NederlandReview

    Ervaringen Autovendi

    Ongekend of niet? Autovendi.nl! Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Het helpt ons allemaal. Lees hier wat anderen van autovendi.nl vinden.

    Over autovendi.nl

    Dit bedrijf biedt volop mogelijkheden om op een veilige manier snel geld te krijgen voor je auto. Er komen geen mensen aan de deur, je krijgt direct geld en een vrijwaring voor je auto. Het is een bedrijf wat gericht is op service, klantvriendelijkheid en een snelle oplossing biedt. Je hebt trouwens een bedenktijd van vijf dagen en je gegevens blijven ook anoniem. Het bedrijf kent een landelijke dekking en een hoge slagingskans. Natuurlijk is het mogelijk om ook een gratis advies te krijgen. Er is een gratis auto verkoop service. Hierdoor is het mogelijk om op een veilige en een gemakkelijke manier je auto te verkopen. Je vult de gegevens van je auto in. Het kenteken is voldoende hiervoor. Vervolgens worden de gegevens van de auto opgevraagd bij de Rijksdienst wegverkeer. Kies vervolgens voor een eerlijke en scherpe prijs om de auto te verkopen. Een scherpe prijs betekent, dat je de auto ook snel kunt verkopen. Een hoge vraagprijs is voor niemand interessant. De medewerkers zullen natuurlijk altijd kijken om de hoogste prijs te krijgen voor de auto. Wanneer jij tevreden bent, zijn zij tevreden. Ook bij het inruilen van je auto kunnen ze je van dienst zijn. In de meeste gevallen weten ze een betere deal te regelen.

    Er komen biedingen binnen op je auto bij Autovendi.nl en krijgt hier dan een terugkoppeling van. Je kunt vervolgens beslissen om de auto te verkopen of niet. Natuurlijk krijg je hier ook nog eens vijf dagen bedenktijd bij. Je kunt zelfs dan nog kijken of je een betere prijs kunt krijgen voor de auto.
    De kopers van je auto hebben een hoge klantwaardering en hebben minimaal een Bovag norm. Iets waardoor ze zich onderscheiden bij het afwikkelen van je verkoop. Wanneer je jouw geld ontvangt, krijg je ook een vrijwaringsbewijs.

    Diensten van autovendi.nl

    Autovendi.nl helpt particulieren om hun auto snel te verkopen aan een betrouwbare partij voor een eerlijke prijs.
    Klachten, tips en complimenten over autovendi.nl
    Autovendi.nl hanteert een bedenktijd van 5 dagen. Het is heerlijk en goed om te ontdekken wat er allemaal kan. Natuurlijk kan er iets misgaan. Het is en blijft allemaal mensenwerk. Natuurlijk is het dan mogelijk, dat er iets misgaat. Samen naar een oplossing zoeken is dan natuurlijk belangrijk.

    Heb jij ervaring met autovendi.nl?

    Het is goed om anderen te helpen! Als je persoonlijke ervaring hebt met Autovendi, dan is het goed om je review op NederlandReview.nl achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om anderen te helpen!

    Ongekend of niet? Autovendi.nl! Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen.

    Autovendi
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (90)

    8,6
    84% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8,8
    Service
    rating
    8,8
    Prijs
    rating
    8,2
    Leveren
    rating
    8,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    geen

    Ik heb hier een heel dure ervaring opgedaan.
    Als je één woord teveel zegt wordt je een contract opgedrongen. De algemene voorwaarden zitten zo in elkaar dat je bij een geschil altijd aan het kortste eind trekt.
    De woorden, vrijblijvend, en ,5 dagen bedenktijd op een bod, zijn loze beloften.

    Door: Hugo 20-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Auto verkocht

    Deze service is heel goed. Mijn auto heb ik verkocht en is binnen 5 dagen ophalen hier. Superrrr!

    Door: Lukasz 11-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Audi A6

    Top service! Mijn auto verkocht. Volgens de koper was de auto zeer goed omschreven. Hij vertelde mij dat mensen nog wel eens gebreken achter willen houden in de hoop dat de koper er niet achter komt. Wat natuurlijk dom is want je levert je auto bij een autobedrijf in. Die controleren de aankoop goed. Autovendi heeft mijn auto goed met mij doorgenomen zodat zowel de koper als ik verzekerd waren van een soepele afhandeling. Volgende keer weer hier verkopen!

    Door: Theo 04-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Verkoop van mijn auto, betrouwbaar bedrijf

    Omdat ik geen zin had in de rompslomp van zelf verkopen ben ik bij Autovendi terecht gekomen. Ik had mij vooraf georiënteerd en wist wat een realistische prijs voor mijn auto zou zijn.
    De site is helder en klantvriendelijk, ik werd snel gebeld en mij werd duidelijk verteld wat de werkwijze is en wat ik kon verwachten. O.a. dat ik bij particuliere verkoop een hogere prijs zou kunnen krijgen.
    Alles verliep voorspoedig en prettig, de vragen waren to the point. Nick luistert goed, altijd fijn. Al binnen twee dagen was mijn auto verkocht. Aflevering verliep vlot en ook de 'nazorg' van Autovendi is prettig. Kortom, een goede prijs voor mijn auto zonder gedoe. Een betrouwbare partner. Heerlijk!

    Door: Anja van Dulmen 25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    verkoop auto

    Auto hier aangeboden voor verkoop. Prijs afgesproken, was niet al te hoog. Zeg maar gerust veel te laag. Koper kwam had veel aan te merken, wilde de afgesproken prijs niet betalen. Prijs was gegarandeerd door vendi. Jammer dat de kopende partij de auto nog goedkoper in de vingers wil hebben. Ik heb het aanbod niet geaccepteerd en de auto ergens anders verkocht.

    Door: Monique 25-10-2019
    Auto Vendi 25-10-2019

    Beste Monique, Hartelijk dank voor uw feedback. Kunt u mij vertellen wanneer dit is geweest en om welk kenteken het gaat? Vandaag hebben wij 46 afleveringen gepland staan maar daar is er nog niet één van afgewezen. Verder is er afgelopen week maar 1 auto niet doorgegaan echter staat er een andere naam bij en komt het verhaal niet overeen met die van u. Klopt het wel dat u een auto via ons heeft verkocht? Wegens succes hebben we de afgelopen tijd namelijk veel fake reviews van concurrenten ;) #dathebbenwijgelukkignietnodigomtescoren Met vriendelijke groet, Team AutoVendi

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Meer dan tevreden!

    Na een zoektocht om een koper te vinden voor mij auto toch maar even contact opgenomen met Autovendi, ik heb mijn gegevens achtergelaten en werd de volgende dag gebeld en keurig te woord gestaan door Bryan, hele sympathieke jongen van mijn leeftijd. Na wat heen en weer gebel hadden we na een uurtje een bod op mijn auto, niet een bod waar ik op gehoopt had maar wel redelijk want er zat toch wat schade op mijn auto. Na veel twijfelen toch niet gedaan en even goede vrienden. Het bod zou nog een week blijven staan voor mij en dan kon ik er als nog over nadenken.

    Ik had er eigenlijk ook geen zin in dat mensen aan mijn deur zouden komen en daarna weer minder gingen bieden. Dus ik de volgende dag terug gebeld en gevraagd naar Bryan, die mij weer keurig te woord stond en hadden zo alles geregeld! Ik kreeg het contract per mail en kreeg ook meteen de gegevens van de koper. Ik heb Hidde per app op de hoogte gebracht en binnen 5 minuten hadden we een afspraak gemaakt voor vanavond. En inderdaad deze avond kwam Hidde aan. Er werden wat rondjes gelopen rondom de auto en even onder de motorkap gekeken, maar dat is geheel normaal. Er werden nog wat vragen gesteld maar omdat ik deze auto van binnen en buiten ken kon ik overal antwoord op geven en waren ze onder de indruk van mijn kennis.

    Binnen 15 minuten was alles geregeld en had ik ook een vrijwaring op zak.

    Jongens van HB Automotive, jullie zijn bazen!

    Door: Jim Maassen 16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    geen

    Ik heb eenzelfde ervaring als NIKS.

    Pas op

    Door: Peter 14-10-2019
    Auto Vendi 16-10-2019

    Beste Corstiaan, Uit controle is gebleken dat u ons opdracht heeft gegeven om een contract voor u op te stellen met de wetenschap dat het voertuig niet meer aan een derde partij verkocht mocht worden. Dit heeft u echter wel gedaan en daarmee contractbreuk gepleegd. Vanzelfsprekend wordt u daar als opdrachtgever voor verantwoordelijk gesteld. Wij kunnen daar als organisatie natuurlijk niet veel aan doen. Met vriendelijke groet, Team Auto Vendi

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Nissan Terrano

    Mijn Nissan verkocht aan DV trading. Alles is soepel verlopen. Direct geld en geen gezeik. Volgende keer zeker weer via deze organisatie. Een dikke 10!

    Door: Martin 14-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Niks

    VIEZE OPLICHTERS

    Volgens auto vendi zou ik een deal gesloten hebben om mij auto aan hun te verkopen

    Waar van ik zelf overigens niks van af weet

    Wand ik kwam daar pas achter toen ik brieven in mij brieven bus kreeg waar op staat dat ik de deal die ik met hun gemaakt had volgens hun niet was na gekomen

    Maar er was geen deal ik heb me auto nooit via hun verkocht

    Nu dreigen ze met incasso bureaus en noem maar op
    Wand volgens hun moet ik geld betalen aan hun

    Nou ik betaal echt helemaal niks wand ik heb nooit een deal met hun gemaakt

    Maar toen in dus zo brief kreeg heb ik hun een beticht gestuurd en daar ik zegt dat ik niks betaal om dat ik geen deal heb gesloten

    Maar ze blijven door zeiken
    Het zijn echt oplichters

    DUS NIET MET HUN ZAKEN DOEN WAND HET ZIJN OPLICHTERS

    MIJ NAAIEN ZE OOK EN DENKEN DAT ZE MET MIJ ZAKEN DOEN TERWIJL IK NOOIT ZAKEN MET HUN HEB GEDAAN

    Echt raar volk

    Door: Corstiaan 02-10-2019
    AutoVendi 04-10-2019

    Beste Ronald, Het is inmiddels bekend dat je om de zoveel tijd een negatieve review plaatst. Hier is ook melding van gemaakt bij de beheerders van Nederland Review. Gelukkig zijn consumenten verstandig genoeg om in te kunnen zien dat je reviews enkel gericht zijn om AutoVendi in een kwaad daglicht te zetten. Tot de volgende review!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Verkoop auto via AutoVendi

    Helaas. Ik had mijn auto via AutoVendi aangemeld. Wel heel snel contact met Mick gehad wat prettig verliep. Alles rond gemaakt en een uur later belde hij weer op met een z.g. gegarandeerd bod. Daarmee ben ik akkoord gegaan en een paar dagen later zou mijn auto op gehaald worden door Pitstop 4 You.
    Maar toen begon het gedonder. Ondanks dat alles precies was zoals op het contract besproken was de ophaler (geen groot licht overigens) van mening dat het motorblok op ontploffen stond. Dit overigens op niets gebaseerd! Afgelopen maart met de APK kreeg ik zelfs nog te horen hoe goed die liep. Na overleg van de ophaler met "de baas" heeft hij de auto niet meegenomen.
    Ik heb hierop direct AutoVendi gebeld maar helaas was iedereen in gesprek, wel mijn naam en nummer achter gelaten en ook nog via de website het contact formulier ingevuld maar tot op heden nog niets van ze gehoord.

    Aangezien kopende partij dus contractbreuk heeft gepleegd ben ik heel benieuwd wat AutoVendi gaat doen.

    Overigens vind ik het geen probleem als mijn auto getest wordt op de z.g. gebreken.

    Door: Arjan 05-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Binnen een dag verkocht

    Mijn mooie golf GTI verkocht via deze partij. Ik ben netjes te woord gestaan door Jordy van autovendi en het geboden bedrag was inderdaad gegarandeerd, ik ben na het inleveren van de auto zelfs op het station afgezet zodat ik met de trein weer naar huis kon. Tot de volgende keer (y)

    Door: Korf 16-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    85800

    Oplichting, als je met je auto komt krijg je ineens veel minder voor je auto. er wordt een slim spel gespeeld waar je intrapt. NIET DOEN!!!!!

    Door: A Klein 27-05-2019
    Auto Vendi 29-05-2019

    Geachte heer Klein, Dank voor uw feedback. Alle klachten nemen wij zeer serieus en zo ook die van u. We hebben het dossier grondig bekeken echter hieruit blijkt dat er negen beschadigde delen zijn aan uw voertuig die niet bij ons bekend waren ondanks het feit dat wij hier expliciet om hebben gevraagd nadat de auto was aangemeld en nog eens wanneer de auto verkocht werd. Wij hebben dus tweemaal gevraagd naar alle mogelijke gebreken. Onze biedingen zijn gegarandeerd op basis van de informatie die u ons doet toekomen. Zelfs een kleine beschadiging die over het hoofd is gezien is voor ons geen probleem. Maar negen beschadigingen op een 2014 auto met een nieuwwaarde van zo'n € 109.000 niet vermelden is natuurlijk vragen om problemen. Dat kunnen zelfs wij niet recht praten. Zes delen spuiten (á € 300), beschadigd interieur, een schroef in een band en schade op een spiegel kap zijn geen gebreken die u zomaar over het hoofd ziet. Al met al kunnen we concluderen dat er allerminst "een spelletje met u gespeeld is". De auto is simpelweg extreem slecht omschreven ondanks het feit dat er meerdere malen expliciet naar gevraagd is. Dit is niet iets wat u ons kunt aanrekenen. U bent verantwoordelijk voor het aanleveren van correcte informatie. Wij kunnen er enkel naar vragen en hebben dit tweemaal gedaan. Zouden wij er niet naar gevraagd hebben en alsnog uw auto verkocht hebben, dan lag de fout bij ons. Wij zouden het waarderen als u deze review verwijdert daar wij als organisatie enkel transparant en correct hebben gehandeld. Bij voorbaat dank, Team AutoVendi

    Arnoud 29-05-2019

    Toch raar dat bij een telefonische klant jullie niet reageren en als ik een slechte review schijf jullie dit verhaal schrijven zodat het net lijkt of het allemaal niet aan jullie of jullie autobedrijf ligt. Erg doorzichtig, nogmaals geen zaken mee doen!!

    Auto Vendi 29-05-2019

    Geachte heer Klein, Wij hebben aantoonbaar getracht u telefonisch te bereiken. Meerdere malen zelfs. Tevens kunnen wij middels foto's aantonen dat er voor een paar duizend Euro schade aan de auto zit die u "vergeten" bent te vermelden. Dat geeft niet, maar het is logisch dat er bij het achterhouden van overduidelijke optische gebreken iemand aan de bel trekt. Consumenten die uw review lezen zijn vrij om de gebreken bij ons op te vragen daar wij wel degelijk transparant zijn. Met vriendelijke groet, Team AutoVendi.

    A Klein 01-06-2019

    Direct na het plaatsen van mijn negatieve recensie kreeg ik een dwangbevel van een advocaat om de recensie te verwijderen. Jullie zullen Bij het inleveren van de auto met een gegarandeerde prijs van € 29.000,- speelden de verkopers een spel met mij waar ze begonnen met het bieden van € 22.000,-, uiteindelijk heb ik na loven en bieden 27.000,- gekregen is € 2.000,- te weinig. De reden was dat de auto zogenaamd helemaal overgespoten moest worden . Auto Vendi heeft aan mij gevraagd hoe de auto eruit zag en ik heb daar netjes op geantwoord. Een auto van 5 jaar is niet nieuw. De verkopers vertelden mij dat dit veel vaker voorkwam dat de auto voor minder dan het aangeboden bedrag wegging. Ik heb een heel slecht gevoel overgehouden aan deze transactie en zou dit bedrijf dan ook aan niemand aanbevelen.

    Joost 10-07-2019

    Had al het idee dat het zo zou gaan verlopen met deze mensen. Ze bieden in eerste instantie al belachelijk weinig (natuurlijk om er winst op te maken, begrijpelijk), maar voor dat bedrag langskomen leek me al verspilling van mijn tijd. Ze zullen elk klein vlekje als excuus gebruiken om uiteindelijk honderden of duizenden euro’s van het lage eerste bod af te halen. Is me al eerder gebeurd en trap er niet meer in.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Superservice

    Door persoonlijke omstandigheden moest ik mijn auto zo snel mogelijk verkopen.Ik ben aan de telefoon heel goed geholpen door Tomas en Niek.Zij hebben voor mij alles ingevoerd,het beste bod gekregen en het ophalen door Patrick ging heel prettig.Rustig nog ven de laatste spullen uit de auto kunnen halen.Afscheid genomen van mijn autootje....heel prettig.

    Door: Elah 10-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10
    rating

    Soepele en snelle verkoop

    Ik heb mijn auto verkocht via Autovendi aan Automotive Almere. Heel goed begeleid door George van Autovendi die veel moeite heeft gedaan voor mij om het hoogst haalbare bedrag te realiseren. Auto is netjes voor de deur opgehaald waarbij direct het geld werd overgeschreven op mijn rekening. Ik kreeg diezelfde avond ook nog het vrijwaringsbewijs. Alles bij elkaar opgeteld was dit een hele soepele verkoop en grote complimenten aan George voor alle moeite. Bedankt Autovendi!

    Door: Michael 05-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Professioneel, snel en betrouwbaar!!!

    Vandaag mijn auto verkocht via autovendi.nl aan garagebedrijf Automotive Almere, die aangezien de auto geen apk en aan aantal aandachtspuntjes had toch een eerlijke prijs gaf!! Verder was de afhandeling snel en duidelijk en de auto werd thuis opgehaald. Super service van Automotive Almere!!!

    Door: Jasper 03-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Prima service

    Ik heb via autovendi.nl mijn auto aan Dvtrading verkocht. Prima service, goede prijs en auto netjes opgehaald door Karel die een goede toelichting gaf.
    Een echte aanrader!

    Door: Marcel 27-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Tevreden klant

    Op duidelijke website gegevens van mijn auto ingevuld en vergezeld van een aantal foto's. Kort daarna volgde er (met René) een vriendelijk afstemmingsgesprek. Eerste bod kwam al snel, maar lag lager dan mijn verwachting en wees ik af. Het tweede bod lag meer in lijn met mijn verwachting, zodat het contract kon worden opgesteld. Met een gegarandeerd bod onder de arm ben ik met de auto naar de desbetreffende autodealer 17km verderop gegaan. Vele verhalen gelezen dat dealers ondanks het gegarandeerd bod toch zouden afbieden. In mijn geval was dat niet het geval en kreeg ik het gegarandeerd bedrag direct overgemaakt, voorzien van een verkoopcontract en vrijwaringsbewijs. De volgende keer ga ik op nieuw naar Autovendi.

    Door: Hoogstraate 25-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Auto soepeltjes verkocht

    Auto uit 2017 aangemeld op de website en vond het eerste bod wat aan de lage kant dus en dat werd met 350 verhoogt waarna ik wel akkoord ben gegaan.
    De kopende garage zat in Schijndel dus wel een aardige reis voor mij maar goed ik ben binnen 3 dagen van m'n auto af voor een acceptabel bedrag.
    Al met al goed geregeld!

    Door: Stefan 04-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Oplichters opgepast

    Pas op oplichters ga niet met ze in zee!!

    Door: Henk 14-02-2019
    AutoVendi 16-02-2019

    Dag Henk, Of beter gezegd, Dag Ronald, je echte naam. Daar ben je weer! Bedankt voor de slechte reviews zo nu en dan. Het is inmiddels bekend dat jij continu slechte reviews plaatst en ze worden meegenomen in het dossier met alle doodsbedreigingen, scheldpartijen waarbij je onze medewerkers de ergste ziektes toewenst en alle andere slechte (ongefundeerde) reviews.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Review

    Natuurlijk is Autovendi ook afhankelijk van haar klant, het autobedrijf welk de koop afsluit. Ook die was is mijn geval super.

    Door: M. Sijben 15-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Autovendi

    Uw beoordeling