NederlandReview

    Ervaringen Autovendi

    Ongekend of niet? Autovendi.nl! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Het helpt ons allemaal. Lees hier wat anderen van autovendi.nl vinden.

    Over autovendi.nl

    Dit bedrijf biedt volop mogelijkheden om op een veilige manier snel geld te krijgen voor je auto. Er komen geen mensen aan de deur, je krijgt direct geld en een vrijwaring voor je auto. Het is een bedrijf wat gericht is op service, klantvriendelijkheid en een snelle oplossing biedt. Je hebt trouwens een bedenktijd van vijf dagen en je gegevens blijven ook anoniem. Het bedrijf kent een landelijke dekking en een hoge slagingskans. Natuurlijk is het mogelijk om ook een gratis advies te krijgen. Er is een gratis auto verkoop service. Hierdoor is het mogelijk om op een veilige en een gemakkelijke manier je auto te verkopen. Je vult de gegevens van je auto in. Het kenteken is voldoende hiervoor. Vervolgens worden de gegevens van de auto opgevraagd bij de Rijksdienst wegverkeer. Kies vervolgens voor een eerlijke en scherpe prijs om de auto te verkopen. Een scherpe prijs betekent, dat je de auto ook snel kunt verkopen. Een hoge vraagprijs is voor niemand interessant. De medewerkers zullen natuurlijk altijd kijken om de hoogste prijs te krijgen voor de auto. Wanneer jij tevreden bent, zijn zij tevreden. Ook bij het inruilen van je auto kunnen ze je van dienst zijn. In de meeste gevallen weten ze een betere deal te regelen.

    Er komen biedingen binnen op je auto bij Autovendi.nl en krijgt hier dan een terugkoppeling van. Je kunt vervolgens beslissen om de auto te verkopen of niet. Natuurlijk krijg je hier ook nog eens vijf dagen bedenktijd bij. Je kunt zelfs dan nog kijken of je een betere prijs kunt krijgen voor de auto.
    De kopers van je auto hebben een hoge klantwaardering en hebben minimaal een Bovag norm. Iets waardoor ze zich onderscheiden bij het afwikkelen van je verkoop. Wanneer je jouw geld ontvangt, krijg je ook een vrijwaringsbewijs.

    Auto Vendi | Veilig je Auto Verkopen

    Diensten van autovendi.nl

    Autovendi.nl helpt particulieren om hun auto snel te verkopen aan een betrouwbare partij voor een eerlijke prijs.
    Klachten, tips en complimenten over autovendi.nl
    Autovendi.nl hanteert een bedenktijd van 5 dagen. Het is heerlijk en goed om te ontdekken wat er allemaal kan. Natuurlijk kan er iets misgaan. Het is en blijft allemaal mensenwerk. Natuurlijk is het dan mogelijk, dat er iets misgaat. Samen naar een oplossing zoeken is dan natuurlijk belangrijk.

    Heb jij ervaring met autovendi.nl?

    Het is goed om anderen te helpen! Als je persoonlijke ervaring hebt met Autovendi, dan is het goed om je review op NederlandReview achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om anderen te helpen!

    Ongekend of niet? Autovendi.nl! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen.

    Autovendi
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (106)

    8.6
    85% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.6
    Service
    rating
    8.8
    Prijs
    rating
    8.2
    Leveren
    rating
    8.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Reactie op Frans van 11 augustus

    Helaas werkt een reactie plaatsen op het moment niet dus maar even op deze manier.

    Zoals iedereen weet nemen wij alle aangemelde auto's extreem goed door met de verkoper alvorens wij ermee aan de slag gaan. Zo ook bij de auto van Frans.

    Frans heeft bij ons aangegeven dat er 2 bijna onzichtbare deukjes in de auto zouden zitten en het "uit knopje" van de radio was stuk. Daar hoefde enkel een ander knopje in.

    Tijdens de inspectie bleek dat de 2 deuken geen kleine deukjes waren maar hele grote. Behoorlijke beschadigingen.

    Tevens bleek niet het knopje van de radio, maar de hele unit defect te zijn. En dat terwijl wij dit van tevoren nagevraagd hebben.

    Het is niet meer dan logisch dat de koper in het geval van Frans niet blij is dat Frans verkeerde informatie heeft verstrekt aan ons. In plaats van 100 Euro reparatiekosten waar rekening mee is gehouden op basis van de verstrekte informatie, bleek het om een kostenpost van 600 Euro te gaan. 500 Euro meer!

    De koper is zeer coulant geweest door 250 Euro van dat bedrag op zich te nemen en heeft voorgesteld dat Frans de andere 250 Euro op zich nam. Dit was geen probleem voor Frans.

    Wij zijn als tussenpersoon afhankelijk van de informatie die wij krijgen van de verkoper. We stellen zeer gericht vragen en nemen elk aspect van de auto zeer kritisch door zodat we een gegarandeerd bod kunnen doen.

    Op het moment dat je als verkoper besluit om essentiële waardebepalende informatie achter te houden, dan ligt die verantwoordelijkheid bij jou als verkoper. Het is niet meer dan logisch dat wij bij foutief aangeleverde informatie het bod niet meer kunnen garanderen.

    Het annuleringspercentage bij AutoVendi ligt op 3%. Dat houdt in dat 97% van alle verkopen vlekkeloos verloopt. Je houdt natuurlijk altijd een klein groepje dat probeert zich te verschuilen achter het gegarandeerde bod maar daar ontkomen we helaas niet aan. Zijn de biedingen gegarandeerd? Ja, maar natuurlijk wel op basis van eerlijke informatie.

    Door: AutoVendi16-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Meer dan tevreden!

    Na een zoektocht om een koper te vinden voor mij auto toch maar even contact opgenomen met Autovendi, ik heb mijn gegevens achtergelaten en werd de volgende dag gebeld en keurig te woord gestaan door Bryan, hele sympathieke jongen van mijn leeftijd. Na wat heen en weer gebel hadden we na een uurtje een bod op mijn auto, niet een bod waar ik op gehoopt had maar wel redelijk want er zat toch wat schade op mijn auto. Na veel twijfelen toch niet gedaan en even goede vrienden. Het bod zou nog een week blijven staan voor mij en dan kon ik er als nog over nadenken.

    Ik had er eigenlijk ook geen zin in dat mensen aan mijn deur zouden komen en daarna weer minder gingen bieden. Dus ik de volgende dag terug gebeld en gevraagd naar Bryan, die mij weer keurig te woord stond en hadden zo alles geregeld! Ik kreeg het contract per mail en kreeg ook meteen de gegevens van de koper. Ik heb Hidde per app op de hoogte gebracht en binnen 5 minuten hadden we een afspraak gemaakt voor vanavond. En inderdaad deze avond kwam Hidde aan. Er werden wat rondjes gelopen rondom de auto en even onder de motorkap gekeken, maar dat is geheel normaal. Er werden nog wat vragen gesteld maar omdat ik deze auto van binnen en buiten ken kon ik overal antwoord op geven en waren ze onder de indruk van mijn kennis.

    Binnen 15 minuten was alles geregeld en had ik ook een vrijwaring op zak.

    Jongens van HB Automotive, jullie zijn bazen!

    Door: Jim Maassen16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Super .Helemaal tevreden

    Zoals zovelen onder ons ook mijn wel wat speciale auto, een Chevrolet hhr aangeboden bij de bekende sites als wijkopenauto's en meer. Bij sommige sites was de geboden prijs zo laag dat je gewoon niet meer reageerde op hun bod.
    Maar toch met een lokkertje van wijkopenauto's naar leeuwarden gereden waar mij direct duidelijk werd gemaakt dat de geboden prijs het wel niet zou halen en na taxatie ging er direct inderdaad een-derde van de prijs af. Netjes gedag gezegt en wegwezen , wat waardeloos allemaal zulke autosites
    Volgende dag op internet gezocht en kwam bij Autovendi uit en hier mijn auto aangeboden. waar met een gesprek met hun de auto werd besproken en wat mijn vraagprijs was.
    Al een dag later bleek er een koper te wezen die de auto wilde hebben en ook de vraagprijs wou betalen en de deal was gemaakt. En de prijs is gegarandeerd.
    Afgelopen maandag 16 januari de auto ingeleverd bij de koper , koffie gehad de vrijwaring meegekregen en het geld gelijk op de bank.
    In een woord super geregeld door Autovendi EN MENSEN ik kan ook dan maar een ding zeggen.
    Heb je een auto om te verkopen doe het alstublieft niet bij sites zoals wijkopenauto's want die lokken je met mooie prijsjes en je gaat teleurgesteld even later weer naar huis.
    En bij Autovendi zijn ze eerlijk in het onderhandelen en als je besluit dan om je auto te verkopen is de prijs gegarandeerd SUPER.

    Door: Gerrit Hofstra17-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    VW Passat

    Prettige partij om zaken mee te doen
    Geen gezeur
    Snelle verkoop

    Niet de beste prijs (geven ze overigens duidelijk aan)

    Prijs is vergelijkbaar met de ANWB dagwaarde calculator tussen "inruilprijs" - "verkoop tussen particulieren". De inruilprijs zou ik als referentie dan ook nemen als bodemprijs. Hangt natuurlijk wel af van staat en onderhoud en brandstofsoort.

    Verkooptraject verloopt snel en prettig. Het blijven autoverkopers, dus enige verkooptechnieken sluimeren wel door. Niet vervelend overigens. Voordeel bij Autovendi vind ik dat de volledige verkoop op afstand plaatsvindt. Het is wel erg belangrijk dat je alle krasjes, deukjes ed. aangeeft aan Autovendi om discussie/onderhandeling achteraf te voorkomen. Na uitgebreide telefonische analyse gaan ze aan de slag en ontving ik binnen een dag al eerste biedingen. Uiteindelijk overeenkomst gesloten waarna de auto netjes thuis werd opgehaald door een autobedrijf. Auto werd overigens door koper bij ophalen wel uitgebreid geïnspecteerd. Digitale vrijwaring en betaling direct geregeld bij ophalen.

    Wil je geen gezeur aan de deur en met weinig tijdsinvestering je auto verkopen tegen een OK-prijs, dan zou ik Autovendi zeker aanraden.

    Wil je allerbeste prijs en veel tijd aan de verkoop besteden, kun je beter je auto via Marktplaats aanbieden.

    Door: Jordie18-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Een bak ellende

    PAS OP OPLICHTING!! Dit is geen zaak met nette mensen maar een grote oplichtingspraktijk. Wees verstandig een gewaarschuwd mens telt voor 2!!

    Door: Piet 16-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Opel Corsa

    Nadat ik mijn auto had aangemeld werd ik dezelfde dag nog gebeld voor een taxatie. Ben blij dat we even gebeld hebben want er kwamen nog wat zaken aan het licht die ik zelf over het hoofd had gezien. Vervolgens samen een prijs bepaald en Autovendi heeft haar best gedaan om die prijs te realiseren. Uiteindelijk ook verkocht voor die prijs, netjes uitleg gehad over hoe het werkt en vervolgens de auto ingeleverd bij een keurig net bedrijf. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik keurig te woord ben gestaan en al mijn vragen voordat ik de auto verkocht ook keurig beantwoord werden. Ik ben zeer tevreden.

    Door: Helga30-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Een verademing bij autoverkoop

    Met het zweet onder mijn oksels heb ik het aangedurfd om mijn auto te koop aan te bieden bij diverse auto verkoop sites. Bij veel aanbieders had ik al negatieve verhalen gelezen, behalve bij Autovendi.
    Na aanmelding werd ik vriendelijk en correct gebeld door een medewerker om alles nog eens door te nemen, en we hadden een goed gesprek over wat ik mocht verwachten, en wat zeker niet.
    Al binnen 24 u kreeg ik weer een telefoontje met de mededeling dat er een in hun ogen goed bod op mijn auto was. Ik vond het aan de lage kant, en de medewerker van Autovendi heeft opnieuw met de bieder overlegd, waarna hij terug kwam met een bod wat niet ver lag van wat ik in gedachten had (10 jaar en 300.000 km moet je ook geen wonderen meer van verwachten). Dus ik ben akkoord gegaan. Binnen 10 minuten het verkoopcontract in de mail, en binnen 2 u een telefoontje van de koper met het verzoek een afspraak te maken.
    De hele afhandeling is super verlopen. Bij ophalen van de auto even samen alles gecontroleerd, vrijwaring uitgeschreven, geld via de bank overgemaakt, en geregeld.
    Ik wil iedereen die twijfelt adviseren om hun auto eerst bij Autovendi aan te bieden. Zoals ze beloven, afspraak is afspraak, en geen gezeur aan de deur.

    Door: Wichard22-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    verkoop auto

    Op vrijdag mijn auto via autovendi te koop gezet en op dezelfde dag nog een intake via een telefoongesprek gehad.
    Ondertussen in het weekend een andere auto gekocht dus het was zaak om mijn auto met een beetje spoed te verkopen.

    Maandag middag nog even contact gehad maar er was nog geen reactie geweest. Om 16.00 uur dezelfde dag had ik nog een afspraak bij wijkopenautos.nl. Ik moest naderhand even laten weten wat ze daar met de prijs konden doen. Wijkopenautos gaf uiteindelijk 6000,- euro voor mijn auto. Toch maar even direct gebeld met autovendi.

    Ik ben iets gezakt met mijn vraagprijs en ze hebben hem direct actief op de lijst gezet om hem actief te verkopen. Nog geen 2 uur later werd ik terug gebeld dat hij verkocht kon worden voor 7500,- euro.

    Wat mij betreft is het perfect gegaan. Geen problemen, auto voor meer dan 1000,- euro dan de inruilprijs verkocht via autovendi. Met de medewerkers was het ook een fijn en helder contact en ik was echt super blij dat het gelukt.
    Aankomend weekend mijn nieuwe auto ophalen met de centen op zak. Heerlijk.

    Een volgende keer zou ik zeker terug komen!

    Door: Dick de Bruijne18-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Professioneel bedrijf!

    Hoewel ik mijn auto de tweede keer niet via AutoVendi hebt vekocht, heb ik de moeite genomen om een positieve review te schrijven over dit goede en betrouwbare bedrijf. De communicatie is werkelijk geweldig. Vriendelijk, professioneel, geduldig en bovenal EERLIJK. Rene heeft mij vanaf het begin geen luchtkastelen voorgehouden, waardoor mijn verwachting en de werkelijkheid nooit al te ver uit elkaar hebben gelegen. Ook ervaarde ik nooit druk om een beslissing te nemen. Uiteindelijk heb ik de auto aan een bekende kunnen verkopen voor een ruimere prijs dan de markt zou betalen. Dit staat dus volledig los van de handelswijze van Autovendi, die nogmaals subliem is. Sterker nog, Autovendi feliciteerde mij mer het behaalde resultaat, ipv bruusk af te sluiten zoals vele andere bedrijven regelmatig doen, wanneer zij geen resultaat hebben geboekt. Ik raad Autovendi dus 100% aan! Ga zo door ! Rene nogmaals bedankt!

    Door: Serge04-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    bmw 320 verkocht

    Bmw 320 e90 is uiteindelijk verkocht na 3 weken, duurde wat langer omdat ik de eerste.biedingen niet geacepteerd had, te.laag. Auto bedrijf waaraan de bmw verkocht is, kon dezelfde dag. komen ophalen, rondje gemaakt. Alles klopte wat ik opgaf over de auto. Daarna het geld kon je contant of per bank kiezen en ter plekke mijn vrijwaringsbewijs per email ontvangen. Vanwege enge reviews over dit soort.bedrijven was ik.eerst huiverig, maar het contact met autovendi was heel duidelijk.en geen fratsen of trucjes. eigenlijk niets op aan te merken.Je krijgt geen factuur of verassingen achteraf. Van akkoord bod tot ophalen auto perfect gegaan. Dus Van mij krijgen ze 5 sterren.
    Tip wees.gewoon eerlijk over je auto zelfs over de kleine dingen , tenminste dat zou ik ook prettig vinden als ik een auto koop.

    Door: Rid18-12-2016
    Verkerk Rosmalen05-05-2017

    Nou ik ben daar ook geweest, absoluut geen mensen met ervaring, die op de een of andere manier zelf deze berichten schrijven volgens mij. Mijn auto ook een BMW hadden ze 11500 euro voor geboden, en toen ik aan verkopen toe was kon ik 7900 euro krijgen ??? Naderhand zelf maar verkocht via een autosite. Dus ook dit zijn niet de juiste mensen om uw auto te verkopen

    Autovendi.nl05-05-2017

    Geachte heer Verkerk, Zoals u uw verhaal omschrijft, lijkt het alsof u uw auto via een andere site te koop heeft aangeboden. Dit is niet bij ons geweest en u of uw auto zijn ook niet te traceren in ons systeem. Bij deze dan ook vriendelijk het verzoek om eens te controleren waar u daadwerkelijk bent geweest. Bij voorbaat dank!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Audi S3

    Personeel is zeer vakbekwaam. Veel betere ervaring dan bij andere sites. Hier werd ik niet gepusht. Auto werd zeer kritisch doorgenomen wat goed is. Dit deden ze om verrassingen achteraf te voorkomen. Gelijk een tip voor iedereen die dit leest. Omschrijf ieder gebrek tot in detail. Heb ik ook gedaan en kreeg alsnog een prijs waar ik tevreden mee was. Bedrijf in Harderwijk was ook zeer vriendelijk en het geld stond direct op mijn rekening. Nooit meer Marktplaats.

    Door: Hamza27-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Maserati Levante

    Ik had geen zin in bandentrappers aan de deur. Aangemeld, keurig te woord gestaan door René en mijn auto in Zwolle ingeleverd. De auto werd van top tot teen gecontroleerd op een innamestation op basis van de door mij aangeleverde informatie aan René. Vervolgens keurig uitbetaald en een vrijwaringsbewijs gekregen.

    Wellicht heb ik niet de hoofdprijs gekregen en heb ik een paar honderd in moeten leveren maar dat is me meer waard dan gezeik aan m'n voordeur met een paar sjaggeraars.

    Door: Issa13-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    opel cosa verkoop

    De verkopers zijn te vergelijken met de verkopers in Turkije. je komt niet van ze af en proberen je te pushen. Het bedrag dat ze bieden is erg laag. Ze zeggen dat het niet hoger kan, alhoewel als je blijft proberen kunnen ze nog wel wat stijgen. Hoog zal je bod nooit worden, ongeveer 50 procent onder je verwachting bieden ze.
    Stel je gaat akkoord dan wordt alles wel goed geregeld, dat dan weer wel.

    Door: Marco W.07-02-2020
    Auto Vendi07-02-2020

    Wij zijn nog nooit in Turkije geweest maar in de wandelgangen wordt gezegd dat ze daar goede verkopers hebben. Pushen daarentegen zal bij ons niet gebeuren. Voor wat betreft de prijs heeft u gedeeltelijk gelijk in. Wij regelen inderdaad niet de Jackpot prijs. Dat staat ook op onze home pagina vermeld. Gaat u voor de allerhoogste prijs, dan moet in niet bij ons zijn. Overigens, voor zover ik kan zien is mijn collega nog steeds met uw auto bezig om te kijken er meer uit te halen valt voor u. Ook dit heeft niets met pushen te maken, toch? Mocht mijn collega een beter bod hebben op uw 16 jaar jonge Opel Corsa, dan hoort u dat zeker van hem, ondanks het feit dat er op onze website staat dat we gespecialiseerd zijn in jong gebruikte auto's. Dat doen we uit goodwill. Desalniettemin bedankt voor de feedback. We gaan op zoek naar de vergelijking tussen Turkse verkopers en een echte Tukker die taxateur is.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Fiat 500

    Wat een verademing. Ik wil mensen echt aanraden om via Autovendi te verkopen als ze geen zin hebben in mensen van Marktplaats. Ik heb mijn auto aangemeld en kreeg een contactpersoon toegewezen die erg vriendelijk was en goed heeft uitgelegd hoe het werkte. Gaf netjes aan dat mijn auto niet zo in trek was omdat het een 2 cilinder was maar de uitvoering verder was wel goed. Wat betreft prijs had het iets meer mogen zijn maar daardoor mocht ik er ook even over nadenken. Ik ben al met al enorm tevreden met hoe het allemaal verlopen is.

    Door: Priscilla Aaldering05-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Fijn geholpen

    Contact was goed, prijs was naar behoren en aflevering was ook goed. Zeer fijn geholpen en geregeld.

    Door: Bart Freriks04-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Netjes geregeld

    Keurig te woord gestaan, goed geregeld! Geen klachten.

    Door: Jasper03-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Zeer tevreden

    Zeer fijn geholpen. Mooie prijs en snel geregeld. Volgende keer weer via deze partij. Handelaar was ook zeer correct.

    Door: Blanksma31-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    verkoop auto

    1e verkoopgesprek gehad waarin ik heb aangegeven hun biedingen veel te laag te vinden, ruim de tijd te hebben om te verkopen en al mijn opties rustig aan het bekijken ben. er wordt behoorlijk 'gepushed'. uiteindelijk gebeld met een 'eenmalig supergoed' aanbod maar dan moest ik snel beslissen.
    als dit gebeurd, pas dan op! een simpele 'ja' op de opname band in een telefonisch gesprek en je hangt finaal vast! geprobeerd de deal binnen 48 uur ongedaan te maken (dan ga je pas rustig de voorwaarden ed bekijken die je dan pas krijgt...) en dan heb je 0 mogelijkheden meer om er vanaf te zien (ja tegen betaling van 15% van het verkoopbedrag...) mijn auto moet nog opgehaald worden dus ik hoop van harte (ook voor jullie...) dat dit gewoon netjes verloopt.... tip: GA DUS ALLEEN MONDELING AKKOORD ALS JE 100% ZEKER WEET DAT JE DEZE DEAL WIL MAKEN EN LEES DE VOORWAARDEN VOORAF DOOR! WANT JE KOMT ER NOOIT MEER VANAF!

    Door: Pien Boots29-01-2020
    Auto Vendi31-01-2020

    Beste mevrouw Boots, hartelijk dank voor uw feedback. Graag wil ik enige nuance toevoegen aan hoe deze situatie (aantoonbaar) is verlopen. Nadat u uw auto bij ons heeft aangemeld, heeft een taxateur contact met u opgenomen. Uit dit gesprek kwam dat u zelf een bod had staan van € 7500,- en daarbij heeft u aangegeven dat alles daarboven goed zou zijn mits er geleverd kon worden in maart. Vervolgens zijn wij voor u op zoek naar een koper gegaan en hebben we u via een Renault dealer een bod voor kunnen leggen van € 7600,- maar dat vond u toch te laag. Geen probleem voor ons dus zijn we verder gaan zoeken. Van eenmalig aanbod en pushen geen sprake, toch? U ging vervolgens zelf nog even kijken en wij ook en daarbij hebben we afgesproken dat we contact met elkaar op zouden nemen zodra we meer wisten. Uiteindelijk hebben we een bedrag ruim boven uw eerste prijs weten te realiseren inclusief het bij u thuis op laten halen van de auto en dit voorgesteld. U heeft zelfs nog de gelegenheid gehad om hierover na te denken en daar heeft u gebruik van gemaakt. Uiteindelijk bent u daar later mee akkoord gegaan met de wetenschap dat wanneer u ons de opdracht geeft om de auto definitief te verkopen, de auto ook daadwerkelijk verkocht is. Daar maken wij geen geheim van. En net zoals dat bij de aankoop van een auto is, telefoon, huis, vakantie etc. dat speciaal voor u besteld/geregeld wordt, betaalt u een kleine percentage als u het contract wil laten ontbinden. Bij een vakantie is dat zelfs 30% met annuleringsverzekering. Is niet iets vreemds. U geeft ons immers de opdracht en wij zijn er van tevoren zeer duidelijk in. Spijtig dat u onze service als onprettig heeft ervaren. Dat is absoluut niet de bedoeling. Anderzijds weet u als geen ander dat het niet zo is verlopen zoals u het nu doet overkomen, laten we wel eerlijk blijven. M.v.g. Jane

    Oplichters van autovendi16-07-2020

    Vaste prik van noah smidstra smerige oplichter!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    camper verkocht

    Ik kan niet anders stellen dan dat ik correct ben geholpen. Ben zeer tevreden over de dienstverlening. Camper binnen 1 week verkocht en vervolgens die zaterdag er op opgehaald door een bedrijf uit Dronten.

    Door: Tom28-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    zeer onaangename partij

    Nadat ik mijn auto via de website had aangemeld en vervolgens telefonisch de auto had doorgenomen met de betreffende medewerker, kwam al snel de mededeling dat mijn vraagprijs veel te hoog was, wat overigens ook het geval was. Echter de prijs die zij adviseerde was veel te laag. Uiteindelijk kwamen zij met een gegarandeerd bod welke dus veel minder was dan hetgeen ik voor ogen had. Toen ik dit aangaf, werd de betreffende medewerker heel opdringerig en met kreten als "je moet snel beslissen" etc. etc. Uiteindelijk de auto verkocht aan een autogarage welke gespecialiseerd is het betreffende merk, waarbij ik minder heb gekregen dan ik initieel had verwacht maar aanzienlijk meer dan AutoVendi had geboden. En in het kader van transparantie zou ik AutoVendi graag willen vragen om kenbaar te maken wat haar verdienmodel is, zodat de verkopers ook in ieder geval het belang van AutoVendi kunnen inschatten als zij in zee gaan met AutoVendi.

    Door: Jaad Chaara27-01-2020
    Auto Vendi28-01-2020

    Beste Jaad, Dank voor uw feedback. Namens AutoVendi onze excuses dat u onze dienstverlening als onprettig heeft ervaren. Het is absoluut niet onze filosofie om opdringerig over te komen en desbetreffende medewerker is hierop aangesproken. Wel kan ik u vertellen dat er een reden is voor het lage bod. Op onze website staat vermeld dat wij gespecialiseerd zijn in jong gebruikte auto's. Die van u valt, ondanks het feit dat het een prachtauto is, niet in deze categorie. Dat houdt niet in dat de auto niet te verkopen is echter hebben wij hier de juiste klanten niet voor zoals vermeld staat op onze website. Hetzelfde geldt voor ons verdienmodel, dit staat op de website vermeld bij veelgestelde vragen (FAQ). Daar maken wij geen geheim van. Ik ben blij dat u uw auto in ieder geval heeft kunnen verkopen voor een bedrag waar u tevreden mee bent. Met vriendelijke groet, Jane

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Autovendi

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Autovendi een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 106 ervaringen geplaatst over Autovendi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 85% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Autovendi actief?

    Autovendi is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Auto Verkopen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Autovendi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.