NederlandReview

    Ervaringen Autovendi

    Ongekend of niet? Autovendi.nl! Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Het helpt ons allemaal. Lees hier wat anderen van autovendi.nl vinden.

    Over autovendi.nl

    Dit bedrijf biedt volop mogelijkheden om op een veilige manier snel geld te krijgen voor je auto. Er komen geen mensen aan de deur, je krijgt direct geld en een vrijwaring voor je auto. Het is een bedrijf wat gericht is op service, klantvriendelijkheid en een snelle oplossing biedt. Je hebt trouwens een bedenktijd van vijf dagen en je gegevens blijven ook anoniem. Het bedrijf kent een landelijke dekking en een hoge slagingskans. Natuurlijk is het mogelijk om ook een gratis advies te krijgen. Er is een gratis auto verkoop service. Hierdoor is het mogelijk om op een veilige en een gemakkelijke manier je auto te verkopen. Je vult de gegevens van je auto in. Het kenteken is voldoende hiervoor. Vervolgens worden de gegevens van de auto opgevraagd bij de Rijksdienst wegverkeer. Kies vervolgens voor een eerlijke en scherpe prijs om de auto te verkopen. Een scherpe prijs betekent, dat je de auto ook snel kunt verkopen. Een hoge vraagprijs is voor niemand interessant. De medewerkers zullen natuurlijk altijd kijken om de hoogste prijs te krijgen voor de auto. Wanneer jij tevreden bent, zijn zij tevreden. Ook bij het inruilen van je auto kunnen ze je van dienst zijn. In de meeste gevallen weten ze een betere deal te regelen.

    Er komen biedingen binnen op je auto bij Autovendi.nl en krijgt hier dan een terugkoppeling van. Je kunt vervolgens beslissen om de auto te verkopen of niet. Natuurlijk krijg je hier ook nog eens vijf dagen bedenktijd bij. Je kunt zelfs dan nog kijken of je een betere prijs kunt krijgen voor de auto.
    De kopers van je auto hebben een hoge klantwaardering en hebben minimaal een Bovag norm. Iets waardoor ze zich onderscheiden bij het afwikkelen van je verkoop. Wanneer je jouw geld ontvangt, krijg je ook een vrijwaringsbewijs.

    Diensten van autovendi.nl

    Autovendi.nl helpt particulieren om hun auto snel te verkopen aan een betrouwbare partij voor een eerlijke prijs.
    Klachten, tips en complimenten over autovendi.nl
    Autovendi.nl hanteert een bedenktijd van 5 dagen. Het is heerlijk en goed om te ontdekken wat er allemaal kan. Natuurlijk kan er iets misgaan. Het is en blijft allemaal mensenwerk. Natuurlijk is het dan mogelijk, dat er iets misgaat. Samen naar een oplossing zoeken is dan natuurlijk belangrijk.

    Heb jij ervaring met autovendi.nl?

    Het is goed om anderen te helpen! Als je persoonlijke ervaring hebt met Autovendi, dan is het goed om je review op NederlandReview.nl achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om anderen te helpen!

    Ongekend of niet? Autovendi.nl! Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen.

    Autovendi
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (82)

    8,8
    87% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9
    Service
    rating
    9
    Prijs
    rating
    8,4
    Leveren
    rating
    9

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Niks

    VIEZE OPLICHTERS

    Volgens auto vendi zou ik een deal gesloten hebben om mij auto aan hun te verkopen

    Waar van ik zelf overigens niks van af weet

    Wand ik kwam daar pas achter toen ik brieven in mij brieven bus kreeg waar op staat dat ik de deal die ik met hun gemaakt had volgens hun niet was na gekomen

    Maar er was geen deal ik heb me auto nooit via hun verkocht

    Nu dreigen ze met incasso bureaus en noem maar op
    Wand volgens hun moet ik geld betalen aan hun

    Nou ik betaal echt helemaal niks wand ik heb nooit een deal met hun gemaakt

    Maar toen in dus zo brief kreeg heb ik hun een beticht gestuurd en daar ik zegt dat ik niks betaal om dat ik geen deal heb gesloten

    Maar ze blijven door zeiken
    Het zijn echt oplichters

    DUS NIET MET HUN ZAKEN DOEN WAND HET ZIJN OPLICHTERS

    MIJ NAAIEN ZE OOK EN DENKEN DAT ZE MET MIJ ZAKEN DOEN TERWIJL IK NOOIT ZAKEN MET HUN HEB GEDAAN

    Echt raar volk

    Door: Corstiaan 02-10-2019
    AutoVendi04-10-2019

    Beste Ronald, Het is inmiddels bekend dat je om de zoveel tijd een negatieve review plaatst. Hier is ook melding van gemaakt bij de beheerders van Nederland Review. Gelukkig zijn consumenten verstandig genoeg om in te kunnen zien dat je reviews enkel gericht zijn om AutoVendi in een kwaad daglicht te zetten. Tot de volgende review!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Verkoop auto via AutoVendi

    Helaas. Ik had mijn auto via AutoVendi aangemeld. Wel heel snel contact met Mick gehad wat prettig verliep. Alles rond gemaakt en een uur later belde hij weer op met een z.g. gegarandeerd bod. Daarmee ben ik akkoord gegaan en een paar dagen later zou mijn auto op gehaald worden door Pitstop 4 You.
    Maar toen begon het gedonder. Ondanks dat alles precies was zoals op het contract besproken was de ophaler (geen groot licht overigens) van mening dat het motorblok op ontploffen stond. Dit overigens op niets gebaseerd! Afgelopen maart met de APK kreeg ik zelfs nog te horen hoe goed die liep. Na overleg van de ophaler met "de baas" heeft hij de auto niet meegenomen.
    Ik heb hierop direct AutoVendi gebeld maar helaas was iedereen in gesprek, wel mijn naam en nummer achter gelaten en ook nog via de website het contact formulier ingevuld maar tot op heden nog niets van ze gehoord.

    Aangezien kopende partij dus contractbreuk heeft gepleegd ben ik heel benieuwd wat AutoVendi gaat doen.

    Overigens vind ik het geen probleem als mijn auto getest wordt op de z.g. gebreken.

    Door: Arjan05-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Binnen een dag verkocht

    Mijn mooie golf GTI verkocht via deze partij. Ik ben netjes te woord gestaan door Jordy van autovendi en het geboden bedrag was inderdaad gegarandeerd, ik ben na het inleveren van de auto zelfs op het station afgezet zodat ik met de trein weer naar huis kon. Tot de volgende keer (y)

    Door: Korf16-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    85800

    Oplichting, als je met je auto komt krijg je ineens veel minder voor je auto. er wordt een slim spel gespeeld waar je intrapt. NIET DOEN!!!!!

    Door: A Klein27-05-2019
    Auto Vendi29-05-2019

    Geachte heer Klein, Dank voor uw feedback. Alle klachten nemen wij zeer serieus en zo ook die van u. We hebben het dossier grondig bekeken echter hieruit blijkt dat er negen beschadigde delen zijn aan uw voertuig die niet bij ons bekend waren ondanks het feit dat wij hier expliciet om hebben gevraagd nadat de auto was aangemeld en nog eens wanneer de auto verkocht werd. Wij hebben dus tweemaal gevraagd naar alle mogelijke gebreken. Onze biedingen zijn gegarandeerd op basis van de informatie die u ons doet toekomen. Zelfs een kleine beschadiging die over het hoofd is gezien is voor ons geen probleem. Maar negen beschadigingen op een 2014 auto met een nieuwwaarde van zo'n € 109.000 niet vermelden is natuurlijk vragen om problemen. Dat kunnen zelfs wij niet recht praten. Zes delen spuiten (á € 300), beschadigd interieur, een schroef in een band en schade op een spiegel kap zijn geen gebreken die u zomaar over het hoofd ziet. Al met al kunnen we concluderen dat er allerminst "een spelletje met u gespeeld is". De auto is simpelweg extreem slecht omschreven ondanks het feit dat er meerdere malen expliciet naar gevraagd is. Dit is niet iets wat u ons kunt aanrekenen. U bent verantwoordelijk voor het aanleveren van correcte informatie. Wij kunnen er enkel naar vragen en hebben dit tweemaal gedaan. Zouden wij er niet naar gevraagd hebben en alsnog uw auto verkocht hebben, dan lag de fout bij ons. Wij zouden het waarderen als u deze review verwijdert daar wij als organisatie enkel transparant en correct hebben gehandeld. Bij voorbaat dank, Team AutoVendi

    Arnoud29-05-2019

    Toch raar dat bij een telefonische klant jullie niet reageren en als ik een slechte review schijf jullie dit verhaal schrijven zodat het net lijkt of het allemaal niet aan jullie of jullie autobedrijf ligt. Erg doorzichtig, nogmaals geen zaken mee doen!!

    Auto Vendi29-05-2019

    Geachte heer Klein, Wij hebben aantoonbaar getracht u telefonisch te bereiken. Meerdere malen zelfs. Tevens kunnen wij middels foto's aantonen dat er voor een paar duizend Euro schade aan de auto zit die u "vergeten" bent te vermelden. Dat geeft niet, maar het is logisch dat er bij het achterhouden van overduidelijke optische gebreken iemand aan de bel trekt. Consumenten die uw review lezen zijn vrij om de gebreken bij ons op te vragen daar wij wel degelijk transparant zijn. Met vriendelijke groet, Team AutoVendi.

    A Klein01-06-2019

    Direct na het plaatsen van mijn negatieve recensie kreeg ik een dwangbevel van een advocaat om de recensie te verwijderen. Jullie zullen Bij het inleveren van de auto met een gegarandeerde prijs van € 29.000,- speelden de verkopers een spel met mij waar ze begonnen met het bieden van € 22.000,-, uiteindelijk heb ik na loven en bieden 27.000,- gekregen is € 2.000,- te weinig. De reden was dat de auto zogenaamd helemaal overgespoten moest worden . Auto Vendi heeft aan mij gevraagd hoe de auto eruit zag en ik heb daar netjes op geantwoord. Een auto van 5 jaar is niet nieuw. De verkopers vertelden mij dat dit veel vaker voorkwam dat de auto voor minder dan het aangeboden bedrag wegging. Ik heb een heel slecht gevoel overgehouden aan deze transactie en zou dit bedrijf dan ook aan niemand aanbevelen.

    Joost10-07-2019

    Had al het idee dat het zo zou gaan verlopen met deze mensen. Ze bieden in eerste instantie al belachelijk weinig (natuurlijk om er winst op te maken, begrijpelijk), maar voor dat bedrag langskomen leek me al verspilling van mijn tijd. Ze zullen elk klein vlekje als excuus gebruiken om uiteindelijk honderden of duizenden euro’s van het lage eerste bod af te halen. Is me al eerder gebeurd en trap er niet meer in.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Superservice

    Door persoonlijke omstandigheden moest ik mijn auto zo snel mogelijk verkopen.Ik ben aan de telefoon heel goed geholpen door Tomas en Niek.Zij hebben voor mij alles ingevoerd,het beste bod gekregen en het ophalen door Patrick ging heel prettig.Rustig nog ven de laatste spullen uit de auto kunnen halen.Afscheid genomen van mijn autootje....heel prettig.

    Door: Elah10-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10
    rating

    Soepele en snelle verkoop

    Ik heb mijn auto verkocht via Autovendi aan Automotive Almere. Heel goed begeleid door George van Autovendi die veel moeite heeft gedaan voor mij om het hoogst haalbare bedrag te realiseren. Auto is netjes voor de deur opgehaald waarbij direct het geld werd overgeschreven op mijn rekening. Ik kreeg diezelfde avond ook nog het vrijwaringsbewijs. Alles bij elkaar opgeteld was dit een hele soepele verkoop en grote complimenten aan George voor alle moeite. Bedankt Autovendi!

    Door: Michael05-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Professioneel, snel en betrouwbaar!!!

    Vandaag mijn auto verkocht via autovendi.nl aan garagebedrijf Automotive Almere, die aangezien de auto geen apk en aan aantal aandachtspuntjes had toch een eerlijke prijs gaf!! Verder was de afhandeling snel en duidelijk en de auto werd thuis opgehaald. Super service van Automotive Almere!!!

    Door: Jasper03-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Prima service

    Ik heb via autovendi.nl mijn auto aan Dvtrading verkocht. Prima service, goede prijs en auto netjes opgehaald door Karel die een goede toelichting gaf.
    Een echte aanrader!

    Door: Marcel27-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Tevreden klant

    Op duidelijke website gegevens van mijn auto ingevuld en vergezeld van een aantal foto's. Kort daarna volgde er (met René) een vriendelijk afstemmingsgesprek. Eerste bod kwam al snel, maar lag lager dan mijn verwachting en wees ik af. Het tweede bod lag meer in lijn met mijn verwachting, zodat het contract kon worden opgesteld. Met een gegarandeerd bod onder de arm ben ik met de auto naar de desbetreffende autodealer 17km verderop gegaan. Vele verhalen gelezen dat dealers ondanks het gegarandeerd bod toch zouden afbieden. In mijn geval was dat niet het geval en kreeg ik het gegarandeerd bedrag direct overgemaakt, voorzien van een verkoopcontract en vrijwaringsbewijs. De volgende keer ga ik op nieuw naar Autovendi.

    Door: Hoogstraate25-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Auto soepeltjes verkocht

    Auto uit 2017 aangemeld op de website en vond het eerste bod wat aan de lage kant dus en dat werd met 350 verhoogt waarna ik wel akkoord ben gegaan.
    De kopende garage zat in Schijndel dus wel een aardige reis voor mij maar goed ik ben binnen 3 dagen van m'n auto af voor een acceptabel bedrag.
    Al met al goed geregeld!

    Door: Stefan04-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Oplichters opgepast

    Pas op oplichters ga niet met ze in zee!!

    Door: Henk 14-02-2019
    AutoVendi16-02-2019

    Dag Henk, Of beter gezegd, Dag Ronald, je echte naam. Daar ben je weer! Bedankt voor de slechte reviews zo nu en dan. Het is inmiddels bekend dat jij continu slechte reviews plaatst en ze worden meegenomen in het dossier met alle doodsbedreigingen, scheldpartijen waarbij je onze medewerkers de ergste ziektes toewenst en alle andere slechte (ongefundeerde) reviews.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Review

    Natuurlijk is Autovendi ook afhankelijk van haar klant, het autobedrijf welk de koop afsluit. Ook die was is mijn geval super.

    Door: M. Sijben15-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    review

    Ik ben voor 1000% tevreden over Autovendi.nl
    Gister gebeld en vandaag mijn auto verkocht, betaald en opgehaald.
    Begeleiding vind ik TOP!! en ook simpel en zonder extra kosten.
    Duizendmaal dank!
    groet,
    maria.

    Door: Maria Borst28-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Tevreden

    Iedereen heeft wel wat te mekkeren goed of slecht, maar in ons geval zijn wij echt tevreden over AutoVendi. Werden netjes te woord gestaan door Richard en werden niet geprest om tegen echt laag bod te verkopen. Alles netjes geregeld ook al kregen wij uiteindelijk iets minder omdat de uitlaat kapot was ( ja hij was echt kapot) zijn wij best tevreden. Papierwinkel netjes afgehandeld en geld op de rekening. Wat belangrijk voor ons was om niet iedere gek aan de deur te krijgen en dan uiteindelijk zonder auto,maar ook zonder geld te eindigen, want de halve wereld is onbetrouwbaar. Wij zijn tevreden en dat is voor ons belangrijk en de rest doet het er maar mee.

    Door: john21-12-2018
    Hoi medewerker va autovendi????24-12-2018

    Waarom schrijven jullie de recensies zelf? Ongelooflijk laag bedrijf

    AutoVendi16-02-2019

    Hallo! Bedankt voor uw reactie. Het is niet mogelijk om zelf reacties te posten. Nederland Review controleert hier op.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    OPLICHTERS OPPASSEN!

    IK GEEF JULLIE DE TIP NIET IN ZEE TE GAAN MET DEZE OPLICHTERS! Je wilt toch geen ellende en deurwaarders op je hals halen door deze OPLICHTER alsjeblieft mensen rijd naar je dealer om de buurt of verkoop hem particulier maar ga niet mee in het spelletje wat autovendi speelt. De auto eerst normaal schatten kwa waarde, vervolgens de auto ophalen maar toch een paar duizend eronder gaan zitten, een prijs die ver onder de minimum prijs ligt! zit er nou schade aan ja maar was absoluut niet het geval. Vervolgens zullen ze deurwaarders op je af sturen en zit je in een hele sleur. MENSEN BESPAAR JE GELD EN JE MOEITE AAN DEZE OPLICHTERS!

    Door: Jan 19-12-2018
    AutoVendi16-02-2019

    Dag Jan, Of moeten we zeggen Ronald. We zijn er inmiddels achter dat je om de zoveel dagen een slechte review plaatst.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    autoverkoop Volvo V40

    Auto te koop aangeboden bij Auto Vendi. Goed en netjes geholpen door Richard. Mijn auto was binnen een paar dagen verkocht voor een goede prijs. Een ieder die een auto wil verkopen en geen gezeur bij huis wil hebben, raad ik Auto Vendi aan.
    De kopende partij was een keurige en sociale jongeman. Ik ben zeer tevreden, over beide partijen. Vlotte financiële afhandeling. Dezelfde dag stond het geld op mijn rekening.

    Door: H. Mol13-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Uitstekent

    Zeer goed en snel aan de telefoon mij op de hoogte houden van de verkoop van de auto. Auto voor het bedrag verkocht dat ik er voor hebben wauw zeer snel verkocht binnen een week en zoals afgesproken was zo ging de verkoop bij de garage

    Door: Mans10-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Sterke communicatie

    Het contact met Autovendi was vanaf het begin heel goed en zeer duidelijk gecommuniceerd. Er werd direct met een aantal gegadigden gecommuniceerd die interesse hadden in mijn auto. En binnen een kwartier was de auto verkocht. De communicatie en bemiddeling zijn zeer sterke punten van Autovendi.

    Door: Agus Labage05-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Snelle en adequate service

    Het contact met Autovendi verliep goed. De auto die ik wilde verkopen werd snel en netjes geïnventariseerd. Mij werd duidelijk uitgelegd hoe het proces in z'n werk zou gaan en de volgende dag al werd ik teruggebeld over het beste bod dat uit de veiling was gekomen. Het bod was hoger dan ik tot dan had gekregen. Ik heb dat daarom geaccepteerd. Het afhandelingsproces verliep vervolgens ook zonder problemen. Kortom, een prima ervaring!

    Door: Kees de Haas05-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Michel bedankt!

    Mijn auto verkocht via Michel van autovendi, alles is top verlopen dankjewel!

    Door: Maker23-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Autovendi

    Uw beoordeling