer niet via AutoVendi hebt vekocht, heb ik de moeite genomen om een positieve review te schrijven over dit goede en betrouwbare bedrijf. De communicatie is werkelijk geweldig. Vriendelijk, professioneel, geduldig en bovenal EERLIJK. Rene heeft mij vanaf het begin geen luchtkastelen voorgehouden, waardoor mijn verwachting en de werkelijkheid nooit al te ver uit elkaar hebben gelegen. Ook ervaarde ik nooit druk om een beslissing te nemen. Uiteindelijk heb ik de auto aan een bekende kunnen verkopen voor een ruimere prijs dan de markt zou betalen. Dit staat dus volledig los van de handelswijze van Autovendi, die nogmaals subliem is. Sterker nog, Autovendi feliciteerde mij mer het behaalde resultaat, ipv bruusk af te sluiten zoals vele andere bedrijven regelmatig doen, wanneer zij geen resultaat hebben geboekt. Ik raad Autovendi dus 100% aan! Ga zo door ! Rene nogmaals bedankt!

    Door: Serge04-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Komt afspraken niet na

    Zou auto kopen as is, rij 300km om vervolgens nog een keer over de prijs te moeten onderhandelen
    Trap er niet in!

    Door: Martin28-12-2017
    Auto Vendi29-12-2017

    Martin heeft via ons een Aston Martin verkocht. Wij hebben voor de verkoop en tijdens de verkoop expliciet gevraagd naar eventuele reparatiekosten. Zeker gezien het feit dat het een exclusieve auto is. De heer Martin heeft hierop duidelijk aangegeven dat er geen werkzaamheden aan de auto zitten. De auto is op basis van de informatie die de heer Martin aan ons verstrekt heeft verkocht aan een professionele dealer die gespecialiseerd is in exclusieve auto's. Tijdens de aflevering is gebleken dat de auto niet conform de omschrijving was zoals de heer Martin dit heeft aangegeven bij ons. De voorruit was beschadigd, de velgen waren beschadigd, de auto had olielekkage en er zaten deuken in het rechter achterscherm. Al met al een kostenplaatje van ruim € 5.000,00. Logischerwijs kan de koper in dit geval niet voor de kosten opdraaien. Dat komt op hetzelfde neer als wanneer een consument belt naar een dealer voor een proefrit en aan de verkoper vraagt of de auto in orde is. Waarop de verkoper zegt dat de auto helemaal gaaf is. Uiteindelijk komt u als consument bij de dealer en moet u opeens € 5.000,00 extra betalen omdat de verkoper wat reparaties achter heeft gehouden. Hier gaat vanzelfsprekend niemand mee akkoord maar de heer Martin vindt van wel. Wij hebben de heer Martin gebeld om het euvel voor te leggen. Hij begon echter direct te schreeuwen en heeft boos opgehangen zonder dat wij een überhaupt een verhaal hebben kunnen doen. We hebben het hier niet over € 100,00. Dan zou het absoluut geen probleem zijn zoals iedereen weet dat dat bij AutoVendi nooit een probleem is. Wij kunnen echter niet toveren en € 5.000,00 aan werkzaamheden laten verdwijnen. Daar zul je als koper gewoon eerlijk over moeten zijn wanneer erom gevraagd wordt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Sublieme afhandeling

    Eergisteren onze 5 bedrijfsauto's aangemeld en verkocht via deze website. Omdat ik voor mijn korting ben gegaan bij de dealer heb ik een hogere prijs gekregen via Autovendi. Vandaag zijn de auto's afgehaald en meteen betaald zonder dat er voor de 2e keer onderhandeld werd. Ik wist niet dat je op zo'n makkelijke manier zo veel geld kon besparen. Autovendi bedankt.

    Door: van Dam26-10-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Netjes auto verkocht

    Ik wilde mijn oude afgereden auto verkopen. Ik heb de auto aangeboden op verschillende opkoopsites en op autoscout. Uiteindelijk kreeg ik na een korte onderhandeling het hoogste bod bij Autovendi. De auto is volgens afspraak thuis opgehaald en direct gevrijwaard, zonder gezeur. Dit is heel wat beter dan andere opkopers waar je de auto zelf naar toe mag brengen en dan een hoop ellende krijgt.

    Door: Jaap Terpstra19-10-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    autoverkoop

    ik had binnen 2 uur mijn auto verkocht ,prima bedrijf

    Door: Buffelo Willem13-09-2017
    Johan emmink13-09-2017

    Auto Vind is een aanrader om uw auto te verkopen Oldtimer auto aangemeld en twee weken later verkocht! Keurig overleg en nette begeleiding Gr Johan

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Review autoverkoop via Autovendi

    Autovendi heeft pro actief een aantal serieuze kandidaten benaderd om mijn auto tegen een marktconforme prijs te verkopen. Het gegarandeerde bod was ook achteraf "gegarandeerd". Het afleveren van de auto en de betaling verliepen prima. Ik kan het iedereen aanbevelen om op deze manier een courant auto te verkopen.

    Door: Manfred Rudolf04-09-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Een verademing bij autoverkoop

    Met het zweet onder mijn oksels heb ik het aangedurfd om mijn auto te koop aan te bieden bij diverse auto verkoop sites. Bij veel aanbieders had ik al negatieve verhalen gelezen, behalve bij Autovendi.
    Na aanmelding werd ik vriendelijk en correct gebeld door een medewerker om alles nog eens door te nemen, en we hadden een goed gesprek over wat ik mocht verwachten, en wat zeker niet.
    Al binnen 24 u kreeg ik weer een telefoontje met de mededeling dat er een in hun ogen goed bod op mijn auto was. Ik vond het aan de lage kant, en de medewerker van Autovendi heeft opnieuw met de bieder overlegd, waarna hij terug kwam met een bod wat niet ver lag van wat ik in gedachten had (10 jaar en 300.000 km moet je ook geen wonderen meer van verwachten). Dus ik ben akkoord gegaan. Binnen 10 minuten het verkoopcontract in de mail, en binnen 2 u een telefoontje van de koper met het verzoek een afspraak te maken.
    De hele afhandeling is super verlopen. Bij ophalen van de auto even samen alles gecontroleerd, vrijwaring uitgeschreven, geld via de bank overgemaakt, en geregeld.
    Ik wil iedereen die twijfelt adviseren om hun auto eerst bij Autovendi aan te bieden. Zoals ze beloven, afspraak is afspraak, en geen gezeur aan de deur.

    Door: Wichard22-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel verkocht

    Mijn auto is vorige week naar alle tevredenheid verkocht via autovendi ik heb hem zelfs dezelfde dag nog weggebracht!

    Door: Ali08-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goed gevoel

    Ik moet zeggen dat ik in vergelijking met andere verkoopsites hier het beste gevoel bij heb gehad.
    Mijn auto op verschillende sites aangeboden bij heel veel sites slecht Nederlands sprekende mensen aan de lijn gehad of ze probeerden me een laag bedrag aan te praten. Bij deze site niet dat idee gehad, netjes na de aanmelding gebeld om nog het een en ander aan schade's door te nemen daarna de auto voor een redelijke prijs verkocht. De aflevering heb ik me voor niets druk om gemaakt want bij het inleveren van de auto netjes het afgesproken bedrag gekregen en op het station af gezet.

    Door: Joop28-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goede service

    Vorige week mijn Volkswagen Passat verkocht via deze site!
    Ik had mijn auto al een tijd te koop staan op marktplaats maar nadat de zoveelste niet op kwam dagen was ik er helemaal klaar mee. Ik heb mijn auto op verschillende verkoopsites aangeboden maar ik moet zeggen dat ik het contact met autovendi als het meest prettig heb ervaren gewoon nette mensen die je niet met allerlei lage bedragen lopen te pushen. Tevens de auto ingeleverd bij een correct bedrijf een klein uurtje rijden bij mij vandaan.

    Dus mensen als je geen zin hebt in al dat gezeik en geleur aan de deur wat je krijgt van openbare websites en je wilt niet de hoofdprijs is dit een prima alternatief.

    Door: Jonkers01-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede service

    Na heel vaak te hebben geprobeerd mijn auto te verkopen op verschillende sites, ben ik uitgekomen bij autovendi.

    Hier hebben ze mij duidelijk gemaakt dat ik mijn auto veel te duur aanbood. Ik hiefde maar een klein beetje te zakken en uiteindelijk nog een goede orujs gekregen voor mijn auto!

    Wat een top service!

    Door: Steffi16-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top

    snel verkocht voor de beste prijs

    Door: Brabander15-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Auto naar volle tevredenheid verkocht!

    Mijn Saab Cabrio Youngtimer heb ik via Autovendi naar volle tevredenheid verkocht.
    Autovendi heeft mij in dit traject goed geadviseerd, volledig ontzorgd en een betrouwbare partij gevonden.
    Vooraf gemaakte afspraken zijn allemaal zonder problemen nagekomen.
    Ik hoop dat iemand anders nu nog lange tijd van mijn Saab oude Saab gaat genieten.

    Door: Sacha Engels09-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Keurig geregeld !!!!

    Heb mijn auto aangeboden bij Autovendi en inderdaad keurig netjes geholpen door de medewerkers.

    Na twee dagen werd ik gebeld met hun bevindingen en vond het aanbod niet geweldig maar wel acceptabel.
    Meteen de volgende dag naar de betreffende dealer gereden en na een kort rondje te hebben gereden de administratie snel en vakkundig afgehandeld.
    Als je niet iedereen over de vloer wilt hebben en gewoon een redelijke prijs wilt ontvangen (en niet de hoofdprijs) is dit een geweldig alternatief om je auto te verkopen.
    Snel vakkundig en geen geneuzel.
    Dank u Autovendi voor het bemiddelen en zal zeker in de toekomst nog eens bij u komen.

    Door: willem09-03-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Super .Helemaal tevreden

    Zoals zovelen onder ons ook mijn wel wat speciale auto, een Chevrolet hhr aangeboden bij de bekende sites als wijkopenauto's en meer. Bij sommige sites was de geboden prijs zo laag dat je gewoon niet meer reageerde op hun bod.
    Maar toch met een lokkertje van wijkopenauto's naar leeuwarden gereden waar mij direct duidelijk werd gemaakt dat de geboden prijs het wel niet zou halen en na taxatie ging er direct inderdaad een-derde van de prijs af. Netjes gedag gezegt en wegwezen , wat waardeloos allemaal zulke autosites
    Volgende dag op internet gezocht en kwam bij Autovendi uit en hier mijn auto aangeboden. waar met een gesprek met hun de auto werd besproken en wat mijn vraagprijs was.
    Al een dag later bleek er een koper te wezen die de auto wilde hebben en ook de vraagprijs wou betalen en de deal was gemaakt. En de prijs is gegarandeerd.
    Afgelopen maandag 16 januari de auto ingeleverd bij de koper , koffie gehad de vrijwaring meegekregen en het geld gelijk op de bank.
    In een woord super geregeld door Autovendi EN MENSEN ik kan ook dan maar een ding zeggen.
    Heb je een auto om te verkopen doe het alstublieft niet bij sites zoals wijkopenauto's want die lokken je met mooie prijsjes en je gaat teleurgesteld even later weer naar huis.
    En bij Autovendi zijn ze eerlijk in het onderhandelen en als je besluit dan om je auto te verkopen is de prijs gegarandeerd SUPER.

    Door: Gerrit Hofstra17-01-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    bmw 320 verkocht

    Bmw 320 e90 is uiteindelijk verkocht na 3 weken, duurde wat langer omdat ik de eerste.biedingen niet geacepteerd had, te.laag. Auto bedrijf waaraan de bmw verkocht is, kon dezelfde dag. komen ophalen, rondje gemaakt. Alles klopte wat ik opgaf over de auto. Daarna het geld kon je contant of per bank kiezen en ter plekke mijn vrijwaringsbewijs per email ontvangen. Vanwege enge reviews over dit soort.bedrijven was ik.eerst huiverig, maar het contact met autovendi was heel duidelijk.en geen fratsen of trucjes. eigenlijk niets op aan te merken.Je krijgt geen factuur of verassingen achteraf. Van akkoord bod tot ophalen auto perfect gegaan. Dus Van mij krijgen ze 5 sterren.
    Tip wees.gewoon eerlijk over je auto zelfs over de kleine dingen , tenminste dat zou ik ook prettig vinden als ik een auto koop.

    Door: Rid18-12-2016
    Verkerk Rosmalen05-05-2017

    Nou ik ben daar ook geweest, absoluut geen mensen met ervaring, die op de een of andere manier zelf deze berichten schrijven volgens mij. Mijn auto ook een BMW hadden ze 11500 euro voor geboden, en toen ik aan verkopen toe was kon ik 7900 euro krijgen ??? Naderhand zelf maar verkocht via een autosite. Dus ook dit zijn niet de juiste mensen om uw auto te verkopen

    Autovendi.nl05-05-2017

    Geachte heer Verkerk, Zoals u uw verhaal omschrijft, lijkt het alsof u uw auto via een andere site te koop heeft aangeboden. Dit is niet bij ons geweest en u of uw auto zijn ook niet te traceren in ons systeem. Bij deze dan ook vriendelijk het verzoek om eens te controleren waar u daadwerkelijk bent geweest. Bij voorbaat dank!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Proffesioneel, betrouwbaar, snel en heel goed bod!

    Vergeleken met de andere inkoop website springt Autovendi er ver boven uit!
    Professionele benadering, geen beloftes die te mooi zijn om waar te zijn, vlotte afhandeling en een super bod.
    Het bod was ook het hoogste vergeleken met de andere inkoop websites en dealers.
    Ook de afhandeling is prima verlopen bij een betrouwbaar autobedrijf.
    Voor ons alleen nog maar Autovendi.nl!!

    Door: HJW18-11-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    TOP service!

    Heel net bedrijf. Je wordt goed geholpen en de aflevering was ook goed geregeld. Volgende keer weer!!!

    Door: George10-11-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden met de verkoop van mijn auto

    Mijn auto aangemeld en daarna snel voor een mooie prijs verkocht.

    Door: Nighel14-10-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geen gezeik!

    Ik had mijn auto op meerdere verkoopsites aangeboden waarbij ik zelfs van een site een nog hoger bod kreeg als wat ik uiteindelijk wou hebben en dat was dan ook nog eens exclusief opties. Natuurlijk had ik beter moeten weten voordat ik er heen reed, maargoed toch geweest en ik kreeg daar 1/3 van mijn prijs geboden. Ben dus meteen weer weggegaan en heb daarna contact gehad met Autovendi.nl ze hadden mij ook een bod gedaan wat minder hoog was maar wel gegarandeerd. Hiermee akkoord gegaan en de auto weggebracht wat ook zonder problemen verliep. Dus mijn stem hebben jullie! Bedankt autovendi

    Door: Pieterson14-10-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dhr.

    Snelle en duidelijke afhandeling, niet van die verkopers die de laagste prijs willen hebben en je simpel weg voor gek zetten. Ik zou hier mijn volgende auto ook inruilen, wellicht een idee om ook auto's te gaan verkopen?

    Door: Jeroen Pool24-09-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Eerlijk

    Eerlijk bedrijf. had twee auto's aangemeld. oude auto en nieuwe. die oude konden ze niet zoveel mee maar dat zeiden ze ook eerlijk. golf 6 wel goed verkocht en snel geregeld.

    Door: Walid07-09-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    goeie ervaring

    Keurig netjes behandeld. Ik snap de nominatie voor auto website van het jaar 2016 wel. Mijn stem gaan ze zeker krijgen. toi toi toi!

    Door: Theo01-09-2016
    Mootje01-09-2016

    Ik ga ook stemmen zws

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Eerlijke mensen

    Ik heb mijn Golf V snel via autovendi verkocht en ze doen gewoon wat ze zeggen en geen gezeur achteraf. Als ik mijn volgende auto weer verkoop zien jullie mij zeker terug!

    Door: Rene31-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    dikke 10

    ze lullen er niet omheen. kreeg gewoon wat er geboden was. moest wel 50 minuten rijden om in te leveren. daar was ik eerst een beetje bang voor maar achteraf was dat denk ik door onweet

    Door: n28-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Was egt goed

    Goeie gozers daar en eerlijk. geen oplichters zoals...... van de tv. zal ik maar zeggen.

    Door: Mo24-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    volgende keer weer

    Helaas maar waar haken mensen vaak af als ze zien dat ik Turks ben. Heel vervelend maar zo is het nu eenmaal in Nederland. Bij autovendin. direct goed contact en geen vooroordelen. snel verkocht. Wel voor iets 400 minder dan gehoopt maar het ging om een bedrag van 18000 dus eigenlijk valt het ook wel mee. Bij een andere site zouden ze er waarschijnlijk geld af proberen te lullen en kom je uiteindelijk op minder uit dus eigenlijk goed gedaan.

    Door: Cekic23-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Super geholpen

    Ik heb mijn auto op deze site binnen een dag kunnen verkopen waardoor ik voor mijn korting kon gaan door hem niet in te ruilen.
    Zowel het contact, advies en de afhandeling bij het kopende bedrijf was subliem.
    Bedankt autovendi!

    Door: Debets16-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Chapeau

    Porsche Panamera goed verkocht.
    Inruil kreeg ik 60.000, zonder inruil kreeg ik 7.000 korting op mijn nieuwe auto.
    Via autovendi voor 58.000 verkocht. Minder dan inruil maar 5000 verdiend door de korting. Dat is zaken doen.

    Chapeau gasten!

    Door: Verfaille12-08-2016
    Werner 12-08-2016

    Zo heb ik ook 1000 euro bespaard. Maar dat was op een Ford. Hahaha.. ging om iets ander geld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Wel een goede partij

    Eerst ikwilvanmijnautoaf geprobeerd en had echt het idee dat ik daar genaaid werd. Eerst een klere-end rijden met een lokkertje als prijs die ze zouden geven voor mijn auto en dan aangekomen zeggen dat er vanalles mis is dus minder betalen. Ja daaag! Dus toen maar hier en zelfs 200 euro meer gekregen dan ze bij ikwilvanmijnautoaf uberhaupt hadden geboden. Dus deze is wel een aanrader.

    Door: ikbennuvanmijnautoaf (John)07-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Prettig contact

    Ik had een redelijke inruilprijs staan voor mijn auto bij mijn eigen dealer maar na een gesprek met Jeroen van autovendi toch maar eens mijn korting nagevraagd die ik zou kunnen krijgen bij niet inruilen ik bleek een behoorlijke korting te kunnen krijgen op het moment dat ik mijn auto zelf zou verkopen.
    Dus ik heb via deze weg uiteindelijk 750 euro meer voor mijn auto gekregen dan dat ik inruil zou krijgen ook al leek mijn inruilvoorstel in eerste instantie beter.
    Zowel het contact en de afhandeling van dit bedrijf als heel positief ervaren!

    Door: van Veen28-07-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer tevreden

    Ik heb mijn auto verkocht via autovendi.nl en deze mensen doen wat ze zeggen en geen gehannes achteraf of tijdens inleveren zoals ik helaas al wel bij andere sites heb meegemaakt!

    Door: Dennis Sanders 08-07-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Autovendi

    Uw beoordeling