NederlandReview

  Ervaringen Autovendi

  Ongekend of niet? Autovendi.nl! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Het helpt ons allemaal. Lees hier wat anderen van autovendi.nl vinden.

  Over autovendi.nl

  Dit bedrijf biedt volop mogelijkheden om op een veilige manier snel geld te krijgen voor je auto. Er komen geen mensen aan de deur, je krijgt direct geld en een vrijwaring voor je auto. Het is een bedrijf wat gericht is op service, klantvriendelijkheid en een snelle oplossing biedt. Je hebt trouwens een bedenktijd van vijf dagen en je gegevens blijven ook anoniem. Het bedrijf kent een landelijke dekking en een hoge slagingskans. Natuurlijk is het mogelijk om ook een gratis advies te krijgen. Er is een gratis auto verkoop service. Hierdoor is het mogelijk om op een veilige en een gemakkelijke manier je auto te verkopen. Je vult de gegevens van je auto in. Het kenteken is voldoende hiervoor. Vervolgens worden de gegevens van de auto opgevraagd bij de Rijksdienst wegverkeer. Kies vervolgens voor een eerlijke en scherpe prijs om de auto te verkopen. Een scherpe prijs betekent, dat je de auto ook snel kunt verkopen. Een hoge vraagprijs is voor niemand interessant. De medewerkers zullen natuurlijk altijd kijken om de hoogste prijs te krijgen voor de auto. Wanneer jij tevreden bent, zijn zij tevreden. Ook bij het inruilen van je auto kunnen ze je van dienst zijn. In de meeste gevallen weten ze een betere deal te regelen.

  Er komen biedingen binnen op je auto bij Autovendi.nl en krijgt hier dan een terugkoppeling van. Je kunt vervolgens beslissen om de auto te verkopen of niet. Natuurlijk krijg je hier ook nog eens vijf dagen bedenktijd bij. Je kunt zelfs dan nog kijken of je een betere prijs kunt krijgen voor de auto.
  De kopers van je auto hebben een hoge klantwaardering en hebben minimaal een Bovag norm. Iets waardoor ze zich onderscheiden bij het afwikkelen van je verkoop. Wanneer je jouw geld ontvangt, krijg je ook een vrijwaringsbewijs.

  Auto Vendi | Veilig je Auto Verkopen

  Diensten van autovendi.nl

  Autovendi.nl helpt particulieren om hun auto snel te verkopen aan een betrouwbare partij voor een eerlijke prijs.
  Klachten, tips en complimenten over autovendi.nl
  Autovendi.nl hanteert een bedenktijd van 5 dagen. Het is heerlijk en goed om te ontdekken wat er allemaal kan. Natuurlijk kan er iets misgaan. Het is en blijft allemaal mensenwerk. Natuurlijk is het dan mogelijk, dat er iets misgaat. Samen naar een oplossing zoeken is dan natuurlijk belangrijk.

  Heb jij ervaring met autovendi.nl?

  Het is goed om anderen te helpen! Als je persoonlijke ervaring hebt met Autovendi, dan is het goed om je review op NederlandReview achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om anderen te helpen!

  Ongekend of niet? Autovendi.nl! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen.

  Autovendi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (117)

  8.2
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.2
  Service
  rating
  8.4
  Prijs
  rating
  7.8
  Leveren
  rating
  8.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Autovendi

  Uw beoordeling

  Reactie op Frans van 11 augustus

  Helaas werkt een reactie plaatsen op het moment niet dus maar even op deze manier.

  Zoals iedereen weet nemen wij alle aangemelde auto's extreem goed door met de verkoper alvorens wij ermee aan de slag gaan. Zo ook bij de auto van Frans.

  Frans heeft bij ons aangegeven dat er 2 bijna onzichtbare deukjes in de auto zouden zitten en het "uit knopje" van de radio was stuk. Daar hoefde enkel een ander knopje in.

  Tijdens de inspectie bleek dat de 2 deuken geen kleine deukjes waren maar hele grote. Behoorlijke beschadigingen.

  Tevens bleek niet het knopje van de radio, maar de hele unit defect te zijn. En dat terwijl wij dit van tevoren nagevraagd hebben.

  Het is niet meer dan logisch dat de koper in het geval van Frans niet blij is dat Frans verkeerde informatie heeft verstrekt aan ons. In plaats van 100 Euro reparatiekosten waar rekening mee is gehouden op basis van de verstrekte informatie, bleek het om een kostenpost van 600 Euro te gaan. 500 Euro meer!

  De koper is zeer coulant geweest door 250 Euro van dat bedrag op zich te nemen en heeft voorgesteld dat Frans de andere 250 Euro op zich nam. Dit was geen probleem voor Frans.

  Wij zijn als tussenpersoon afhankelijk van de informatie die wij krijgen van de verkoper. We stellen zeer gericht vragen en nemen elk aspect van de auto zeer kritisch door zodat we een gegarandeerd bod kunnen doen.

  Op het moment dat je als verkoper besluit om essentiële waardebepalende informatie achter te houden, dan ligt die verantwoordelijkheid bij jou als verkoper. Het is niet meer dan logisch dat wij bij foutief aangeleverde informatie het bod niet meer kunnen garanderen.

  Het annuleringspercentage bij AutoVendi ligt op 3%. Dat houdt in dat 97% van alle verkopen vlekkeloos verloopt. Je houdt natuurlijk altijd een klein groepje dat probeert zich te verschuilen achter het gegarandeerde bod maar daar ontkomen we helaas niet aan. Zijn de biedingen gegarandeerd? Ja, maar natuurlijk wel op basis van eerlijke informatie.

  Door: AutoVendi16-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Meer dan tevreden!

  Na een zoektocht om een koper te vinden voor mij auto toch maar even contact opgenomen met Autovendi, ik heb mijn gegevens achtergelaten en werd de volgende dag gebeld en keurig te woord gestaan door Bryan, hele sympathieke jongen van mijn leeftijd. Na wat heen en weer gebel hadden we na een uurtje een bod op mijn auto, niet een bod waar ik op gehoopt had maar wel redelijk want er zat toch wat schade op mijn auto. Na veel twijfelen toch niet gedaan en even goede vrienden. Het bod zou nog een week blijven staan voor mij en dan kon ik er als nog over nadenken.

  Ik had er eigenlijk ook geen zin in dat mensen aan mijn deur zouden komen en daarna weer minder gingen bieden. Dus ik de volgende dag terug gebeld en gevraagd naar Bryan, die mij weer keurig te woord stond en hadden zo alles geregeld! Ik kreeg het contract per mail en kreeg ook meteen de gegevens van de koper. Ik heb Hidde per app op de hoogte gebracht en binnen 5 minuten hadden we een afspraak gemaakt voor vanavond. En inderdaad deze avond kwam Hidde aan. Er werden wat rondjes gelopen rondom de auto en even onder de motorkap gekeken, maar dat is geheel normaal. Er werden nog wat vragen gesteld maar omdat ik deze auto van binnen en buiten ken kon ik overal antwoord op geven en waren ze onder de indruk van mijn kennis.

  Binnen 15 minuten was alles geregeld en had ik ook een vrijwaring op zak.

  Jongens van HB Automotive, jullie zijn bazen!

  Door: Jim Maassen16-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Super .Helemaal tevreden

  Zoals zovelen onder ons ook mijn wel wat speciale auto, een Chevrolet hhr aangeboden bij de bekende sites als wijkopenauto's en meer. Bij sommige sites was de geboden prijs zo laag dat je gewoon niet meer reageerde op hun bod.
  Maar toch met een lokkertje van wijkopenauto's naar leeuwarden gereden waar mij direct duidelijk werd gemaakt dat de geboden prijs het wel niet zou halen en na taxatie ging er direct inderdaad een-derde van de prijs af. Netjes gedag gezegt en wegwezen , wat waardeloos allemaal zulke autosites
  Volgende dag op internet gezocht en kwam bij Autovendi uit en hier mijn auto aangeboden. waar met een gesprek met hun de auto werd besproken en wat mijn vraagprijs was.
  Al een dag later bleek er een koper te wezen die de auto wilde hebben en ook de vraagprijs wou betalen en de deal was gemaakt. En de prijs is gegarandeerd.
  Afgelopen maandag 16 januari de auto ingeleverd bij de koper , koffie gehad de vrijwaring meegekregen en het geld gelijk op de bank.
  In een woord super geregeld door Autovendi EN MENSEN ik kan ook dan maar een ding zeggen.
  Heb je een auto om te verkopen doe het alstublieft niet bij sites zoals wijkopenauto's want die lokken je met mooie prijsjes en je gaat teleurgesteld even later weer naar huis.
  En bij Autovendi zijn ze eerlijk in het onderhandelen en als je besluit dan om je auto te verkopen is de prijs gegarandeerd SUPER.

  Door: Gerrit Hofstra17-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  VW Passat

  Prettige partij om zaken mee te doen
  Geen gezeur
  Snelle verkoop

  Niet de beste prijs (geven ze overigens duidelijk aan)

  Prijs is vergelijkbaar met de ANWB dagwaarde calculator tussen "inruilprijs" - "verkoop tussen particulieren". De inruilprijs zou ik als referentie dan ook nemen als bodemprijs. Hangt natuurlijk wel af van staat en onderhoud en brandstofsoort.

  Verkooptraject verloopt snel en prettig. Het blijven autoverkopers, dus enige verkooptechnieken sluimeren wel door. Niet vervelend overigens. Voordeel bij Autovendi vind ik dat de volledige verkoop op afstand plaatsvindt. Het is wel erg belangrijk dat je alle krasjes, deukjes ed. aangeeft aan Autovendi om discussie/onderhandeling achteraf te voorkomen. Na uitgebreide telefonische analyse gaan ze aan de slag en ontving ik binnen een dag al eerste biedingen. Uiteindelijk overeenkomst gesloten waarna de auto netjes thuis werd opgehaald door een autobedrijf. Auto werd overigens door koper bij ophalen wel uitgebreid geïnspecteerd. Digitale vrijwaring en betaling direct geregeld bij ophalen.

  Wil je geen gezeur aan de deur en met weinig tijdsinvestering je auto verkopen tegen een OK-prijs, dan zou ik Autovendi zeker aanraden.

  Wil je allerbeste prijs en veel tijd aan de verkoop besteden, kun je beter je auto via Marktplaats aanbieden.

  Door: Jordie18-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  auto

  WEET DAT JE VOLGENS HET NEDERLANDSE WET 14DAGEN BEDENKTIJD HEBT ALS JE TELEFOISCHE OVEREENKOMST BENT AANGEGAAN.
  BINNEN DIE TIJD MAG JE EEN OVEREENKOMST ONTBINDEN ZONDER EXTRA KOSTEN. BETAAL NIETS AAN AUTOVENDI

  Door: orlando Peralta10-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Verkoop auto

  Wees gewaarschuwd.

  Als onwetende consument waren wij voornemen en gemotiveerd op onze auto te gaan bezuinigen een zuinigere auto te gaan kopen.

  Wij kwamen uit bij Autovendi na onze auto via diverse kanalen aangeboden te hebben zonder succes.

  Er werd ons een bod gedaan vanuit Autovendi van €3500,- na overleg met de auto dealer waarvan wij een nieuwe auto zouden kopen deed ons een bod van €3200,-.

  Na enkele afwegingen ben ik op hed bod van autovendi ingegaan, echter 5 min later belde de autodealer en evennaarde dit bod.

  Uit gemak verkozen wij voor inruil.

  Hooguit 10min later belde ik Autovendi op en vertelde hen de uitkomst met de autodealer.

  Onze contactpersoon was er niet direct dus heb op de overeenkomst beantwoord af te willen zien van de verkoop.

  Tot mijn teleurstelling kreeg ik direct een annuleringsfactuur a €557,- omdat de overeenkomst niet meer geannulleerd kon worden.

  Nu ligt de kwestie bij de rechtsbijstand.

  Belangrijk te weten.
  - een deal is een deal, annuleren mondt uit in 15% van het afgesproken bedrag.
  - algemene voorwaarden zijn niet direct zichtbaar
  - enige vorm van redelijkheid is er niet, immers is ook een annulering een verdien model, want 15% van het bod in welke begrijpelijke taal is het logische om dit te berekenen, welke schade word er berokkend?
  - het opgenomen gesprek mag sercatische beantwoord beluister worden op het hoofdkantoor onder het genot van een bakje koffie
  - je kunt hier iedere auto (buurman,zus of wie dan ook) te koop aanbieden, het probleem zal alleen worden dat het goed niet kan worden overgedragen wat resulteert in een ingebrekestelling.

  Als onwetende consument die enkel alleen als doel had te willen bezuinigen op een auto om spaargeld te reserveren voor het kopen van een huis voor ons gezin is de uitkomst met het in zee gaan met autovendi teleurstellend.

  Mijn review is bedoelt om andere bewust te maken dat het in zee gaan met autovendi een weloverwogen keuze moet zijn

  Door: Mikey27-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Een verademing bij autoverkoop

  Met het zweet onder mijn oksels heb ik het aangedurfd om mijn auto te koop aan te bieden bij diverse auto verkoop sites. Bij veel aanbieders had ik al negatieve verhalen gelezen, behalve bij Autovendi.
  Na aanmelding werd ik vriendelijk en correct gebeld door een medewerker om alles nog eens door te nemen, en we hadden een goed gesprek over wat ik mocht verwachten, en wat zeker niet.
  Al binnen 24 u kreeg ik weer een telefoontje met de mededeling dat er een in hun ogen goed bod op mijn auto was. Ik vond het aan de lage kant, en de medewerker van Autovendi heeft opnieuw met de bieder overlegd, waarna hij terug kwam met een bod wat niet ver lag van wat ik in gedachten had (10 jaar en 300.000 km moet je ook geen wonderen meer van verwachten). Dus ik ben akkoord gegaan. Binnen 10 minuten het verkoopcontract in de mail, en binnen 2 u een telefoontje van de koper met het verzoek een afspraak te maken.
  De hele afhandeling is super verlopen. Bij ophalen van de auto even samen alles gecontroleerd, vrijwaring uitgeschreven, geld via de bank overgemaakt, en geregeld.
  Ik wil iedereen die twijfelt adviseren om hun auto eerst bij Autovendi aan te bieden. Zoals ze beloven, afspraak is afspraak, en geen gezeur aan de deur.

  Door: Wichard22-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  verkoop auto

  Op vrijdag mijn auto via autovendi te koop gezet en op dezelfde dag nog een intake via een telefoongesprek gehad.
  Ondertussen in het weekend een andere auto gekocht dus het was zaak om mijn auto met een beetje spoed te verkopen.

  Maandag middag nog even contact gehad maar er was nog geen reactie geweest. Om 16.00 uur dezelfde dag had ik nog een afspraak bij wijkopenautos.nl. Ik moest naderhand even laten weten wat ze daar met de prijs konden doen. Wijkopenautos gaf uiteindelijk 6000,- euro voor mijn auto. Toch maar even direct gebeld met autovendi.

  Ik ben iets gezakt met mijn vraagprijs en ze hebben hem direct actief op de lijst gezet om hem actief te verkopen. Nog geen 2 uur later werd ik terug gebeld dat hij verkocht kon worden voor 7500,- euro.

  Wat mij betreft is het perfect gegaan. Geen problemen, auto voor meer dan 1000,- euro dan de inruilprijs verkocht via autovendi. Met de medewerkers was het ook een fijn en helder contact en ik was echt super blij dat het gelukt.
  Aankomend weekend mijn nieuwe auto ophalen met de centen op zak. Heerlijk.

  Een volgende keer zou ik zeker terug komen!

  Door: Dick de Bruijne18-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Professioneel bedrijf!

  Hoewel ik mijn auto de tweede keer niet via AutoVendi hebt vekocht, heb ik de moeite genomen om een positieve review te schrijven over dit goede en betrouwbare bedrijf. De communicatie is werkelijk geweldig. Vriendelijk, professioneel, geduldig en bovenal EERLIJK. Rene heeft mij vanaf het begin geen luchtkastelen voorgehouden, waardoor mijn verwachting en de werkelijkheid nooit al te ver uit elkaar hebben gelegen. Ook ervaarde ik nooit druk om een beslissing te nemen. Uiteindelijk heb ik de auto aan een bekende kunnen verkopen voor een ruimere prijs dan de markt zou betalen. Dit staat dus volledig los van de handelswijze van Autovendi, die nogmaals subliem is. Sterker nog, Autovendi feliciteerde mij mer het behaalde resultaat, ipv bruusk af te sluiten zoals vele andere bedrijven regelmatig doen, wanneer zij geen resultaat hebben geboekt. Ik raad Autovendi dus 100% aan! Ga zo door ! Rene nogmaals bedankt!

  Door: Serge04-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  bmw 320 verkocht

  Bmw 320 e90 is uiteindelijk verkocht na 3 weken, duurde wat langer omdat ik de eerste.biedingen niet geacepteerd had, te.laag. Auto bedrijf waaraan de bmw verkocht is, kon dezelfde dag. komen ophalen, rondje gemaakt. Alles klopte wat ik opgaf over de auto. Daarna het geld kon je contant of per bank kiezen en ter plekke mijn vrijwaringsbewijs per email ontvangen. Vanwege enge reviews over dit soort.bedrijven was ik.eerst huiverig, maar het contact met autovendi was heel duidelijk.en geen fratsen of trucjes. eigenlijk niets op aan te merken.Je krijgt geen factuur of verassingen achteraf. Van akkoord bod tot ophalen auto perfect gegaan. Dus Van mij krijgen ze 5 sterren.
  Tip wees.gewoon eerlijk over je auto zelfs over de kleine dingen , tenminste dat zou ik ook prettig vinden als ik een auto koop.

  Door: Rid18-12-2016
  Verkerk Rosmalen05-05-2017

  Nou ik ben daar ook geweest, absoluut geen mensen met ervaring, die op de een of andere manier zelf deze berichten schrijven volgens mij. Mijn auto ook een BMW hadden ze 11500 euro voor geboden, en toen ik aan verkopen toe was kon ik 7900 euro krijgen ??? Naderhand zelf maar verkocht via een autosite. Dus ook dit zijn niet de juiste mensen om uw auto te verkopen

  Autovendi.nl05-05-2017

  Geachte heer Verkerk, Zoals u uw verhaal omschrijft, lijkt het alsof u uw auto via een andere site te koop heeft aangeboden. Dit is niet bij ons geweest en u of uw auto zijn ook niet te traceren in ons systeem. Bij deze dan ook vriendelijk het verzoek om eens te controleren waar u daadwerkelijk bent geweest. Bij voorbaat dank!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bizar lage prijzen

  Ik heb mijn auto aangeboden en vrij snel werd ik gebeld. Mij werd gevraagd wat ik voor mij auto zou willen hebben. Ik dacht rieel te zijn met 17.000 euro voor een Mercedes a-classe uit 2016. Echter werd mij meteen gezegd dat ze een soort gelijke auto vrij recent hebben verkocht voor 12.000 euro. Ik dacht even gek te worden en heb het gesprek afgekapt. Een dag later heb ik de auto verkocht aan een locale autohandelaar voor 17.500 euro!
  Laat je niets wijs maken het is een scam!

  Door: M. Chikri10-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Dubieus handelen van opkoper gedoogd door AutoVendi

  In eerste instantie goed geholpen door AutoVendi; echter bij overdracht van de auto bleek de opkoper (Car Store Brabant) ineens een kapotte koppacking te zien. De auto was alleen nog als "sloopauto" over te nemen; repareren was absoluut niet mogelijk; verkoop onmogelijk. De minimumprijs was helaas "de deal". Toch bleek de Matiz toch ineens tegen "de geschatte verkoopwaarde" van Car Store Brabant (als deze goed was) verkocht te zijn. "Een prima auto, volgens advertentie, zonder mankementen". Een gevoel van bedonderd te zijn. AutoVendi "kon hier uiteraard niets aan doen" en Car Store Brabant (opkoper) intimideerde mij behoorlijk met de nodige dreigende taal. Zeer ernstig.

  Door: Peter 21-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Super goede website

  Super goed geholpen door Autovendi, ze nemen duidelijk de tijd voor je en zijn bereid iets extras te doen om je volledig tevreden te stellen.

  Door: Jan16-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Geen auto verkocht

  Niet aan beginnen zijn zwaren oplichters

  Door: Jolanda 02-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Niet

  - annuleringskosten zonder eigen toedoen worden gestuurd + incasso

  - niet vriendelijk over mail en telefonisch

  - biedingen niet naar waarde

  Door: Twan01-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geen

  Asociaal en onprofessioneel

  Door: Lieke27-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geen koop

  Pas op voor deze website.
  Koper kwam afspraken niet na en vervolgens werden en hoge incasso kosten mijn kant opgestuurd.

  Koper is bij autovendi beschermd, verkoper wordt in de kou laten staan.

  Pas hier voor op en kies aub voor het particulier verkopen

  Door: TWanders23-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Great, Fast and very Reliable

  Wow.. what a great service. I was immediately contacted by phone by Martijn from AutoVendi. I had very nice conversation and he also facilitated a great deal for us. The car was picked from home with prior appointment and fixed guaranteed price with no negotiations. I can not thank enough to Martijn and AutoVendi.

  Door: Sameer Zaidi15-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Verkoop Skoda

  Na aanmelding werd ik vlot gebeld door iemand van de klantenservice van Autovendi. Uitgebreid de auto doorlopen en snel werd deze aangeboden. Hierop werd ook snel gereageerd door de kopende partij en de deal was gesloten naar tevredenheid van alle partijen. Bij aflevering een kleine hick-up, maar deze werd zeer professioneel door Autovendi opgelost. Wederom naar volle tevredenheid. Al met al een prima ervaring voor de eerste keer. Ik zal een volgende auto opnieuw aanbieden bij ze. Was getekend, Bart Rombouts

  Door: Bart ROMBOUTS15-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Een bak ellende

  PAS OP OPLICHTING!! Dit is geen zaak met nette mensen maar een grote oplichtingspraktijk. Wees verstandig een gewaarschuwd mens telt voor 2!!

  Door: Piet 16-07-2020
  l konings30-08-2020

  volledig met piet eens grote oplichters zijn het

  Raoul NARAIN22-11-2020

  Melding maken bij het ACM

  Dennis de Visser 13-02-2021

  Ik heb ook problemen met auto vendi Ze willen jou zo weinig mogelijk geld geven voor je oude auto Nu heb ik het gecanceld omdat ik niet tevreden was over het afgesproken bedrag Nu eisen ze 250 euro voor het niet nakomen van de afspraak stelletje oplichters Ze bekijken het maar betaal ze niks

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Autovendi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 117 ervaringen geplaatst over Autovendi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Autovendi actief?

  Autovendi is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Auto Verkopen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Autovendi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.