AutoOnderdelen-Direct.nl

6
6.7

Bestellen

5.3

Service

6.7

Prijs

5.3

Levering

50%

Zou hier weer kopen

AutoOnderdelen-Direct.nl

Wilt u ook besparen op nieuwe auto onderdelen en accessoires? Onderdelen van auto’s zoals accu’s, remschijven, uitlaten, ruitenwissers, oliefilters etc. gaan helaas nog wel eens stuk. Voor vervanging kun je dan bij AutoOnderdelen-Direct.nl terecht. Hoe voordelig zijn ze, hebben ze alles wel op voorraad en leveren ze snel? Dit en meer leest u hier bij de reviews die anderen gaven over de site. Heeft u zelf auto-onderdelen bij hen besteld? Laat dan uw ervaring hier bij NederlandReview achter!

Over AutoOnderdelen-Direct.nl

AutoOnderdelen-Direct.nl is de online onderdelensite van Delticom AG en is gevestigd in Hannover in Duitsland. Sinds 1999 kunt u bij hen terecht voor het online bestellen van auto-onderdelen en accessoires. Zij bieden internationaal onderdelen van bekende merken voor vrijwel alle voertuigen aan. De prijzen die zij hanteren zijn scherp en de levering is snel. Boven een bedrag van € 149,- leveren zij gratis, hieronder betaalt u € 6,95 verzendkosten. Wanneer u op zoek bent naar banden voor uw motor of vrachtwagen, ook autobandenmarkt.nl is van hen, daar kunt u die vinden. Delticom AG is al sinds 2006 beursgenoteerd met meer dan 120 webshops in ruim 40 landen. Voor meer informatie over het bedrijf kunt u terecht op www.delti.com.


Diensten van AutoOnderdelen-Direct.nl

Bij AutoOnderdelen-Direct hebben ze veel verstand van de onderdelenmarkt en de technologieën op autogebied. Het assortiment bestaat uit de volgende categorieën: auto onderdelen, olie en vloeistoffen, accessoires, autobanden en complete wielen. Om er zeker van te zijn dat u het juiste onderdeel bestelt, voert u eenvoudig links in het menu uw kenteken in. U vindt dan precies het passende onderdeel voor uw auto. Heeft u toch niet het juiste product besteld, dan mag u deze binnen 30 dagen retourneren. Als u wilt dat het onderdeel direct aan uw garage geleverd wordt, dan is dit ook mogelijk. U kunt bij AutoOnderdelen-Direct betalen met creditcard, door middel van een overboeking vooraf, via automatische incasso of via Paypal. Verder vindt u op de site ook een zoekfunctie om een montage-partner te vinden. Daar kunt u uw woonplaats invoeren om een monteur in uw regio te vinden. Toen wij van NederlandReview deze functie probeerden, konden we echter helaas geen enkele monteur in Nederland vinden. Wellicht is dit meer geschikt voor de Duitse consumenten en bedrijven.

Klachten, leveringsproblemen, contact met AutoOnderdelen-Direct.nl

Bij bezoek aan de website kunt u aan de linkerkant uw feedback over de site achterlaten. Verder kunt u voor vragen en klachten telefonisch terecht op een 020 nummer dat van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 22.00 uur bereikbaar is. Veel gestelde vragen worden ook behandeld op de website. Wanneer een onderdeel defect is geleverd, kunt u een beroep doen op de standaard 24 maanden garantie die AutoOnderdelen-Direct geeft. Dit doet u door ze te bellen of mailen, u ontvangt dan een retourformulier.

Heeft u al eens een onderdeel bij AutoOnderdelen-Direct besteld?

En  was de prijs inderdaad lager dan elders? Moest u lang wachten op de levering of was de bestelling snel bij u thuis? Laat ons weten wat uw ervaring met dit bedrijf is, hier kunnen anderen hun voordeel mee doen!

Hoe beoordelen klanten AutoOnderdelen-Direct.nl? Kun je hier voordelig onderdelen voor je auto online bestellen? Wat is de levertijd?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Anderen bekeken ook