Autovendi

7.6

Bestellen

7.5

Service

7

Prijs

7.5

Levering

72.9%

Zou hier weer kopen

Autovendi

Ongekend of niet? Autovendi.nl! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Het helpt ons allemaal. Lees hier wat anderen van autovendi.nl vinden.

Over autovendi.nl

Dit bedrijf biedt volop mogelijkheden om op een veilige manier snel geld te krijgen voor je auto. Er komen geen mensen aan de deur, je krijgt direct geld en een vrijwaring voor je auto. Het is een bedrijf wat gericht is op service, klantvriendelijkheid en een snelle oplossing biedt. Je hebt trouwens een bedenktijd van vijf dagen en je gegevens blijven ook anoniem.  Het bedrijf kent een landelijke dekking en een hoge slagingskans. Natuurlijk is het mogelijk om ook een gratis advies te krijgen.  Er is een gratis auto verkoop service. Hierdoor is het mogelijk om op een veilige en een gemakkelijke manier je auto te verkopen.  Je vult de gegevens van je auto in. Het kenteken is voldoende hiervoor. Vervolgens worden de gegevens van de auto opgevraagd bij de Rijksdienst wegverkeer.  Kies vervolgens voor een eerlijke en scherpe prijs om de auto te verkopen. Een scherpe prijs betekent, dat je de auto ook snel kunt verkopen. Een hoge vraagprijs is voor niemand interessant. De medewerkers zullen natuurlijk altijd kijken om de hoogste prijs te krijgen voor de auto. Wanneer jij tevreden bent, zijn zij tevreden. Ook bij het inruilen van je auto kunnen ze je van dienst zijn. In de meeste gevallen weten ze een betere deal te regelen. 

Er komen biedingen binnen op je auto bij Autovendi.nl en krijgt hier dan een terugkoppeling van. Je kunt vervolgens beslissen om de auto te verkopen of niet. Natuurlijk krijg je hier ook nog eens vijf dagen bedenktijd bij. Je kunt zelfs dan nog kijken of je een betere prijs kunt krijgen voor de auto. 
De kopers van je auto hebben een hoge klantwaardering en hebben minimaal een Bovag norm. Iets waardoor ze zich onderscheiden bij het afwikkelen van je verkoop. Wanneer je jouw geld ontvangt, krijg je ook een vrijwaringsbewijs.  

Diensten van autovendi.nl

Autovendi.nl helpt particulieren om hun auto snel te verkopen aan een betrouwbare partij voor een eerlijke prijs. 
Klachten, tips en complimenten over autovendi.nl
Autovendi.nl hanteert een bedenktijd van 5 dagen. Het is heerlijk en goed om te ontdekken wat er allemaal kan. Natuurlijk kan er iets misgaan. Het is en blijft allemaal mensenwerk. Natuurlijk is het dan mogelijk, dat er iets misgaat. Samen naar een oplossing zoeken is dan natuurlijk belangrijk. 

Heb jij ervaring met autovendi.nl? 

Het is goed om anderen te helpen! Als je persoonlijke ervaring hebt met Autovendi, dan is het goed om je review op NederlandReview achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om anderen te helpen! 


 


Ongekend of niet? Autovendi.nl! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (140)

Prijs

What klootzakken je bent Joris

R

Remco Rexha

03-01-2024

0

Auto verkopen

What klootzakken je bent Joris

R

Remco Rexha

03-01-2024

0

Auto verkopen

voorwaarden ingesteld alleen voor hen beschermen 15% van de bedrag onrecht oplichter bedrijven advice mensen niet bij hun aanmelding

R

Remco Rexha

28-12-2023

0

AutoVendi.nl

erzicht Reviews Over AutoVendi.nl Reviews 862 • Uitstekend TrustScore 4,5 uit 5 4,6 GEVERIFIEERD BEDRIJF In de categorie Automakelaar auto vendi.nl Bedrijfsactiviteit Bekijk alles Geclaimd profiel Vraagt om reviews — zowel positieve als negatieve Betaalt voor aanvullende functies Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord Reageert binnen een maand op negatieve reviews Reviews 4,6 862 in totaal 5 sterren 79% 4 sterren 15% 3 sterren <1% 2 sterren <1% 1 ster 4% Je review is in behandeling.Toon meer Marco 21 reviews Beoordeeld met 1 van de 5 sterren De koper is wel in onderhandeling… De koper is wel in onderhandeling gegaan bij afhalen zonder overleg met autovendi. Praat er toch geld af. Autovendi verschuilt zich door te zeggen dat ze nog niet open waren bij ophalen maar koper heeft niet eens geprobeerd contact te leggen met autovendi. Misleidend. Ik regel niks meer met autovendi. Ze houden de hand boven het hoofd van koper die 680 euro voor bemiddeling moet betalen

M

Marco

14-11-2023

0

Camper verkocht

Zeer tevreden over Autovendi. De koper was ook een keurig bedrijf. Het ging om een zéér groot bedrag maar dat stond op mijn rekening voordat de koper weer vertrok.

E

Etiënne

25-10-2023

0

Niks

Waardeloze website met liegende customer service. Enkele maanden geleden besloten om mijn Audi A3 te willen verkopen, zodoende bij deze website uitgekomen. Het eerste contact verliep aardig goed. Duidelijke vragen werden er gesteld, enzovoorts. Tot we op het punt van de auto aankwamen. A) het te behalen bedrag wat ik wilde zou nooit gaan lukken voor een auto in die toestand en B) ik werd ook nog afgedaan als een of andere doedelzak omdat ik aangaf de auto niet te willen verkopen zonder dat deze weer compleet netjes in orde gemaakt was. De persoon aan de lijn was hier ook enorm denigrerend over. Nadat ik heb aangegeven geen zaken meer met ze te willen doen hebben ze me toegezegd uit het systeem te halen. Tot vandaag, donderdag 28 september. Ik word door dezelfde persoon terug gebeld die ik toentertijd ook aan de lijn had met de vraag wat de status van de auto was. Toen ik eenmaal had aangegeven na het negatieve contact eerder dit jaar door hem werd de schuld afgeschoven op "Sam". "Sam" maakte nog wel eens wat lullige, denigrerende foutjes dus "Sam" werkt er niet meer. Ontzettend grappig verhaal, en wat het zo grappig maakt is dat "Sam" gewoonweg niet bestaan heeft. Ide, Iede, of hoe je je naam ook spelt, ik heb alle voicemail berichten bewaard. Wat een ongelooflijk vreselijk mens ben je dat je collega's gaat verzinnen om de schuld uit je eigen schoenen te halen.

M

Martin

28-09-2023

0

Auto verkoop

De voorwaarden zijn moordend en ze houden zich zelf niet aan de voorwaarden. De bedrijven die de auto komen ophalen zeiken om elk klein dingetje en proberen in persoon van alles te vinden om af te dingen. Ze adverteren met geen gedoe maar dat is dus niet zo.

E

Eduard

22-08-2023

0

Verkopen

Wat een oplichters. Zeer laag bod gehad van 2000€ op een prachtige Italiaanse auto dealeronderhouden met nog geen 74000 km op de teller Man was zeer dwingend en grof aan de telefoon. Hier moet je echt geen zaken mee doen.Nare ervaring!

P

Petra

28-06-2023

0

Auto

Koper ging ter plaatse ineens afdingen, ondanks dat ik krassen wel vermeld had!

C

Cas

06-12-2022

0

Auto

Slechste autobedrijf ooit en de grootste oplichters , ze zeggen telefonish dat ze je auto perdirect gaan verkopen daarna verlengenze het naar 2 weken als jij zegt dat jij nie zolang wil wachten bedreigen ze je met een boete van 350 euro en zeggen dat het opde site staat dat het tot 2 weken mag duren .. nooit zaken doen met deze vieze afpersers

Y

Yasin kabakyer

21-02-2022

0

auto

WEET DAT JE VOLGENS HET NEDERLANDSE WET 14DAGEN BEDENKTIJD HEBT ALS JE TELEFOISCHE OVEREENKOMST BENT AANGEGAAN. BINNEN DIE TIJD MAG JE EEN OVEREENKOMST ONTBINDEN ZONDER EXTRA KOSTEN. BETAAL NIETS AAN AUTOVENDI

O

orlando Peralta

10-01-2022

0

Verkoop auto

Wees gewaarschuwd. Als onwetende consument waren wij voornemen en gemotiveerd op onze auto te gaan bezuinigen een zuinigere auto te gaan kopen. Wij kwamen uit bij Autovendi na onze auto via diverse kanalen aangeboden te hebben zonder succes. Er werd ons een bod gedaan vanuit Autovendi van €3500,- na overleg met de auto dealer waarvan wij een nieuwe auto zouden kopen deed ons een bod van €3200,-. Na enkele afwegingen ben ik op hed bod van autovendi ingegaan, echter 5 min later belde de autodealer en evennaarde dit bod. Uit gemak verkozen wij voor inruil. Hooguit 10min later belde ik Autovendi op en vertelde hen de uitkomst met de autodealer. Onze contactpersoon was er niet direct dus heb op de overeenkomst beantwoord af te willen zien van de verkoop. Tot mijn teleurstelling kreeg ik direct een annuleringsfactuur a €557,- omdat de overeenkomst niet meer geannulleerd kon worden. Nu ligt de kwestie bij de rechtsbijstand. Belangrijk te weten. - een deal is een deal, annuleren mondt uit in 15% van het afgesproken bedrag. - algemene voorwaarden zijn niet direct zichtbaar - enige vorm van redelijkheid is er niet, immers is ook een annulering een verdien model, want 15% van het bod in welke begrijpelijke taal is het logische om dit te berekenen, welke schade word er berokkend? - het opgenomen gesprek mag sercatische beantwoord beluister worden op het hoofdkantoor onder het genot van een bakje koffie - je kunt hier iedere auto (buurman,zus of wie dan ook) te koop aanbieden, het probleem zal alleen worden dat het goed niet kan worden overgedragen wat resulteert in een ingebrekestelling. Als onwetende consument die enkel alleen als doel had te willen bezuinigen op een auto om spaargeld te reserveren voor het kopen van een huis voor ons gezin is de uitkomst met het in zee gaan met autovendi teleurstellend. Mijn review is bedoelt om andere bewust te maken dat het in zee gaan met autovendi een weloverwogen keuze moet zijn

M

Mikey

27-08-2021

0

Bizar lage prijzen

Ik heb mijn auto aangeboden en vrij snel werd ik gebeld. Mij werd gevraagd wat ik voor mij auto zou willen hebben. Ik dacht rieel te zijn met 17.000 euro voor een Mercedes a-classe uit 2016. Echter werd mij meteen gezegd dat ze een soort gelijke auto vrij recent hebben verkocht voor 12.000 euro. Ik dacht even gek te worden en heb het gesprek afgekapt. Een dag later heb ik de auto verkocht aan een locale autohandelaar voor 17.500 euro! Laat je niets wijs maken het is een scam!

M

M. Chikri

10-06-2021

0

Dubieus handelen van opkoper gedoogd door AutoVendi

In eerste instantie goed geholpen door AutoVendi; echter bij overdracht van de auto bleek de opkoper (Car Store Brabant) ineens een kapotte koppacking te zien. De auto was alleen nog als "sloopauto" over te nemen; repareren was absoluut niet mogelijk; verkoop onmogelijk. De minimumprijs was helaas "de deal". Toch bleek de Matiz toch ineens tegen "de geschatte verkoopwaarde" van Car Store Brabant (als deze goed was) verkocht te zijn. "Een prima auto, volgens advertentie, zonder mankementen". Een gevoel van bedonderd te zijn. AutoVendi "kon hier uiteraard niets aan doen" en Car Store Brabant (opkoper) intimideerde mij behoorlijk met de nodige dreigende taal. Zeer ernstig.

P

Peter

21-05-2021

0

Super goede website

Super goed geholpen door Autovendi, ze nemen duidelijk de tijd voor je en zijn bereid iets extras te doen om je volledig tevreden te stellen.

J

Jan

16-03-2021

0

Geen auto verkocht

Niet aan beginnen zijn zwaren oplichters

J

Jolanda

02-03-2021

0

Niet

- annuleringskosten zonder eigen toedoen worden gestuurd + incasso - niet vriendelijk over mail en telefonisch - biedingen niet naar waarde

T

Twan

01-03-2021

0

Geen

Asociaal en onprofessioneel

L

Lieke

27-02-2021

0

Geen koop

Pas op voor deze website. Koper kwam afspraken niet na en vervolgens werden en hoge incasso kosten mijn kant opgestuurd. Koper is bij autovendi beschermd, verkoper wordt in de kou laten staan. Pas hier voor op en kies aub voor het particulier verkopen

T

TWanders

23-02-2021

0

Great, Fast and very Reliable

Wow.. what a great service. I was immediately contacted by phone by Martijn from AutoVendi. I had very nice conversation and he also facilitated a great deal for us. The car was picked from home with prior appointment and fixed guaranteed price with no negotiations. I can not thank enough to Martijn and AutoVendi.

S

Sameer Zaidi

15-02-2021

0