Auping

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Auping

Heb je een nieuw bed en/of matras nodig? Dan kan een product van Auping wellicht interessant voor jou zijn. Bekijk via NederlandReview wat er over dit bedrijf bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.
Wat is Auping?
Auping is een Nederlandse beddenfabrikant. Al ruim 135 jaar werkt dit bedrijf aan de beste manieren om tot rust te komen. Volgens Auping is de wereld beter als iedereen goed uitgerust is. Alle activiteiten die ze bij deze organisatie hebben heeft het doel om rust te brengen. Het Auping-bed wordt omschreven als handwerk, vakwerk en maatwerk. Producten worden naar eigen zeggen gemaakt met oog voor het detail. Ook wordt ieder bed gemaakt met aandacht voor het milieu en de toekomst. De matrassen en bedden worden op maat gemaakt. Alles met als doel jou een zo goed mogelijke nachtrust te bezorgen. Auping staat verder bekend om zijn duurzaamheid, persoonlijkheid en betrouwbaarheid. Een uitgeruste wereld is volgens dit bedrijf een mooiere wereld.
Bestellen
Wil je een online bestelling doen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Ga eerst op zoek naar het gewenste product. Klik deze in de winkelwagen. Vervolgens kun je doorgaan met winkelen of je richting het afrekenproces begeven. Nadat een bestelling betaald is kan deze niet meer gewijzigd worden. Bestellingen kunnen op meerdere manieren betaald worden. Een aantal van de betaalopties zijn iDEAL, PayPal, Visa en Mastercard. Er kan besteld worden als gast of met een klantaccount. Mocht je een account willen hebben dan zal je je eerst moeten registreren.
Verzenden en retourneren
Voor online bestellingen hoeven geen verzendkosten betaald te worden. Er worden ook geen montagekosten en administratiekosten in rekening gebracht. Als je pakket de deur uit gaat ontvang je een track & trace link. Via een code kan je dan online volgen waar jouw order zich op welk moment bevindt. Het is belangrijk dat er een goed afleveradres wordt doorgegeven. Nadat je je bestelling hebt afgerekend, kun je het leveringsadres niet meer wijzigen. Wil je afzien van de aankoop? Dan kan het een idee zijn om een retour in gang te zetten. Je zal dan een retourformulier moeten invullen. Dit formulier heb je binnengekregen bij de ontvangst van je bestelling. Vervolgens doe je het item in de doos en plak je daar een retoursticker op. Retourneringen kunnen ingeleverd worden bij een DHL Parelshop in de buurt.
Klachtenregeling
Ben je ontevreden en wil je zelfs een klacht indienen? Dat is mogelijk! Alle klachten worden afgehandeld volgens de voorwaarden uit een opgestelde klachtenprocedure. Zowel de koper als verkoper zullen zich aan de regels uit deze procedure moeten houden. Een klacht moet duidelijk en volledig worden doorgegeven, zodat deze adequaat en snel verwerkt kan worden. Klachten worden in de regel binnen 2 weken beantwoord. Soms is er een langere verwerkingstijd nodig. De klant zal dan met een indicatie van wanneer een reactie zal volgen op de hoogte worden gebracht. Ben je niet tevreden met de uitkomst? Dan is het mogelijk om een klachtenformulier via Thuiswinkel.org in te dienen.
Klantenservice
Heb je een vraag, opmerking en/of feedback? Dan ben je welkom om contact op te nemen. De klantenservice is te bereiken op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Auping kan gecontacteerd worden via telefoon of e-mail. Voordat je besluit te bellen of mailen kan het raadzaam zijn bij de veel gestelde vragen te kijken. Daar is jouw antwoord misschien al te lezen.
Klantervaringen
Ben jij al klant bij Auping? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden met jouw bed? Hoe heb je het bestelproces en service ervaren? Zou je andere mensen aanraden hier een aankoop te doen? We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)